Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zanimljivo mi sto pisete, nije to nista lose
onim postom sam samo htjela da primjetim koliko je ono sto pisete dubokoumno i prosto nije moguce a da se ne primjeti
Gabrielo wrote:
Ostala si bez komentara na moje da si sama birala muskarce i da si sama kriva za trenutnu situaciju?
Nisam, samo sam izignorisala jer ne vidim nista lose u svojoj 'situaciji' niti zivotu. Morebit da sam lose birala, morebit da sam kriva, a morebit i da nisam, ne znam, nesam školuvala. Ne bjezim ni od jednog i priznacu svaku gresku koju uvidim. Makar mi na nju i izrod ukazao, dokle god argumentuje iole elokventno. (Ali sta bi ti o tome znao, jel.)
A ima i jos jedan razlog - pomislila sam da ti ustvari i nisi ograniceni izrod kakvim se trudis predstaviti nego da namjerno ljudima pilas zivce. Nekako sve na to upucuje. Pa spustam loptu. Ali cu se nastaviti nadovezivati na komentare istomisljenika o tvojim konstruktivnim izjavama, kritikama i sirini vidika
McMoy wrote:Tebe očito jeste. Dok nas dvojicu zoveš.
A u mom okruženju ne svrbi. Održava se na vrijeme.
Jesu li razvedene zene u pitanju?
edit:
objasnila sam ti sto sam vas prizvala, ali jasne su meni frustracije chikice
Čudne ste vi žene!? Svrbi, a nećete priznati!
Znam da vam je teško pronaći nekoga da bar malo skine maglu sa očiju, al' barem nemojte glumiti
da vam je sve potaman.
Ne ljutim se ja što me neki forumski anonimusi nazivaju "chikica"... može na forumu svašta proći.
A siguran sam, jako siguran da bi za dobar dio vas forumskih glumica i kakav dobrodržeći čikica bio premija.
Možete se samo nadati i međusobno tješiti da će naići "vaš" princ.
U stvarnosti, najbolje što možete dobiti je kakav polusipljiv konj.
Kad smo već kod toga, muškarci sasvim prirodno i normalno reaguju.
Pozove ga zgodna djevojka na sex!
Why not?!!
Pa ne zove ga na klanje, zove ga na najobičniju jebačinu... nešto što ljudi rade hiljadama godina.
Jedino je valjda vama usjedilicama na forumu čudan pojam sexa.
De ba djevojke, to su sasvim prirodne stvari.
A u drugom videu... khmmm... da je parkirao kakav bijesan auto ili da je izvalio šlajpek pun $
najmanje svaka druga bi pošla s njim. Što niste prikazale te video klipove?
Ima ih na stotine.
Gabrielo wrote:
Ostala si bez komentara na moje da si sama birala muskarce i da si sama kriva za trenutnu situaciju?
Nisam, samo sam izignorisala jer ne vidim nista lose u svojoj 'situaciji' niti zivotu. Morebit da sam lose birala, morebit da sam kriva, a morebit i da nisam, ne znam, nesam školuvala. Ne bjezim ni od jednog i priznacu svaku gresku koju uvidim. Makar mi na nju i izrod ukazao, dokle god argumentuje iole elokventno. (Ali sta bi ti o tome znao, jel.)
A ima i jos jedan razlog - pomislila sam da ti ustvari i nisi ograniceni izrod kakvim se trudis predstaviti nego da namjerno ljudima pilas zivce. Nekako sve na to upucuje. Pa spustam loptu. Ali cu se nastaviti nadovezivati na komentare istomisljenika o tvojim konstruktivnim izjavama, kritikama i sirini vidika
sheilak wrote:
da popuste forum malo. ovo postaje ozbiljno...
neka ih u sanatorij... onaj na forumu
razmisljajte kako cinimo uslugu covjecanstvu ... da nisu na forumu razmnozavali bi se, a to bi tek bila katastrofa
sheilak wrote:
da popuste forum malo. ovo postaje ozbiljno...
neka ih u sanatorij... onaj na forumu
razmisljajte kako cinimo uslugu covjecanstvu ... da nisu na forumu razmnozavali bi se, a to bi tek bila katastrofa
a znam. ali ko nam garantuje da nece safatat neku hudu, pa se fakat pocet razmnozavat? ako izadju nekad van. bolje onda da budu nekako smireni pod kontroliranim uslovima.