Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
stroga normala wrote:Slazem se da se vise trudio od Edina, ne samo sinoc nego uvijek je Vedo jedan od borbenijih igraca, ali majka mu stara zar ga se u prijateljskoj ne smije zamjeniti a da javnost ne gleda kako se sjeca familije selektoru. Nije nam bilo dovoljno mucno za gledati onakvu igru kompletnog tima nego nam jos treba da gledamo psovanje jednog igraca selektoru samo jer je zamjenjen...
Mi kad pobjedjujemo onda smo buduci prvaci svijeta, "daj nam Messia da se igramo" i sl... a kad gubimo onda sve lose sto ima mora izaci odmah na vidjelo, eto nije mogao presutiti i ostaviti neke stvari za svlacionice.
Problem je sto vadi njega, a Dzeko koji nije potrcao kako treba, ostaje na terenu. Ovaj se svaki put slomi na tekmi od silnog trcanja i njega zamijeni dok se Dzeko vuce ko prebijena macka i ostane i dalje srat na terenu. I opet covjek se ne buni!
Ibišević nije igrač koji može donijeti loptu sa pola terena i ugurati je u go protivniku ali zato može iz šesnaesterca ako mu se lopte donesu do tu. Zato bez jakih krila nema ni Vede.
rekla-kazala wrote:Ibišević nije igrač koji može donijeti loptu sa pola terena i ugurati je u go protivniku ali zato može iz šesnaesterca ako mu se lopte donesu do tu. Zato bez jakih krila nema ni Vede.
A u reprezentaciji on glumi to krilo vec nego odredjeno vrijeme
rekla-kazala wrote:Ibišević nije igrač koji može donijeti loptu sa pola terena i ugurati je u go protivniku ali zato može iz šesnaesterca ako mu se lopte donesu do tu. Zato bez jakih krila nema ni Vede.
A u reprezentaciji on glumi to krilo vec nego odredjeno vrijeme
Totalno pogrešno mjesto. On je za ono mjesto na kojem je sad Džeko a tu gdje je on bi mogao igrati Džeko ako je Sead Salihović iza njega i on bi obojicu hranio loptama. Par puta je Sejo igrao u Hoffenheimu na tom mjestu i davao dobre rezultate.
Samo jedan mali off, znam da to nije tema, ali ja ne pamtim za Susicevog mandata da Dzeko nije poceo utakmicu ili da je kasnije zamjenjen. Malo previse Pape sere sa ovim Dzekom, dok kao sto ste vi gore vec rekli, Vedo se slomi, trci gore-dole i na kraju njega vadi kao da je on kriv za sve.
Astrix wrote:Samo jedan mali off, znam da to nije tema, ali ja ne pamtim za Susicevog mandata da Dzeko nije poceo utakmicu ili da je kasnije zamjenjen. Malo previse Pape sere sa ovim Dzekom, dok kao sto ste vi gore vec rekli, Vedo se slomi, trci gore-dole i na kraju njega vadi kao da je on kriv za sve.
A sto ce ga mijenjati kad je skoro svaku tekmu kvalifikacija dao gol ili asistirao???
Astrix wrote:Samo jedan mali off, znam da to nije tema, ali ja ne pamtim za Susicevog mandata da Dzeko nije poceo utakmicu ili da je kasnije zamjenjen. Malo previse Pape sere sa ovim Dzekom, dok kao sto ste vi gore vec rekli, Vedo se slomi, trci gore-dole i na kraju njega vadi kao da je on kriv za sve.
A sto ce ga mijenjati kad je skoro svaku tekmu kvalifikacija dao gol ili asistirao???
Edit:Plus nemas adekvatnu zamjenu.
Mislio sam i na prijateljske utakmice, nije mu ovo prva ovako loša, a bilo je i u kvalifikacijama sličnih utakmica, doduše i taj problem sa manjkom napadača ide njemu u korist.
Ali i pape je sam izjavio da ako Dzeko dođe i par sati prije utakmice da bi bio u prvoj postavi, tu je sve rekao...
Trener im je glup, previse oko napada zeza. Rotira gore nego Mancini, Vedo treba da se ispali sto prije. Daj Boze da bude pametan pa SP iskoristi kao motivaciju da se pokaze i proda u drugi, bolji klub.
todd_smith wrote:Trener im je glup, previse oko napada zeza. Rotira gore nego Mancini, Vedo treba da se ispali sto prije. Daj Boze da bude pametan pa SP iskoristi kao motivaciju da se pokaze i proda u drugi, bolji klub.
Pa nece valjda ici na Svjetsko, ako ne igra u timu
todd_smith wrote:Trener im je glup, previse oko napada zeza. Rotira gore nego Mancini, Vedo treba da se ispali sto prije. Daj Boze da bude pametan pa SP iskoristi kao motivaciju da se pokaze i proda u drugi, bolji klub.
Ispalit će se garant. Lik jedva čeka da se završi sezona i da ode.