Ti lajkaš, on lujkaplain vanilla wrote:ne znam, ja sam u prvi mah mislila da je neka satira..ali prije nego lajkam, da priupitam
Čuj satira, pa zar ne vidiš da čovjek piše mrtav-ozbiljan, sav se uživio
Moderator: anex
Ti lajkaš, on lujkaplain vanilla wrote:ne znam, ja sam u prvi mah mislila da je neka satira..ali prije nego lajkam, da priupitam
pa ne mogu vjerovati da bi to neko ozbiljno mislio i napisao..poznanik wrote:Ti lajkaš, on lujkaplain vanilla wrote:ne znam, ja sam u prvi mah mislila da je neka satira..ali prije nego lajkam, da priupitam![]()
Čuj satira, pa zar ne vidiš da čovjek piše mrtav-ozbiljan, sav se uživioBIA finansira ...
![]()
Ćekat ćemo da se vrati i demantira ove napisane nebulozeplain vanilla wrote:pa ne mogu vjerovati da bi to neko ozbiljno mislio i napisao..
dr.gog wrote:Opet ove teme na "es de aovskom sarajevo iksu za kojeg se pouzdano zna da mu posjeta opada iz dana u dan, te da je pod kontrolom Tihića i Lagumdžijinih crvenih jurišnika"
Ja za sve ove kritičare odgovorno tvrdim da su ubačeni SDP elementi i neprijatelji Bošnjaka kojima nije stalo da najtiražnija novina u BiH doživljava nove procvate iz dana u dan, vođena mudrom politikom Utemeljitelja i uigrane ekipe novinara.
Sitne greškice , kakve ima i ugledni Newyork Tajms, ali i agilni novinari evropskih magazina, su ovoj pljuvačkoj antibošnjačkoj histeričnoj grupi anonimusa poslužile za podmukle napade na najbolji novinarski kolektiv u BiH.
Nije za zanemariti da postoje i prilično provjerene glasine da se radi o samim moderatorima i adminima foruma, čije plaće od dvije-tri hiljade eura finansira srbijanska BIA, a na koje selimovićevsko-antibošnjački portal naravno ne plaća ni marke poreza.
Uz svu prljavu i SDA vazelinsku propagandu lažnog patriotizma, BIAini plaćenici su okomili i na originalne snimke stranica Avaza, članke naših najuglednijih(i u svijetu cijenjenih) novinara, koje bezočno kopiraju i neovlašćeno postavljaju na opskurni antibošnjački i islamofobni forum.
Avaz se , kao i do sada, neće osvrtati na prljavu propagandu i nastavit će svoj rad kao i uvijek- svakim člankom odslikavajući najviša mjerila vrhunske profesionalnosti u novinarstvu, po pristupačnoj cijeni od jedne KM.
Il se zajebava il je Mandal, nema treceultima_palabra wrote:Ma dr. se zajebava, gdje će neko ovo ozbiljan napisati
eh ovo nisam znaoBetter Man wrote: A glavna stvar koju su namjerno izostavili iz ovog teksta je da je isti taj Mensur Osmovic bio glavni i odgovorni urednik Dnevnog Avaza!
je li i ti mislis da je satira?ultima_palabra wrote:Ma dr. se zajebava, gdje će neko ovo ozbiljan napisati
Ma ja... samo je fol što će on sličnu satiru napisati i kad neko bijesno udari po Avazu, npr. @Better Man ili @kakavdanakneiskustvuplain vanilla wrote:je li i ti mislis da je satira?ultima_palabra wrote:Ma dr. se zajebava, gdje će neko ovo ozbiljan napisati
Čudan način pisanja satire kao načina izražavanja, neki noviultima_palabra wrote:Ma ja... samo je fol što će on sličnu satiru napisati i kad neko bijesno udari po Avazu, npr. @Better Man ili @kakavdanakneiskustvuplain vanilla wrote:je li i ti mislis da je satira?ultima_palabra wrote:Ma dr. se zajebava, gdje će neko ovo ozbiljan napisati
ti si bas bukvalanpoznanik wrote:Čudan način pisanja satire kao načina izražavanja, neki noviultima_palabra wrote:Ma ja... samo je fol što će on sličnu satiru napisati i kad neko bijesno udari po Avazu, npr. @Better Man ili @kakavdanakneiskustvuplain vanilla wrote:
je li i ti mislis da je satira?Prvo se "crijeva dobro isprazne", pa onda kaže: ja se šalio, ali "smrad" i dalje ostaje i udiše se u punom zadovoljstvu
![]()
Satira se piše na drugi način, da bude jasna i odmah prepoznatljiva, ovaj tekst nema veze sa satirom, perfidno je postavljen i popljuvani su svi koji ovdje pišu.
Al' eto, za neke je satira

dr.gog wrote:Opet ove teme na "es de aovskom sarajevo iksu za kojeg se pouzdano zna da mu posjeta opada iz dana u dan, te da je pod kontrolom Tihića i Lagumdžijinih crvenih jurišnika"
Ja za sve ove kritičare odgovorno tvrdim da su ubačeni SDP elementi i neprijatelji Bošnjaka kojima nije stalo da najtiražnija novina u BiH doživljava nove procvate iz dana u dan, vođena mudrom politikom Utemeljitelja i uigrane ekipe novinara.
Sitne greškice , kakve ima i ugledni Newyork Tajms, ali i agilni novinari evropskih magazina, su ovoj pljuvačkoj antibošnjačkoj histeričnoj grupi anonimusa poslužile za podmukle napade na najbolji novinarski kolektiv u BiH.
Nije za zanemariti da postoje i prilično provjerene glasine da se radi o samim moderatorima i adminima foruma, čije plaće od dvije-tri hiljade eura finansira srbijanska BIA, a na koje selimovićevsko-antibošnjački portal naravno ne plaća ni marke poreza.
Uz svu prljavu i SDA vazelinsku propagandu lažnog patriotizma, BIAini plaćenici su okomili i na originalne snimke stranica Avaza, članke naših najuglednijih(i u svijetu cijenjenih) novinara, koje bezočno kopiraju i neovlašćeno postavljaju na opskurni antibošnjački i islamofobni forum.
Avaz se , kao i do sada, neće osvrtati na prljavu propagandu i nastavit će svoj rad kao i uvijek- svakim člankom odslikavajući najviša mjerila vrhunske profesionalnosti u novinarstvu, po pristupačnoj cijeni od jedne KM.
zoom66 wrote:ma sumnjam al' eto, nashimkaj se, za svaki sluchajzagazaga wrote:dakleM, moRemo Jope' očekivati da 'ispanemo' u novinama
alternativni wrote:
"Jesi vidio onu Irinu sto je sa Ronaldom?" -"DobraAl prepadose me kad u rubrici 'ljepotice' izleti Serena Williams"
hahahahahahahaahahahahahahalord blackadder wrote:Bas znaju prepast covjeka. Jucer mi je prisjela kafa kad sam naletio na onu polovnjacu s Pinka. Kaze slikala bi se za Playboy...horror, ono ne bi dzogerom dohvatio.
Ne"š ispanut" u novinama veg" u Avazu.zagazaga wrote:dakleM, moRemo Jope' očekivati da 'ispanemo' u novinama