Vedad Ibisevic

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
channel10

#2276 Re: Vedad Ibisevic

Post by channel10 »

stroga normala wrote:Slazem se da se vise trudio od Edina, ne samo sinoc nego uvijek je Vedo jedan od borbenijih igraca, ali majka mu stara zar ga se u prijateljskoj ne smije zamjeniti a da javnost ne gleda kako se sjeca familije selektoru. Nije nam bilo dovoljno mucno za gledati onakvu igru kompletnog tima nego nam jos treba da gledamo psovanje jednog igraca selektoru samo jer je zamjenjen...
Mi kad pobjedjujemo onda smo buduci prvaci svijeta, "daj nam Messia da se igramo" i sl... a kad gubimo onda sve lose sto ima mora izaci odmah na vidjelo, eto nije mogao presutiti i ostaviti neke stvari za svlacionice.

Problem je sto vadi njega, a Dzeko koji nije potrcao kako treba, ostaje na terenu. Ovaj se svaki put slomi na tekmi od silnog trcanja i njega zamijeni dok se Dzeko vuce ko prebijena macka i ostane i dalje srat na terenu. I opet covjek se ne buni!
rekla-kazala

#2277 Re: Vedad Ibisevic

Post by rekla-kazala »

Ibišević nije igrač koji može donijeti loptu sa pola terena i ugurati je u go protivniku ali zato može iz šesnaesterca ako mu se lopte donesu do tu. Zato bez jakih krila nema ni Vede.
stari_rastafari

#2278 Re: Vedad Ibisevic

Post by stari_rastafari »

rekla-kazala wrote:Ibišević nije igrač koji može donijeti loptu sa pola terena i ugurati je u go protivniku ali zato može iz šesnaesterca ako mu se lopte donesu do tu. Zato bez jakih krila nema ni Vede.
A u reprezentaciji on glumi to krilo vec nego odredjeno vrijeme :D
rekla-kazala

#2279 Re: Vedad Ibisevic

Post by rekla-kazala »

stari_rastafari wrote:
rekla-kazala wrote:Ibišević nije igrač koji može donijeti loptu sa pola terena i ugurati je u go protivniku ali zato može iz šesnaesterca ako mu se lopte donesu do tu. Zato bez jakih krila nema ni Vede.
A u reprezentaciji on glumi to krilo vec nego odredjeno vrijeme :D
Totalno pogrešno mjesto. On je za ono mjesto na kojem je sad Džeko a tu gdje je on bi mogao igrati Džeko ako je Sead Salihović iza njega i on bi obojicu hranio loptama. Par puta je Sejo igrao u Hoffenheimu na tom mjestu i davao dobre rezultate.
burekodsira

#2280 Re: Vedad Ibisevic

Post by burekodsira »

ni ja sinoc ne bih bolje odigrao, kad vidim kako su ostali igraci igrali :D
Astrix

#2281 Re: Vedad Ibisevic

Post by Astrix »

Samo jedan mali off, znam da to nije tema, ali ja ne pamtim za Susicevog mandata da Dzeko nije poceo utakmicu ili da je kasnije zamjenjen. Malo previse Pape sere sa ovim Dzekom, dok kao sto ste vi gore vec rekli, Vedo se slomi, trci gore-dole i na kraju njega vadi kao da je on kriv za sve.
Droog

#2282 Re: Vedad Ibisevic

Post by Droog »

Astrix wrote:Samo jedan mali off, znam da to nije tema, ali ja ne pamtim za Susicevog mandata da Dzeko nije poceo utakmicu ili da je kasnije zamjenjen. Malo previse Pape sere sa ovim Dzekom, dok kao sto ste vi gore vec rekli, Vedo se slomi, trci gore-dole i na kraju njega vadi kao da je on kriv za sve.
A sto ce ga mijenjati kad je skoro svaku tekmu kvalifikacija dao gol ili asistirao??? :shock:

Edit:Plus nemas adekvatnu zamjenu. ;-)
DonVitoN

#2283 Re: AW: Vedad Ibisevic

Post by DonVitoN »

missko wrote:
stroga normala wrote:Postao i Vedo kurcevit, izgleda da ocekuje da ga selektor pita da li ga smije zamijeniti.
Pa ako ostali imaju pravo bit kurceviti kao imaju zasluge u repki onda Vedo moze kako hoce on bar ima zasluge na kvadrat

Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
Izete sjedi, klupa. :sad:
Astrix

#2284 Re: Vedad Ibisevic

Post by Astrix »

Droog wrote:
Astrix wrote:Samo jedan mali off, znam da to nije tema, ali ja ne pamtim za Susicevog mandata da Dzeko nije poceo utakmicu ili da je kasnije zamjenjen. Malo previse Pape sere sa ovim Dzekom, dok kao sto ste vi gore vec rekli, Vedo se slomi, trci gore-dole i na kraju njega vadi kao da je on kriv za sve.
A sto ce ga mijenjati kad je skoro svaku tekmu kvalifikacija dao gol ili asistirao??? :shock:

Edit:Plus nemas adekvatnu zamjenu. ;-)
Mislio sam i na prijateljske utakmice, nije mu ovo prva ovako loša, a bilo je i u kvalifikacijama sličnih utakmica, doduše i taj problem sa manjkom napadača ide njemu u korist.
Ali i pape je sam izjavio da ako Dzeko dođe i par sati prije utakmice da bi bio u prvoj postavi, tu je sve rekao...
szlava

#2285 Re: Vedad Ibisevic

Post by szlava »

Ovo bi bilo super :D
Bild: VEDAD IBIŠEVIĆ na ljeto seli u Romu!
Logovan

#2286 Re: Vedad Ibisevic

Post by Logovan »

szlava wrote:Ovo bi bilo super :D
Bild: VEDAD IBIŠEVIĆ na ljeto seli u Romu!
Super će biti ako ne ostane u Stuttgartu, neka ide bilo gdje. Samo da ne ostane u onoj mrtvoj ekipi.
House

#2287 Re: Vedad Ibisevic

Post by House »

Borussia Monchengladbach želi Vedu
simonese

#2288 Re: Vedad Ibisevic

Post by simonese »

House wrote:Borussia Monchengladbach želi Vedu
pravi potez(tako sam mislio i za Stuttgart pa usrase motku)
mozda bi mu bolje bilo da malo promjeni okolinu
groove

#2289 Re: Vedad Ibisevic

Post by groove »

simonese wrote:
House wrote:Borussia Monchengladbach želi Vedu
pravi potez(tako sam mislio i za Stuttgart pa usrase motku)
mozda bi mu bolje bilo da malo promjeni okolinu
ako favre ostane u gladbachu bice to odlican transfer za vedu.
Dino Djurbuzovic

#2290 Re: Vedad Ibisevic

Post by Dino Djurbuzovic »

Mislim da kolega Garcia nece pogrijesiti ako dovede Vedada, rasni golgeter i ono sto je jos vaznije, veliki covjek
Droog

#2291 Re: Vedad Ibisevic

Post by Droog »

Dino Djurbuzovic wrote:Mislim da kolega Garcia nece pogrijesiti ako dovede Vedada, rasni golgeter i ono sto je jos vaznije, veliki covjek
Gospodine Djurbuzovicu...vi ste prava trenercina! Cast mi je biti na istom forumu sa vama!
Puno srece u nastavku sezone!
Muhamed Đakmić

#2292 Re: Vedad Ibisevic

Post by Muhamed Đakmić »

Droog wrote:
Dino Djurbuzovic wrote:Mislim da kolega Garcia nece pogrijesiti ako dovede Vedada, rasni golgeter i ono sto je jos vaznije, veliki covjek
Gospodine Djurbuzovicu...vi ste prava trenercina! Cast mi je biti na istom forumu sa vama!
Puno srece u nastavku sezone!
Gospodin Đurbuzović je zaista veliki čovjek i trener, on bi i od mene sad, u ovom momentu moje karijere, napravio igrača za transfer vani.
Dino Djurbuzovic

#2293 Re: Vedad Ibisevic

Post by Dino Djurbuzovic »

Puno pozdrava obojici
MOSALJOZE

#2294 Re: Vedad Ibisevic

Post by MOSALJOZE »

Dino Djurbuzovic wrote:Puno pozdrava obojici
Sve hvalospjevke
nema me tamo

#2295 Re: Vedad Ibisevic

Post by nema me tamo »

29 janunara zabio zadnji gol u bundesligi..

Katastrofalan pred Svjetsko..
todd_smith

#2296 Re: Vedad Ibisevic

Post by todd_smith »

Trener im je glup, previse oko napada zeza. Rotira gore nego Mancini, Vedo treba da se ispali sto prije. Daj Boze da bude pametan pa SP iskoristi kao motivaciju da se pokaze i proda u drugi, bolji klub.
Edin H.

#2297 Re: Vedad Ibisevic

Post by Edin H. »

todd_smith wrote:Trener im je glup, previse oko napada zeza. Rotira gore nego Mancini, Vedo treba da se ispali sto prije. Daj Boze da bude pametan pa SP iskoristi kao motivaciju da se pokaze i proda u drugi, bolji klub.
Pa nece valjda ici na Svjetsko, ako ne igra u timu :oops:
Logovan

#2298 Re: Vedad Ibisevic

Post by Logovan »

todd_smith wrote:Trener im je glup, previse oko napada zeza. Rotira gore nego Mancini, Vedo treba da se ispali sto prije. Daj Boze da bude pametan pa SP iskoristi kao motivaciju da se pokaze i proda u drugi, bolji klub.
Ispalit će se garant. Lik jedva čeka da se završi sezona i da ode.
Montana1

#2299 Re: Vedad Ibisevic

Post by Montana1 »

meScini nece on zaigrati do svjeCkog :-)
guber90

#2300 Re: Vedad Ibisevic

Post by guber90 »

Montana1 wrote:meScini nece on zaigrati do svjeCkog :-)
Sam pao, sam se ubio.
Post Reply