Safet Sušić - Pape
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Dr. Kuca
#2276 Re: Safet Sušić - Pape
Problem svakog selektora je sto je tragedija ako se izgubi jedna utakmica, ko ona od slovacke, odigrali perfektno sem te jedne odma pocelo rusenje drzave, jad, cemer, tuga, pocelo se spominjat siromastvo, itd itd. Nemamo mjere ni kad se radujemo tad smo odma uz njemce i argentince, po 80% stanovnistva smo bili medju 3 repke na SP-u, a kad izgubimo ne valja niko i nista, od muftije do zvjezda, sunca, noci, refklektora itd. Samo daj da se popljuje. Istina, treba li smo se plasirati na EP, ali nismo, zasto? Upravo zato sto smo podcjenili sve i jednu ekipu u grupi od andore do belgije pa sad do irske. Svi su podcjenili od navijaca, igraca jednog i drugog selektora.
Sa Papetom smo igrali najbolji fudbal, otisli na SP, usli u prvi sesir i onda postali bahate svi skupa sa njim, pa evo i Mesom. Nadam se da je ovo skola za sve nas i njih i da cemo pametnije, ali ako se po jutru dan poznaje necemo.
Sa Papetom smo igrali najbolji fudbal, otisli na SP, usli u prvi sesir i onda postali bahate svi skupa sa njim, pa evo i Mesom. Nadam se da je ovo skola za sve nas i njih i da cemo pametnije, ali ako se po jutru dan poznaje necemo.
- mO k3
#2277 Re: Safet Sušić - Pape
Tema je Safet , ultima na trolaj..
-
manipulacija
#2278 Re: Safet Sušić - Pape
tours nocas mora pasti 
- Norman
#2279 Re: Safet Sušić - Pape
Vrijeme je da se prekine šuplja o nekakvim kvalifikacijama. To je iza nas. Slijede prave tekme i nova uzbuđenja, uživanje koje može pružiti samo Evian.
Šteta doduše što Meša nije trener Sošoa, na primjer, Liga 2 bi bila još zanimljivija.
Šteta doduše što Meša nije trener Sošoa, na primjer, Liga 2 bi bila još zanimljivija.
-
RtrnOfSalisbury
#2280 Re: Safet Sušić - Pape
morace sajke pojacat i zaigrat sa 3% snage, ucerase ovi go. pa ako i evijan izgubi dje cemo i kud cemo
-
RtrnOfSalisbury
#2281 Re: Safet Sušić - Pape
cim me sajke posluso i pojaco na 3% snage ucera evijan go
1:1
-
RtrnOfSalisbury
#2282 Re: Safet Sušić - Pape
cim je smanjio na 2% snage ucerase ga sajketu
vise sansi nego nasa repka u dvije utakmice 
- Logovan
#2283 Re: Safet Sušić - Pape
Nema veze za poraz. 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2284 Re: Safet Sušić - Pape
ne sikiram se ja kad znam da je još dosta bodova u igri
barem nije sudija kriv, magla, golubovi, Amra itd.
barem nije sudija kriv, magla, golubovi, Amra itd.
- Thorgerson
#2285 Re: Safet Sušić - Pape
Ja se mogu sloziti donekle da je Safet kriv za pocetak kvalifikaija, medjutim!luckylaka wrote:Glavni krivci za glupu raspravu Safet-Mesha ste vi koji se non stop vracate na isto i ponavljate se ko papagaji a ustvari nista novo ne kazete.I Safet i Mesha imaju svojih i dobrih i losih strana ali plava strana vidi samo Safetove greske,a bordo Meshine.Dokle vise sa tom pricom.Krivce trazite u kriminalnom i mafijaskom savezu koji natura svoja pravila i onaj ko ih ne prihvata u startu je donji.I Safet i Mesha su prihvatili tu igru jer nisu imali boljeg izbora.Artest wrote:Glavni krivac zasto nismo na Euru je gospodin iz naslova teme.
Nikada zaboraviti!
Nikada oprostiti!
Igraci, nista? Jel?
Taktika, strategija, naravno moze uticati na igru. Ali ako igras protiv jednog Kipra, kuci. Vala da ti je amidžinica postavila taktiku odigrat ces bolje nego sto smo mi odigrali.
Ja necu sad opet da ulazimo u teorije zavjere. Ali cinjenica jeste da je tikva pukla izmedju selektora i igraca. To je tabu tema, ali svi to znaju i svi pricaju. Gdje ima dima ima i vatre. Jesu li namjerno gubili, nisu ne znam, ali ono sto znam jeste da se nisu trudili previse da pobjede.
Mesa je imao prvu ozbiljnu prepreku i pao je na njoj! I to treba znati. Losa forma izraela, dvomec Andore, navrat-nanos pobjede protiv Velsa i Kipra (druga je sad stvar sto smo mi od tih osrednjih ekipastvorili Brazil i Španij
To nisu prepreke budimo realni? Sta bi protiv Belgije? Po usima. Sta bi protiv Irske? Po usima. To su bili pravi ispiti, Mesa ih nije polozio.
Mesa tek treba da izdadje na pravi ispit, imamo poprilicno zeznutu grupu za SP.
Ponavljam, one gore pobjede protiv Andore i slucajni bljesci protiv osrednjih ekipa Vesla i Kipra (koje bi MORALI rutinski odradjivati, a ne na guzove nekakvim slucajnim golovima) meni ne ulijevaju optimizam. Daj boze da grijesim.
-
RtrnOfSalisbury
#2286 Re: Safet Sušić - Pape
... i u najtezim trenucima se sjetim sto neko rece da ne mora evijan bas svaku pobijedit .... a onda jos vise snage i volje dobijem kad se zna da je jos mnogo bodova u igri ... panici mjesta nema i spavajte mirno
- ljevoruki
#2287 Re: Safet Sušić - Pape
Oper nesretno izgubismo.
Taman se primaknemo vrhu, boba fali
za prikljucak prvoj trojici ali ne da se usranom do potoka doci.
Bice bolje.
Taman se primaknemo vrhu, boba fali
Bice bolje.
- JoseMujica
#2289 Re: Safet Sušić - Pape
jašta...konačno u rahatluku gledat tekmu, s mirnoćom i bez nerviranja...još šušku da nabacim i haman ko naš najuspješniji selektorRtrnOfSalisbury wrote:... i u najtezim trenucima se sjetim sto neko rece da ne mora evijan bas svaku pobijedit .... a onda jos vise snage i volje dobijem kad se zna da je jos mnogo bodova u igri ... panici mjesta nema i spavajte mirno
- JoseMujica
#2290 Re: Safet Sušić - Pape
većeras u 20:00 sati
Evian TG - Laval
Lavan na 14tom mjestu, ali sa tek 2 boda zaostatka za nama...takoreči dihaju nam za vratom, a naša prva šuška tako ponašanje samo hanumi tolerira
zato oćekujem većeras puni plijen
Sajooooo

Evian TG - Laval
Lavan na 14tom mjestu, ali sa tek 2 boda zaostatka za nama...takoreči dihaju nam za vratom, a naša prva šuška tako ponašanje samo hanumi tolerira
zato oćekujem većeras puni plijen
-
RtrnOfSalisbury
#2291 Re: Safet Sušić - Pape
jal sajkovaca jal sajkodin pitanje je sad ? sajkovaca naravski !!! kad hin sajke pocera po terenu nebi bio u kozi tog halala. 4:0 minimalno 
- Norman
#2292 Re: Safet Sušić - Pape
Ne smijemo zaboraviti: ne mora se pobijediti svaka utakmica, ima bodova.
Safet ima iskustva u ovim stvarima. U kvalifikacijama za SP je pobeđivao sve redom, a tako se dobije kontra-efekat: navijači i igrači se nafuraju da su mnogo jaka ekipa, pa onda prvi poraz dožive kao smak svijeta i razjebu cijeli projekat za sva vremena.
Safet to zna, zato čim se malo Evianci ponadaju da su blizu najboljima, on ih proračunato spusti na zemlju i izgubi od levata. Ali zato dugoročno ima stabilnu ekipu koja je u igri do kraja. Dakle, Safet je ne samo odličan motivator, nego i vrhunski psiholog koji maestalno upravlja očekivanjima navijača.
Safet ima iskustva u ovim stvarima. U kvalifikacijama za SP je pobeđivao sve redom, a tako se dobije kontra-efekat: navijači i igrači se nafuraju da su mnogo jaka ekipa, pa onda prvi poraz dožive kao smak svijeta i razjebu cijeli projekat za sva vremena.
Safet to zna, zato čim se malo Evianci ponadaju da su blizu najboljima, on ih proračunato spusti na zemlju i izgubi od levata. Ali zato dugoročno ima stabilnu ekipu koja je u igri do kraja. Dakle, Safet je ne samo odličan motivator, nego i vrhunski psiholog koji maestalno upravlja očekivanjima navijača.
- maraccana
#2293 Re: Safet Sušić - Pape
Treba napraviti ovakvu sliku, ali realnu, sa igračima koji su ustvari njega odveli na SP.zrakomlat wrote:
-
Paul F.
#2294 Re: Safet Sušić - Pape
U zadnjoj tekmi igra je bila relativno loša. Lošija nego obično a bolja nego naša u baražu. Heftu prije toga bio je jedan atentat na stadionu a drugi u blizini mjesta gdje Sajina djeca žive. Iz ove tekme samo bih izdvojio profesionalno ponašanje sudije. Oboren je Sajin igrač i sudija vadi žuti karton. Kada je vidio ozbiljnost povrede poziva igrača nazad i pretvara žuti u crveni. Da se ovako ponašao onaj škotlanđanin u Parizu mi bi bili na Euru 2012.
-
Paul F.
#2295 Re: Safet Sušić - Pape
Odlična igra. Bravo momci. Ovakav fudbal volim gledati. Bez šetača koji se petljaju u spiskove. 
- Logovan
#2296 Re: Safet Sušić - Pape
Kad ga Evian zabije za par minuta. 
-
Paul F.
#2297 Re: Safet Sušić - Pape
Uh što pljušte kartoni.
- Logovan
#2298 Re: Safet Sušić - Pape
0:0
21 bod, deseta pozicija. Razlika između Eviana i četvrtog na tabeli je samo 3 boda. 
-
RtrnOfSalisbury
#2299 Re: Safet Sušić - Pape
namjesto da ko sav svijet gledam evijana dosla naka kona iako sam joj reko da petkom ne dolazi, pa sam moro odrzavat intimne odnose. pih. sve sto vidje je neki igrac u bijelom dresu kako napusca stadion, uze mi preko 90 minuta
- perfekcionista1
#2300 Re: Safet Sušić - Pape
razlika izmedju Eviana i treceg koji ide u prvu ligu je 8 BODOVA.Logovan wrote:0:021 bod, deseta pozicija. Razlika između Eviana i četvrtog na tabeli je samo 3 boda.
Last edited by perfekcionista1 on 27/11/2015 23:12, edited 1 time in total.