FK Željezničar - Evropske utakmice

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
lajk

#2276 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by lajk »

JOINT_1921 wrote:
vryzas wrote:Zna li neko kad ce poceti prodaja karata?
Ima na radiju sarajeva da ce vjerovatno u ponedjeljak, 24.000... Nazalost, po meni kasno...
Nisu normalni Bgm ako prodaja bude u ponedeljak !
vryzas

#2277 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by vryzas »

lajk wrote:
JOINT_1921 wrote:
vryzas wrote:Zna li neko kad ce poceti prodaja karata?
Ima na radiju sarajeva da ce vjerovatno u ponedjeljak, 24.000... Nazalost, po meni kasno...
Nisu normalni Bgm ako prodaja bude u ponedeljak !

Fakat ponedeljak :shock: ...Sead Hadzijahic bi rekao "kakav hitac Halimica" :oops:
Sheriff

#2278 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Sheriff »

Image

gledam ove slike sa gostovanja...

ko je ovaj sa megafonom? vođa? slabo pratim navijacku scenu ali svaki put kad gledam slike sa tekmi neki novi lik na ogradi :Đ
lajk

#2279 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by lajk »

Fakat mislis krenulo na bolje,sezonske,clanske,marketing ovo ono :-) karte za tekmu sezone dan prije :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to samo u nas moze
shake69

#2280 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by shake69 »

lajk wrote:Fakat mislis krenulo na bolje,sezonske,clanske,marketing ovo ono :-) karte za tekmu sezone dan prije :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to samo u nas moze
Jeste de je to promasaj, ali treba znati da je Uprava kluba prvo cekala rezultat iz Plzena. Zar mislis da bi se stampalo i 4 000 karata da smo izgubili 5:0 u Ceskoj? Od narudzbe za stampu do prodajnog mjesta nije bas posao od dan-dva, iako su mogli mozda natjerati stampariju da rade cijelu noc da bude bar u subotu u podne karte na prodajnim mjestima.
Last edited by shake69 on 18/07/2013 16:29, edited 1 time in total.
abondanzieri

#2281 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by abondanzieri »

shake69 wrote:
lajk wrote:Fakat mislis krenulo na bolje,sezonske,clanske,marketing ovo ono :-) karte za tekmu sezone dan prije :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to samo u nas moze
Jeste to promasaj, ali treba znati da je Uprava kluba prvo cekala rezultat iz Plovdiva. Zar mislis da bi se stampalo i 4 000 karata da smo izgubili 5:0 u Ceskoj? Od narudzbe za stampu do prodajnog mjesta nije bas posao od dan-dva, iako su mogli mozda natjerati stampariju da rade cijelu noc da bude bar u subotu u podne karte na prodajnim mjestima.
Š'a je to bilo u Plovdivu? :D
ganjeta

#2282 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by ganjeta »

Pred revanš 2. pretkola Lige prvaka
Dobra vijest za Manijake: Ko kupi godišnju, ima džaba kartu za Plzen

Code: Select all

http://--- NO LINKS ---/clanak/4992243152576/sport/Dobra%20vijest%20za%20Manijake:%20Ko%20kupi%20godi%C5%A1nju,%20ima%20d%C5%BEaba%20kartu%20za%20Plzen/?ref=tiker
:thumbup:
Charuga
Globalni moderator

#2283 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Charuga »

Svaka cast, da malo ublaze onu cijenu godisnjih ... :thumbup:
pirmin

#2284 Re: FK Željezničar

Post by pirmin »

Cestitke na rezultatu! :thumbup: :thumbup:

Cestitke Brki na novoj(staroj) frizuri! :thumbup: :mrgreen:
Senad_Duster

#2285 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Senad_Duster »

Sheriff wrote:Image

gledam ove slike sa gostovanja...

ko je ovaj sa megafonom? vođa? slabo pratim navijacku scenu ali svaki put kad gledam slike sa tekmi neki novi lik na ogradi :Đ

Bas se vidi da slabo pratis navijacku scenu pogotovo manijake ;)
ganjeta

#2286 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by ganjeta »

Stručnjaci na temi jedva dočekali mali signal da opale rafalno :wink: .

Navijači Željezničara ulaznice će moći kupiti već od subote i to u prostorijama kluba, te u Ferhadiji, a u prodaju će biti pušteno 24.000 ulaznica.

Cijena ulaznice za južnu tribinu biće 6 KM, za istočnu 10, za zapadnu 15, dok će oni koji budu željeli gledati utakmicu iz centralnog dijela zapadne tribine za ulaznicu morati izdvojiti 30 KM.
Tvrtko II Kotromanić

#2287 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Tvrtko II Kotromanić »

s obzirom da nije jos pocela prodaja ulaznica za utorak, moze li mi neko ko je danas uzimao clansku i godisnju reci je li se vec danas uz to dobijala i karta za utorak?
posto ja sutra planiram do plavog salona :)
ganjeta

#2288 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by ganjeta »

Ja kako sam skont'o ne dobijaš ulaznicu, ulaziš s godišnjom.
Tvrtko II Kotromanić

#2289 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

aha, hvala :)
u svakom slucaju vidjecu sutra :D
po_reznac

#2290 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by po_reznac »

Tvrtko II Kotromanić wrote:aha, hvala :)
u svakom slucaju vidjecu sutra :D

Code: Select all

http://--- NO LINKS ---/clanak/4992243152576/sport/Dobra-vijest-za-Manijake:-Ko-kupi-godisnju,-ima-dzaba-kartu-za-Plzen
veljaca

#2291 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by veljaca »

ganjeta wrote:Stručnjaci na temi jedva dočekali mali signal da opale rafalno :wink: .

Navijači Željezničara ulaznice će moći kupiti već od subote i to u prostorijama kluba, te u Ferhadiji, a u prodaju će biti pušteno 24.000 ulaznica.

Cijena ulaznice za južnu tribinu biće 6 KM, za istočnu 10, za zapadnu 15, dok će oni koji budu željeli gledati utakmicu iz centralnog dijela zapadne tribine za ulaznicu morati izdvojiti 30 KM.
Međutim, to nije sve. Naime, čelnici Željezničara su donijeli odluku da svi oni koji kupe godišnju ulaznicu dobiju gratis ulaznicu za susret Željezničara i Viktorije s tim što će vlasnici godišnje ulaznice za jug dobiti ulaznicu za južnu tribinu stadiona Asim Ferhatović, oni koji kupe godišnju ulaznicu za sjever dobiće ulaznicu za istočnu tribinu stadiona Asim Ferhatović, dok će vlasnici godišnje ulaznice za zapad dobiti ulaznicu za zapadnu tribinu stadiona Asim Ferhatović.

:thumbup: :kiss:
Tvrtko II Kotromanić

#2292 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

eh to je to :thumbup:
cvrčak_na_hedonizmu

#2293 Re: FK Željezničar

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Šta reći osim @plavih 11 hvala ti što me nisi banovao :D

Autom do Češke, zanimljiva avantura. Pljačka na benzinskoj u Češkoj, računaju da su 22 krune = 1 euro ( inače je 25 ), divljenje kako Česi i Slovaci ne naplačuju vinjete, al eto, ni putevi im nisu nešto, bez navigacije u Pragu nađemo smještaj u roku od pola sata. Izbezumljeni pogled češkog vozača u Pragu dok se okrećem na punoj liniji jer sam fulio ulicu gdje treba da skrenem, uredno zastoj napravio :oops: Pa opet ista situacija :oops: Bakšiš od četiri eura recepcioneru koji nam je izašao u susret i njegovo šokirano "really, really" :D Spavanje, izlazak, biiiip, biiiip, biiip, izlazak iz kluba u 06.00 ( uredno ostalo ljudi, nismo ga zatvorili ), mahmuranje ujutro, MCD za doručak, Plzen, metiljanje po Plzenu, negativnost pred utakmicu "majko moja natrpaće nas", "da nam je izdžati 10 minuta", "20", "poluvrijeme", opet negativnosti :oops: "da nam je izdržati do 60", Tomić, lete pive po trbini, haver polu-ozbiljan mrtav hladan govori, pih, sad valja naći pare za još dva gostovanja + radni dani :oops: 1:1, repriza Maribora :skoljka: 2:1, jesam reko, 3:1, bogovi, vjerski objekti, sve živo, Selimović, primićemo i četvrti, eto, jesam reko, Bučan, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Puko glas ko da sam gostovao u Esmeraldi.

Drug pijan, vozim nazad 12 sati, otkrivanje da Česi i Slovaci ipak naplaćuju vinjete :skoljka: Kupljena vinjeta za Češku, mrsko mi bilo kupovati za Slovačku gdje se ispostavi da su zaustavili bruku vozila i pregledali vinjete :skoljka: Sreća šrati hrabre i debile :oops:

Sretan povratak, kljova, glas se vraća, direktor me zajebava što sam promukao.

Ostajem pri tvrdnji da mi Plzena ne možemo proći, jedino da nam podijele kalaše, al opet, ovaj rezultat je strašno bitan i važan, jer je, opet, ušutkao dušmane u ( nazovi ) našim redovima i ponovo ih otjerao u mišije rupe i pećine gdje im je realno mjesto, a nešto sumnjam da će im priča proći u narednim godinama :D Ovaj rezultat će drastično popraviti posjetu, očekujem hladno 24.000 gledalaca, finansije od te utakmice će nas lijepo pogurati :D prodaja članskih i godišnjih bi morala biti iznad očekivanja, jer Željezničar to zaslužuje 8-) Još kad se vrate Zolotić i Kvesić, uf :-D

Željo bez 5 prvotimaca ( Zolotić, Kvesić, Čolić, Stanić, Svraka ), Željina mladost na velikoj sceni ( Bajić, Hodžić, Sadiković ), Jamak neprepoznatljiv :shock: jesam vam ja govorio da je on super igrač :oops: :oops: Tomić i Bučan armirani betoni, Zeljković dobar, Škaljić također, sve sam fulio, opet :skoljka: i ponovo mi se dešava da kada sam potpuno ubijeđen u nešto, bude sasvim kontra situacija, na moju veliku sreću :mrgreen: Da situacija bude još zanimljivija, ubijeđen sam da nema šanse da prođemo i još uvijek se bojim debakla :skoljka:

Biće zanimljivo kako će Amar riješiti situaciju sa Benjom i Zeljkovićem, mogu li obojica igrati, kako će riješiti situaciju sa Kerlom kojeg će Česi sigurno "forsirati" ako bude igrao revanšu.

Hadžić :shock: Šta je ono, ne mogu da vjerujem, stašan golman, da ga ne ureknem. Samo srce na teren, ništa više i ništa manje ne očekujem od ove ekipe. Jebo prolaz, samo to me zanima. Vjerujem da nisam jedini. Ako odigramo kao što smo odigrali drugo poluvrijeme u Plzenu, taman izgubili 0:10, biću prezadovoljan. Dosta je ba spuštanja gaća nakon primljenog gola, nemoćnog gledanja kako primamo petarde, bez pokušaja da nešto promijenimo, da barem napadnemo. Psiha je čudo, zaista jeste.

Gdje su sada oni kritičari koji su govorili da smo 60-70% slabiji nego prošle godine :oops: da smo Zebu trebali zadržati, da je Bekrić strašan igrač kojeg je nemoguće nadoknaditi, da snimo trebali pustiti Vasilića i Bogićevića da odu. Škaljić je, po meni, bolji od obojice, a Kerla, eh, barem je brži i pokretljiviji.

Super rezultat, u pravo vrijeme, taman kad su se počeli dušmani pojavljivati. Mrš u rupe, gdje vam je i mjesto. Doduše, niste ništa mogli da uradite, jedino ste mogli ostati bez vozila :oops:

Amare, sretan rođendan

Sreatan i ponosan :thumbup:

NAPRIJED ŽELJO, LJUBAVI MOJA
JThomas

#2294 Re: FK Željezničar

Post by JThomas »

roxy? :D
JOINT_1921
Vozim: odlično

#2295 Re: FK Željezničar

Post by JOINT_1921 »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Šta reći osim @plavih 11 hvala ti što me nisi banovao :D

Autom do Češke, zanimljiva avantura. Pljačka na benzinskoj u Češkoj, računaju da su 22 krune = 1 euro ( inače je 25 ), divljenje kako Česi i Slovaci ne naplačuju vinjete, al eto, ni putevi im nisu nešto, bez navigacije u Pragu nađemo smještaj u roku od pola sata. Izbezumljeni pogled češkog vozača u Pragu dok se okrećem na punoj liniji jer sam fulio ulicu gdje treba da skrenem, uredno zastoj napravio :oops: Pa opet ista situacija :oops: Bakšiš od četiri eura recepcioneru koji nam je izašao u susret i njegovo šokirano "really, really" :D Spavanje, izlazak, biiiip, biiiip, biiip, izlazak iz kluba u 06.00 ( uredno ostalo ljudi, nismo ga zatvorili ), mahmuranje ujutro, MCD za doručak, Plzen, metiljanje po Plzenu, negativnost pred utakmicu "majko moja natrpaće nas", "da nam je izdžati 10 minuta", "20", "poluvrijeme", opet negativnosti :oops: "da nam je izdržati do 60", Tomić, lete pive po trbini, haver polu-ozbiljan mrtav hladan govori, pih, sad valja naći pare za još dva gostovanja + radni dani :oops: 1:1, repriza Maribora :skoljka: 2:1, jesam reko, 3:1, bogovi, vjerski objekti, sve živo, Selimović, primićemo i četvrti, eto, jesam reko, Bučan, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Puko glas ko da sam gostovao u Esmeraldi.

Drug pijan, vozim nazad 12 sati, otkrivanje da Česi i Slovaci ipak naplaćuju vinjete :skoljka: Kupljena vinjeta za Češku, mrsko mi bilo kupovati za Slovačku gdje se ispostavi da su zaustavili bruku vozila i pregledali vinjete :skoljka: Sreća šrati hrabre i debile :oops:

Sretan povratak, kljova, glas se vraća, direktor me zajebava što sam promukao.

Ostajem pri tvrdnji da mi Plzena ne možemo proći, jedino da nam podijele kalaše, al opet, ovaj rezultat je strašno bitan i važan, jer je, opet, ušutkao dušmane u ( nazovi ) našim redovima i ponovo ih otjerao u mišije rupe i pećine gdje im je realno mjesto, a nešto sumnjam da će im priča proći u narednim godinama :D Ovaj rezultat će drastično popraviti posjetu, očekujem hladno 24.000 gledalaca, finansije od te utakmice će nas lijepo pogurati :D prodaja članskih i godišnjih bi morala biti iznad očekivanja, jer Željezničar to zaslužuje 8-) Još kad se vrate Zolotić i Kvesić, uf :-D

Željo bez 5 prvotimaca ( Zolotić, Kvesić, Čolić, Stanić, Svraka ), Željina mladost na velikoj sceni ( Bajić, Hodžić, Sadiković ), Jamak neprepoznatljiv :shock: jesam vam ja govorio da je on super igrač :oops: :oops: Tomić i Bučan armirani betoni, Zeljković dobar, Škaljić također, sve sam fulio, opet :skoljka: i ponovo mi se dešava da kada sam potpuno ubijeđen u nešto, bude sasvim kontra situacija, na moju veliku sreću :mrgreen: Da situacija bude još zanimljivija, ubijeđen sam da nema šanse da prođemo i još uvijek se bojim debakla :skoljka:

Biće zanimljivo kako će Amar riješiti situaciju sa Benjom i Zeljkovićem, mogu li obojica igrati, kako će riješiti situaciju sa Kerlom kojeg će Česi sigurno "forsirati" ako bude igrao revanšu.

Hadžić :shock: Šta je ono, ne mogu da vjerujem, stašan golman, da ga ne ureknem. Samo srce na teren, ništa više i ništa manje ne očekujem od ove ekipe. Jebo prolaz, samo to me zanima. Vjerujem da nisam jedini. Ako odigramo kao što smo odigrali drugo poluvrijeme u Plzenu, taman izgubili 0:10, biću prezadovoljan. Dosta je ba spuštanja gaća nakon primljenog gola, nemoćnog gledanja kako primamo petarde, bez pokušaja da nešto promijenimo, da barem napadnemo. Psiha je čudo, zaista jeste.

Gdje su sada oni kritičari koji su govorili da smo 60-70% slabiji nego prošle godine :oops: da smo Zebu trebali zadržati, da je Bekrić strašan igrač kojeg je nemoguće nadoknaditi, da snimo trebali pustiti Vasilića i Bogićevića da odu. Škaljić je, po meni, bolji od obojice, a Kerla, eh, barem je brži i pokretljiviji.

Super rezultat, u pravo vrijeme, taman kad su se počeli dušmani pojavljivati. Mrš u rupe, gdje vam je i mjesto. Doduše, niste ništa mogli da uradite, jedino ste mogli ostati bez vozila :oops:

Amare, sretan rođendan

Sreatan i ponosan :thumbup:

NAPRIJED ŽELJO, LJUBAVI MOJA
Neka posta jos jednom... 8-) :thumbup:
cvrčak_na_hedonizmu

#2296 Re: FK Željezničar

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

JThomas wrote:roxy? :D
Harleys, napili se u nekom pubu, litar crnog točenog Staroprmena 75 kruna, tražili od konobarice da nam završi :oops: pa onda krenuli u potragu, biiiiip, gluho bilo. Da ne pričam dalje, stid me :oops: Bem ti alkohol i Prag :oops: :D
JThomas

#2297 Re: FK Željezničar

Post by JThomas »

zlo od grada. ako ne bi u kanalu negdje završio u roku dvije godine...
lajk

#2298 Re: FK Željezničar

Post by lajk »

@cvrcak :thumbup: :kiss:
Senad_Duster

#2299 Re: FK Željezničar

Post by Senad_Duster »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
JThomas wrote:roxy? :D
Harleys, napili se u nekom pubu, litar crnog točenog Staroprmena 75 kruna, tražili od konobarice da nam završi :oops: pa onda krenuli u potragu, biiiiip, gluho bilo. Da ne pričam dalje, stid me :oops: Bem ti alkohol i Prag :oops: :D

A šta da vam konobarica završi ? :lol: :lol: :lol:
Charuga
Globalni moderator

#2300 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Charuga »

Dodajmo i to, da Željezničar još nije prihvatio ponudu niti od jedne domaće TV kuće za direktan prenos susreta jer kako nam kažu iz bh. šampiona, ponude su i više nego potcjenjivačke.
;-)
Post Reply