Po općinama će vjerovatno izaći tek nekad na stranici.cenecimoveocino wrote:OBOJITE KARTU DA VIDIMO
Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
- Ajatolah_
#2276 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
-
foton
#2277 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Apsolutno se slazem. Fali nam milion ljudi i sad to nije lose kako je moglo biti, ali nije nikako dobro. A ako se pogleda i obrazovna strukturahrasno38 wrote:Ovo su strasni i porazavajuci rezultati popisa u BiH......od broja Bosnjaka a pogotovo Hrvata u RS-u do isto tako strasnog broja Srba u F BiH. Ko se sa ovim ponosi i ko ovakve rezultate slavi taj nije dobar u glavi nikako!!!
"51,1 posto građana BiH ima završenu srednju školu. 21,4 posto stanovništva ima završenu osnovnu školu, a 3,2 posto višu i 9,6 posto visoku školu"
vidi se da preko 70% ljudi ima max srednju sto je smijesno... To nam je osnov za razvoj...
- Krokodajl
#2278 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
http://www.popis2013.ba/
Evo vam stranica pa kad bude izbacit će.
Imali su vala vremena u ove 3 godine sve da završe ne sumnjam da će već danas sve biti obavljeno.
Evo vam stranica pa kad bude izbacit će.
Imali su vala vremena u ove 3 godine sve da završe ne sumnjam da će već danas sve biti obavljeno.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2279 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Kada vec prozivas, sasvim je jasno, da je elita, ali istinska, uvijek bila u manjini.julisiz es grant wrote:Pa naravno...eto, neko ih tjero da se izjasne drugačije nego što se osjećaju.Opetja033 wrote:Sudeci po raspolozenju na forumu, mimo politicke elite u manjem entitetu, dio ateista i agnostika takodje ne priznaje rezultate popisa.![]()
HAVANA, Daysleeper, Dozer, dječak sa šibicama, LIBERO, piupiu.... i još po toliko sličnih u svakom većinski bošnjačkom gradu-taman tih 3%
Narocito u drustvima zasnovanim na plemenskim uredjenjima
Pogledaj naprednija drustva po Evropi, i uporedi ih sa nasim...a onda uporedi i te brojke koje, kao trijumfalno, potenciras
-
julisiz es grant
-
mirzaaa33
#2281 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Sramota što su neki poslali žene iz Srebrenice i Žepe da postavljaju pitanja
- 512MB
#2282 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Kad se vidi, 53+% jezika Bosanski, 51+% stanovnika BiH Bosnjaci, 95+% stanovnika glavnog grada BiH Bosnjaci...
I ko bi poreko da je BiH zemlja i matica Bosnjaka
I ko bi poreko da je BiH zemlja i matica Bosnjaka
- Herr Flick
#2283 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Svasta
Sent from my E2303 using Tapatalk
Sent from my E2303 using Tapatalk
- Qler
#2284 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Ono je bio muskarac...
-
Mohamad Sissoko
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2286 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
kolko je srba iz hrvatske u bih
koliko bošnjaka iz srbije u bih
koliko bošnjaka iz srbije u bih
- Truba
#2287 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
jebote kako se ovo samo meni može desiti da imam samo fakultet sve oko mene naki magistri masteri doktori...foton wrote:Apsolutno se slazem. Fali nam milion ljudi i sad to nije lose kako je moglo biti, ali nije nikako dobro. A ako se pogleda i obrazovna strukturahrasno38 wrote:Ovo su strasni i porazavajuci rezultati popisa u BiH......od broja Bosnjaka a pogotovo Hrvata u RS-u do isto tako strasnog broja Srba u F BiH. Ko se sa ovim ponosi i ko ovakve rezultate slavi taj nije dobar u glavi nikako!!!
"51,1 posto građana BiH ima završenu srednju školu. 21,4 posto stanovništva ima završenu osnovnu školu, a 3,2 posto višu i 9,6 posto visoku školu"
vidi se da preko 70% ljudi ima max srednju sto je smijesno... To nam je osnov za razvoj...
najslabiji u raji ima 2 više škole
a drugi ima višu školu
kad skontam imam najslabiji faks u raji
- agent_zero
- Truba
#2289 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
mene je zanimao i broj ranjenih u ratu broj srušenih i zapaljenih kuća
broj izbjeglica
oćemo li imati takve podatke
broj izbjeglica
oćemo li imati takve podatke
- sadie_forever
#2290 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
pogledajte naslovne slike na vecernjem ispod vijesti o popisu u BIH(zena sa hidzabom) ..jasno je sta zele reci,joj koji su to
http://www.vecerni.hr

- Opetja033
#2291 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Ma meni je svaki Bosnjak isti i na svakog Bosnjaka gledam na isti nacin, ma kojoj vjerskoj skupini pripadao ili ne pripadao nijednoj. Uvijek ce mi biti blizi Bosnjak ateista/agnostik nego "Bosanac musliman" ili "Musliman musliman".
Tako da ne osjetim nikakvu potrebu da likujem po pitanju % ateista i agnostika.
Ali se zato, nakon objave rezultata popisa, itekako smijem u facu svim Bosancima (i ostalim slicnim varijacijama) i propagatorima tog mrtvorodjenog, neuspjelog i od strane naroda popisanog projekta.

Tako da ne osjetim nikakvu potrebu da likujem po pitanju % ateista i agnostika.
Ali se zato, nakon objave rezultata popisa, itekako smijem u facu svim Bosancima (i ostalim slicnim varijacijama) i propagatorima tog mrtvorodjenog, neuspjelog i od strane naroda popisanog projekta.
- Krokodajl
#2292 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Ma gotovo je to sad, da EU, USA ili nek odozgo nije aminovo i rekao da se rezultati moraju objaviti ne bi ni bili objavljeni.
-
ins
#2293 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Potpuno svjestan tvog razmišljanja ni ja ne slavim kao ni ti, ali ponosan jesamhrasno38 wrote:Ovo su strasni i porazavajuci rezultati popisa u BiH......od broja Bosnjaka a pogotovo Hrvata u RS-u do isto tako strasnog broja Srba u F BiH. Ko se sa ovim ponosi i ko ovakve rezultate slavi taj nije dobar u glavi nikako!!!
Onaj popis 1991 je po mnogima je trebao biti moj zadnji na kojem sam se mogao izjasniti kako želim. Ovaj popis iz 2013 pokazuje da nisam uzalud potrošio godine svog života 1992 - 1995. To su moje godine za ponos.
Ne znam za tebe, ali po meni ovaj popis samo jo dokazuje da se "rješavanje" nacionalnog pitanja u BiH najčešće kao bumerang vrati onome ko ga je pokrenuo, jer je jasno da su upravo Srbi najveći gubitnici između dva popisa, jednako kao što su bili i prilikom prethodna dva pokušaja "rješavanja" nacionalnog pitanja u BiH
-
statixx
#2294 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Braco Bosnjaci, hocemo li praviti tu serijatsku drzvu, ili cemo, k'o Srbi, kukati da smo preglasani. 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2295 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
julisiz, smiri doživljaj
što se tiče popisa, malo je nerealno ovo oko broja stanovnika u gradovima... budući da je u ovu brojku kod ostalih gradova ušao broj stanovnika općine, a za Sarajevo samo uže gradsko jezgro. ispravite me ako griješim...
al hajd, nakaradna politika sa poludivljim statusom grada unutar kantona, unutar federacije, unutar države, a rastočenog na općine, i nije mogla polučiti precizan podatak
što se tiče popisa, malo je nerealno ovo oko broja stanovnika u gradovima... budući da je u ovu brojku kod ostalih gradova ušao broj stanovnika općine, a za Sarajevo samo uže gradsko jezgro. ispravite me ako griješim...
al hajd, nakaradna politika sa poludivljim statusom grada unutar kantona, unutar federacije, unutar države, a rastočenog na općine, i nije mogla polučiti precizan podatak
- Truba
#2296 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
ma ništa ti ja to ne vjerujem
tamo gdje je jedan narod većina dosta manjina ima da se priklone većini
primjer bosanska dubica
dok nije bilo crkve i svećenika bilo 10 vjernika
izgrađena crkva sad ih ima 79
šuška se oko 250 katolika
a 400 hrvata
svak zna nekog a svi se kriju
ima li rezultata za dubicu?
tamo gdje je jedan narod većina dosta manjina ima da se priklone većini
primjer bosanska dubica
dok nije bilo crkve i svećenika bilo 10 vjernika
izgrađena crkva sad ih ima 79
šuška se oko 250 katolika
a 400 hrvata
svak zna nekog a svi se kriju
ima li rezultata za dubicu?
-
mirzaaa33
#2297 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Kome smeta hidžab?sadie_forever wrote:pogledajte naslovne slike na vecernjem ispod vijesti o popisu u BIH(zena sa hidzabom) ..jasno je sta zele reci,joj koji su to
- Kombat
#2298 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
-LIBERO- wrote:Kada vec prozivas, sasvim je jasno, da je elita, ali istinska, uvijek bila u manjini.julisiz es grant wrote:Pa naravno...eto, neko ih tjero da se izjasne drugačije nego što se osjećaju.Opetja033 wrote:Sudeci po raspolozenju na forumu, mimo politicke elite u manjem entitetu, dio ateista i agnostika takodje ne priznaje rezultate popisa.![]()
HAVANA, Daysleeper, Dozer, dječak sa šibicama, LIBERO, piupiu.... i još po toliko sličnih u svakom većinski bošnjačkom gradu-taman tih 3%![]()
Narocito u drustvima zasnovanim na plemenskim uredjenjima![]()
Pogledaj naprednija drustva po Evropi, i uporedi ih sa nasim...a onda uporedi i te brojke koje, kao trijumfalno, potenciras
-
Rick_Grimes
#2299 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Hrvati su veca govna od Srba, samo sto hinjski podmecu.sadie_forever wrote:pogledajte naslovne slike na vecernjem ispod vijesti o popisu u BIH(zena sa hidzabom) ..jasno je sta zele reci,joj koji su to
-
Rizvan
#2300 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
A kad će objaviti rezultate na netu, po opštinama?