SDP

Post Reply
Adriatic

#2276 Re: SDP

Post by Adriatic »

Zavidan je nivo kritičke svijesti prema SDP-u.
Eh, gdje li ste bili prethodnih 20 godina?
popajic

#2277 Re: SDP

Post by popajic »

[quote="Adriatic"]Zavidan je nivo kritičke svijesti prema SDP-u.
Eh, gdje li ste bili prethodnih 20 godina?[/quote]
U nacionalistickoj barustini do grla gdje svako talasanje smeta vise od drugog , " bratskog" nacionalizma.
independer
Location: REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA Sa Gradacca bijele kule Zmaja od Bosne

#2278 Re: SDP

Post by independer »

Adriatic wrote:Zavidan je nivo kritičke svijesti prema SDP-u.
Sto se mene tice nisam promjenio stav ni za zehru. Sve partije u FBIH su za mene izdajnicke jer ni jedna nema u programu reintegraciju zemlje. A i ako ima onda istu svjesno ili nesvjesno negira. Sve se svodi na reakciju na poteze onih drugih. Sdp je isto takva. Za vrijeme Alijanse je RS proglasen izbornom jedinicom sto je jedan od uzroka blokade drzave. U prosloj godini je SDP vodio jednu sibicarsku politiku i sve se svodi na to zahebacemo Dodicka i HDZ a u stvari i dalje slabe ionako slabe drzavne kapacitete.

Integracija zemlje u datim okolnostima ne bi trebala biti uopste teska. Podici nivo zaposlenosti u Pederaciji tako sto se donesu sistemski zakoni u ubrzanoj proceduri, izvrsi reforma javne uprave i sistema obrazovanja, aktiviraju vec odobrena sredstva za javne investicije i podrzi poljoprivreda. Za to je potrebno postici koncenzus sa bosn jackim partijama i onim probosanskim hrvatskim partijama sto po nekoj logici ne bi moralo biti tesko. Tek bi tada vidio povratak srpskih izbjeglica u Pederaciju a i iseljavanje ostalih bi se usporilo. Ljudi moji, pa Bosni su ustvari ljudi i najpotrebniji. Tada bi se izbili aduti velikosrba kako je Pederacija gora od PC a i ostale ublehe.

Samo koja je to snaga u Pedraciji koja to zeli ostvarit? Sdp mozda... Ma nemojte me nasmijavati.
rahmanjin

#2279 Re: SDP

Post by rahmanjin »

Adriatic wrote:Zavidan je nivo kritičke svijesti prema SDP-u.
U HSP-u, cekali da socijaldemokrati pobjede na izborima.
stochar

#2280 Re: SDP

Post by stochar »

...
VjecitiStudent

#2281 Re: SDP

Post by VjecitiStudent »

stochar wrote: Reprezentacija za covjeka! E da mi je znati koji ce qratz njih dvojica u Francuskoj na treningu reprezentacije, i o cijem li su trosku otisli... Gle Niksica i trenerke, sve fudbalsko znanje iz njefa frca!
Jednostavno, uspjesi reprezentacije ce se brojati u uspjehe vlade, obratno naravno ne vazi.
Control panel

#2282 Re: SDP

Post by Control panel »

stochar wrote:...
sto izbrisa sliku taman sam ti htio ostaviti komentar. :)
stochar

#2283 Re: SDP

Post by stochar »

Control panel wrote:
greska, evo je jope:

Image
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2284 Re: SDP

Post by Truba »

uskoro kongres

valjda će sve proći OK... sigurno ima nezadovoljnika zbog koaliranja sa zelenim i crnim
VjecitiStudent

#2285 Re: SDP

Post by VjecitiStudent »

Black swan wrote:uskoro kongres

valjda će sve proći OK... sigurno ima nezadovoljnika zbog koaliranja sa zelenim i crnim
Ili su nezadovoljni raspodjelom fotelja?
faer

#2286 Re: SDP

Post by faer »

stochar wrote:
Control panel wrote:
greska, evo je jope:

Image
pod hitno ga treba vratiti ovamo da i tamo ne izmajorizira sve 8)
heckler

#2287 Re: SDP

Post by heckler »

faer wrote:
stochar wrote:
Control panel wrote:
greska, evo je jope:

Image

Sjooo Sarkozy vec digao dreku. "Napad na hriscanstvo". Hoce da majoriziraju legitimno francusko pravo da idu na EP za sta je 90% francuza glasala.

Eeee crni zlogumdzija.
faer

#2288 Re: SDP

Post by faer »

heckler wrote:
faer wrote:
stochar wrote:
greska, evo je jope:

Image

Sjooo Sarkozy vec digao dreku. "Napad na hriscanstvo". Hoce da majoriziraju legitimno francusko pravo da idu na EP za sta je 90% francuza glasala.

Eeee crni zlogumdzija.
sve potpisujem. urgirati da ga se odmah vrati i ostavi da legitimni predstavnici galskih pijetlova izadju na teren. maluda, abidal i nasri sigurno nece dozvoliti da im narod bude ponizen i izmajoriziran ko covicevi 'adzovi :dance:
heckler

#2289 Re: SDP

Post by heckler »

faer wrote:
heckler wrote:
faer wrote:

Eeee crni zlogumdzija.
sve potpisujem. urgirati da ga se odmah vrati i ostavi da legitimni predstavnici galskih pijetlova izadju na teren. maluda, abidal i nasri sigurno nece dozvoliti da im narod bude ponizen i izmajoriziran ko covicevi 'adzovi :dance:

Maluda, Abidal i Nasri su moderni galski Asterixi. Zadnji bedem odbrane Francuskog hriscanstva i papinske casti naspram najezde mrskih muhamedovaca Misketa, Papca i Pandze 8-)
stochar

#2290 Re: SDP

Post by stochar »

kako providno okretanje stvari na zajebanciju. ovo sto su oni uradili, radio je brankovic, radio je mujezinovic, i bili su kritikovani. mislim da je u najmanju ruku nekulturno u ovakvoj situaciji otici tamo i nacrtati se na treningu. jos onaj u trenerci. ljudi ti nemaju sta jesti, posla nema, gladuju, a ti se sepuris po Parizu - jadno. jos k'o neki socijaldemokrati, heh.

i to sve od nasih para...
faer

#2291 Re: SDP

Post by faer »

stochar wrote:kako providno okretanje stvari na zajebanciju. ovo sto su oni uradili, radio je brankovic, radio je mujezinovic, i bili su kritikovani. mislim da je u najmanju ruku nekulturno u ovakvoj situaciji otici tamo i nacrtati se na treningu. jos onaj u trenerci. ljudi ti nemaju sta jesti, posla nema, gladuju, a ti se sepuris po Parizu - jadno. jos k'o neki socijaldemokrati, heh.

jos i majoriziraju. fuj
stochar

#2292 Re: SDP

Post by stochar »

faer wrote:
stochar wrote:kako providno okretanje stvari na zajebanciju. ovo sto su oni uradili, radio je brankovic, radio je mujezinovic, i bili su kritikovani. mislim da je u najmanju ruku nekulturno u ovakvoj situaciji otici tamo i nacrtati se na treningu. jos onaj u trenerci. ljudi ti nemaju sta jesti, posla nema, gladuju, a ti se sepuris po Parizu - jadno. jos k'o neki socijaldemokrati, heh.

jos i majoriziraju. fuj
smiješno, mislim da bi i oni u redovima za narodnu kuhinju kojih je svaki dan sve vishe isto pukli od shege...
heckler

#2293 Re: SDP

Post by heckler »

Ja kritikujem sta se meni kritikuje a ne sta bi ti zelio da ja kritikujem.

Hebem im sve po spisku za pustanje HDZa u vlast u SBK. Za utakmicu me zaboli dzon. A tebe ako toliko boli, transparent u sake pa ih cekaj na aerodromu :thumbup:

Majorizacija do Tokija.... i Pariza :bih:
VjecitiStudent

#2294 Re: SDP

Post by VjecitiStudent »

heckler wrote:Ja kritikujem sta se meni kritikuje a ne sta bi ti zelio da ja kritikujem.

Hebem im sve po spisku za pustanje HDZa u vlast u SBK. Za utakmicu me zaboli dzon. A tebe ako toliko boli, transparent u sake pa ih cekaj na aerodromu :thumbup:

Ili u prevodu, dok god se dobro bore, ili barem foliraju da se dobro bore, kontra "onih", mogu krasti koliko zele.
Sto je u osnovi uspjeha svih nasih kleptokratija, od 1990. do danas.
rahmanjin

#2295 Re: SDP

Post by rahmanjin »

Ko zna mozda sa Micom sljedeci put odu gledati Đokovica.
quasar

#2296 Re: SDP

Post by quasar »

rahmanjin wrote:Ko zna mozda sa Micom sljedeci put odu gledati Đokovica.
Ako Mica prezivi sutrasnji poraz Francuske i Srbije..... :mrgreen:
rahmanjin

#2297 Re: SDP

Post by rahmanjin »

quasar wrote:
rahmanjin wrote:Ko zna mozda sa Micom sljedeci put odu gledati Đokovica.
Ako Mica prezivi sutrasnji poraz Francuske i Srbije..... :mrgreen:
Prezivio je on i gore :-D
StupskaBitanga

#2298 Re: SDP

Post by StupskaBitanga »

a prvi su pljuvali kada je to Mujezinović isto radio :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
rahmanjin

#2299 Re: SDP

Post by rahmanjin »

StupskaBitanga wrote:a prvi su pljuvali kada je to Mujezinović isto radio :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Sad ce Osimu dati savjet kako da uredi Savez. Ivica da bude predsjednik, Amar selektor, a ostala familija u razne odbore.
heckler

#2300 Re: SDP

Post by heckler »

VjecitiStudent wrote:
heckler wrote:Ja kritikujem sta se meni kritikuje a ne sta bi ti zelio da ja kritikujem.

Ili u prevodu, dok god se dobro bore, ili barem foliraju da se dobro bore, kontra "onih", mogu krasti koliko zele.
Sto je u osnovi uspjeha svih nasih kleptokratija, od 1990. do danas.
Mojne meni stavljati rijeci u usta, ja vrlo dobro znam da artikulisem svoje misli. Svaciji fitilj je razlicite duzine. To sto nekom pregori prije pa krene da dreci dok meni nije jos je njihov problem. Ja im jos mrvu dajem sanse da nesto urade konkretno. Kad ocjenim da su mi izigrali povjerenje necu presutiti sigurno. Ali necu ni kmecati kao prosjecni pljuvac ovdje nego cu konkretne poteze kritikovati.
Post Reply