Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
sayw0t

#2276 Re: Sarajevski derbi

Post by sayw0t »

Vidis da ovi misOvi i zecOvi imaju neki crveno crni sal.

da ne predstavljaju fukare il' robijase ?
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#2277 Re: Sarajevski derbi

Post by bordo gandalf »

I sal od robijasa na misu :lol:
Dionysios

#2278 Re: Sarajevski derbi

Post by Dionysios »

Bez zezancije, jesu li misevi u zemlji obzirom da su ispod kobre koja izlazi iz neceg smedjeg? Ako da, cemu siva podloga kod miseva :D
Dammme

#2279 Re: Sarajevski derbi

Post by Dammme »

sayw0t wrote:Vidis da ovi misOvi i zecOvi imaju neki crveno crni sal.

da ne predstavljaju fukare il' robijase ?
I ja sad to pođoh reći. Ne kontam ovaj šal na mišu (vidi fakat miš :shock: ) nikako. Nije bordo, a ima i ove crne ćize.
LSD

#2280 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Šta je sad :shock: šta fali kobri i miševima ispod, normala sve...pa vidi se da je kobra, nije blavor jbt...sad treba i Pikaso da crta naše koreografije, možda bi tad bilo malo bolje :-) a i tad bi našli mane ...tražite mane sad i koreografijama i parolama (mada su te parole qurac živi, opcenito govoreci), pa hajd ako ce vam biti lakše :dance:
Last edited by LSD on 06/11/2011 00:45, edited 1 time in total.
sayw0t

#2281 Re: Sarajevski derbi

Post by sayw0t »

Dionysios wrote:Bez zezancije, jesu li misevi u zemlji obzirom da su ispod kobre koja izlazi iz neceg smedjeg? Ako da, cemu siva podloga kod miseva :D
Ovo je zelena podloga ja mislim. Valjda je bio fazon da ova "trava" gore na papirima i gdje su misOvi i zecOvi budu razlicite nijanse zelene :?

Evo ovom na LSD-u normala sve. :lol:
Last edited by sayw0t on 06/11/2011 00:45, edited 1 time in total.
romanovero

#2282 Re: Sarajevski derbi

Post by romanovero »

BHF_Manijak wrote:Fakat ne kontam sta je smijesno, koreografija je odlicno zamisljenja, miseve koji simboliziraju vas, pojavljuje se Kobra(inace jedan od prijeratnih TM znakova, sto je vec neko objasnio...) i misevi bjeze, sto je zeleno?! Pa valjda je trava zelana, po meni bi ofirnije bilo da je bilo plavo al eto...A druga i mozda najvaznija stvar, jednostavno na nasem Jugu takav kakav jeste, nemoguce je izvesti neke druge koreografije, sem eventualno slova ala ono GAZI ili TM, jer mu to gradja tribine ne dozvoljava, neko je to bas objasnjavo na org-u! Mi nemamo kompletnu tribinu i stadion kakvo je npr Kosevo ili evropski stadioni, jug ima onaj kratki a dugi dio tribine, pa tartan staza i stepeniste ispod, na tome je nemoguce izvesti neku ozbiljniju i zahtjevniju koreografiju!
cim je ti moras objasnjavati znaci da je ono bas dobra :lol:
strafna

#2283 Re: Sarajevski derbi

Post by strafna »

Last edited by strafna on 06/11/2011 00:46, edited 1 time in total.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#2284 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

Kada ga je Matko zabio Zelji to je bila bordo raspodija kao i svaka utakmica u kojoj je Sarajevo dobilo Zelju a bilo ih je jako malo zadnju deceniju a kad Zeljo dobije onda je to prosjecna igra, pa kriv sudija, pa ovo pa ono i na kraju kad se obore svi argumenti izbaci se onaj "mi smo bolji navijaci" Pa ja se ne sjecam kada ste posteno nakrcali onaj mali dio Koseva koji se zove sjever. Prosjek navijaca zadnjih godina vam je ko broj gledalaca na "Dubrovackim ljetnim igrama". Ali ja necu biti supak pa reci da ne znate napraviti zaista lijep ambijent a niti cu biti a niti sam bio supak da vam cestitam kad pobjedite Zelju mada iskreno se vise toga i ne sjecam. Pa naravno sad je Osim mafijas i naravno teorija zavjere je krenula sa sjevera kako vas mrzi stari Osim i komitet za normalizaciju. A u svemu tome nikako da vidite da ste postali kao i si klubovi jedan najobicniji mahalski klub kojima su treneri ko godisnja doba. Ponijelo vas je na startu kad ste igrali sa losim ekipama i dobijali i vec slavili sampionsku titulu sve dok nije dosao malo jaci Velez i onda redom.....niste dobili ni jednu jacu ekipu iz PL-e. I Zeljo je nula od ekipe ali vi ste "apsolutna nula" a to je makar u teoriji 273 puta manje od nule. Ali jebo utakmicu kad se dobije po usima treba se fatati zelenih papirica i juga i traziti ono sto se kaze "rdjavom ku... i dlaka smeta". Sad vas imamo i u medjusobnim susretima a vi pripremajte koreografije za proljece.
Last edited by hrasno38 on 06/11/2011 00:49, edited 1 time in total.
Dammme

#2285 Re: Sarajevski derbi

Post by Dammme »

LSD wrote:Šta je sad :shock: šta fali kobri i miševima ispod, normala sve...pa vidi se da je kobra, nije blavor jbt...sad treba i Pikaso da crta naše koreografije, možda bi tad bilo malo bolje :-) a i tad bi našli mane ...tražite mane sad i koreografijama i parolama (mada su te parole qurac živi, opcenito govoreci), pa hajd ako ce vam biti lakše :dance:
Ma kobra se vidjela i na TV-u, ali tek sada upratih miševe. Valjda se stopili sa podlogom.
samo_ti

#2286 Re: Sarajevski derbi

Post by samo_ti »

rashtiman wrote:I sal od robijasa na misu :lol:
jbte Robijas :D ...sta nas ubacujete u tu vasu pricu...ko im je kriv sto su pomijesali neke nijanse pa ovako ispalo...ali i ne cudi kada im onaj krampuz sa sapkom vodi navijanje :-D
KPNCTNJAH

#2287 Re: Sarajevski derbi

Post by KPNCTNJAH »

campa_xxx wrote:Cekaj da probudim sina da procita ove fore da vidim hoce li se smijati (prvi osnovne je)
Ako je na oca hoce vjerovatno, a ako je pokupio nesto tvoje onda tesko :D

bez ljutnje :thumbup:

najbolje bi bilo da @elsaik iskoristi sliku ove koreografije, pa da nam detaljno svojim poznatim paralelnim linijama objasni sta mi ustvari vidimo, a ne cujemo na ovoj koreografiji...
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#2288 Re: Sarajevski derbi

Post by bordo gandalf »

samo_ti wrote:
jbte Robijas :D ...sta nas ubacujete u tu vasu pricu...ko im je kriv sto su pomijesali neke nijanse pa ovako ispalo...ali i ne cudi kada im onaj krampuz sa sapkom vodi navijanje :-D
Ne ubacujemo vas mi oni vas ubacili vidis salove :D :lol:
LSD

#2289 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Dammme wrote:
LSD wrote:Šta je sad :shock: šta fali kobri i miševima ispod, normala sve...pa vidi se da je kobra, nije blavor jbt...sad treba i Pikaso da crta naše koreografije, možda bi tad bilo malo bolje :-) a i tad bi našli mane ...tražite mane sad i koreografijama i parolama (mada su te parole qurac živi, opcenito govoreci), pa hajd ako ce vam biti lakše :dance:
Ma kobra se vidjela i na TV-u, ali tek sada upratih miševe. Valjda se stopili sa podlogom.
A kako ce se vidjeti sivi miš na sivoj podlozi :shock: ...ko to smisli jbt :shock: , kao što rekoh - ocito nije Pikaso u pitanju.... ali nemojte ismijavati sad neciji trud koji se uložio oko toga....sjetite se onog pokušaja od koreografije s štrumfovima i WC šoljom...ono je odron bilo.
Last edited by LSD on 06/11/2011 00:52, edited 1 time in total.
romanovero

#2290 Re: Sarajevski derbi

Post by romanovero »

hrasno38 wrote:Kada ga je Matko zabio Zelji to je bila bordo raspodija kao i svaka utakmica u kojoj je Sarajevo dobilo Zelju a bilo ih je jako malo zadnju deceniju a kad Zeljo dobije onda je to prosjecna igra, pa kriv sudija, pa ovo pa ono i na kraju kad se obore svi argumenti izbaci se onaj "mi smo bolji navijaci" Pa ja se ne sjecam kada ste posteno nakrcali onaj mali dio Koseva koji se zove sjever. Prosjek navijaca zadnjih godina vam je go gledalaca na "Dubrovackim ljetnim igrama". Ali ja necu biti supak pa reci da ne znate napraviti zaista lijep ambijent a niti cu biti a niti sam bio supak da vam cestitam kad pobjedite Zelju mada iskreno se vise toga i ne sjecam. Pa naravno sad je Osim mafijas i naravno teorija zavjere je krenula sa sjevera kako vas mrzi stari Osim i komitet za normalizaciju. A u svemu tome nikako da vidite da ste postali kao i si klubovi jedan najobicniji mahalski klub kojima su treneri ko godisnja doba. Ponijelo vas je na startu kad ste igrali sa losim ekipama i dobijali i vec slavili sampionsku titulu sve dok nije dosao malo jaci Velez i onda redom.....niste dobili ni jednu jacu ekipu iz PL-e. I Zeljo je nula od ekipe ali vi ste "apsolutna nula" a to je makar u teoriji 273 puta manje od nule. Ali jebo utakmicu kad se dobije po usima treba se fatati zelenih papirica i juga i traziti ono sto se kaze "rdjavom ku... i dlaka smeta". Sad vas imamo i u medjusobnim susretima a vi pripremajte koreografije za proljece.
smijesan si:koliko vas je danas bilo 7000 u vrh glave,nas na kosevu min. 15000
smijesan si:imate nas,al u kurcu
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#2291 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

romanovero wrote:
hrasno38 wrote:Kada ga je Matko zabio Zelji to je bila bordo raspodija kao i svaka utakmica u kojoj je Sarajevo dobilo Zelju a bilo ih je jako malo zadnju deceniju a kad Zeljo dobije onda je to prosjecna igra, pa kriv sudija, pa ovo pa ono i na kraju kad se obore svi argumenti izbaci se onaj "mi smo bolji navijaci" Pa ja se ne sjecam kada ste posteno nakrcali onaj mali dio Koseva koji se zove sjever. Prosjek navijaca zadnjih godina vam je go gledalaca na "Dubrovackim ljetnim igrama". Ali ja necu biti supak pa reci da ne znate napraviti zaista lijep ambijent a niti cu biti a niti sam bio supak da vam cestitam kad pobjedite Zelju mada iskreno se vise toga i ne sjecam. Pa naravno sad je Osim mafijas i naravno teorija zavjere je krenula sa sjevera kako vas mrzi stari Osim i komitet za normalizaciju. A u svemu tome nikako da vidite da ste postali kao i si klubovi jedan najobicniji mahalski klub kojima su treneri ko godisnja doba. Ponijelo vas je na startu kad ste igrali sa losim ekipama i dobijali i vec slavili sampionsku titulu sve dok nije dosao malo jaci Velez i onda redom.....niste dobili ni jednu jacu ekipu iz PL-e. I Zeljo je nula od ekipe ali vi ste "apsolutna nula" a to je makar u teoriji 273 puta manje od nule. Ali jebo utakmicu kad se dobije po usima treba se fatati zelenih papirica i juga i traziti ono sto se kaze "rdjavom ku... i dlaka smeta". Sad vas imamo i u medjusobnim susretima a vi pripremajte koreografije za proljece.
Jest 15.000 al kad je koncert Lepe Brene.
romanovero

#2292 Re: Sarajevski derbi

Post by romanovero »

samo_ti wrote:
ko je onaj papcic majke ti?
romanovero

#2293 Re: Sarajevski derbi

Post by romanovero »

hrasno38 wrote:
romanovero wrote:
vidis da si smijesan
sayw0t

#2294 Re: Sarajevski derbi

Post by sayw0t »

hrasno38 wrote:

http://www.fksinfo.com/slike/sarajevo_o ... ma_vel.jpg

Haj ba zdra'o ! Idi vidi ima li misOva i zecOva

Vjerovatno ima i boljih slika, ne da mi se traziti
Last edited by sayw0t on 06/11/2011 00:56, edited 1 time in total.
strafna

#2295 Re: Sarajevski derbi

Post by strafna »

romanovero wrote:
samo_ti wrote:
ko je onaj papcic majke ti?
Kondukter drze se starih obicaja,inace pregleda karte :D
To ti je sad ultra...
chsk

#2296 Re: Sarajevski derbi

Post by chsk »

campa_xxx wrote:Cekaj da probudim sina da procita ove fore da vidim hoce li se smijati (prvi osnovne je)
Pokaži mu koreografiju ako već nije vidio, kad učiteljici nacrta ovo odmah će mu zaključiti 5 iz likovnog :D
romanovero

#2297 Re: Sarajevski derbi

Post by romanovero »

strafna wrote:
Kondukter drze se starih obicaja,inace pregleda karte :D
To ti je sad ultra...
ultra papak
Dammme

#2298 Re: Sarajevski derbi

Post by Dammme »

chsk wrote:
Pokaži mu koreografiju ako već nije vidio, kad učiteljici nacrta ovo odmah će mu zaključiti 5 iz likovnog :D
Šta znaš. Možda će dijete biti pametnije, pa neće SIVE miševe crtati na SIVOJ podlozi.
sayw0t

#2299 Re: Sarajevski derbi

Post by sayw0t »

romanovero wrote: vidis da si smijesan

Ma oni tvrde i da su samo oni napunili Kosevo itd.

Al' haj sve to, nego sto tvrde da je koreografija od sinoc VRH. :mrgreen:

Eno ga, vec je poceo to da pise u iducem postu. :lol:
Last edited by sayw0t on 06/11/2011 01:04, edited 1 time in total.
Acheron

#2300 Re: Sarajevski derbi

Post by Acheron »

Baltazar_khan wrote:
strafna wrote:. hvalim te bože što sam hordaš :bih: ponos bosne i hercegovine!
Na sta si ponosan? Sto fasujete degenek gdje god pojavite?!

Ja zamjeram nasim navijacima sto pridaju znacaj nebitnim skupinama poput hurdasa.
Post Reply