FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ledeni_caj
#2276 Re: FC Bayern Munchen
Ah ti zlikovci iz Minhena.
Cudi me da nisi Ulija gdje spomenuo ovaj put.

- simonese
#2277 Re: FC Bayern Munchen
samo pare,nista smicalicemissko wrote:Pizzaro na godinu dana u Bayernu ponovo a u kontra smijeru bi trebao Petersen. Bayern ima u planu tako da saceka jednu godinu i da napadne na Lewandovskog koji ima jos 2 godine ugovora sa BvB, Bayern se okrece onoj svojoj staroj politici "dao nam je gol ili razvalio nas je hajmo ga kupit". Odustali su od Girouda koji je isti tip igraca kao Gomez samo sto je jos bolji van peterca a i Riberijev je haver tako da bi Gomez puno ispastao njegovim dovodjenjem.
Bas me zanima kojim smicalicama ce Bayern pokusati da destabilizira BvB, jer igracki im sada ne mogu nista.
- Bosanski_kralj
#2278 Re: FC Bayern Munchen
Toliko odbojnosti prema Bayernu imaš, a tako ih pažljivo pratišmissko wrote:Pizzaro na godinu dana u Bayernu ponovo a u kontra smijeru bi trebao Petersen. Bayern ima u planu tako da saceka jednu godinu i da napadne na Lewandovskog koji ima jos 2 godine ugovora sa BvB, Bayern se okrece onoj svojoj staroj politici "dao nam je gol ili razvalio nas je hajmo ga kupit". Odustali su od Girouda koji je isti tip igraca kao Gomez samo sto je jos bolji van peterca a i Riberijev je haver tako da bi Gomez puno ispastao njegovim dovodjenjem.
Bas me zanima kojim smicalicama ce Bayern pokusati da destabilizira BvB, jer igracki im sada ne mogu nista.
Ja organski ne mogu smisliti United i ne pada mi na pamet da pratim svaki njihov potez, svaku pa i najmanju vijesti koja se pojavina na tamo nekom portalu ne čitam, ne izvlačim mračne stvari iz njihove historije, nego jednostavno kada je utakmica navijam protiv njih. Nadam se njihovom porazu i što lošijem rezultati, a pošto je toga dosta bilo ove godine, mogao sam sa merakom pisati po njihovoj temi.
Ovo što ti sad radiš je čista opsesija i zaluđenost, uspori malo.
- veella
#2279 Re: FC Bayern Munchen
Misko jarane samo nastavi imaš podršku od mene...missko wrote:Pizzaro na godinu dana u Bayernu ponovo a u kontra smijeru bi trebao Petersen. Bayern ima u planu tako da saceka jednu godinu i da napadne na Lewandovskog koji ima jos 2 godine ugovora sa BvB, Bayern se okrece onoj svojoj staroj politici "dao nam je gol ili razvalio nas je hajmo ga kupit". Odustali su od Girouda koji je isti tip igraca kao Gomez samo sto je jos bolji van peterca a i Riberijev je haver tako da bi Gomez puno ispastao njegovim dovodjenjem.
- simonese
#2280 Re: FC Bayern Munchen
udruzenje antiBayern kenjatoraveella wrote:Misko jarane samo nastavi imaš podršku od mene...missko wrote:Pizzaro na godinu dana u Bayernu ponovo a u kontra smijeru bi trebao Petersen. Bayern ima u planu tako da saceka jednu godinu i da napadne na Lewandovskog koji ima jos 2 godine ugovora sa BvB, Bayern se okrece onoj svojoj staroj politici "dao nam je gol ili razvalio nas je hajmo ga kupit". Odustali su od Girouda koji je isti tip igraca kao Gomez samo sto je jos bolji van peterca a i Riberijev je haver tako da bi Gomez puno ispastao njegovim dovodjenjem.
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#2281 Re: FC Bayern Munchen
AkoBogda da i taj plan ovako završi

by kenjator par excellence

by kenjator par excellence
- neo7
#2282 Re: FC Bayern Munchen
sreca pa ni Bayern nije bio nista bolji...vidis moglo bi se usporediti ko je gori bio ove sezone
Samo sto Bayern ima vise gorcine u ustima, poraz od Borusije u ligi, pa u finalu kupa i na kraju gubitak LP

- veella
#2283 Re: FC Bayern Munchen
Hvala lijepo simonese
Pozdrav od kenjatora s razlogom...
BVB 09 kralj bundeslige...
Pozdrav od kenjatora s razlogom...
BVB 09 kralj bundeslige...
- Bosanski_kralj
#2284 Re: FC Bayern Munchen
Ispadanje u najranijim fazama svih kup takmičenja, gubitak titule u posljednjim minutama od mrskog gradskog rivala, gledati kako mrski Chelsea osvaja LP... Još kad vidiš kako je tmurna budućnost za tvoj tim, jedina ti utjeha ostaje to što je Bayern ove sezone "samo" 2 finala kupova igrao i što je tek na 2. mjestu u ligi završio.neo7 wrote:sreca pa ni Bayern nije bio nista bolji...vidis moglo bi se usporediti ko je gori bio ove sezoneSamo sto Bayern ima vise gorcine u ustima, poraz od Borusije u ligi, pa u finalu kupa i na kraju gubitak LP
![]()
- neo7
#2285 Re: FC Bayern Munchen
Dobro...evo ja kazem, United je osvojio NULA titula ove godine.
Bayern ?
Bayern ?
- citadela
#2286 Re: FC Bayern Munchen
neo7 wrote:Dobro...evo ja kazem, United je osvojio NULA titula ove godine.
Bayern ?
Olimpik isti United. Olimpik osvojio NULA titula ove sezone. United?
- Bosanski_kralj
#2287 Re: FC Bayern Munchen
Nemoj banalizirati stvari.neo7 wrote:Dobro...evo ja kazem, United je osvojio NULA titula ove godine.
Bayern ?
Zar ti stvarno misliš da se sezona Uniteda i Bayerna može svesti u istu ravan, i da Bayern nije imao uspješniju sezonu od Uniteda?
- neo7
#2288 Re: FC Bayern Munchen
Dobro, sezona Bayerna je bolnija 
Uspjesnija ? Ja mislim da se usjpeh vrednuje titulama, zar ne ?
Uspjesnija ? Ja mislim da se usjpeh vrednuje titulama, zar ne ?
- ledeni_caj
#2289 Re: FC Bayern Munchen
Jao rezona.
Isti su njemu oni koji su poispadali u grupi, prekolima, finalu izgubili. 
- neo7
#2290 Re: FC Bayern Munchen
Samo vi se tjesite
Osvojili ste jednu veliku NULU 
- 2407
#2291 Re: FC Bayern Munchen
Jesu osvojili jednu veliku nulu ali su na finasijskom planu vrlo vjerovatno briljirali za razliku od ManUtd. Jbg, nula i jedni i drugi al Bayern s puno vise para.
- ledeni_caj
#2292 Re: FC Bayern Munchen
Uzima Manco para lopatom bili dobri ili ne, masina je to. Bayern je do sada bio mozda treci klub u Evropi, sada je to definitivno potvrdjeno. Ponovo glavni favoriti za iducu sezonu ce biti Bayern, Real i Barca. Nije se uzela ni jedna titula, ali klub ce sigurno biti jaci nego ove sezone sto je ipak nesto. 
- neo7
#2293 Re: FC Bayern Munchen
Uzima isto kao i United...vlasnici uzimaju sebi2407 wrote:Jesu osvojili jednu veliku nulu ali su na finasijskom planu vrlo vjerovatno briljirali za razliku od ManUtd. Jbg, nula i jedni i drugi al Bayern s puno vise para.
No nebitno, to Bayernu nista ne znaci jer nece uloziti ni u jednog dobrog igraca vec ce traziti nesto polovno
-
missko
#2294 Re: FC Bayern Munchen
Sto zacataste temu bezze. Ja ne pratim samo Bayern nego Bundesligu komplet i ne pisem nista ruzno o Bayernu nego samo onako realno kao strani posmatrac, pa ako pisem na ovoj temi ne moram samo hvalospijeve pisat.
Kenjator izraz ne bi ni Uli izvalio
- simonese
#2295 Re: FC Bayern Munchen
to ja malo tepammissko wrote:Sto zacataste temu bezze. Ja ne pratim samo Bayern nego Bundesligu komplet i ne pisem nista ruzno o Bayernu nego samo onako realno kao strani posmatrac, pa ako pisem na ovoj temi ne moram samo hvalospijeve pisat.
- Basler
#2296 Re: FC Bayern Munchen
Dobar je @missko, barem prati desavanja i mogu reci da je jedan od "normalnijih" United-ovaca s kojima se susrecem.
Dakle na pogresnog "kenjatora" ste se namercili.
Breno ide tamo gdje svi putevi vode - Rim (Lazio).
Kroos je bacio izvlakusu sto se tice finalnih penala. Kaze da je bio potisten zbog promasaja protiv Reala i da je mislio da nece biti problem naci 5 spremnih izvodjaca.
Bit ce jako interesantno vidjeti kojeg ce veznjaka dovesti. Nesto ne volim kad Jupp plaho otvori usta.
Sjetimo se lanjske sezone i njegovih izjava (sigurnih
) da ce Vidal 100% u Bayern.
Kad sam vec kod njega, Osram ostaje sigurno jos ovu sezonu (za duzu saradnju rano je pricati).
Dakle na pogresnog "kenjatora" ste se namercili.
Breno ide tamo gdje svi putevi vode - Rim (Lazio).
Kroos je bacio izvlakusu sto se tice finalnih penala. Kaze da je bio potisten zbog promasaja protiv Reala i da je mislio da nece biti problem naci 5 spremnih izvodjaca.
Bit ce jako interesantno vidjeti kojeg ce veznjaka dovesti. Nesto ne volim kad Jupp plaho otvori usta.
Sjetimo se lanjske sezone i njegovih izjava (sigurnih
Kad sam vec kod njega, Osram ostaje sigurno jos ovu sezonu (za duzu saradnju rano je pricati).
- ultima_palabra
#2297 Re: FC Bayern Munchen
Ovo sa penalima potvrđuje ono što sam ranije govorio... da ova ekipa Bayerna ima kvalitet, ali joj fali tog nekog njemačkog mentaliteta koji ti treba kad se boriš za trofeje. Mislim da su igrački bolji i od Hitzfeldove generacije, ali je tad bilo nezamislivo da u ekipi ima toliko mekušaca koje je strah izvesti penal 
- Basler
#2298 Re: FC Bayern Munchen
Da, ponekad se cini da je u Otmarovoj eri bilo i previse radnika (to jest, igraca koji kvalitetom nisi bili kadar za Bayern) ali da je bilo mudonja, bilo je.ultima_palabra wrote:Ovo sa penalima potvrđuje ono što sam ranije govorio... da ova ekipa Bayerna ima kvalitet, ali joj fali tog nekog njemačkog mentaliteta koji ti treba kad se boriš za trofeje. Mislim da su igrački bolji i od Hitzfeldove generacije, ali je tad bilo nezamislivo da u ekipi ima toliko mekušaca koje je strah izvesti penal
Sada se cini da u ekipi ima i previse umjetnika, balerina (nazovi ih kako hoces) pa dodjes do utiska kako trenutnoj ekipi fali "Jeremiesa" i slicnih "drecksaua".
Da je kakav balans naci, majku mu.
- ultima_palabra
#2299 Re: FC Bayern Munchen
Sad je pitanje hoće li se to odraziti na njemačku repku... ni Ozil kao glavni igrač nije neki mudonjaBasler wrote:Da, ponekad se cini da je u Otmarovoj eri bilo i previse radnika (to jest, igraca koji kvalitetom nisi bili kadar za Bayern) ali da je bilo mudonja, bilo je.ultima_palabra wrote:Ovo sa penalima potvrđuje ono što sam ranije govorio... da ova ekipa Bayerna ima kvalitet, ali joj fali tog nekog njemačkog mentaliteta koji ti treba kad se boriš za trofeje. Mislim da su igrački bolji i od Hitzfeldove generacije, ali je tad bilo nezamislivo da u ekipi ima toliko mekušaca koje je strah izvesti penal![]()
Sada se cini da u ekipi ima i previse umjetnika, balerina (nazovi ih kako hoces) pa dodjes do utiska kako trenutnoj ekipi fali "Jeremiesa" i slicnih "drecksaua".
Da je kakav balans naci, majku mu.
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#2300 Re: FC Bayern Munchen
metrošvabe jarane, u pravu si, sve neke fancy frizurice, nema ništa dok brčine ne počnu puštati opet