Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Tako je, Robert je kriv što je Pjanić dobio crveni i što mu nemamo zamjene
Robert je i kriv što nam je igrački kadar takav kakav je i što nemamo bolje
Mitomanija level 5000
Ispadoše finci u rangu svjetskog prvaka Francuske, a zapravo imaju 3 puta jeftiniji tim od nas.
Jok, nije nikako Robert kriv što ga izvjesni Markku Kanevra sa jednim pristojim igracem (koji se zove Temmu Pukki) napravi totalnim amaterom i neznalicom, popišta mu se po njegovom trenerskom CV-u.
Krivi su igraci koji sami sebe pozivaju selekciju
Elvedine Begiću, smiluj se, sasjeci ovu neznalicu sa klupe po kratkom postupku i zamoli Mešu da nam oprosti.
Tomahawk11 wrote:Tako je, Robert je kriv što je Pjanić dobio crveni i što mu nemamo zamjene
Mitomanija level 5000
Ispadoše finci u rangu svjetskog prvaka Francuske, a zapravo imaju 3 puta jeftiniji tim od nas.
Jok, nije nikako Robert kriv što ga izvjesni Markku Kanevra sa jednim pristojim igracem (koji se zove Temmu Pukki) napravi totalnim amaterom i neznalicom, popišta mu se po njegovom trenerskom CV-u.
Elvedine Begiću, smiluj se, sasjeci ovu neznalicu sa klupe po kratkom postupku i zamoli Mešu da nam oprosti.
Šta, bolan, mitomanija
Koga mi imamo...Džeku sa 33 godine koji je van forme i Pjanića koji je imao crveni.
Jebi ga, pojedinima je sve neka zajebancija, hajmo za promjenu biti malo realni.
Dobro, hajmo dati Prosinečkom otkaz, koga za selektora
Nema potrebe , sam je rekao, da ako se ne plasiramo direktno da Euro ....da će se dostojanstveno povući .
Kad se sjetim kolektivnog hrakanja po Meši.Roberte , na tebe je red .
Tomahawk11 wrote:
Koga mi imamo...Džeku sa 33 godine koji je van forme i Pjanića koji je imao crveni.
Jebi ga, pojedinima je sve neka zajebancija, hajmo za promjenu biti malo realni.
Da ponovim pitanje, pošto imamo određene smetnje na trasi
A koga to imaju finci da nas rutinski tamburaju ? tog strašnog Pukkija i koga još ? ako može konkretan odgovor.
Tomahawk11 wrote:
Da ponovim pitanje, pošto imamo određene smetnje na trasi
A koga to imaju finci da nas rutinski tamburaju ? tog strašnog Pukkija i koga još ? ako može konkretan odgovor.
Nemaju ni Finci, isto ko što ni mi nemamo, danas su bili bolji od nas i to je to.
Tomahawk11 wrote:
Nemaju ni Finci, isto ko što ni mi nemamo, danas su bili bolji od nas i to je to.
Pa ti pokušavaš da opereš Roberta od bruke ovakvim postovima:
Tako je, Robert je kriv što je Pjanić dobio crveni i što mu nemamo zamjene
Nešto se ne sjecam da si tako branio Mehmeda kad su ga kiprani natezali al nije to ni to bitno sad.
Pišemo o selektoru koji je po opisu posla zadužen da nađe neku zamjenu za Pjanića, zadužen da izvuce najbolje iz igrackog kadra kojeg trenutno ima, a ne da ga Markku Kanevra sa još slabijom selekcijom pravi budalom...nema izgovora i branjenja nema....o tome pišemo moj Tomice.
Last edited by LSD on 08/06/2019 23:09, edited 1 time in total.
LSD, ne perem ja nikog, sutra pred savez i traži da mu nogu daju
Koji je ovo poraz Prosinečkom, prvi, Meša je, koliko se sjećam, nakon jednih neuspjelih kvalifikacija dobio drugi mandat da vodi, pa tek onda pukla tikva....nije ti to baš pošteno.
Tomahawk11 wrote:LSD, ne perem ja nikog, sutra pred savez i traži da mu nogu daju
Koji je ovo poraz Prosinečkom, prvi, Meša je, koliko se sjećam, nakon jednih neuspjelih kvalifikacija dobio drugi mandat da vodi, pa tek onda pukla tikva....nije ti to baš pošteno.
Nije ni tebi pošteno, al nimalo...jer Meša nije kriv za te prve neuspjele kvalifikacije, štaviše izvukao je maximum iz date situacije i odveo nas u baraž.
I ti to odicno znaš samo je sad fol malo trolati i udarati kontru raji, al nema veze.
Samo primjecujem nedostatak stava i dosljedosti.
Robert se brani ko Žepa '93 za iste stvari za koje se Meša obilato napadao.
Mitomanija level 5000
e cuj Mesu Znaci ukini jednog levata a dovedi jos veceg. Mogao si odmah i Amara predloziti pa kad je bal nek je maskenbal.
Prava istina lezi u tome da nam igraci ne igraju srcem za nasu zemlju. Lula je rekao kako izgleda njihovo „okupljanje“. Igraci nam se spremaju po Bosni sa pjevaljkama. Najbolji nam igrac i kapiten pretrci manje nego oni sto se zagrijavaju pored terena. Izbor igraca uopste jako diskutabilan (Civic, Saric, Sunjic...) Sve u svemu dugo cemo mi spominjati Safeta i njegovu generaciju sa svim svojim manama i vrlinama. Daleko je Evropa.....
manijak1 wrote:Šta sam ja reko
Kako će se svi u čoporu obrušiti na selektora, nakon prvog ozbiljnijeg poraza.
Baš smo onako cjelokupno svi .....nakrivo nasađeni
Nije ovdje u pitanju poraz nego sto glavonja ne radi nista kako treba od izbora igraca,postave,taktike.Tip je teski kloc,da ima obraza vec bi veceras bio bivsi.A koga dovesti.Nikoga i ovako imamo smetalo na klupi.
radostan dan wrote:pa nije vam to do safeta bilo nego do generacije i naboja..
Kome nama?
fanatikosima.
Aha nisam ja ni sumnjao u tebe E vidis ja nisam fanatikos samo bosanceros koji voli i navija za zemlju u kojoj zivi. Ali dobro nakon onoga sinoc sa „vasim“ crnogorcima mene od „vas“ nista ne cudi..... Cudna sorta do k..ca ali sta ces zivot ide dalje...
Jest mi ovo glupo stalno vracanje na Susica i nekakva poredjenja sa svakim novim selektorom. Niko nece da kaze da je Safetu bilo najlakse od svih selektora BiH. Ciro mu je ostavio bosanski "dream team". Generaciju koja se vise nece ponoviti, ili jako tesko u skorije vrijeme. I pored toga imao je najlaksu grupu i zamalo da na kraju ispusi kvale nek se zahvali Izetu za onu bombu u Slovackoj inace bi i Brazil gledali preko tv-a.
Robi radi odličan posao realno, samo jedan poraz u koliko utakmica je odlican rezultat, vi kad skontate da mi imamo ekipu za cetvrtog bubnja bit ce vam lakse...
Ne mogu da vjerujem šta pojedinci pišu. Čovjek je doživio tek prvi poraz i pojedinci bi odmah da ga šutnu.
Jeste djelimično i njegova krivica za ovaj poraz i to je bez ikakve sumnje, ali baciti ga u blato na takav način nije fer. Problem je kvalitet igrača, a pojedinci koji bi trebali biti nosioci igre su totalno zakazali. Džeko se zasitio reprezentacije i to se vidi u posljednje vrijeme. Pjanić kad ne igra isto kao da imamo dvojicu manje u vezi.
Kad već Papeta spominjete onda trebate spomenuti i da je temelje njegove reprezentacije postavio Ćiro, a uz to Papetova reprezentacija je imala najlakšu grupu ikad u kvalifikacijama.