Dobio je vec 4 utakmice zabrane, ulozit ce zalbu pa mu mozda skinu i na 3C'è solo l'Inter wrote:
otkud ti da nece dobit nikakvu kaznu, pa kad su eto-a kaznili sa 3 tekme zbog onog guranja ovom klocu ne gine 5 tekmi
Serie A
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- 2407
#2276 Re: Serie A
- Baron_Samedi
#2277 Re: Serie A
4?2407 wrote:Dobio je vec 4 utakmice zabrane, ulozit ce zalbu pa mu mozda skinu i na 3C'è solo l'Inter wrote:
otkud ti da nece dobit nikakvu kaznu, pa kad su eto-a kaznili sa 3 tekme zbog onog guranja ovom klocu ne gine 5 tekmi
- 2407
#2278 Re: Serie A
Baron_Samedi wrote:4?2407 wrote:Dobio je vec 4 utakmice zabrane, ulozit ce zalbu pa mu mozda skinu i na 3C'è solo l'Inter wrote:
otkud ti da nece dobit nikakvu kaznu, pa kad su eto-a kaznili sa 3 tekme zbog onog guranja ovom klocu ne gine 5 tekmiPa ovo je gore od situacije kad je Realov Pepe nagazio onog.
Pa jarane ovog krosea se ne bi ni Rocky Marciano postidio
- burek_in_space
#2279 Re: Serie A
smoki i interista, josh po jedna rijech i odoste na mjesec dana! 
-
Majid
#2280 Re: Serie A
ovaj iz Barija Huleksepp nas je pozvao u Anzi, ali on je vjerojatno mislio 'Italija je cool ", i Bari na zadnje mjesto .... uskoro naše Anzi s novim multi-milijunaš će zveckati
- Riddle
#2281 Re: Serie A
Jao hinje kako iskoristi trenutak kad su svi koncentrisani na loptu. Ono sto je meni smijesno ovdje je to da Materazzi nekom drzi predavanje i fol smiruje situaciju.Romanista 101% wrote:
- Il_Principe
#2282 Re: Serie A
„Izvinjavam se svima,ne znam kako ovo da objasnim.Izvinjavam se Marcu,nakon onog udarca osjecam se kao govno od covjeka.Izinjavam se svima koji gledaju fudbal,izvinjavam se i mojim dvjema kcerkama,mojim navijacima,mojim suigracima i posebno Marcu".
- 2407
#2283 Re: Serie A
Poslije jebanja...Il_Principe wrote:
„Izvinjavam se svima,ne znam kako ovo da objasnim.Izvinjavam se Marcu,nakon onog udarca osjecam se kao govno od covjeka.Izinjavam se svima koji gledaju fudbal,izvinjavam se i mojim dvjema kcerkama,mojim navijacima,mojim suigracima i posebno Marcu".
-
LSD
#2284 Re: Serie A
Jest ovo dobro
opali ga hinjski sa leđa da niko ne vidi, veliki moralista Materazzi to odmah smiri i izgladi snagom svog autoriteta, ovaj se kasnije javno izvine (još je samo suza pokajanja falila
) i svima dobro.
jao gnjide rumunske kako ga ukinu na foru 
- Il_Principe
#2285 Re: Serie A
ako primjetis bila je suza na kraju, ne branim Chivua al svakom se desi neka glupost, nije ovo prvi put da neko nekoga namjerno udari i slicno,..i mnogi veci igraci su pravili gluposti pa nikom nista, odradi kaznu i to je to,,...jest ga dobro klepio al nije mu nista bilo, po meni su gori (ne)namjerni startovi tipa onog Taylora na Eduarda pa onaj Muscat krvnik i slicnih startova kakvi su znali biti od Materazzija, van Bommela, Gattusa i slicnih njima
- Point.
#2286 Re: Serie A
Volio bih da ga vidim ima li muda ovo probat kad budu protiv nas igrati da ga Spaha isamara da mu glava na jednu stranu ide a sline na drugu.
-
LSD
#2287 Re: Serie A
Point. wrote:Volio bih da ga vidim ima li muda ovo probat kad budu protiv nas igrati da ga Spaha isamara da mu glava na jednu stranu ide a sline na drugu.
- 2407
#2288 Re: Serie A
Ovo je je ponasanje hijene, iza ledja bez da je iko ocekivao. To sto drugi rade na terenu je njihov karakter i zar borbe, ovo je hinjski.Il_Principe wrote:ako primjetis bila je suza na kraju, ne branim Chivua al svakom se desi neka glupost, nije ovo prvi put da neko nekoga namjerno udari i slicno,..i mnogi veci igraci su pravili gluposti pa nikom nista, odradi kaznu i to je to,,...jest ga dobro klepio al nije mu nista bilo, po meni su gori (ne)namjerni startovi tipa onog Taylora na Eduarda pa onaj Muscat krvnik i slicnih startova kakvi su znali biti od Materazzija, van Bommela, Gattusa i slicnih njima
-
leo karan
#2289 Re: Serie A
ja ne kontam, jebiga.Majid wrote:ovaj iz Barija Huleksepp nas je pozvao u Anzi, ali on je vjerojatno mislio 'Italija je cool ", i Bari na zadnje mjesto .... uskoro naše Anzi s novim multi-milijunaš će zveckati
- 2407
#2290 Re: Serie A
Ovaj je zaluto ovdje negdje iz Centralne Azije pa pomocu google translate komunicira s namaleo karan wrote:ja ne kontam, jebiga.Majid wrote:ovaj iz Barija Huleksepp nas je pozvao u Anzi, ali on je vjerojatno mislio 'Italija je cool ", i Bari na zadnje mjesto .... uskoro naše Anzi s novim multi-milijunaš će zveckati
- smoki_choko
#2291 Re: Serie A
bio si ti i prije i ostao govno, a ne samo posle ovogaIl_Principe wrote:
- ratata
#2292 Re: Serie A
LSD wrote:Jest ovo dobroopali ga hinjski sa leđa da niko ne vidi, veliki moralista Materazzi to odmah smiri i izgladi snagom svog autoriteta, ovaj se kasnije javno izvine (još je samo suza pokajanja falila
) i svima dobro.
![]()
kako simpatizer Barcelone moze imati moralno pravo da prica o fer pleju nakon proslogodisnjeg polufinala Lige prvaka i ponasanja igraca Barcelone na celu sa Valdesom
Chivu nije zasluzio 4 utakmice kazne, mozda jednu ,ali cetiri
- Šibicar
#2293 Re: Serie A
LSD wrote:Jest ovo dobroopali ga hinjski sa leđa da niko ne vidi, veliki moralista Materazzi to odmah smiri i izgladi snagom svog autoriteta, ovaj se kasnije javno izvine (još je samo suza pokajanja falila
) i svima dobro.
![]()
- 2407
#2294 Re: Serie A
Grohotom, al mislim grohotom se smijemratata wrote:
kako simpatizer Barcelone moze imati moralno pravo da prica o fer pleju nakon proslogodisnjeg polufinala Lige prvaka i ponasanja igraca Barcelone na celu sa Valdesom![]()
- Šibicar
#2295 Re: Serie A
Ma pusti ratatu,on je uvijek ovako objektivan kad se radi o klubovima koje on simpatiše ili Murinju,a 4 utakmice su presmiješna kazna za ovo,trebao je dobiti minimum 6 mjeseci,pa nek onda kući izigrava Tajsona.2407 wrote:Grohotom, al mislim grohotom se smijemratata wrote:
kako simpatizer Barcelone moze imati moralno pravo da prica o fer pleju nakon proslogodisnjeg polufinala Lige prvaka i ponasanja igraca Barcelone na celu sa Valdesom![]()
Chivu nije zasluzio 4 utakmice kazne, mozda jednu ,ali cetiri![]()
![]()
-
LSD
#2296 Re: Serie A
Hajd što si teško opterecen sa Barsom , ali što sa postovima njenih simpatizera na temi koji zapravo veze nemaju sa Barcelonom.ratata wrote:LSD wrote:Jest ovo dobroopali ga hinjski sa leđa da niko ne vidi, veliki moralista Materazzi to odmah smiri i izgladi snagom svog autoriteta, ovaj se kasnije javno izvine (još je samo suza pokajanja falila
) i svima dobro.
![]()
Ali nebitno.
- ratata
#2297 Re: Serie A
pa pisao si o moralu Materacija , zar neLSD wrote:Hajd što si teško opterecen sa Barsom , ali što sa postovima njenih simpatizera na temi koji zapravo veze nemaju sa Barcelonom.ratata wrote:LSD wrote:Jest ovo dobroopali ga hinjski sa leđa da niko ne vidi, veliki moralista Materazzi to odmah smiri i izgladi snagom svog autoriteta, ovaj se kasnije javno izvine (još je samo suza pokajanja falila
) i svima dobro.
![]()
Ali nebitno.
-
LSD
#2298 Re: Serie A
Jel to ne smijem ni pisati ?? i to braniš, jel...dobro necu više
izvinjavam se Materazziju što ga ikako pomenuh 
- Il_Principe
#2299 Re: Serie A
razumijem sta hoces da kazes, al opet ovo je gore http://www.youtube.com/watch?v=gwHzCtRa2SE2407 wrote:Ovo je je ponasanje hijene, iza ledja bez da je iko ocekivao. To sto drugi rade na terenu je njihov karakter i zar borbe, ovo je hinjski.
od bilo kakvih saka i slicno tome, i ne vidim ovdje neku zar za loptom vec zar za krvnickim nasrtajem na igraca
- Šibicar
#2300 Re: Serie A
Po meni se taj start ne može uopšte porediti sa onim hinjskim nakautom Chivua,jer ovakvih pogibeljnih startova ima more u fudbalu i oni su sastavni dio igre,pa bili namjerni ili ne,to je tako,a ovaj hinjski kroše je posebna priča,i za takve poteze u ovom sportu stvarno ne bi trebalo biti mjesta i trebali bi se najrigoroznije kažnjavati.