Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
CPT

#2276 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by CPT »

Thorgerson wrote:raznovrsniji nego je to u RS-u. I opet, u takvoj situaciji SDA gubi.
Narod je bio licemjeran. Mrznja prema Sarajevu tj. muslimanima je ipak bila jaca.
JThomas

#2277 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by JThomas »

računica je vrlo jednostavna. još manje para i još veći udio budžetskih para u to malo što ima - a mile kontroliše tri mandata sve sam. jači represivni aparat potpuno u njegovim rukama. plus njegovi broje glasove.

opozicija nije dobila ni tako malo glasova - on je njih presudno udario poslije izbora, po sds starom udbaškom kadru punom oraha. a on kontroliše i one koji broje orahe...
mO k3

#2278 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

CPT wrote:
Thorgerson wrote:raznovrsniji nego je to u RS-u. I opet, u takvoj situaciji SDA gubi.
Narod je bio licemjeran. Mrznja prema Sarajevu tj. muslimanima je ipak bila jaca.
:thumbup:
to je to ...
DaffyDuck

#2279 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by DaffyDuck »

Thorgerson wrote:Moze li meni neko sa podrucja BL i generalne eto RS-a objasniti kako to da je SNSD bukvalno razvalio i ubio na ovim izborima, ako vidimo da su bili ovi protesti mjesecima, a generalno su bili usmjereni upravo protiv SNSD-a, tj. vladajuce partije.

Ne da nije bilo nikakvog utjecaja na njihov rezultat, nego su ljudi poderali. Dodik nikad vise glasova, a opozicija je bukvalno ugasena?

Mislim, ili je narod bio licemjeran pa pricao jedno - radio drugo, ili su ovi nariktali sebi izbore. Ili je jednostavno prica takva RS uber alles.

Cisto da uzmemo za poredjenje npr Sarajevo. Gdje je SDA porazena - iako ima nevjerovatne poluge u svojim rukama, ima nacelnike u 8 od 9 opstina. Na prvi pogled je izgledalo da su dobili izbore, jer je broj politickih subjekata koji nastupaju u Sarajevu i inace FBiH mnogo raznovrsniji nego je to u RS-u. I opet, u takvoj situaciji SDA gubi.
U RS-u je fakat diktatura. Nemas pojma u kakvoj medijskoj cenzuri ljudi zive. SVI gledaju RTRS i vjeruju istom radi svojih "republickih" principa... A RTRS takve nebuloze objavljuje... :-) Covjek- sada nas aktuelni predsjednik je JAVNO na predizbornim skupuvima prijetio ako radnici u javnim preduzecima ne glasaju za njegove da ce dobiti otkaz! Ljudi koji su protestvovali su ili dobili ozbiljan mobing na poslu, ili otkaz. Otidji sad na FB stranice rtrs-a i nezavisnih novina i vidi koliko ima informacija o ovome sto se dogadja jutros?
Milenkov buraz

#2280 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Milenkov buraz »

DaffyDuck wrote:
Thorgerson wrote:Moze li meni neko sa podrucja BL i generalne eto RS-a objasniti kako to da je SNSD bukvalno razvalio i ubio na ovim izborima, ako vidimo da su bili ovi protesti mjesecima, a generalno su bili usmjereni upravo protiv SNSD-a, tj. vladajuce partije.

Ne da nije bilo nikakvog utjecaja na njihov rezultat, nego su ljudi poderali. Dodik nikad vise glasova, a opozicija je bukvalno ugasena?

Mislim, ili je narod bio licemjeran pa pricao jedno - radio drugo, ili su ovi nariktali sebi izbore. Ili je jednostavno prica takva RS uber alles.

Cisto da uzmemo za poredjenje npr Sarajevo. Gdje je SDA porazena - iako ima nevjerovatne poluge u svojim rukama, ima nacelnike u 8 od 9 opstina. Na prvi pogled je izgledalo da su dobili izbore, jer je broj politickih subjekata koji nastupaju u Sarajevu i inace FBiH mnogo raznovrsniji nego je to u RS-u. I opet, u takvoj situaciji SDA gubi.
U RS-u je fakat diktatura. Nemas pojma u kakvoj medijskoj cenzuri ljudi zive. SVI gledaju RTRS i vjeruju istom radi svojih "republickih" principa... A RTRS takve nebuloze objavljuje... :-) Covjek- sada nas aktuelni predsjednik je JAVNO na predizbornim skupuvima prijetio ako radnici u javnim preduzecima ne glasaju za njegove da ce dobiti otkaz! Ljudi koji su protestvovali su ili dobili ozbiljan mobing na poslu, ili otkaz. Otidji sad na FB stranice rtrs-a i nezavisnih novina i vidi koliko ima informacija o ovome sto se dogadja jutros?
Ma meni je to bilo jasno još kada je riknula banka Bobar i banka Srpske, pola milijarde KM isparilo i niko nije odgovarao, niko kamen nije bacio. Ljudima u RS je dovoljno da žive i opstanu na mržnji prema Sarajevu i muslimanima, sve ostlao je nebitno...možemo se mi na glavu nasaditi ali je tako.
armin071

#2281 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by armin071 »

CPT wrote:
To je to oni nisu glasali da bi njima bilo bolje nego su glasali da napakoste drzavi BiH tj. Bosnjacima. Karma je cudo i ja ovdje Dodika podrzavam 100% bez licemjerja. Samo ostro i bez pardona pendreciti a ako treba o bojevu municiju koristiti.
SaraFina

#2282 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

breuer wrote:

to je na neki način pojasnio advokat Nobilo, protesti su zloupotrebljeni i ideja oca kojem su ubili dijete je tako izigrana i iskorištena, al et, očito neuspješno...

djeteta svakako nema, I to je jedino bitno i tragično u cijeloj priči...

Šta je Nobilo objasnio? Gdje?
Dodik je izbore popušio ali je uspio ih pokrasti. Obzirom da je na vlasti i kontrolira sve, to je i degenu jasno. Ako Nobilo gdje tvrdi suprotno, onda je na kocku stavio svoj ugled.
1.Izlaznost u RS je bila pretjerana, kad se usporedi s FBiH
2. Dodik je osvojio ono što nikad niko od svih kandidata iz redova bilo koja tri naroda nije..
3.Biserka poluretard pobjedjuje kakvog takvog Vukotu.

Dakle samo debilu nije jasno da pokraden i unaprijed smišljen scenariji u RS nije bio na djelu.
Uz opozicijske bezčunaše kao logistiku ugovoren!
Last edited by SaraFina on 25/12/2018 12:48, edited 1 time in total.
emmir1

#2283 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by emmir1 »

Na putu prema Banja Luci kod Prnjavora na benzinskoj pumpi stala 2 autobusa

Vehabije izašle i briju brade na česmi kod pumpe.

Mislim da je svima jasno o ćemu se ovdje radi
Banksy

#2284 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Banksy »

Želim svima nabolje zdravlje i sreću, ali bolje je što ovo jače eskalira. Što mu više dišu za vratom, biće sve nervozniji i skloniji greškama i ishitrenom djelovanju poput ovog.
MarshalDodik

#2285 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by MarshalDodik »

Tamo je narodu dosta sarajevskog jarma i srpskih izdajnika!
mO k3

#2286 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

Sijeca politicke "elite" u manjem entitetu ....
Ivanic ostade bez posla
Sukalo uhapsen
Drasko uhapsen
Borenovic uhapsen
Ko je sljedeci??Onaj inspektor iz Prijedora??
Slobodan , jeli o n jos na slobodi?? Cudi me da ga nisu jos uhaspili ...
mO k3

#2287 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

Banksy wrote:Želim svima nabolje zdravlje i sreću, ali bolje je što ovo jače eskalira. Što mu više dišu za vratom, biće sve nervozniji i skloniji greškama i ishitrenom djelovanju poput ovog.
:thumbup:
It_is_a_Leclerc

#2288 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by It_is_a_Leclerc »

Lijepo im je Draško rekao na sjednici prije dva dana - "Hapsili ste me bezbroj puta. Imam 20 000 maraka vaših kazni. I ministre Lukač, da vam kažem odmah, nikad vam ih neću platiti" :lol:
O'zone
Globalni moderator

#2290 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by O'zone »

Čistika.

Začuđen sam da su do sada čekali. Bio sam mišljenja da će odmah nakon proglašenja rezultata očistiti Trg Krajne.

Sad nakon uklanjanja "vođa" narod što se okupi mogu opametiti "blagom" upotrebom sile.
Milenkov buraz

#2291 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Milenkov buraz »

It_is_a_Leclerc wrote:Lijepo im je Draško rekao na sjednici prije dva dana - "Hapsili ste me bezbroj puta. Imam 20 000 maraka vaših kazni. I ministre Lukač, da vam kažem odmah, nikad vam ih neću platiti" :lol:
Hrabro nema šta jer ako ovako nastave neće Mile prezati ni od otvorenog batinjanja a i ostalih metoda.

Jbt. koliko god ova Pederacija bila u *urcu ipak imaš minimum slobode.
mO k3

#2292 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

O'zone wrote:Čistika.

Začuđen sam da su do sada čekali. Bio sam mišljenja da će odmah nakon proglašenja rezultata očistiti Trg Krajne.

Sad nakon uklanjanja "vođa" narod što se okupi mogu opametiti "blagom" upotrebom sile.
i ja sam mislio da ce ga nakon izbora , ali vidi sada pred blagdane ...
SaraFina

#2293 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

MarshalDodik wrote:

A režimski jaram? Štuju i veličaju
:D

Kako ti ne dosadi to kloniranje i šupljak? Stranački boot?
DaffyDuck

#2294 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by DaffyDuck »

emmir1 wrote:Na putu prema Banja Luci kod Prnjavora na benzinskoj pumpi stala 2 autobusa

Gledaj rtrs veceras, ima da ovo bude informacija od pouzdanih izvora :lol: :roll:
Milenkov buraz

#2295 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Milenkov buraz »

mO k3 wrote:
O'zone wrote:Čistika.

i ja sam mislio da ce ga nakon izbora , ali vidi sada pred blagdane ...
Pa naravno jer svi ono spremaju se, idu negdje, žele proslaviti u krugu prijatelja i porodice. Režim zna vrlo dobro kako i šta radi, nije Dodik nimalo naivan lik.
O'zone
Globalni moderator

#2296 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by O'zone »

Milenkov buraz wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Lijepo im je Draško rekao na sjednici prije dva dana - "Hapsili ste me bezbroj puta. Imam 20 000 maraka vaših kazni. I ministre Lukač, da vam kažem odmah, nikad vam ih neću platiti" :lol:
Hrabro nema šta jer ako ovako nastave neće Mile prezati ni od otvorenog batinjanja a i ostalih metoda.

Jbt. koliko god ova Pederacija bila u *urcu ipak imaš minimum slobode.
Ma nemaš...isto ti je to...samo se ovdje niko više ne buni pa da se vidi djelovanje režima na djelu
CPT

#2297 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by CPT »

DaffyDuck wrote:
emmir1 wrote:Na putu prema Banja Luci kod Prnjavora na benzinskoj pumpi stala 2 autobusa

Gledaj rtrs veceras, ima da ovo bude informacija od pouzdanih izvora :lol: :roll:
Kao da su devedesete i da je RTRS jedini medij al ako neko "ne zeli" znati svaki izgovor je dobar... Pa tako i za Tomasicu "nisu znali".

Sve sto se desava se haman "live" moze pratiti sa svakog coska planeta ali oni ne znaju sta se desava u centru grada. Jasta...
spreca

#2298 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by spreca »

https://www.youtube.com/watch?time_cont ... rX_XoVaiEM

Uhapsili Stanivukovica i Borenovica
Last edited by spreca on 25/12/2018 12:59, edited 1 time in total.
MarshalDodik

#2299 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by MarshalDodik »

SaraFina wrote:
MarshalDodik wrote:

A režimski jaram? Štuju i veličaju
:D

Kako ti ne dosadi to kloniranje i šupljak? Stranački boot?
Ideologija drugarice, a od zdrave ideje insan se ne moze umoriti :mrgreen:
mO k3

#2300 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

Ode davorov auto sa Trga ... trg se cisti dolazi Ceca da pjeva za novu godinu
Post Reply