cr7 ima odlican sut desnom, ali lijeva mu je 'nako, ja sam samo obicnog i IF koristio, a i koliko sam vidio 99 pogadja stativu cesto, vjerovatno jer ima prejak sut, pa se tesko raji navici da malo slabije sutaju u odnosu na druge igrace...
Ja sam mislio r9 mid, za sve verzije r9 osim base kazu da ima najbolji sut u igri, ali je malo clunky... ako je clunky onim na 10ms, mogu misliti meni na 50

imao sam njegovu prime verziju i u fifa 18 i 19, ali sad bez icon SBC-a jedva mida mogu uzeti
Ma i taj Mbappe koga god sam gledao od streamera koriste ga na krilu, necu davati 3m za igraca na krilu, nisam Castro il' Bateson, ne serem coine

kao napadaca ko god ga je igrao, kazu da fula zicere, cak i FB verzija...
Da mi je neko ko ima sut k'o Eusebio, a da se krece k'o Messi il' Hazard

TOTS Yedder je izgleda najblize tome... ali preskup.. ako uzmem njega onda gubim ovog 88, a on je i dalje dobar, ako nista kao super sub uvijek zabija, a pomogao i sinoc od prve minute...
Vidjecemo na sta lici ovaj novi promo, hoce li izbaciti sta dobro... sad neke spekulacije, kao izbacit ce stare SBC igrace, pa kroz objectives mozes dobiti bolju verziju, navodno 93 Ferland Mendy je medju njima... valjda nije istina, jer nisam nijedan objective uradio cijelu godinu