Vels-BiH,BiH-Belgija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2276 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Pa ljudi su nas i pomeli, bar 70 minuta od 90, druga stvar je što je Begović vadio svašta.
Očekujem mrtvu patnju sa Izraelom, živi bili pa vidjeli.
Sramotno je da se slavi bod protiv Belgije.
Očekujem mrtvu patnju sa Izraelom, živi bili pa vidjeli.
Sramotno je da se slavi bod protiv Belgije.
-
zrakomlat
#2277 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ja bih volio da je na klupi. Nije mi mrzak, nešto zna i odigrati,a nije ni on kriv što je u prvoj postavi, nego striko. On igra maksimalno korektno u skladu s mogućnostima, bori se. Večeras je bio OK, ako ništa, bez njegovog pasa Pjaniću, nebi ni asistencije bilo.LSD wrote:jao kako bi volio sočno pljunuti ovog Svena, cisto da smirim nefs....ne znam zašto bi to uradio, ali tako jezrakomlat wrote:
šta cu kad sam takavve la havle ve la kuvvete illa billah
- Partijaner
#2278 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Kako sta je zajebao, drzi Vedada zadnjih nekoliko minuta na krilu a pravo desno krilo mu sjedi na klupi.Tomahawk11 wrote:Sta je, hljeba ti, veceras zayebao??! Yebo te, ko da ste roboti! Viscu i Hajru bi Belgijanci pojeli! Pjanic, Medunjanin, Besic i Susic su se odlicno borili na sredini terena s njima. Ispade nisu smjeli sanse stvoriti, a prije utakmice se pricalo da ce nas pomesti.todd_smith wrote:Moze se ovdje do sutra pametovati, ali na kraju krajeva muskarci lazu, zene lazu, brojevi ne.
2 boda od 9 je katastrofa. 2 ekipe koje imaju utakmice manje, su ispred nas.
Zalaganje i borba pada u vodu kada ne postignes ti rezultat.
Volim ih sve na terenu, ali kad nece nece izgleda. Belgija je bila zrela za jos 1-2 komada, ali Pape je zajebao koliko i Begovic. Mada se Asmiru ne moze toliko prigovoriti sa obzirom da je vadio sve ostalo, tako da halal oslun.
2 od 9. I on nasmijan nakon utakmice dolazi.
E jebo ti i Bakira i Fahrudina i ostale, ko je za ovoga glasao?
Jos lafo BHF nesto pametuje, a onda skandira citav stadion SAFET SUSIC nakon 20 minuta.
- jeza u ledja
#2279 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ne kontam sto "Ognjen" Amidzic? 
- Logovan
#2280 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ne vidim da neko slavi.Velkoski wrote: Sramotno je da se slavi bod protiv Belgije.
-
todd_smith
#2281 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Pa Ognjen Ami G Amidzic i ovaj Amidzic, komedija.jeza u ledja wrote:Ne kontam sto "Ognjen" Amidzic?
Sta ne kontas?
- ZOCH
#2282 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Sto vise takvih folovatodd_smith wrote:Pa Ognjen Ami G Amidzic i ovaj Amidzic, komedija.jeza u ledja wrote:Ne kontam sto "Ognjen" Amidzic?
Sta ne kontas?
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2283 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Kako ne slavi evo kod mene kolone automobile sa zastavama, nacrtanim srednjim prstom I tekstom "za pojedince"!Logovan wrote:Ne vidim da neko slavi.Velkoski wrote: Sramotno je da se slavi bod protiv Belgije.
-
todd_smith
#2284 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ma debilizam stranica, imaju 1 dobru foru za svakih 20 promasaja, ali eto furaju svoje nesto, inace sa foruma ovdje 
- ZOCH
#2285 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
I nake turske zastave isto...hrasno38 wrote:Kako ne slavi evo kod mene kolone automobile sa zastavama, nacrtanim srednjim prstom I tekstom "za pojedince"!Logovan wrote:Ne vidim da neko slavi.Velkoski wrote: Sramotno je da se slavi bod protiv Belgije.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2286 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Momak, ne budi ljubomoran.todd_smith wrote:Ma debilizam stranica, imaju 1 dobru foru za svakih 20 promasaja, ali eto furaju svoje nesto, inace sa foruma ovdje
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2287 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Al vidi ti nama klupe i ocaja. Nema se ko ubaciti da nesto bitno promijeni. Mora se izmisliti par igraca da ovo pojaca.17Cimirot G.
22Dujković R. (G)
12Fejzić J. (G)
20Hajrović I.
23Kvesić J.
18Prcic S.
19Visća E.
6Vranjes O.
2Vrsajevic A
- ZOCH
#2288 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Svaka cast ko god ovo vodi... cherry hillVelkoski wrote:Momak, ne budi ljubomoran.todd_smith wrote:Ma debilizam stranica, imaju 1 dobru foru za svakih 20 promasaja, ali eto furaju svoje nesto, inace sa foruma ovdje
-
todd_smith
#2289 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
sha ba, ma ja baVelkoski wrote:Momak, ne budi ljubomoran.todd_smith wrote:Ma debilizam stranica, imaju 1 dobru foru za svakih 20 promasaja, ali eto furaju svoje nesto, inace sa foruma ovdje
- fosil
#2290 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Provala veceri kad umotase Vedi glavu. Nako smo se mi na casovima odbrane i zastite umotavali. 
- ZOCH
#2291 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ja bih ono uveo kao obavezno, pregledno ko na sokeru...fosil wrote:Provala veceri kad umotase Vedi glavu. Nako smo se mi na casovima odbrane i zastite umotavali.
-
LSD
#2292 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Tomahawk11 wrote:Al vidi ti nama klupe i ocaja. Nema se ko ubaciti da nesto bitno promijeni. Mora se izmisliti par igraca da ovo pojaca.17Cimirot G.
22Dujković R. (G)
12Fejzić J. (G)
20Hajrović I.
23Kvesić J.
18Prcic S.
19Visća E.
6Vranjes O.
2Vrsajevic A
u drugom poluvremenu smo fizicki pali, ljudi nas poceli lagano stezati za gušu, gol nam vidio u zraku jer su se oni se osilili i svi prešli na našu polovinu da nam se natovare na kosti....idealna situacija da zavucemo iz brze kontre jedan gol (baš kao što su nama kiprani), ali pussy sa klupe nema muda za takve stvari...ili možda konta da ne može izvršiti 3 izmjene, to jest da ima pravo na to (neko mu to treba objasniti za slijedecu tekmu), da kad padne fizika i kondicija, da ubacuje svježu krv u igru....gura onog magarca bratića koji je sakat u desnu nogu, koji je sve i jedan pas pogrešno uputio, koji ne može potrcati nakon 60 minute.
Last edited by LSD on 14/10/2014 00:42, edited 2 times in total.
- hatemondays
#2293 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Rezultat realan, moglo je i bolje ali sta se moze. Igracima se nema sta puno zamjeriti, nas glavni problem je prosuta 3 boda protiv Kipra i ti bodovi ce na faliti u bilo kojoj varijanti.Sad dolazi trenutak istine protiv Izraela i u slucaju poraza opravdanja vise nema neko ce morati pokusati kasu.Najvece razocarenje po meni je Pjanic, gledao sam tekmu na espn, covjek kaze da Pjanic ima stil kao Pirlo ali daleko je to od Pirla.Nadam se plasmanu na EP ali sa ovakvim igrama negine nam nova Nigerija.Trener je posebna prica njemu klupa za rezervne igrace sluzi kao klupa za odmor, slijepac vidi da Ibisevic nemoze meda ali nema veze ovaj nemjenja.Nama se valja nadati ali vazda sam mrzio kad pocnemo konati kad bi ovaj dobio onoga a onda mi onoga.Istina je da imamo 2 od 9 bodova i nebih volio da zimu docekamo sa manje od 5 bodova.
PS.
Bilo bi lijepo kad bi se forumasi medjusobno manje vrijedjali, sport je ovo nije mrtva glava pa da se pisu ruzne rijeci.
PS.
Bilo bi lijepo kad bi se forumasi medjusobno manje vrijedjali, sport je ovo nije mrtva glava pa da se pisu ruzne rijeci.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2294 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Sta kaze Company.....
http://www.klix.ba/sport/nogomet/vincen ... /141014001
http://www.klix.ba/sport/nogomet/vincen ... /141014001
-
5 0 5
#2295 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
susicinho vels i belgija

- Lakat Jebić
#2296 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
da nisam mozda ja selektirao ekipu? i mi svakako imamo 13 dobrih igraca, ostali nisu ni bitni, sta ces onda i izmisljatTomahawk11 wrote:Al vidi ti nama klupe i ocaja. Nema se ko ubaciti da nesto bitno promijeni. Mora se izmisliti par igraca da ovo pojaca.17Cimirot G.
22Dujković R. (G)
12Fejzić J. (G)
20Hajrović I.
23Kvesić J.
18Prcic S.
19Visća E.
6Vranjes O.
2Vrsajevic A
-
Kaunas
#2297 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Da, vidjelo se veceras da se mozemo nositi sa 5. timom na svjetskoj listi.zrakomlat wrote:Tako je. A iduće godine nam dolaze i Vels i Izrael kući, kao glavni konkurenti za drugo mjesto. Mi ćemo valjda biti kompletni, a Pape će imati vremena da sve kasete dobro izanalizira. Mislim da idemo kao drugi direktno.Kaunas wrote:
Ova tabela nas ne treba puno da brine, jer je ovo tek pocetak.
Velsu, Izraelu i Belgiji odbiti po 3 boda koje su dobili protiv Andore i sve izgleda drugacije....
Vels = 4
Izrael = 3
Belgija = 1
....samo polako, ne trebamo srljati i sve ce doci u red kako i treba.

Ljudi, ruku na srce...igrali smo odlicno.
Kada se sjetim 5-6 godina unazad koji smo fudbal igrali i vazda bili autsajderi i luzeri, imali jedva kondicije za 75 minuta, pravili katastrofalne greske u odbrani (danas smo imali odlicnu odbranu i to bez povrijedjenih Kolasinca, Spahica, Bicakcica), sudije nas vazda ``ignorisale``bili smo sretni ako do baraza dodjemo, danas je to sve drugacije..........u Velsu pa i veceras igrali smo sigurno i ponosno.
Uzeli smo bodove direktnim protivnicima, sada ce valjda biti sve lakse.
Pokazali smo ima onaj ``bosanski inat``......samo dalje momci.
-
Dead Man Walking
#2298 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Pa nije ni Susic madjionicar da izmisli recimo sad igraca iz Serie A, ili najboljeg igraca u Poljskoj. Ili mozda da ubaci 2 krila, kad na krilima imamo opcije iz sugavog Verdera i iz Lazia.Tomahawk11 wrote:Al vidi ti nama klupe i ocaja. Nema se ko ubaciti da nesto bitno promijeni. Mora se izmisliti par igraca da ovo pojaca.17Cimirot G.
22Dujković R. (G)
12Fejzić J. (G)
20Hajrović I.
23Kvesić J.
18Prcic S.
19Visća E.
6Vranjes O.
2Vrsajevic A
-
todd_smith
#2299 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ali defanzivni vezni5 0 5 wrote:susicinho vels i belgija
- cyprus
#2300 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Bod protiv Belgije je također pristojan rezultat... Nije za slavlja, posebno u bodovnoj situaciji u kojoj se trenutno nalazimo, ali je solidan i većina nas bi ga unaprijed potpisala... Ipak, ja smatram da bi zbog ovih 2 od 9 mogućih bodova Sušić trebao ići, ali situacija je takva da on 100% ostaje i ide u Izrael po bod, koji će mu omogućiti da ostane i dalje... Al šta je, tu je...
Inače, X je po prikazanom realan... Belgija nešto bolja, ali ne toliko da se može reći da su zaslužili pobjedu... Istina, nisu toliko ni upirali da pobjede... Vidjelo se da im je bod sasvim dovoljan iz ove za njih najteže utakmice u kvalifikacijama... Međutim, mislim da je i dalje prilično vidljivo da im je timski kvalitet i dalje prilično manji od individualne kvalitete njihovih igrača... Bez obzira, i to će im vjerovatno biti dovoljno da se sa pola snage prošetaju kroz ove kvalifikacije...
Što se tiče naših igrača, ne bih sad nikog posebno izdvajao... Većina je bila solidna, ali niko pretjerano spektakularan... Drago mi je da je veza Pjanić - Džeko konačno urodila pogotkom...
Inače, X je po prikazanom realan... Belgija nešto bolja, ali ne toliko da se može reći da su zaslužili pobjedu... Istina, nisu toliko ni upirali da pobjede... Vidjelo se da im je bod sasvim dovoljan iz ove za njih najteže utakmice u kvalifikacijama... Međutim, mislim da je i dalje prilično vidljivo da im je timski kvalitet i dalje prilično manji od individualne kvalitete njihovih igrača... Bez obzira, i to će im vjerovatno biti dovoljno da se sa pola snage prošetaju kroz ove kvalifikacije...
Što se tiče naših igrača, ne bih sad nikog posebno izdvajao... Većina je bila solidna, ali niko pretjerano spektakularan... Drago mi je da je veza Pjanić - Džeko konačno urodila pogotkom...