BiH proizvodi (domaće je najbolje)
Moderator: anex
- insomnia78
#2276 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
+1
Kme, kme il est vraiment méchant
Kme, kme il est vraiment méchant
-
suspect_zero
#2277 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Prvo je bila Jaffa
....tops kasnije kren'o...bila ona reklama ''nikad ne recite tops, tops...probajete tops, tops...i sada vole ga svi...jeste li ikada probali tops''...ovako se sjećam
možda sam fulila malo
btw, kada smo već kod topsova...meni najbolji onaj konzumov Kplus, ma ekstra kako je mekan biskvit
btw, kada smo već kod topsova...meni najbolji onaj konzumov Kplus, ma ekstra kako je mekan biskvit
- gnjev
#2278 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
e taj konzumov je odron kao I vecina k plus proizvoda
Sent from my ST21i using Tapatalk 4
-
Chuckie
#2279 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Dajte mi kakav sudžuk dobar. 
- hopcup
#2280 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
ovako je bilo i nikako drugačijekaranana wrote:a jaffa 76. ali opet je kopija topsa siguran sam.
srpska posla. maznuli recept iz agrokomerca kopirali proizvod i tako unazadili agrokomerc 10 godina.
sram nek ih bude.
-
The 51st State
#2281 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
jedite pravu jaffu iz engleske.
- johntra
#2282 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Neki dan sam jeo sudžuku iz Visokog, firma je imala zvučno ime iz turskih sapunica Jusuf bej...Chuckie wrote:Dajte mi kakav sudžuk dobar.
al, dobra sudžuka, fakat...
-
shoT
#2283 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Kupio jednom neki cips k plus, probao 2-3 komada i ostalo završilo u kanti, tako da više nisam ništa probao od njihove proizvodnjegnjev wrote:e taj konzumov je odron kao I vecina k plus proizvoda
-
frngla
#2284 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
taj čips što si kupio proizvodi franck...
-
blablablabla1235
#2285 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Ne gadi Franck, koji usput proizvodi odlične čipseve - pogotovo ovaj novi seljački.frngla wrote:taj čips što si kupio proizvodi franck...
K-plus čips najniže kvalitete za Konzum proizvode jedan hrvatski privatnik, jedna srbijanska i jedna BIH firma, zavisno o cijeni/potrebi/količini.
- saiks
#2286 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
k plus cips i ne mozes naci ja mislim u BiH jer je to proizvod od konzuma za Hrvatsku,kod nas je pod nazivom Rial,to je konzumova marka za BiH i njega proizvodi Franck,kupi cips i okreni na etiketu i vidjet ces.blablablabla1235 wrote:Ne gadi Franck, koji usput proizvodi odlične čipseve - pogotovo ovaj novi seljački.frngla wrote:taj čips što si kupio proizvodi franck...![]()
K-plus čips najniže kvalitete za Konzum proizvode jedan hrvatski privatnik, jedna srbijanska i jedna BIH firma, zavisno o cijeni/potrebi/količini.
Rial biskvit tops proizvodi Swisslion,dalje,imas hrpu rial proizvoda koje za njih proizvode velike firme,kao npr corn flakes,proizvodi ga njemacka firma Hahne.
Sad ce neko doci i reci da je Cips od one firme Majevica dd u kojem kad jedes utusi te paprika bolji od Rialovog kojeg Franck proizvodi
-
lajk
#2287 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Nadju pod mostom Hamza iz Visokog,nema boljejohntra wrote:Neki dan sam jeo sudžuku iz Visokog, firma je imala zvučno ime iz turskih sapunica Jusuf bej...Chuckie wrote:Dajte mi kakav sudžuk dobar.![]()
al, dobra sudžuka, fakat...
-
uzgajivac
#2288 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
to je tvoje osobno misljenje. K Plus proizvodi su bolji od mnogih skupljih, a zasto su jeftiniji to nema veze sa kvalitetom nego sa Konzumom.gnjev wrote:e taj konzumov je odron kao I vecina k plus proizvoda
- gnjev
#2289 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Jesil ti jeo k plus tunjevinu ? Jesil pio k plus pivu ? Briso dupe k plus toalet papirom ?uzgajivac wrote:to je tvoje osobno misljenje. K Plus proizvodi su bolji od mnogih skupljih, a zasto su jeftiniji to nema veze sa kvalitetom nego sa Konzumom.gnjev wrote:e taj konzumov je odron kao I vecina k plus proizvoda
-
uzgajivac
#2290 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
ti si izgleda svasta radio sa K PLUS proizvodimagnjev wrote:Jesil ti jeo k plus tunjevinu ? Jesil pio k plus pivu ? Briso dupe k plus toalet papirom ?uzgajivac wrote:to je tvoje osobno misljenje. K Plus proizvodi su bolji od mnogih skupljih, a zasto su jeftiniji to nema veze sa kvalitetom nego sa Konzumom.gnjev wrote:e taj konzumov je odron kao I vecina k plus proizvoda
-
quarterback
#2291 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
brajlovic sudzuka se takodje prodaje pod konzumovom markom rial
- dustaban
#2292 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
I onda mene napadate kad kazem da se dosta kineske robe podmece pod domacu.quarterback wrote:brajlovic sudzuka se takodje prodaje pod konzumovom markom rial
Poglavito higijenski proizvodi i sva ostala hemija (proglasiste Tisal domacim brendom, ljudi samo pretakaju...)
- DaffyDuck
#2293 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
dustaban wrote:I onda mene napadate kad kazem da se dosta kineske robe podmece pod domacu.quarterback wrote:brajlovic sudzuka se takodje prodaje pod konzumovom markom rial
Poglavito higijenski proizvodi i sva ostala hemija (proglasiste Tisal domacim brendom, ljudi samo pretakaju...)
- saiks
#2294 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Gdje samo u BiH uspijete naci k plus proizvode,ja uvijek nadjem rial,k plus samo vidim u Hrvatskoj
- holowey
#2295 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
k plus u konzumu...bilo kojem... rial u "malim" prodavnicama jer je to robna marka velpro trgovackog centra koji posluje samo sa pravnim licima (granapima i tako to)...saiks wrote:Gdje samo u BiH uspijete naci k plus proizvode,ja uvijek nadjem rial,k plus samo vidim u Hrvatskoj
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2296 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
jeste, ali si/ste otišao u krajnost. zbog koje sam morao ključati temu.dustaban wrote:I onda mene napadate kad kazem da se dosta kineske robe podmece pod domacu.quarterback wrote:brajlovic sudzuka se takodje prodaje pod konzumovom markom rial
-
shoT
#2297 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
neznam zašto ovdje raspravljamo o k plus proizvodima koji nisu naše proizvodnje već su uvezeno smetlje iz hrvatske, a što se tiče cijena u konzumu i u drugim večim trgovinama dosta su skuplji 
-
kox
#2298 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Dosta kplus proizvoda se proizvodi u BiH. Bar je tako bilo donedavno.shoT wrote:neznam zašto ovdje raspravljamo o k plus proizvodima koji nisu naše proizvodnje već su uvezeno smetlje iz hrvatske, a što se tiče cijena u konzumu i u drugim večim trgovinama dosta su skuplji
-
quarterback
#2299 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
a) nema potrebe da me persirasdustaban wrote:I onda mene napadate kad kazem da se dosta kineske robe podmece pod domacu.quarterback wrote:brajlovic sudzuka se takodje prodaje pod konzumovom markom rial
b) ne sjecam te se uopste sa foruma
- johntra
#2300 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Konzum piva je banjalučki Nektar....i nije loša, a 80 feninga flaša od pola litra i to bez vraćanja...bar je tako nekad bilo...gdje ima bolje?kox wrote:Dosta kplus proizvoda se proizvodi u BiH. Bar je tako bilo donedavno.shoT wrote:neznam zašto ovdje raspravljamo o k plus proizvodima koji nisu naše proizvodnje već su uvezeno smetlje iz hrvatske, a što se tiče cijena u konzumu i u drugim večim trgovinama dosta su skuplji