Horde Zla

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
pinokio04

#2276 Re: Horde Zla

Post by pinokio04 »

Dionysios wrote:Gorak okus ostade radi ove parole kojoj nikako nije bilo mjesto. Nisam upucen u razloge i zasto, ali nije nimalo dobro vidjeti ovo od Hordi zla, za koje sam mislio da su po navijackoj osvijestenosti dobro ispred komsija pa i grupa iz regije. Dobro sam se zajebo. Svaka cast koreografijama, pjesmama, trubama ali ako se padne na ispitu ljudskosti, onda je sve ostalo za kurac.
100 %

Sent from my kuky using Tapatalk
strong69

#2277 Re: Horde Zla

Post by strong69 »

Dionysios wrote:Gorak okus ostade radi ove parole kojoj nikako nije bilo mjesto. Nisam upucen u razloge i zasto, ali nije nimalo dobro vidjeti ovo od Hordi zla, za koje sam mislio da su po navijackoj osvijestenosti dobro ispred komsija pa i grupa iz regije. Dobro sam se zajebo. Svaka cast koreografijama, pjesmama, trubama ali ako se padne na ispitu ljudskosti, onda je sve ostalo za kurac.
Ma ne pokušavaj to shvatiti. Bezveze čovjek troši energiju. Ono je dno dna.

A još je gore sto pojedinci opravdavaju ovo.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Mr Hiccup

#2278 Re: Horde Zla

Post by Mr Hiccup »

:run:
pametnom i isaret dosta. :wink:
jalijas74

#2279 Re: Horde Zla

Post by jalijas74 »

todd_smith wrote:Da sam znao da je ono trans, sam bih ga pokidao. Stidim se jos uvijek, a sinoc sam cuo za koga je bilo. I dok ovo pisem stid me da sam bio blizu toga. Fuj.
Isti sam ti da se neko tako "popisa" na sve sto se uradilo svih ovih godina to je tuzno i zalosno. Muka mi je od same pomisli da sam bio dio necega iznad i velicao parolu za ubicu.

Na paroli je jasno pisalo

SA SJEVERA IDE HUK, UVIJEK S NAMA EDIN VUK
al-em

#2280 Re: Horde Zla

Post by al-em »

ja sam primjetio da font slova koji koriste horde za parole nije isti kao na paroli za vuka sinoc
mosa rajvosa

#2281 Re: Horde Zla

Post by mosa rajvosa »

burekodsira wrote:gladbašani su se osjećali ko u domovini

Image Image
Procitas sta pise na ogradi pa onda pogledas u kartone i vrlo jednostavno zakljucis da ove boje simboliziraju vatru e sad....nekima je to ocigledno visa matematika. :kiss:
PriNc_ba

#2282 Re: Horde Zla

Post by PriNc_ba »

odgovorni za onaj trans sinoc smece od ljudi i dno dna sve do jednog bas kao i drug im s transa ;)

stid me bilo sinoc biti navijac Sarajeva upravo zbog transa. sramota za klub i navijace. fuj ! ! ! sve sto su napravili do sad je palo u vodu tim potezom. fuj fuj fuj fuj
Logovan

#2283 Re: Horde Zla

Post by Logovan »

jalijas74 wrote: Na paroli je jasno pisalo

SA SJEVERA IDE HUK, UVIJEK S NAMA EDIN VUK
Ma parola čisti odron. Fuj.
PIMP-Meister-2000

#2284 Re: Horde Zla

Post by PIMP-Meister-2000 »

Nije nam ovo trebalo i bacilo je zasigurno ljagu na onu STRAŠNU koreografiju i generalno čitav Sjever od sinoć! :-?
FMDzem

#2285 Re: Horde Zla

Post by FMDzem »

Eto nek je bili lijepo ono što su se pošutali.
jalijas74

#2286 Re: Horde Zla

Post by jalijas74 »

Sjever je bio kao nikada sinoc sa toliko preljepih momenata da se moze pisati danima.
Last edited by jalijas74 on 22/08/2014 20:07, edited 1 time in total.
Dammme

#2287 Re: Horde Zla

Post by Dammme »

Na ovakvo sranje od priče čovjek ne može biti ravnodušan. Čuj vuk ovo, vuk ono. Frajer hladnokrvno prislonio savladanom momku pištolj na glavu i rokno ga i to u njegovoj kafani.
Odavati počast UBICI, a tražiti da se Vedranov ubica kazni je krajnje licemjerstvo.
Boli mene neka stvar kome je Ćelo bio heroj, a kome nije. Rat i ova situacija se ne mogu poistovjetiti ni po čemu.

Onaj transparent je SRAMOTA ZA SVAKOG NORMALNOG NAVIJAČA SARAJEVA i pitaću vas koji pravdate ovaj idiotizam:
Kako se osjećala porodica Amara Mistrića kada su vidjeli ovaj transparent?

Ne pada mi na pamet da pametujem nekome na Sjeveru kako će voditi tribinu, ali je problem u tome što je taj transparent BRUKA ZA SVE NAVIJAČE SARAJEVA i iz tog razloga se tiče i onih koji nisu na Sjeveru.

Ovo je jedina (vrlo glupa i jeftina) mrlja na sinoć FENOMENALNO izdanje Sjevera. Za koreografiju i navijanje i kada smo gubili i nakon utakmice, može se reći samo: SVAKA ČAST MOMCI.

Gore navedeni propust se može ispraviti ako ima dobre volje, ali kao što rekoh nisam na Sjeveru i neću da pametujem o vođenju tribine.

P.S. Je.i ga @Libero neko drugi je pokrenuo priču, a ne mogu ostati ravnodušan na pravdanje sranja.
FMDzem

#2288 Re: Horde Zla

Post by FMDzem »

leškarenje wrote:Ja nisam vidio to kino,u kojoj je minuti to bilo :-)
Kad Je hitna dolazila, ako si bio na sjeveru znaćeš otprilike
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2289 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

Svi sve znaju i o Vuku, i svi mi imamo neki svoj stav vezano za njega, parolu i slicno.
Samo ne mislim da treba ici do tolike razine da se sada toliko detaljno secira sva ta prica.

Vecina nas je rekla sta je imala ovdje na forumu na tu temu. A znamo svi da nista, koliko god mi raspravljali o tome ovdje, nece imati neki prevelik uticaj. Na drugim mjestima, i na drugi nacin, se donose odluke i koriguju stvari koje se trebaju korigovati.
Zato apel da se smanji prica o tome, a da se svi zajedno fokusiramo na fantasticno izdanje Hz, jer je zaista bilo fantasticno...i 800puta bitnije i kvalitetnije od te parole, koja sav taj trud momaka, sva promukla grla, a bilo ih je hiljade, ne moze zasjeniti ta parola. :thumbup:
ibizza

#2290 Re: Horde Zla

Post by ibizza »

FMDzem wrote:
leškarenje wrote:Ja nisam vidio to kino,u kojoj je minuti to bilo :-)
Kad Je hitna dolazila, ako si bio na sjeveru znaćeš otprilike
Kakav on i Sjever, na Istoku bio glavi :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2291 Re: Horde Zla

Post by Velkoski »

Koliko vidim ne traže pravdu i oslobađanje..

:run:
todd_smith

#2292 Re: Horde Zla

Post by todd_smith »

Leet jeko ona kovrdjave kose iza gola sto je bila :mrgreen: :lol:
afafaf

#2293 Re: Horde Zla

Post by afafaf »

Iskreno bih najvise volio kada zbog ove parole nikada vise derbi navijaci ili turisti ne bi krocili na sjever i dosta je bilo dodvoravanja svima i glumetanja dobrih momaka. Kazes svoje misljenje a nekome se svidi a nekome ne i dovidjenja prijatno.
PriNc_ba

#2294 Re: Horde Zla

Post by PriNc_ba »

-LIBERO- wrote:Svi sve znaju i o Vuku, i svi mi imamo neki svoj stav vezano za njega, parolu i slicno.
Samo ne mislim da treba ici do tolike razine da se sada toliko detaljno secira sva ta prica.

Vecina nas je rekla sta je imala ovdje na forumu na tu temu. A znamo svi da nista, koliko god mi raspravljali o tome ovdje, nece imati neki prevelik uticaj. Na drugim mjestima, i na drugi nacin, se donose odluke i koriguju stvari koje se trebaju korigovati.
Zato apel da se smanji prica o tome, a da se svi zajedno fokusiramo na fantasticno izdanje Hz, jer je zaista bilo fantasticno...i 800puta bitnije i kvalitetnije od te parole, koja sav taj trud momaka, sva promukla grla, a bilo ih je hiljade, ne moze zasjeniti ta parola. :thumbup:
OK je da se zavrsi s tom pricom ali ne moze jedno navijanje i koreografija i to sto su se potrudili biti vaznije 800 puta od toga sto su se posrali na sve to podrskom ubici ;) ajde zamisli da je neko od familije Amarove bio na tekmi kako se osjecao ? jebo i navijanje i sve meni su se zgadili i pokvarili su mi noc i sve pozitivno od sinoc s tom parolom.

volio bih vidjeti reakcije da se digne parola podrske Knezovicu na evropskoj nekoj tekmi sirokog da citav grad to vidi.

samo kazem fuj fuj i fuj.. to drugarstvo i ostale gluposti mogu i moraju zaobici tribinu. ja ne zelim da kada me neko nazove pitarom da budem na istom nivou kao ubica i njegovi ahbabi koji su krivci za parolu.

nadam se da ce neko reagovati i da ce i klub sankcionisati to na neki nacin aBd ;)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2295 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

Truba Tito, Argentina mama :izet: :D

Ima li'zvanicnih'snimaka navijanja?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2296 Re: Horde Zla

Post by Velkoski »

todd_smith wrote:Leet jeko ona kovrdjave kose iza gola sto je bila :mrgreen: :lol:
Prvi put vidim, dakle iz Švabije garant. :D

@Libero

Šta fali našem od 20 minuta? ccc :D
ibizza

#2297 Re: Horde Zla

Post by ibizza »

leškarenje wrote:
ibizza wrote: Kakav on i Sjever, na Istoku bio glavi :D
:izet: :gunjastajl:
Last edited by ibizza on 22/08/2014 20:41, edited 1 time in total.
ibizza

#2298 Re: Horde Zla

Post by ibizza »

hajd na chat :lol:
Butmiran

#2299 Re: Horde Zla

Post by Butmiran »

Je l' naša il' je Švabica? :D
-LIBERO-
Čiča Gliša

#2300 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

Gdje vam je izvjestaj, nisam ga upratio :D ...jbg.
Post Reply