Uploaded with ImageShack.us
Moderator: anex
Marb wrote:![]()
Možda su nekome ružne ali...
odliicne
Ova "cicak traka" po sredini mi je totalno visak. Bez nje bi bile super suze.
Da je umjesto zelene npr. ciklama ili narandzasta e onda bi mi bile jos ljepse, ovako su samo interesantne.pin-up wrote:Evo danas tema Kobaltno plava![]()
Možda su nekome ružne ali...
Svjesna sam da de gustibus non est disputandum,ali isto tako ne pokusavaj mi molim te objasniti kako su posebne i uz sta bi dobro isle, tebi su vrh, meni je ta traka visak. I,neka na tome ostane.thea wrote:Zavisi kako stvar nosis, ove su se ubile za skynni jeans-tole.
a dobre su uz suknju do koljena od jeansa. A ja volim Jeans, ekperimentisem, ne ove nisu nikako za dan.
A uz to nisu klasicne, ako bi skinuli ovaj dodatak koji savrseno prijanja nozi, oda bi bilo du déjà-vu.

*mima* wrote:wooow....lude su.....hocu i ja take
al' da su otkačene - jesu!wewa wrote:ima i auta jeftinijih![]()
![]()
slatke suthea wrote:I ja sam ih vidjela kao papuce, no meni se osobne ne svidaju, vjerojatno me podsjecaju na gorillasapu.

Boga ti kakve su ti ove prve, nasla sam ih pojeftino na e-bayu u camel boji, pa se omisljam, djeluju mi skroz neudobno i tvrdoMajuska wrote:evo sta sam ja zadnje nabavila,ali jos uvijek tragam za nekim "zimskim",nemam nista za snijega![]()
ove sam nabavila online..
a ove sam kupila u H&M..
pa meni su prilicno udobne vjeruj,s tim da ih nisam nikada nosila negdje gdje bih mogla puno pjesaciti,ne znam da li bih izdrzalainspire_me wrote: Boga ti kakve su ti ove prve, nasla sam ih pojeftino na e-bayu u camel boji, pa se omisljam, djeluju mi skroz neudobno i tvrdo