Desničari osvajaju Evropu!

Post Reply
seln

#2276 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by seln »

hAZNADAR wrote:U kraljevini Danskoj novi desnicarski momenti sa tkzv partijom Ostrog Kursa i vodjom Rasmus Paludan

Pogledaj ga... pravi arijevac!

Image
AleksoMKD

#2277 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by AleksoMKD »

Odavde osetim koliko ke policajcima neugodno sto ga dodiruju.
hAZNADAR

#2278 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by hAZNADAR »

seln wrote:
hAZNADAR wrote:U kraljevini Danskoj novi desnicarski momenti sa tkzv partijom Ostrog Kursa i vodjom Rasmus Paludan

Pogledaj ga... pravi arijevac!

Image

Lik je advokat. Pojavljuje se na mjestima gdje je obicno mnogo problematicnih stranaca muslimana, policija ga zastiti od linca,... i na taj nacin dobija sve vecu i vecu podrsku. Ljudi znaju da je u pitanju desni populizam, znaju da je providan nacin kupljenja poena, i opet mu daju podrsku.

Primjerice u jednom gradicu godinama problem sa tkzv Porshe bandom. Grupa razuzdanih arapskih mladica divlja gradom u Porseima(nemaju ni posao a ni roditelji),.. policija kada zaustavi stvori se stotina rodjaka koja divlja i bukvalno silom izgura policiju, sikaniranje Danaca po gradu,... - i bas se tu pojavi ovaj Paludan sa pricom kako je Islam los i kako muslimanima nije mjesto tu,... policija napravi kordon jer bacaju kamenje na njega,... - na kraju price Paludan heroj u ocima obicnih Danaca.

Zakljucak - desnicari jesu budale - ali zahvaljujuci pomoci muslimanskih budala. Iskreno receno mnogi muslimani u Skandinaviji jesu velik problem svojim ponasanjem - i desnicarima su hrana. Najposnatiji Bosanac u Danskoj je jedan vehabija Adnan Avdic - lik koji je mentalno poremecen i jednostavno glup - redovno gostuje u debatama gdje samo iznese svoje nekaradne stavove - izazove bijes - i desnicari hajre.
Takodjer i ljevica, socijaldemokratija,... se navede kao krivac za takvo stanje sa muslimanima.

Tako i ovaj Paludan - gdje god da se pojavi sa svojom antiislamskom spikom i paljenjem Kurana - racuna na reakciju budala koji pred kamerama divljaju, pale,... i mnogi tada kazu da je u pravu.
insomnia78

#2279 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by insomnia78 »

Ko upozna arape u Jevropi ne moze ostati ravnodusan prema desnici
jeza u ledja

#2280 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by jeza u ledja »

hAZNADAR wrote: i mnogi tada kazu da je u pravu.
A sta ti kazes?

Za insomniu vec znamo. :oops:
hAZNADAR

#2281 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by hAZNADAR »

jeza u ledja wrote:
A sta ti kazes?

Vec sam spomenuo u tekstu kojeg si izostavio desni populizam, i mnogo toga drugog na temi o desnici - sto si mogao i procitati i zakljuciti ako te interesuje - medjutim nece me iznenaditi bilo koji tvoj zakljucak.
jeza u ledja

#2282 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by jeza u ledja »

hAZNADAR wrote:
jeza u ledja wrote:
A sta ti kazes?

Vec sam spomenuo u tekstu kojeg si izostavio desni populizam, i mnogo toga drugog na temi o desnici - sto si mogao i procitati i zakljuciti ako te interesuje - medjutim nece me iznenaditi bilo koji tvoj zakljucak.
Ne kontam?

Da li mislis da je ovaj malomudi Palamudan u pravu kad dolazi na te skupove i kritikuje muslimane?

EDIT: Ili mozda da parafraziram, kazes "kazu da je u pravu". U cemu bi trebao da je "u pravu"?
insomnia78

#2283 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by insomnia78 »

Gledaj npr. I ovakvih naselja imas pun kurac po Fr
insomnia78

#2284 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by insomnia78 »

Iz cista mira flasa na policijsku patrolu koja tuda prolazi. Djeca koja pjevaju “stalno smo u ratu jebemo vam mamu”, simuliranje pucanja u policajca...
insomnia78

#2285 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by insomnia78 »

I naravno sve i uvijek prisutno arapsko oruzje kamen. U sekundi ih se skupi kamara i pocnu bacati sve sto im se nadje pri ruci na policiju
animals

#2286 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by animals »

insomnia78 wrote:I naravno sve i uvijek prisutno arapsko oruzje kamen. U sekundi ih se skupi kamara i pocnu bacati sve sto im se nadje pri ruci na policiju
Nije mi jasno sto su dolazili u Francusku, kad su mogli i u svojim drzavama zivjeti
isti zivot..
jeza u ledja

#2287 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by jeza u ledja »

insomnia78 wrote:Gledaj npr. I ovakvih naselja imas pun kurac po Fr
Ovo je mala maca za Ameriku. :D

Ne znam tacno sta hoces da kazes? Francuska je puna geta u kojim zive africki imigranti. To znamo. Naravno da ce u tim getima biti svakakve mrake. Ne mozes dovesti/pustiti toliko imigranata boga pitaj odakle u zemlju i potrpati ih u geta, bez ikakve perspektive, i hajmo - integrisi se. :oops:

U Americi je isto radjeno sa tzv. Section 8 housing (ili ti "projects") gdje je gomila siromasnih trpano u zgradurine i stambene blokove. Dobijes veliku koncentraciju siromastva na malom prostoru, obicno manjine. I naravno da ces dobiti koncentraciju kriminala. Skontali su davno da to nije bas najbolji pristup. S imigrantima uglavnom nije tako radjeno pa je zato i situacija s imigracijom mnogo bolja nego u EU.
Daleko ste vi jos od Amerike sto se tice ideje integrisanja stranaca u drustvo. Mislim, jasno da nije to isto, nisu iste polazne tacke, ali postupa se sa problemom ko da je i dalje 1960-a. Gledam ove drotove, sve i jedan bijelac. :roll: Ide da patrolira u 100% crnacko/arapsko naselje. U Americi bi ovaj sto je bacio flasu fasovo metak odmah. Na stranu to sto se niko ne bi usudio da tu flasu baci (osim ako nisu u pitanju kakvi protesti ili ogroman broj ljudi).
Sa ovim problemima se postupa mrkvom i stapom, sto bi rekli, pa se integrisi inace noga, ne fasizmom i socijalom, ko sto to rade kod vas, pa dobijes imigrantski geto.

I najgore, ovaj sto je zavrsio u apsu, regrutirace ga kakav bradonja, pa ce poslije zalijetat kamionima po pjesacima.
insomnia78

#2288 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by insomnia78 »

Da se u Bihacu pojavi sad kakav desnicarski kandidat kojemu se dobar dio programa zasniva na rjesavanju problema sa imigrantima sta mislite bil ubro koji glas?
jeza u ledja

#2289 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by jeza u ledja »

animals wrote:
insomnia78 wrote:I naravno sve i uvijek prisutno arapsko oruzje kamen. U sekundi ih se skupi kamara i pocnu bacati sve sto im se nadje pri ruci na policiju
Nije mi jasno sto su dolazili u Francusku, kad su mogli i u svojim drzavama zivjeti
isti zivot..
Vjerovatno su rodjeni u Fra ili su dosli ko djeca. Dovedu ih roditelji jer zelje za njih bolji zivot. Ne zavrse svi kao lokalni dileri.

Uz to, vjerovao ili ne, i ovo im je vjerovatno bolje nego onog iz ceg su dosli.
insomnia78

#2290 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by insomnia78 »

jeza u ledja wrote:
insomnia78 wrote:Gledaj npr. I ovakvih naselja imas pun kurac po Fr
Ovo je mala maca za Ameriku. :D

Ne znam tacno sta hoces da kazes? Francuska je puna geta u kojim zive africki imigranti. To znamo. Naravno da ce u tim getima biti svakakve mrake. Ne mozes dovesti/pustiti toliko imigranata boga pitaj odakle u zemlju i potrpati ih u geta, bez ikakve perspektive, i hajmo - integrisi se. :oops:

U Americi je isto radjeno sa tzv. Section 8 housing (ili ti "projects") gdje je gomila siromasnih trpano u zgradurine i stambene blokove. Dobijes veliku koncentraciju siromastva na malom prostoru, obicno manjine. I naravno da ces dobiti koncentraciju kriminala. Skontali su davno da to nije bas najbolji pristup. S imigrantima uglavnom nije tako radjeno pa je zato i situacija s imigracijom mnogo bolja nego u EU.
Daleko ste vi jos od Amerike sto se tice ideje integrisanja stranaca u drustvo. Mislim, jasno da nije to isto, nisu iste polazne tacke, ali postupa se sa problemom ko da je i dalje 1960-a. Gledam ove drotove, sve i jedan bijelac. :roll: Ide da patrolira u 100% crnacko/arapsko naselje. U Americi bi ovaj sto je bacio flasu fasovo metak odmah. Na stranu to sto se niko ne bi usudio da tu flasu baci (osim ako nisu u pitanju kakvi protesti ili ogroman broj ljudi).
Sa ovim problemima se postupa mrkvom i stapom, sto bi rekli, pa se integrisi inace noga, ne fasizmom i socijalom, ko sto to rade kod vas, pa dobijes imigrantski geto.

I najgore, ovaj sto je zavrsio u apsu, regrutirace ga kakav bradonja, pa ce poslije zalijetat kamionima po pjesacima.
Ovi su mahom rodjeni ovdje i imali su, imaju sansu ko i svi ostali
animals

#2291 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by animals »

jeza u ledja wrote:
animals wrote:
isti zivot..
Vjerovatno su rodjeni u Fra ili su dosli ko djeca. Dovedu ih roditelji jer zelje za njih bolji zivot. Ne zavrse svi kao lokalni dileri.

Uz to, vjerovao ili ne, i ovo im je vjerovatno bolje nego onog iz ceg su dosli.
Ako zelis bolji zivot za sebe i dijete, onda ti radis a dijete uci..
sta ima dijete da luta citav dan napolju..
jednostavno mentalitet tih ljudi je nerad i nedisciplina..
Ommadawn

#2292 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by Ommadawn »

Moj prijatelj policajac, Šveđanin, zaustavi Audi S8 zbog prebrze vožnje. Dok mu je pisao kaznu, vozač, također Šveđanin, izvadi telefon i uslika ga. Policajac pita “Zašto si me uslikao bez moje dozvole?? Izbriši fotografiju”. Natezali su se neko vrijeme i ovaj izbriše fotografiju.
Par dana nakon toga stiže mu anonimno pismo gdje u njemu pišu lični podatci članova policajčeve familije i slika koju je on uslikao. Dok su se oni natezali, lik je iskoristio vrijeme i poslao sliku svom drugu.
Naravno, moj prijatelj to ispriča svom šefu.
- Znaš li koga si ti zaustavio?
- Ne.
- Jednog od glavnih članova Hells Angelsa.
- I?
- Moramo malo razmisliti kako dalje.
Dva dana nakon toga stiže slika glavnog šefa sa ljubavnicom. Povučena prijava i sve ostalo. Moj prijatelj napusti policiju.
Edin H.

#2293 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by Edin H. »

hAZNADAR wrote:Najposnatiji Bosanac u Danskoj je jedan vehabija Adnan Avdic - lik koji je mentalno poremecen i jednostavno glup - redovno gostuje u debatama gdje samo iznese svoje nekaradne stavove - izazove bijes - i desnicari hajre.
Takodjer i ljevica, socijaldemokratija,... se navede kao krivac za takvo stanje sa muslimanima.
Pa sta veli Ado? Je li im dohako? :P
Ommadawn

#2294 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by Ommadawn »

animals wrote:
A to je tako jednostavno, jelde?
Edin H.

#2295 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by Edin H. »

Ommadawn wrote:Moj prijatelj policajac, Šveđanin, zaustavi Audi S8 zbog prebrze vožnje. Dok mu je pisao kaznu, vozač, također Šveđanin, izvadi telefon i uslika ga. Policajac pita “Zašto si me uslikao bez moje dozvole?? Izbriši fotografiju”. Natezali su se neko vrijeme i ovaj izbriše fotografiju.
Par dana nakon toga stiže mu anonimno pismo gdje u njemu pišu lični podatci članova policajčeve familije i slika koju je on uslikao. Dok su se oni natezali, lik je iskoristio vrijeme i poslao sliku svom drugu.
Naravno, moj prijatelj to ispriča svom šefu.
- Znaš li koga si ti zaustavio?
- Ne.
- Jednog od glavnih članova Hells Angelsa.
- I?
- Moramo malo razmisliti kako dalje.
Dva dana nakon toga stiže slika glavnog šefa sa ljubavnicom. Povučena prijava i sve ostalo. Moj prijatelj napusti policiju.
Znaci i on ima ljubavnicu ili ljubavnika :oops:
insomnia78

#2296 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by insomnia78 »

Ommadawn wrote:
animals wrote:
Pa realno jeste
jeza u ledja

#2297 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by jeza u ledja »

insomnia78 wrote:Da se u Bihacu pojavi sad kakav desnicarski kandidat kojemu se dobar dio programa zasniva na rjesavanju problema sa imigrantima sta mislite bil ubro koji glas?
Sta mislis da se pojavi kandidat koji pocne spaljivat Kurane i kaze u Islamu je problem. Sta mislis bi li ubro koji glas?
Ommadawn

#2298 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by Ommadawn »

insomnia78 wrote:
Ommadawn wrote:
animals wrote:
Pa realno jeste
Realno i nije. No dobro, nije svako Zlatan Ibrahimović.
jeza u ledja

#2299 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by jeza u ledja »

insomnia78 wrote: Ovi su mahom rodjeni ovdje i imali su, imaju sansu ko i svi ostali
Kao i svi ostali u tom getu, da.
animals

#2300 Re: Desničari osvajaju Evropu!

Post by animals »

Ommadawn wrote:
animals wrote:
Ne smijes dijete od 10 godina pustiti da bez nadzora vrslja po gradu..
jer lako dijete upadne u lose drustvo i zglajza..
Post Reply