Tako ti je kolega kad zakonom nije regulisano. Kod mene u Swe bez obzira koji kotao ili pumpu imaš ne smiješ imati izlaznu temp. veću od 55'lovacs wrote:joj crnjaka. zbog ovakvih neukih servisera nikad mi necemo napredovati i dalje cemo se najvise grijati na centralno na ugalj i drva zato sto samo to znaju majstori da naprave. isto je recimo sa podnim grijanjem kad postave i puste kroz njega vodu od 60 70 C i kazu ne valja podno grijanje oticu nogedado123 wrote:
Kad sam javio serviseru koliko su potrosile za jedan mjesec, covjek ostao bez rijeci.
Provjerti ce sa kolegama iz firme do cega je, jer po njegovom jedino da je do elektronike.
Vidjet cemo sta ce se desavati kad bude vani -10 .
Bitno je da su problemi odmah na pocetku, jer ima garancija pa nek traze u cemu je problem.
Najgore sto sam imao jos minimalno deset ljudi koju su jedva cekali da vide kako to radi, i da mozda predju na ovaj sistem grijanja.
Kupit cu i wattmetar da pratim koliko trosi jedna, a koliko druga.
Ja i pored ovolikog racuna vjerujem da se na klime moze grijati puno isplativije nego sto je meni dosao racun.
Ovo sto se desilo Dadi može se svakome desiti. Ne mora značiti da je do majstora. Mada se slažem sa mnogima da kauboja ima i previše