Pa to i jeste niđe veze, ali u Čeliku godinama funkcionira sistem "niđe veze" oko bilo čega pa i oko smjene funkcionera od strane trenera - mahala još uvijek vlada u Čeliku pa još jednom na cijelu situaciju i mogu samo reći - niđe vezeEdoI wrote:Vidi se da će biti ili jedan ili drugi... mada bih ja volio da ostanu obojica. Beganović se već uhodao s ekipom, upoznao igrače, ako ode može se očekivati svašta u ovih narednih par utakmica. Opet, dugoročno bi vjerovatno Perčo bio bolja opcija.
Nije mi samo jasno kako je moguće da trener otjera potpredsjednika kluba?![]()
N.K. Čelik Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Gandalf
#2276 Re: N.K. Čelik Zenica
- Co0l
#2277 Re: N.K. Čelik Zenica
Pa ja kako sam skonto nije ga on otjero nego ovaj sam otiso kad se zakacio sa njim.A posto je sam otisao nesto ne vjerujem da ce se predomislit,hajd da su ga otjerali pa da se to izgladi al ako je sam odlucio da ode to se ipak teze promjeni.Ali et,nadam se da grijesim.
@Gandalfe,gdje dodje ta Vučija banka u Ze

@Gandalfe,gdje dodje ta Vučija banka u Ze
- Gandalf
#2278 Re: N.K. Čelik Zenica
Ma tamo gdje je nekad bio legendarni grafit " Kupio sam sprej, sad je sve Okej" tj. bivši Kraš, tj. odmah do Kamenog spavača.Co0l wrote:Pa ja kako sam skonto nije ga on otjero nego ovaj sam otiso kad se zakacio sa njim.A posto je sam otisao nesto ne vjerujem da ce se predomislit,hajd da su ga otjerali pa da se to izgladi al ako je sam odlucio da ode to se ipak teze promjeni.Ali et,nadam se da grijesim.
@Gandalfe,gdje dodje ta Vučija banka u Ze![]()
PS - mala ispravka - "Volksbanka"
- Co0l
#2279 Re: N.K. Čelik Zenica
Ma znam care neg te zezam zbog tog WolfsbankGandalf wrote:Ma tamo gdje je nekad bio legendarni grafit " Kupio sam sprej, sad je sve Okej" tj. bivši Kraš, tj. odmah do Kamenog spavača.Co0l wrote:Pa ja kako sam skonto nije ga on otjero nego ovaj sam otiso kad se zakacio sa njim.A posto je sam otisao nesto ne vjerujem da ce se predomislit,hajd da su ga otjerali pa da se to izgladi al ako je sam odlucio da ode to se ipak teze promjeni.Ali et,nadam se da grijesim.
@Gandalfe,gdje dodje ta Vučija banka u Ze![]()
PS - mala ispravka - "Volksbanka"
- sadmire
#2280 Re: N.K. Čelik Zenica
Mislim da Beganovic vec svojom pojavom nije trener za Celik, barem dugorocno gledano, a da ne govorimo sad o njegovim ljudskim kvalitetama.
Jos kao igrac mi se nikad nije svidjao, uvijek je trazio neku svadju, prigovarao sudijama, psovao i ponasao se kao ulicar. A to je izgleda bio odraz karaktera, koji se ne moze tako lako promijeniti!
Ipak mu se ne moze osporiti da je u zadnjih par utakmica ostvario vise nego dobre rezultate, moglo bi se reci neocekivane, tako da covjek u ovom trenutku i ne moze biti pametan sta je najispravnije!?
Jos kao igrac mi se nikad nije svidjao, uvijek je trazio neku svadju, prigovarao sudijama, psovao i ponasao se kao ulicar. A to je izgleda bio odraz karaktera, koji se ne moze tako lako promijeniti!
Ipak mu se ne moze osporiti da je u zadnjih par utakmica ostvario vise nego dobre rezultate, moglo bi se reci neocekivane, tako da covjek u ovom trenutku i ne moze biti pametan sta je najispravnije!?
- Gandalf
#2281 Re: N.K. Čelik Zenica
Beganović i Perčo kao individue su nebitni - bitno je dovesti klub u kolosijek normalnog poslovanja i upravljanja - dakle kada se u Čeliku izgradi normalna kadrovska struktura, tek onda možemo računati na pravljenje tima, koji će kroz par godina ozbiljnog i zajedničkog rada između stručnog štaba i uprave, biti u stanju da postane tim iz vrha tabele - jučerašnja halabuka je situacija koju imamo u klubu pa već skoro 15 godina - stanje latentne krize, međusobnih sukoba i prepucavnja, a što se dobro odrazilo i na tribine - dakle trebaju nam odgovorni ljudi, a ne hrpa papaka koji smatraju da Čelik postoji od njihovog mandata i da im je klub babovina pa ga mogu razjebavat' kako im je volja.
Kada klub bude sposoban da bude nezavisan od dobrog raspoloženja i trenutnog ćejfa nekog lika iz uprave i trenera gajbuše, onda možemo očekivati i bolje dane - do tada imamo ovo sad
Kada klub bude sposoban da bude nezavisan od dobrog raspoloženja i trenutnog ćejfa nekog lika iz uprave i trenera gajbuše, onda možemo očekivati i bolje dane - do tada imamo ovo sad
-
Balkanski_sindrom
#2282 Re: N.K. Čelik Zenica
Treba prvo vratiti dug, ili naci zdrav plan otplate duga, pa tek onda se moze poceti pricati o daljem djelovanju kluba..Mozes dovosti 100 doktora nauka u klub ali nista ne pomaze dok se dug ne rijesi....
- Distortion
#2283 Re: N.K. Čelik Zenica
Slažem se da Beganovic kao pojava nije za šefa stručnog štaba jer i ptica na grani zna da nije stručan i da je tu eto sticajem okolnosti što se oprostio od fudbala i vrti se oko kluba jer nema šta drugo da radi. Ne znam da li ima licencu ali ce i on vjerovatno dobiti nogu ove sezone jer ga dugorocno u ovom klubu ne vidim kao šefa stručnog štaba. Ako nastavi sa rezultatima koje je imao u ovih 5-6 kola onda ok, bice tu gdje jest, u suprotnom mu je noga.
-
Eborg
#2284 Re: N.K. Čelik Zenica
Ma čim nas prođe ovaj niz i opet uđemo u krizu ima da leti. Niti je stručan, niti ima iskustva, niti je, da budemo iskreni, svima drag nakon FKS epizode, lizanja sa Šabićem i svojih ispada tokom igračke karijere. Klasični IMT-parazit.
- samo_ti
#2285 Re: N.K. Čelik Zenica
Naravno da ce letiti ... ionako se ne uklapa u planove nove uprave i to je to 
- Gandalf
#2286 Re: N.K. Čelik Zenica
samo da se nova uprava ne pokaže trula k'o i stara
- samo_ti
#2287 Re: N.K. Čelik Zenica
Pa Bgmi ja onda ne znam ko bi mogao doci...svi su se izredali u nasoj upravi...vise u Ze nemas za koga reci da je dobar i da moze nesto pomoci klubu, bar ja ne znamGandalf wrote:samo da se nova uprava ne pokaže trula k'o i stara
- slobodni armirach
#2288 Re: N.K. Čelik Zenica
danas na Bilinom Punjeni Borac

-
bosnovizija
-
Eborg
#2290 Re: N.K. Čelik Zenica
Je li on bio ono nešto povrijeđen pa nije igrao ili je samo bio rezervni golman? Koliko se sjećam otkako je došao imao je neki niz od 10-tak utakmica kao prvi golman, ostalo je ulijetao po potrebi i bio rezerva.
-
Mustang1
#2291 Re: N.K. Čelik Zenica
Mislim da je jedno vrijeme on branio u ligi a onaj drugi u kupu uefa .. e sad ne znam nakon toga je li bio povrijedjen ili sta .. Ali i onaj drugi golman je odlican .. Cak mislim da je on i kapiten kad igra .. ako je jos uvijek taj 
- sadmire
#2292 Re: N.K. Čelik Zenica
Nazalost, jos jedan od kvalitetnih igraca koji su za male pare otisli iz Celika!? Drago mi je cuti da se izborio za mjesto u timu.
-
skaut_83
#2293 Re: N.K. Čelik Zenica
Mirnes Husejnagic???
Zasto je ostao gospodin nedodirljivi???
- kamen spoticanja
#2294 Re: N.K. Čelik Zenica
on zna dje su pareskaut_83 wrote:Mirnes Husejnagic???
- Co0l
#2295 Re: N.K. Čelik Zenica
Pare nisu problem,para nemakamen spoticanja wrote:on zna dje su pareskaut_83 wrote:Mirnes Husejnagic???
- Co0l
#2296 Re: N.K. Čelik Zenica
Odluka uprave Čelika
Teren na Bilinom Polju se čuva samo za "Zmajeve"
Do utakmice baraža između reprezentacija Bosne i Hercegovine i Portugala na Bilinom polju se neće igrati niti jedna utakmica, a nogometaši Čelika će se sve treninge imati na stadionu SRC Kamberovića polje.
Ovo je odlučila uprava Čelika želeći da se travnjak na stadionu Bilino polje sačuva za historijsku utakmicu bh. reprezentacije.
Uzvratna utakmica Kupa između Čelika i GOŠK-a, koja se igra u srijedu, igrati će se na stadionu u Kaknju, dok će se prvenstvena utakmica između Čelika i tuzlanske Slobode najvjerovatnije odgoditi, ili igrati ponovno na stadionu Varda u Kaknju ili čak Tuzli!
Nakon velikog nevremena, prije i tokom utakmice kvalifikacija sa Luksemburgom, travnjak je na Bilinom polju oštećen, tako da će se morati reparirati i "osvježiti" do prve utakmice baraža. Odmah nakon žrijebanja u Krakowu i "inspekcijskog pregleda" od Carlosa Godinha, tehničkog direktora reprezentacije Portugala, stigli su komentari da travnjak nije dobar. Na opće zadovoljstvo domaćina nije bilo sve tako crno kako se komentarisalo i prvenstvena utakmica Čelik - Borac pokazala je da se može igrati dobra utakmica, ali je veliko nevrijeme i velika količina kiše utjecala da se, protiv Luksemburga, na nekim dijelovima terena pojavile lokve sa vodom.
Nažalost na tom meču drenažni sistem travnjaka na Bilinom polju, koji je uistinu star i zapušten, nije mogao primiti svu kišu koja je padala neprekidno preko pet sati. Danas znamo da do okršaja "Zmajeva" sa portugalskim "Pijetlovima" niko neće trenirati i igrati utakmice na Bilinom polju.
Potez uprave Čelika raduje, jer ne žele ništa prepuštati slučaju, i teren će biti vrhunski pripremljen u narednih mjesec dana do meča sa Portugalcima.
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /111018119

Teren na Bilinom Polju se čuva samo za "Zmajeve"
Do utakmice baraža između reprezentacija Bosne i Hercegovine i Portugala na Bilinom polju se neće igrati niti jedna utakmica, a nogometaši Čelika će se sve treninge imati na stadionu SRC Kamberovića polje.
Ovo je odlučila uprava Čelika želeći da se travnjak na stadionu Bilino polje sačuva za historijsku utakmicu bh. reprezentacije.
Uzvratna utakmica Kupa između Čelika i GOŠK-a, koja se igra u srijedu, igrati će se na stadionu u Kaknju, dok će se prvenstvena utakmica između Čelika i tuzlanske Slobode najvjerovatnije odgoditi, ili igrati ponovno na stadionu Varda u Kaknju ili čak Tuzli!
Nakon velikog nevremena, prije i tokom utakmice kvalifikacija sa Luksemburgom, travnjak je na Bilinom polju oštećen, tako da će se morati reparirati i "osvježiti" do prve utakmice baraža. Odmah nakon žrijebanja u Krakowu i "inspekcijskog pregleda" od Carlosa Godinha, tehničkog direktora reprezentacije Portugala, stigli su komentari da travnjak nije dobar. Na opće zadovoljstvo domaćina nije bilo sve tako crno kako se komentarisalo i prvenstvena utakmica Čelik - Borac pokazala je da se može igrati dobra utakmica, ali je veliko nevrijeme i velika količina kiše utjecala da se, protiv Luksemburga, na nekim dijelovima terena pojavile lokve sa vodom.
Nažalost na tom meču drenažni sistem travnjaka na Bilinom polju, koji je uistinu star i zapušten, nije mogao primiti svu kišu koja je padala neprekidno preko pet sati. Danas znamo da do okršaja "Zmajeva" sa portugalskim "Pijetlovima" niko neće trenirati i igrati utakmice na Bilinom polju.
Potez uprave Čelika raduje, jer ne žele ništa prepuštati slučaju, i teren će biti vrhunski pripremljen u narednih mjesec dana do meča sa Portugalcima.
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /111018119
-
LSD
#2297 Re: N.K. Čelik Zenica
- Ajatolah_
#2298 Re: N.K. Čelik Zenica
E, ovo neće moći.Co0l wrote:...dok će se prvenstvena utakmica između Čelika i tuzlanske Slobode najvjerovatnije odgoditi, ili igrati ponovno na stadionu Varda u Kaknju ili čak Tuzli!
Za GOŠK je svejedno, to smo već prošli, a ružan je terminn pa ih svakako ne bi moglo puno ljudi gledati.
- slobodni armirach
#2299 Re: N.K. Čelik Zenica
sto bi e igralo u Tuzli, ne kontam, a i ovi Safetovi manekeni su mogli sve zavrsiti u Parizu, ali zaboravili da moraju igrati i protiv sudija,
i evo sad sve remente
sta fali GOSK-u za pogledat, mozda ipak Sadikovic prodje sam izmedju dva sesnasterca

sta fali GOSK-u za pogledat, mozda ipak Sadikovic prodje sam izmedju dva sesnasterca
- Ajatolah_
#2300 Re: N.K. Čelik Zenica
Volio bih i ja GOŠK pogledati, ali kao što rekoh, termin mi to ne omogućava.
Što se Slobode tiče, neprihvatljivo je da se prosipaju bodovi zbog reprezentacije, ako već moraju neka odgode. Mada tih 90 minuta igre ne bi uzoralo teren ne znam ti kako, kao da je inače dobar.
Što se Slobode tiče, neprihvatljivo je da se prosipaju bodovi zbog reprezentacije, ako već moraju neka odgode. Mada tih 90 minuta igre ne bi uzoralo teren ne znam ti kako, kao da je inače dobar.