Serie A

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
2407

#2276 Re: Serie A

Post by 2407 »

C'è solo l'Inter wrote:
otkud ti da nece dobit nikakvu kaznu, pa kad su eto-a kaznili sa 3 tekme zbog onog guranja ovom klocu ne gine 5 tekmi
Dobio je vec 4 utakmice zabrane, ulozit ce zalbu pa mu mozda skinu i na 3
Baron_Samedi

#2277 Re: Serie A

Post by Baron_Samedi »

2407 wrote:
C'è solo l'Inter wrote:
otkud ti da nece dobit nikakvu kaznu, pa kad su eto-a kaznili sa 3 tekme zbog onog guranja ovom klocu ne gine 5 tekmi
4? :D Pa ovo je gore od situacije kad je Realov Pepe nagazio onog.
2407

#2278 Re: Serie A

Post by 2407 »

Baron_Samedi wrote:
2407 wrote:
C'è solo l'Inter wrote:
4? :D Pa ovo je gore od situacije kad je Realov Pepe nagazio onog.

Pa jarane ovog krosea se ne bi ni Rocky Marciano postidio :mrgreen:
burek_in_space

#2279 Re: Serie A

Post by burek_in_space »

smoki i interista, josh po jedna rijech i odoste na mjesec dana! :sax:
Majid

#2280 Re: Serie A

Post by Majid »

ovaj iz Barija Huleksepp nas je pozvao u Anzi, ali on je vjerojatno mislio 'Italija je cool ", i Bari na zadnje mjesto .... uskoro naše Anzi s novim multi-milijunaš će zveckati
Riddle

#2281 Re: Serie A

Post by Riddle »

Romanista 101% wrote:
Jao hinje kako iskoristi trenutak kad su svi koncentrisani na loptu. Ono sto je meni smijesno ovdje je to da Materazzi nekom drzi predavanje i fol smiruje situaciju.
Il_Principe

#2282 Re: Serie A

Post by Il_Principe »

„Izvinjavam se svima,ne znam kako ovo da objasnim.Izvinjavam se Marcu,nakon onog udarca osjecam se kao govno od covjeka.Izinjavam se svima koji gledaju fudbal,izvinjavam se i mojim dvjema kcerkama,mojim navijacima,mojim suigracima i posebno Marcu".
2407

#2283 Re: Serie A

Post by 2407 »

Il_Principe wrote:

„Izvinjavam se svima,ne znam kako ovo da objasnim.Izvinjavam se Marcu,nakon onog udarca osjecam se kao govno od covjeka.Izinjavam se svima koji gledaju fudbal,izvinjavam se i mojim dvjema kcerkama,mojim navijacima,mojim suigracima i posebno Marcu".
Poslije jebanja... :roll:
LSD

#2284 Re: Serie A

Post by LSD »

Jest ovo dobro :-) opali ga hinjski sa leđa da niko ne vidi, veliki moralista Materazzi to odmah smiri i izgladi snagom svog autoriteta, ovaj se kasnije javno izvine (još je samo suza pokajanja falila :lol: ) i svima dobro.
:lol: :lol: jao gnjide rumunske kako ga ukinu na foru :lol:
Il_Principe

#2285 Re: Serie A

Post by Il_Principe »

ako primjetis bila je suza na kraju, ne branim Chivua al svakom se desi neka glupost, nije ovo prvi put da neko nekoga namjerno udari i slicno,..i mnogi veci igraci su pravili gluposti pa nikom nista, odradi kaznu i to je to,,...jest ga dobro klepio al nije mu nista bilo, po meni su gori (ne)namjerni startovi tipa onog Taylora na Eduarda pa onaj Muscat krvnik i slicnih startova kakvi su znali biti od Materazzija, van Bommela, Gattusa i slicnih njima
Point.

#2286 Re: Serie A

Post by Point. »

Volio bih da ga vidim ima li muda ovo probat kad budu protiv nas igrati da ga Spaha isamara da mu glava na jednu stranu ide a sline na drugu.
LSD

#2287 Re: Serie A

Post by LSD »

Point. wrote:Volio bih da ga vidim ima li muda ovo probat kad budu protiv nas igrati da ga Spaha isamara da mu glava na jednu stranu ide a sline na drugu.
:lol: :lol: :thumbup:
2407

#2288 Re: Serie A

Post by 2407 »

Il_Principe wrote:ako primjetis bila je suza na kraju, ne branim Chivua al svakom se desi neka glupost, nije ovo prvi put da neko nekoga namjerno udari i slicno,..i mnogi veci igraci su pravili gluposti pa nikom nista, odradi kaznu i to je to,,...jest ga dobro klepio al nije mu nista bilo, po meni su gori (ne)namjerni startovi tipa onog Taylora na Eduarda pa onaj Muscat krvnik i slicnih startova kakvi su znali biti od Materazzija, van Bommela, Gattusa i slicnih njima
Ovo je je ponasanje hijene, iza ledja bez da je iko ocekivao. To sto drugi rade na terenu je njihov karakter i zar borbe, ovo je hinjski.
leo karan

#2289 Re: Serie A

Post by leo karan »

Majid wrote:ovaj iz Barija Huleksepp nas je pozvao u Anzi, ali on je vjerojatno mislio 'Italija je cool ", i Bari na zadnje mjesto .... uskoro naše Anzi s novim multi-milijunaš će zveckati
ja ne kontam, jebiga.
2407

#2290 Re: Serie A

Post by 2407 »

leo karan wrote:
Majid wrote:ovaj iz Barija Huleksepp nas je pozvao u Anzi, ali on je vjerojatno mislio 'Italija je cool ", i Bari na zadnje mjesto .... uskoro naše Anzi s novim multi-milijunaš će zveckati
ja ne kontam, jebiga.
Ovaj je zaluto ovdje negdje iz Centralne Azije pa pomocu google translate komunicira s nama :mrgreen: il glumi da je to :mrgreen:
smoki_choko

#2291 Re: Serie A

Post by smoki_choko »

Il_Principe wrote:

bio si ti i prije i ostao govno, a ne samo posle ovoga :roll:
ratata

#2292 Re: Serie A

Post by ratata »

LSD wrote:Jest ovo dobro :-) opali ga hinjski sa leđa da niko ne vidi, veliki moralista Materazzi to odmah smiri i izgladi snagom svog autoriteta, ovaj se kasnije javno izvine (još je samo suza pokajanja falila :lol: ) i svima dobro.

kako simpatizer Barcelone moze imati moralno pravo da prica o fer pleju nakon proslogodisnjeg polufinala Lige prvaka i ponasanja igraca Barcelone na celu sa Valdesom :?

Chivu nije zasluzio 4 utakmice kazne, mozda jednu ,ali cetiri :-)
Šibicar

#2293 Re: Serie A

Post by Šibicar »

LSD wrote:Jest ovo dobro :-) opali ga hinjski sa leđa da niko ne vidi, veliki moralista Materazzi to odmah smiri i izgladi snagom svog autoriteta, ovaj se kasnije javno izvine (još je samo suza pokajanja falila :lol: ) i svima dobro.
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
2407

#2294 Re: Serie A

Post by 2407 »

ratata wrote:

kako simpatizer Barcelone moze imati moralno pravo da prica o fer pleju nakon proslogodisnjeg polufinala Lige prvaka i ponasanja igraca Barcelone na celu sa Valdesom :?

Grohotom, al mislim grohotom se smijem :lol: :lol: :lol:
Šibicar

#2295 Re: Serie A

Post by Šibicar »

2407 wrote:
ratata wrote:

Grohotom, al mislim grohotom se smijem :lol: :lol: :lol:
Ma pusti ratatu,on je uvijek ovako objektivan kad se radi o klubovima koje on simpatiše ili Murinju,a 4 utakmice su presmiješna kazna za ovo,trebao je dobiti minimum 6 mjeseci,pa nek onda kući izigrava Tajsona.
LSD

#2296 Re: Serie A

Post by LSD »

ratata wrote:

Hajd što si teško opterecen sa Barsom , ali što sa postovima njenih simpatizera na temi koji zapravo veze nemaju sa Barcelonom.
Ali nebitno.
ratata

#2297 Re: Serie A

Post by ratata »

LSD wrote:
ratata wrote:

Hajd što si teško opterecen sa Barsom , ali što sa postovima njenih simpatizera na temi koji zapravo veze nemaju sa Barcelonom.
Ali nebitno.
pa pisao si o moralu Materacija , zar ne :? uostalom mene nema na pdfu barse, a ti si redovan gost kraljevske kafane
LSD

#2298 Re: Serie A

Post by LSD »

Jel to ne smijem ni pisati ?? i to braniš, jel...dobro necu više :-) izvinjavam se Materazziju što ga ikako pomenuh :!:
Il_Principe

#2299 Re: Serie A

Post by Il_Principe »

2407 wrote:Ovo je je ponasanje hijene, iza ledja bez da je iko ocekivao. To sto drugi rade na terenu je njihov karakter i zar borbe, ovo je hinjski.
razumijem sta hoces da kazes, al opet ovo je gore http://www.youtube.com/watch?v=gwHzCtRa2SE
od bilo kakvih saka i slicno tome, i ne vidim ovdje neku zar za loptom vec zar za krvnickim nasrtajem na igraca :| :roll: i da jos se buni za karton :roll:
Šibicar

#2300 Re: Serie A

Post by Šibicar »

Po meni se taj start ne može uopšte porediti sa onim hinjskim nakautom Chivua,jer ovakvih pogibeljnih startova ima more u fudbalu i oni su sastavni dio igre,pa bili namjerni ili ne,to je tako,a ovaj hinjski kroše je posebna priča,i za takve poteze u ovom sportu stvarno ne bi trebalo biti mjesta i trebali bi se najrigoroznije kažnjavati.
Post Reply