REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
-
dezurni_ucenik
#2276 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
.
Last edited by dezurni_ucenik on 22/02/2017 23:18, edited 1 time in total.
- LBVIEW
#2277 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Nisi i valjda i ti nasjeo na spin ovih sto im je vokriDrvosjeca iz Dejcica wrote:Pa hajde reci da nisu jedan od glavnih krivaca...možda ne i najveći.dezurni_ucenik wrote:Kako se lagano spinuje tema. Sad su religije krive.Danas toliko vjernika na svim stranama a toliko javnog nemorala...u vrijeme komunista je bilo manje javnog nemorala i lažnog moralisanja.
zbog revizije tuzbe protiv matice,a inace su kozmopoliti i "antitorasi"?Bili ne bili vjernici,ista nam je sudbina bila namijenjena od strane ti istih.
-
dezurni_ucenik
#2278 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
.
Last edited by dezurni_ucenik on 22/02/2017 23:17, edited 1 time in total.
- okanomalo
#2279 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
bilo pravo,bilo krivo, ti das da neko kidise na bosnu?dezurni_ucenik wrote:Ateizam i jugoslavenstvo su samo maske iza koje se skrivaju. Kao sto rekoh, sve im diraj, samo na majcicu Srbiju se ne smije.LBVIEW wrote:
zbog revizije tuzbe protiv matice,a inace su kozmopoliti i "antitorasi"?Bili ne bili vjernici,ista nam je sudbina bila namijenjena od strane ti istih.
- Drvosjeca iz Dejcica
#2280 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Ne! Moj stav je nepromijenjen od početka ove priče oko revizije. Meni ne treba revizija radi revizije ili da mi pojasni kako je Srbija kriva jer ja to znam bez revizije i znam da se u BiH desio genocid. Meni samo opasno idu na jajca hodže i minder efendije koje nas vode od 1992. Deset jebenih godina su se namirivali i onda se sjetili da idu u reviziju ped do dvanaest. OK evo idemo...samo se iskreno nadam da ti isti znaju šta rade.LBVIEW wrote:Nisi i valjda i ti nasjeo na spin ovih sto im je vokriDrvosjeca iz Dejcica wrote:Pa hajde reci da nisu jedan od glavnih krivaca...možda ne i najveći.dezurni_ucenik wrote:Kako se lagano spinuje tema. Sad su religije krive.Danas toliko vjernika na svim stranama a toliko javnog nemorala...u vrijeme komunista je bilo manje javnog nemorala i lažnog moralisanja.
-
dezurni_ucenik
#2281 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
.
- Drvosjeca iz Dejcica
#2282 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Reci da nisu, prvi saf nas je u crno zavio...dezurni_ucenik wrote:Eno sad hodze krive![]()
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 20/02/2017 16:27, edited 1 time in total.
-
dezurni_ucenik
#2283 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
.
- Drvosjeca iz Dejcica
#2284 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
To se zove digresija, tj. malo se udaljimo od teme, tj. revizije tužbe, da produbimo diskusiju.dezurni_ucenik wrote:Drvosjeca iz Dejcica wrote:Reci da nisu, prvi saf nas je u crno zavio...dezurni_ucenik wrote:Eno sad hodze krive![]()
Nemam zelju da ucestvujem u daljnjenm spinovanju teme.![]()
P.S Amir Zukić pita za tebe, šalje selame iz centralnog. Eto to su te hodže i efendije o kojima govorim.
-
dezurni_ucenik
#2285 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
.
-
triiksa
#2286 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Hipotetički, uvaži se revizija, novi dokazi, Srbija kriva za genocid. Šta dalje? Odšteta? Ukidanje RS? Humano preseljenje? Oko za oko?
-
Duka Dizel
#2287 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Pa kad vec pominješ jugoslovenstvo na ovoj temi...znaš li kako su komunisti "uspešno" gradili bratstvo i jedinstvo?dezurni_ucenik wrote:Ateizam i jugoslavenstvo su samo maske iza koje se skrivaju. Kao sto rekoh, sve im diraj, samo na majcicu Srbiju se ne smije.LBVIEW wrote:
Pa tako što na primer u Jasenovac 20 godina posle rata niko nije smeo da ode, niti da mnogo priča o tome.
Ni najveći sin naroda i narodnosti do smrti ga nije obišao.
Tek kad je trebalo od Švaba naplatiti reparacije, počelo je s licitiranjem broja stradalih i izgradjen je onaj memorijalni centar 1968 godine.
- Drvosjeca iz Dejcica
#2288 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Naravno da ima ali ti to ne želiš da vidiš iz ko zna kojih razloga. Uvreda za moju intaligenciju je da takvi ala Zukić, Šahin i ostala ekipa vode Bošnjake. Ponovo i pored izgubljene prve tužbe ista politika, isti ljudi i mentalni sklopovi bez trunke vizije ponovo vode reviziju.dezurni_ucenik wrote:Drvosjeca iz Dejcica wrote:Reci da nisu, prvi saf nas je u crno zavio...dezurni_ucenik wrote:Eno sad hodze krive![]()
Nikakve ovo veze nema sa Zukicima, hodzama i religijama. Ovo je pitanje pravde. Sad to sto se kmeci zbog napada na majku Srbiju, nije moj problem.
A i nemam zelju da ucestvujem u daljnjem spinovanju teme.![]()
.
- Drvosjeca iz Dejcica
#2289 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Iskreno te žalim, govoriš to osobi koja je sa 17 godina bila pripadnih TO BiH. U to doba si se vjerovatno još mućkao u tatinim *udima.dezurni_ucenik wrote:Drvosjeca iz Dejcica wrote:
To se zove digresija, tj. malo se udaljimo od teme, tj. revizije tužbe, da produbimo diskusiju.
P.S Amir Zukić pita za tebe, šalje selame iz centralnog. Eto to su te hodže i efendije o kojima govorim.
Kme kme, diraju mi majcicu Srbiju, kme kme.
- bh.tornjak
#2290 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
sto bi ga ja citao..... procitali su ga Ivanic,Dodik,Crnadak,Mektic,Govedarica,Vucic,Vulin,Majkicka,Kosarac itd.....pa im ni tablete za smirenje ne pomazuDuka Dizel wrote:Ja se bojim da tebi "tvoji" političari nisu dobro objasnili.bh.tornjak wrote:
ovo je ono sto 95% onih koji ovde pisu ne razumiju.
sest mjeseci je rok u kojem treba da se dostave dokazi sudu:
dakle, po pribavljanju dokaza treba ih u roku sest mjeseci dostaviti tj. deponovati u sudu.
a dokazi su vec tamo pohranjeni....sad se pokrece revizija presude s tim novim dokazima.
drugi par opaanaka je to sto "neki politicari" to znaju a nece (ili ne smiju) da to obajsne svojim ovacama.
ispdne onda sta ste vi radili....??
oni to znaju...i zato se digla "i kuka i motika"...
Pošto vidim da sam nisi čitao statut medjunarodnog suda.
- arzuhal
#2291 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Ma ovo bolan Amerika vodi, kakav Bakir, SDA, Softić...Duže vrijeme su nudili mrkvu RS-u, sada su krenuli sa štapom...Sankcije Dodiku, Dejvid Šefer preuzima stvar u svoje ruke, nema tranše MMF-a...polako, ovo tek krenulo...Drvosjeca iz Dejcica wrote: Ponovo i pored izgubljene prve tužbe ista politika, isti ljudi i mentalni sklopovi bez trunke vizije ponovo vode reviziju.Eto neka ostane zapisano makar ovdje na forumu da nemaju moju podršku za tako ozbiljnu stvar. Ovaj narod i žrtve su zaslužili mnogo ozbiljnije ljude za tako krupnu stvar.
- arzuhal
#2292 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Što šuti i Amerika i EU, Brisel, svi šute na ovoliku frku oko revizije? Što ne ustanu protiv revizije ako će dovesti "do katastrofe", do najveće blokade, do...?
Evropljani prepustili Amerima da odrade prljav posao i započnu preslagivanje situacije u Bih za koju EU nije kadra...Pusti onoga ko zna, ko hoće i može, ko je to već radio...
Evropljani prepustili Amerima da odrade prljav posao i započnu preslagivanje situacije u Bih za koju EU nije kadra...Pusti onoga ko zna, ko hoće i može, ko je to već radio...
-
dezurni_ucenik
#2293 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
.
Last edited by dezurni_ucenik on 22/02/2017 23:16, edited 1 time in total.
- bh.tornjak
#2294 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
dezurni_ucenik wrote:Skokni do Banja Luke i tamo pricaj o stetnosti religija i jednoj naciji i jednoj zastavi. Tamo ispred Boske odrzi govor dok ti sa zvucnika udara "digni ruke digni obadve, nema za kartu do Pristine..". U stvari, jos bolje, pusti onu igra rnr cela Jugoslavija
jbt....i najvise te "napadaju" oni koji ni u cenifu ne mogu prije nego li te pop blagoslovi i mlatne onom granom po glavi
- Acid25
#2295 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Tako je!arzuhal wrote:Što šuti i Amerika i EU, Brisel, svi šute na ovoliku frku oko revizije? Što ne ustanu protiv revizije ako će dovesti "do katastrofe", do najveće blokade, do...?
-
dezurni_ucenik
#2296 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
.
Last edited by dezurni_ucenik on 22/02/2017 23:16, edited 1 time in total.
- Drvosjeca iz Dejcica
#2297 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Iz tvojih usta u božije uši.arzuhal wrote:Ma ovo bolan Amerika vodi, kakav Bakir, SDA, Softić...Duže vrijeme su nudili mrkvu RS-u, sada su krenuli sa štapom...Sankcije Dodiku, Dejvid Šefer preuzima stvar u svoje ruke, nema tranše MMF-a...polako, ovo tek krenulo...Drvosjeca iz Dejcica wrote: Ponovo i pored izgubljene prve tužbe ista politika, isti ljudi i mentalni sklopovi bez trunke vizije ponovo vode reviziju.Eto neka ostane zapisano makar ovdje na forumu da nemaju moju podršku za tako ozbiljnu stvar. Ovaj narod i žrtve su zaslužili mnogo ozbiljnije ljude za tako krupnu stvar.
- bh.tornjak
#2298 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
arzuhal wrote:Ma ovo bolan Amerika vodi, kakav Bakir, SDA, Softić...Duže vrijeme su nudili mrkvu RS-u, sada su krenuli sa štapom...Sankcije Dodiku, Dejvid Šefer preuzima stvar u svoje ruke, nema tranše MMF-a...polako, ovo tek krenulo...Drvosjeca iz Dejcica wrote: Ponovo i pored izgubljene prve tužbe ista politika, isti ljudi i mentalni sklopovi bez trunke vizije ponovo vode reviziju.Eto neka ostane zapisano makar ovdje na forumu da nemaju moju podršku za tako ozbiljnu stvar. Ovaj narod i žrtve su zaslužili mnogo ozbiljnije ljude za tako krupnu stvar.
tri puta sam slicno napisao....ovi se "ufatili" Bakira ko celav kape.
Bakir je tu ko Mujo u svemirskoj stanici:
"nahrani kerove i nista ne diraj...."
-
KENJAC
#2299 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Inace , vic u orginalu ide " nahrani krmad i ne diraj dugmad" ....ali smo zbog religije i viceve izmijenili !
-
VjecitiStudent
#2300 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Čudni geopolitički zaključci ovdje, nakon što su Amerika i ostali uradili sve da presude krivcima za prošli rat ostanu u okvirima BiH, sad očekuju potpuni zaokret.
Na osnovu čega?
Na osnovu čega?