BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
BHF_Manijak

#2276 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by BHF_Manijak »

HAAAAAAAJJJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! 8-) 8-) :thumbup: :bih: :bih:
guoanbu

#2277 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by guoanbu »

kenny_ wrote:bih - rumunija: x
austrija - njemačka: 2
slovenija - farska ostrva: 1

hocel bit šta od ovog?

pozdrav!
Rumunija-BiH oba daju gol. 1:3
cyprus

#2278 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by cyprus »

Kazahstan - Azerbejdžan 2:1

Kazahstan ubilježio prve bodove u ovim kvalifikacijama. Dobro za moj listić (kvota 2.45) :thumbup:
jeza u ledja

#2279 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by jeza u ledja »

cyprus wrote:
Baltazar_khan wrote:
Tatarusanu, Sapunaru, Tamas, Papp, Rat, Bourceanu, Muresan, Torje, Sanmartean, Mutu, Marica
Image
Odbrana im je dobra, a najslabija karika (nidže)vezni red... Bojim se Marice i Mutue, bez obzira što su oni vaki i naki, jednim potezom mogu riješiti utakmicu :roll: Ja bih rekao da se ne treba previše zaletat, nego ono što bi rekli stat na loptu i polako gradit akcije. Ova taktika 4-5-1 po meni idealna
Ovaj Sanmartean, onda Torje, Bourceanu, Muresan (znaci haman cijeli vezni red), pa Papp u odbrani i Tatarusanu na golu svi imaju 5 ili manje nastupa za seniorsku reprezentaciju.
Baudelaire

#2280 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Baudelaire »

cyprus wrote:Kazahstan - Azerbejdžan 2:1

Kazahstan ubilježio prve bodove u ovim kvalifikacijama. Dobro za moj listić (kvota 2.45) :thumbup:
*ebo Azerbejdžan, više ulažu u Eurosong nego u fudbal :D
denimb

#2281 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by denimb »

Baudelaire wrote:
cyprus wrote:Kazahstan - Azerbejdžan 2:1

*ebo Azerbejdžan, više ulažu u Eurosong nego u fudbal :D

Prodjoh i ja Kazahstan, ne kontam sto bi onolika kvota :D

Elem, igrao sam X Romania - Bosnia + Ibricic daje gol (kad ce ako nece sad) :-D
jahjah

#2282 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by jahjah »

Baltazar_khan wrote:
Tatarusanu, Sapunaru, Tamas, Papp, Rat, Bourceanu, Muresan, Torje, Sanmartean, Mutu, Marica
Image
po repke im znam po ne znam... :D
trebali bi ih pojest u veznom redu ko barca mancu :oops:
daj boze da ovo veceras ne bude jedna od onih tekmi koju trebamo pobjediti jer takve gubimo haman uvjek :run:
saim_adka

#2283 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by saim_adka »

domi89 wrote:Image

Ipak startamo u formaciji 4-5-1, mislim da je trebalo igrati sa dva napadača :roll: :bih:

Prijece ti izgledati ovako postavka

Image
bosnovizija

#2284 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by bosnovizija »

Evo tabele u grupi "D" pred večerašnje utakmice: Rumunija - BiH i Bjelorusija – Francuska:

1.FRANCUSKA 5 4 0 1 8:1 12
2.BJELORUSIJA 5 2 2 1 3:1 8
3.ALBANIJA 5 2 2 1 4:4 8
4.BiH 4 2 1 1 6:4 7
5.RUMUNIJA 5 1 2 2 5:6 5
6.LUXEMBURG 6 0 1 5 1:11 1
:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
paravan

#2285 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by paravan »

bosnovizija wrote:Evo tabele u grupi "D" pred večerašnje utakmice: Rumunija - BiH i Bjelorusija – Francuska:

treba im nasaditi na nos onu tabelu sa 0 bodova bosne ako ih veceras poderemo :lol:
smoki_choko

#2286 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by smoki_choko »

kad je luxemburg zabio rumunima i vodio mozemo i mi sa dzekom u spicu :dance: :bih:
Reglan

#2287 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Reglan »

Hajde Lula zmaju bosanski :dance:
bosnovizija

#2288 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by bosnovizija »

paravan wrote:
bosnovizija wrote:Evo tabele u grupi "D" pred večerašnje utakmice: Rumunija - BiH i Bjelorusija – Francuska:

treba im nasaditi na nos onu tabelu sa 0 bodova bosne ako ih veceras poderemo :lol:
Slažem se! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Borej

#2289 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Borej »

volio bi da grijesim ali ako je ovo sastav bojim se da nam se dobro ne pise! bash bi volio da me razuvjere jer bi mi time jako obradovali, ali sastav u kojem igraju misimovic, pjanic, ibricic, pa i medo bez obzira sto ga vrati nazad je trkacki dosta slab i s previshe igraca "poteza". svaki od njih je dobar, ali to su uglavnom igraci ciji kvalitet bljesne kad oko sebe imaju radilice ili vodonose, a takvih u ovom sasatvu nema dovoljno. nema dovoljno radilica u sredini i prema naprijed. dzeko je klasa, ali ibisevic vishe problema pravi zadnjoj liniji zato bi bolje bilo uz dzeku imati jednog takvog da ne dozvole rumunima komotnu organizaciju u zadnjoj liniji. steta sto nema salihovica za lijevu stranu. opet bi volio da grijesim ali pjanic i miske tesko mogu zajedno, kad se tu doda ibricic onda je skepsa itekako opravdana. sumnjam da ih je mogao u ovako kratkom roku ukompnovat u ono zeli ili misli da moze. nek nam je sretno :roll:
Mujkip

#2290 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Mujkip »

ma bosna sigurno bjedi nema se tu šta reći.Ali se zna koje najbolji to je bosna i hercegovina
denimb

#2291 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by denimb »

Borej wrote:volio bi da grijesim ali ako je ovo sastav bojim se da nam se dobro ne pise! bash bi volio da me razuvjere jer bi mi time jako obradovali, ali sastav u kojem igraju misimovic, pjanic, ibricic, pa i medo bez obzira sto ga vrati nazad je trkacki dosta slab i s previshe igraca "poteza". svaki od njih je dobar, ali to su uglavnom igraci ciji kvalitet bljesne kad oko sebe imaju radilice ili vodonose, a takvih u ovom sasatvu nema dovoljno. nema dovoljno radilica u sredini i prema naprijed. dzeko je klasa, ali ibisevic vishe problema pravi zadnjoj liniji zato bi bolje bilo uz dzeku imati jednog takvog da ne dozvole rumunima komotnu organizaciju u zadnjoj liniji. steta sto nema salihovica za lijevu stranu. opet bi volio da grijesim ali pjanic i miske tesko mogu zajedno, kad se tu doda ibricic onda je skepsa itekako opravdana. sumnjam da ih je mogao u ovako kratkom roku ukompnovat u ono zeli ili misli da moze. nek nam je sretno :roll:
Pa jbg ako njima nije jasno da MORAJU trcati veceras bar za 50% vise nego u ostalim utakmicama, onda cu ja odmah prijeci sa piva na rakiju...jbo to :roll:
Smurff

#2292 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Smurff »

denimb wrote:

Baho u najavi utakmice na TV1 veli da ce biti 5000 nasih na stadionu :lol:

Domacin je dao u startu 750 ulaznica za nase navijace + nekih 500-tinjak prosvercovanih mislim da ce to biti to :D
Vjerujem da ce vecina da se uvuce u stadion, male bebe su rumuni za nase barabe :D
Znaci sad ocekujem 2000 losih :evil:
al_akhisari

#2293 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by al_akhisari »

...necu plaho duljiti :D samo da nam svima pozelim srece :thumbup:

neka bude 0:1 :bih:
SaPnA

#2294 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by SaPnA »

ma kakvih 2000 navijaca evo sad citam 700 samo
bosnovizija

#2295 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by bosnovizija »

Navijači BiH prave zaglušujuću buku u centru Bukurešta: Kao bubanj srce naše bije...
Autor M. TANOVIĆ 2011-06-03 15:19:00
Neuobičajen mir među igračima u hotelu "Crown Plaza"

Neoubičajeni mir vlada među igračima u hotelu "Crown Plaza" gdje su smješteni naši reprezentativci uoči večerašnjeg susreta. Iako su navijači dolazili i slikali se s pojedinim reprezentativcima nije bilo uobičajene gužve kakva je znala vladati po hotelima gdje je boravila naša nacionalna selekcija.
Igrači su u lobiju piju kafu, izlaze u susret navijačima, slikaju se, dijele autograme. Sve je i više nego opušteno, samo se nadamo ne previše.
Holom hotela paradiraju članovi Komiteta za normalizaciju NSBiH Sergej Barbarez i Faruk Hadžibegić koji se mogu vidjeti u društvu nekadašnjeg kapitena reprezentacije Muhameda Konjića.
Na ulicama Bukurešta sasvim drugačija slika. Stotine navijača BiH od jutra su okupirali centralne dijelove glavnog grada Rumunije. Bh. zastave vijore se po baštama kafića, a buka od navijanja je, blago rečeno, zaglušujuća.

Navijačima koji su organizirano došli iz svih krajeva Evrope rečeno je da će oko 1.000 navijača BiH bodriti reprezentaciju na večerašnjoj utakmici. Toliko im je bar dodijeljeno karata, ali ne treba sumnjati da će snalažljivi kakavi jesu, svi zainteresirani "osvanuti" na stadionu. Mali kapacitet stadiona uslovio je da i naših navijača bude manje nego što bi bilo da su Rumuni odlučili da se susret igra na jednom od većih bukureštanskih stadiona.
Da sve protekne u miru i redu brine se nekoliko stotina policajaca koji su se mogli vidjeti na svakom koraku u centru Bukurešta. Bilo je tu i dosta pripadnika specijalne policije koji djeluju zaista zastrašujuće.

Sretno B i H večeras ! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Smurff

#2296 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Smurff »

Definitivno je, od danas vise ne placam pretplatu a i roditelje cu da posavjetujem :evil:

Ljudi ba jel' ima neko provjeren link, fuj mi je ovaj osjecaj kad uopste ne znam hocu li moci pratit tekmu :sad:
silm

#2297 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by silm »

Smurff wrote:Definitivno je, od danas vise ne placam pretplatu a i roditelje cu da posavjetujem :evil:

Ljudi ba jel' ima neko provjeren link, fuj mi je ovaj osjecaj kad uopste ne znam hocu li moci pratit tekmu :sad:
evo ja gledam rumunski kanal Sport.no http://wwitv.com/television/173.htm
Slika odlicna - spika rumunska..Sta`s.. :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
silm

#2298 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by silm »

silm wrote:
Smurff wrote:Definitivno je, od danas vise ne placam pretplatu a i roditelje cu da posavjetujem :evil:

evo ja gledam rumunski kanal Sport.no http://wwitv.com/television/173.htm
Slika odlicna - spika rumunska..Sta`s.. :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Halali pogrijesih maloprije, http://wwitv.com/television/173.htm Sport.ro...
jutarnji

#2299 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by jutarnji »

bosnovizija wrote:Da sve protekne u miru i redu brine se nekoliko stotina policajaca koji su se mogli vidjeti na svakom koraku u centru Bukurešta. Bilo je tu i dosta pripadnika specijalne policije koji djeluju zaista zastrašujuće.
E jesmo svima utijerali strah :lol: , evo nas k`o englezi nekad.
Sastav je ok, taktika "nama se nidje ne zuri" :D , klosari ce morati napasti, mi cemo laganini razjebat njihove
napade i onda u brzu kontru. Zavalice im Edin bar dva komada. Ako slucajno i krene kako ne treba lako je ubaciti
Ibisevica.
I ne znam sto sam ovako opusten k`o da igramo sa Andorom? :-?
jutarnji

#2300 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by jutarnji »

Cekaj, sta je sad? pa nije valjda da BiH tv ne prenosi utakmicu?
Locked