BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#2276 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
HAAAAAAAJJJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

-
guoanbu
#2277 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Rumunija-BiH oba daju gol. 1:3kenny_ wrote:bih - rumunija: x
austrija - njemačka: 2
slovenija - farska ostrva: 1
hocel bit šta od ovog?
pozdrav!
- cyprus
#2278 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Kazahstan - Azerbejdžan 2:1
Kazahstan ubilježio prve bodove u ovim kvalifikacijama. Dobro za moj listić (kvota 2.45)
Kazahstan ubilježio prve bodove u ovim kvalifikacijama. Dobro za moj listić (kvota 2.45)
- jeza u ledja
#2279 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ovaj Sanmartean, onda Torje, Bourceanu, Muresan (znaci haman cijeli vezni red), pa Papp u odbrani i Tatarusanu na golu svi imaju 5 ili manje nastupa za seniorsku reprezentaciju.cyprus wrote:Odbrana im je dobra, a najslabija karika (nidže)vezni red... Bojim se Marice i Mutue, bez obzira što su oni vaki i naki, jednim potezom mogu riješiti utakmicuBaltazar_khan wrote:Tatarusanu, Sapunaru, Tamas, Papp, Rat, Bourceanu, Muresan, Torje, Sanmartean, Mutu, MaricaJa bih rekao da se ne treba previše zaletat, nego ono što bi rekli stat na loptu i polako gradit akcije. Ova taktika 4-5-1 po meni idealna
-
Baudelaire
#2280 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
*ebo Azerbejdžan, više ulažu u Eurosong nego u fudbalcyprus wrote:Kazahstan - Azerbejdžan 2:1
- denimb
#2281 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Baudelaire wrote:*ebo Azerbejdžan, više ulažu u Eurosong nego u fudbalcyprus wrote:Kazahstan - Azerbejdžan 2:1
Prodjoh i ja Kazahstan, ne kontam sto bi onolika kvota
Elem, igrao sam X Romania - Bosnia + Ibricic daje gol (kad ce ako nece sad)
-
jahjah
#2282 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
po repke im znam po ne znam...Baltazar_khan wrote:Tatarusanu, Sapunaru, Tamas, Papp, Rat, Bourceanu, Muresan, Torje, Sanmartean, Mutu, Marica
trebali bi ih pojest u veznom redu ko barca mancu
daj boze da ovo veceras ne bude jedna od onih tekmi koju trebamo pobjediti jer takve gubimo haman uvjek
-
saim_adka
#2283 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
domi89 wrote:
Ipak startamo u formaciji 4-5-1, mislim da je trebalo igrati sa dva napadača![]()
Prijece ti izgledati ovako postavka

-
bosnovizija
#2284 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Evo tabele u grupi "D" pred večerašnje utakmice: Rumunija - BiH i Bjelorusija – Francuska:
1.FRANCUSKA 5 4 0 1 8:1 12
2.BJELORUSIJA 5 2 2 1 3:1 8
3.ALBANIJA 5 2 2 1 4:4 8
4.BiH 4 2 1 1 6:4 7
5.RUMUNIJA 5 1 2 2 5:6 5
6.LUXEMBURG 6 0 1 5 1:11 1

- paravan
#2285 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
treba im nasaditi na nos onu tabelu sa 0 bodova bosne ako ih veceras poderemobosnovizija wrote:Evo tabele u grupi "D" pred večerašnje utakmice: Rumunija - BiH i Bjelorusija – Francuska:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- smoki_choko
#2286 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
kad je luxemburg zabio rumunima i vodio mozemo i mi sa dzekom u spicu

- Reglan
#2287 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Hajde Lula zmaju bosanski 
-
bosnovizija
#2288 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Slažem se!paravan wrote:treba im nasaditi na nos onu tabelu sa 0 bodova bosne ako ih veceras poderemobosnovizija wrote:Evo tabele u grupi "D" pred večerašnje utakmice: Rumunija - BiH i Bjelorusija – Francuska:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Borej
#2289 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
volio bi da grijesim ali ako je ovo sastav bojim se da nam se dobro ne pise! bash bi volio da me razuvjere jer bi mi time jako obradovali, ali sastav u kojem igraju misimovic, pjanic, ibricic, pa i medo bez obzira sto ga vrati nazad je trkacki dosta slab i s previshe igraca "poteza". svaki od njih je dobar, ali to su uglavnom igraci ciji kvalitet bljesne kad oko sebe imaju radilice ili vodonose, a takvih u ovom sasatvu nema dovoljno. nema dovoljno radilica u sredini i prema naprijed. dzeko je klasa, ali ibisevic vishe problema pravi zadnjoj liniji zato bi bolje bilo uz dzeku imati jednog takvog da ne dozvole rumunima komotnu organizaciju u zadnjoj liniji. steta sto nema salihovica za lijevu stranu. opet bi volio da grijesim ali pjanic i miske tesko mogu zajedno, kad se tu doda ibricic onda je skepsa itekako opravdana. sumnjam da ih je mogao u ovako kratkom roku ukompnovat u ono zeli ili misli da moze. nek nam je sretno 
-
Mujkip
#2290 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
ma bosna sigurno bjedi nema se tu šta reći.Ali se zna koje najbolji to je bosna i hercegovina
- denimb
#2291 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Pa jbg ako njima nije jasno da MORAJU trcati veceras bar za 50% vise nego u ostalim utakmicama, onda cu ja odmah prijeci sa piva na rakiju...jbo toBorej wrote:volio bi da grijesim ali ako je ovo sastav bojim se da nam se dobro ne pise! bash bi volio da me razuvjere jer bi mi time jako obradovali, ali sastav u kojem igraju misimovic, pjanic, ibricic, pa i medo bez obzira sto ga vrati nazad je trkacki dosta slab i s previshe igraca "poteza". svaki od njih je dobar, ali to su uglavnom igraci ciji kvalitet bljesne kad oko sebe imaju radilice ili vodonose, a takvih u ovom sasatvu nema dovoljno. nema dovoljno radilica u sredini i prema naprijed. dzeko je klasa, ali ibisevic vishe problema pravi zadnjoj liniji zato bi bolje bilo uz dzeku imati jednog takvog da ne dozvole rumunima komotnu organizaciju u zadnjoj liniji. steta sto nema salihovica za lijevu stranu. opet bi volio da grijesim ali pjanic i miske tesko mogu zajedno, kad se tu doda ibricic onda je skepsa itekako opravdana. sumnjam da ih je mogao u ovako kratkom roku ukompnovat u ono zeli ili misli da moze. nek nam je sretno
- Smurff
#2292 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Vjerujem da ce vecina da se uvuce u stadion, male bebe su rumuni za nase barabedenimb wrote:
Baho u najavi utakmice na TV1 veli da ce biti 5000 nasih na stadionu![]()
Domacin je dao u startu 750 ulaznica za nase navijace + nekih 500-tinjak prosvercovanih mislim da ce to biti to
Znaci sad ocekujem 2000 losih
- al_akhisari
#2293 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
...necu plaho duljiti
samo da nam svima pozelim srece
neka bude 0:1
neka bude 0:1
-
SaPnA
#2294 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
ma kakvih 2000 navijaca evo sad citam 700 samo
-
bosnovizija
#2295 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Navijači BiH prave zaglušujuću buku u centru Bukurešta: Kao bubanj srce naše bije...
Autor M. TANOVIĆ 2011-06-03 15:19:00
Neuobičajen mir među igračima u hotelu "Crown Plaza"
Neoubičajeni mir vlada među igračima u hotelu "Crown Plaza" gdje su smješteni naši reprezentativci uoči večerašnjeg susreta. Iako su navijači dolazili i slikali se s pojedinim reprezentativcima nije bilo uobičajene gužve kakva je znala vladati po hotelima gdje je boravila naša nacionalna selekcija.
Igrači su u lobiju piju kafu, izlaze u susret navijačima, slikaju se, dijele autograme. Sve je i više nego opušteno, samo se nadamo ne previše.
Holom hotela paradiraju članovi Komiteta za normalizaciju NSBiH Sergej Barbarez i Faruk Hadžibegić koji se mogu vidjeti u društvu nekadašnjeg kapitena reprezentacije Muhameda Konjića.
Na ulicama Bukurešta sasvim drugačija slika. Stotine navijača BiH od jutra su okupirali centralne dijelove glavnog grada Rumunije. Bh. zastave vijore se po baštama kafića, a buka od navijanja je, blago rečeno, zaglušujuća.
Navijačima koji su organizirano došli iz svih krajeva Evrope rečeno je da će oko 1.000 navijača BiH bodriti reprezentaciju na večerašnjoj utakmici. Toliko im je bar dodijeljeno karata, ali ne treba sumnjati da će snalažljivi kakavi jesu, svi zainteresirani "osvanuti" na stadionu. Mali kapacitet stadiona uslovio je da i naših navijača bude manje nego što bi bilo da su Rumuni odlučili da se susret igra na jednom od većih bukureštanskih stadiona.
Da sve protekne u miru i redu brine se nekoliko stotina policajaca koji su se mogli vidjeti na svakom koraku u centru Bukurešta. Bilo je tu i dosta pripadnika specijalne policije koji djeluju zaista zastrašujuće.
Sretno B i H večeras !

Autor M. TANOVIĆ 2011-06-03 15:19:00
Neuobičajen mir među igračima u hotelu "Crown Plaza"
Neoubičajeni mir vlada među igračima u hotelu "Crown Plaza" gdje su smješteni naši reprezentativci uoči večerašnjeg susreta. Iako su navijači dolazili i slikali se s pojedinim reprezentativcima nije bilo uobičajene gužve kakva je znala vladati po hotelima gdje je boravila naša nacionalna selekcija.
Igrači su u lobiju piju kafu, izlaze u susret navijačima, slikaju se, dijele autograme. Sve je i više nego opušteno, samo se nadamo ne previše.
Holom hotela paradiraju članovi Komiteta za normalizaciju NSBiH Sergej Barbarez i Faruk Hadžibegić koji se mogu vidjeti u društvu nekadašnjeg kapitena reprezentacije Muhameda Konjića.
Na ulicama Bukurešta sasvim drugačija slika. Stotine navijača BiH od jutra su okupirali centralne dijelove glavnog grada Rumunije. Bh. zastave vijore se po baštama kafića, a buka od navijanja je, blago rečeno, zaglušujuća.
Navijačima koji su organizirano došli iz svih krajeva Evrope rečeno je da će oko 1.000 navijača BiH bodriti reprezentaciju na večerašnjoj utakmici. Toliko im je bar dodijeljeno karata, ali ne treba sumnjati da će snalažljivi kakavi jesu, svi zainteresirani "osvanuti" na stadionu. Mali kapacitet stadiona uslovio je da i naših navijača bude manje nego što bi bilo da su Rumuni odlučili da se susret igra na jednom od većih bukureštanskih stadiona.
Da sve protekne u miru i redu brine se nekoliko stotina policajaca koji su se mogli vidjeti na svakom koraku u centru Bukurešta. Bilo je tu i dosta pripadnika specijalne policije koji djeluju zaista zastrašujuće.
Sretno B i H večeras !
- Smurff
#2296 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Definitivno je, od danas vise ne placam pretplatu a i roditelje cu da posavjetujem
Ljudi ba jel' ima neko provjeren link, fuj mi je ovaj osjecaj kad uopste ne znam hocu li moci pratit tekmu
Ljudi ba jel' ima neko provjeren link, fuj mi je ovaj osjecaj kad uopste ne znam hocu li moci pratit tekmu
-
silm
#2297 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
evo ja gledam rumunski kanal Sport.no http://wwitv.com/television/173.htmSmurff wrote:Definitivno je, od danas vise ne placam pretplatu a i roditelje cu da posavjetujem![]()
Slika odlicna - spika rumunska..Sta`s..
-
silm
#2298 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Halali pogrijesih maloprije, http://wwitv.com/television/173.htm Sport.ro...silm wrote:evo ja gledam rumunski kanal Sport.no http://wwitv.com/television/173.htmSmurff wrote:Definitivno je, od danas vise ne placam pretplatu a i roditelje cu da posavjetujem![]()
Slika odlicna - spika rumunska..Sta`s..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- jutarnji
#2299 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
E jesmo svima utijerali strahbosnovizija wrote:Da sve protekne u miru i redu brine se nekoliko stotina policajaca koji su se mogli vidjeti na svakom koraku u centru Bukurešta. Bilo je tu i dosta pripadnika specijalne policije koji djeluju zaista zastrašujuće.
Sastav je ok, taktika "nama se nidje ne zuri"
napade i onda u brzu kontru. Zavalice im Edin bar dva komada. Ako slucajno i krene kako ne treba lako je ubaciti
Ibisevica.
I ne znam sto sam ovako opusten k`o da igramo sa Andorom?
- jutarnji
#2300 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Cekaj, sta je sad? pa nije valjda da BiH tv ne prenosi utakmicu?Smurff wrote:Definitivno je, od danas vise ne placam pretplatu a i roditelje cu da posavjetujem![]()