BAKIRE ODLAZI

Post Reply
VjecitiStudent

#2276 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by VjecitiStudent »

Bakir = kafa+šećer+keks+sok, ko dresura cuka

Image[/quote]
HM 2011

#2277 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by HM 2011 »

Nomo wrote:
Paranoid wrote:
HM 2011 wrote:idemo redom

prodaja oruzija

prvih dana rata u BIH i dalje su vazili zakoni tako da automatsku pusku nikada ama bas nikada nije mogao kupiti covjek sa ulice....

medjutim to se promjenilo a promjenio je to Delimustafic stari kadar, od prije rata na nacin da je nabavljeno oruzije dijelio po cijeni od 1000 KM a distributeri dalje dijelili po 2000 ili vise (prijeratni lubenicari uglavnom dousnici)...

koliko SDA ima sa tim - 0 - al hvala na podrsci.... (ina e su hodze iz Visokog poznati po m3djunarodnim vezama sa trgovcima otuzijem od 1990 godine )
-------###------------
SDA nije bolest - SDA je jedini lijek sirokog spektra koji ima bosnjacki narod, i koji vole Bosnu i Hercegovinu, a posto si zapeo toliko - da ti javim - istu konstrukciju samo promjeni naziv mogu koristiti za vjersku zajednicu pa do politicke stranke.....

to sto radis zove se fasizam.....

pa nastavi dalje pricati o bolesti a bolest ovog naroda je Cunami i svi su anjgori samo sam ja najbolji politika......i upamti masa je naroda clan te iste SDA vjerovatno su i oni bolest jel tako ? a bolesti se treba rijesiti....

to su ti stvari ostavljene na zakljucak ljudima.......
Ovde leži cijeli problem, a sda je samo pokriće za izjave.
narod ko narod . glasao je hitlera , za musolonija , za karadjica , za milosevica ...sto ne bi glasao za SDA . Neko je glup , neko je neobrazovan , neko je dobio od SDA drzvani posao , neko je dobio 100 maraka neko Kurban nekom vjera udarila u glavu , nekom ispran mozak , neko ima rodjaka , neko naivan i eto glasova . U koju kategogriju ti spadas nemam pojma . ti si kombinacija svega . od seljaka do dezertera i kukavice . Takvi si SDA ovce .
vidis ovdje je situacija drugacija ovdje ako ne glasa za SDA a glasa za druge glasao je za svog katila.....

Zato glasati za SDA u jedinstvu je snaga - jer SDA nudi odgovornost za razliku od drugih stranki koje nude samo napade na SDA uprkos obnasanju funkcije vlasti.....
@mba

#2278 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by @mba »

Nomo wrote:
Pojmanemam0 wrote:
mirzet87sa wrote:Halo, SDA loveru promEni dilera! U politiku se nikad mijesao nisam dok istu nisam osjetio po ledjima. Svi ste goli lopovi, pocevsi od ministra trhulja, koji je usput radno mjesto kupio, pa do alispahica, bakira da ne nabrajam sad. Pokrali ste boga oca, milijarde ste uzeli! Pa nije vise ni ovaj narod mutav (nadam se), 20 godina kradete e vala vise necete!
Pa ti upravo potvrdjujes ono sto sam napisao,zadnjih 10 godina gurani su losi i pokvareni ljudi iz Sda na vazne pozicije,a kvalitetni i posteni ljudi iz Sda su gurani u zapecak.Sad je vrijeme da se to promjeni,ima ih puno,ali ce se okoncati njihov karijerizam.Nece vise biti mjesta u Sda za takve.
Potpuno ti vjerujem,jer sam i ja imao ista iskustva s "bitnim ljudima iz Sda",a sve go coban s kupljenim diplomama i na prljav nacin zaradjenim pozicijama.
Ali postoje i drugaciji ljudi u Sda koji do sada nisu imali mogucnost da rade na popravljanju stanja,koji su progonjeni unutar Sda.
U temi "Adil & Sadik" sam samo na primjeru njih dvojice prikazao o cemu se radi.Ima toga jos.
Dakle,ono sto ne valja se mora detektovati i udaljiti od pozicija s kojih mogu nanositi stetu drzavi i narodu.

ovako nesto moze napisati samo karadjicev i dodikov covjek . jedino je njima u interesu da vlada SDA koja vec 24 godine radi na podijeli i unistenju BiH .

malo je nepristojno porediti covjeka sa ratnim zlocincima kao sto su mladic i karadzic samo zato sto je simpatizer ili clan stranke SDA!!

eto sada SDA rastura drzavu a ostali kao veliki patrioti postenjacine, SDA jest za kritiku i treba da se kritikuje ali sam misljenja da ce su stvari bitno promjenuti u narednim godinama, komusticki lobi u SDA je sve slabiji!
@mba

#2279 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by @mba »

VjecitiStudent wrote:Bakir = kafa+šećer+keks+sok, ko dresura cuka

Image
[/quote]

jest ali koliko vidim ovo su produkti MADE IN BOSNA I HERCEGOVINA, a koliko se sjecam u mom mjestu je SDP na zadnjim izborima dijelio kafu po selima made in serbia!

i tu je razlika naspram drugim strankama! :thumbup:
mirzet87sa

#2280 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by mirzet87sa »

@mba wrote:
malo je nepristojno porediti covjeka sa ratnim zlocincima kao sto su mladic i karadzic samo zato sto je simpatizer ili clan stranke SDA!!

eto sada SDA rastura drzavu a ostali kao veliki patrioti postenjacine, SDA jest za kritiku i treba da se kritikuje ali sam misljenja da ce su stvari bitno promjenuti u narednim godinama, komusticki lobi u SDA je sve slabiji!
U pravu si, nepristojno ih je porediti sa ratnim zlocincima. Vise odgovaraju atomskoj bombi koja je pala na hirosimu.
HM 2011

#2281 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by HM 2011 »

Imas los smisao za trolanje[/quote]

ti spominjes da je neko bolest i da su mase boles3ne.....

ja ti kazem pogledaj izborne rezultate do sada od 1998 godi e panpricaj....

SVI GLASATI ZA SDA - SDA TO ZASLUZUJE - U JEDINSTVU JE SNAGA.... BOSNO I HERCEGOVINO NEMOJ POGRIJESITI ZAOKRUZI SDA....[/quote]

:lol: sa SDA do kontejnera . sa SDA do izdaje . Sa SDA do izbjeglickog centra . Sa SDA do logora . Sa SDA do masovne grobnice . Sa SDA do genocida . Sa SDA do raspordanih tvornica i izgubljenih radnih mjesta . Sa SDA do ponizenja . Sa SDA bez bolnice i bez lijekova dok se SDA predsjednik lijeci u Njemackoj . Sa SDA bez drzave . To su putevi kojim nas je dosad vodila SDA . Ako nekoga zanima kojim ce drumom dalje krenuti neka glasa za SDA . Ja ne .[/quote]

za rat i dogadjaje vezane za rat stvarno necu nista odgovarati je rto je laz koju ni pas sa maslom ne bi pojeo...

za fabrike -
od prijeratne pune zaposlenosti , ratnih razaranja i ratnog bezakonja do odgovornosti SDA za sve ...... stvarno katil samo takav...

a punu zaposlenost od prije rata ce donjeti ko - niko..

sve ostalo pa i zdravstvo je vezano za penzije posljedice rata i ratnih stradanja koje opet nisu krahirale dok god je SDA bila prisutna.....

evo nema SDA pa imas i krah i kontejnere i sve sto si naveo....

promjeni situaciju glasaj za SDA ..... U JEDINSTVU JE SNAGA...
HM 2011

#2282 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by HM 2011 »

mirzet87sa wrote:
@mba wrote:

U pravu si, nepristojno ih je porediti sa ratnim zlocincima. Vise odgovaraju atomskoj bombi koja je pala na hirosimu.
lijek za tebe je da pogledas izborne rezultate u zadnjih 14 godinana nivouFBIH kantona i opcina
VjecitiStudent

#2283 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by VjecitiStudent »

@mba wrote:

Image
jest ali koliko vidim ovo su produkti MADE IN BOSNA I HERCEGOVINA, a koliko se sjecam u mom mjestu je SDP na zadnjim izborima dijelio kafu po selima made in serbia!

Naravno da su svi MADE IN BOSNA I HERCEGOVINA, jer sadržaj ovakvih paketa se ne kupuje, već donira.

Čarobna formula: Od mene donacija tebi danas, od tebe tender meni sutra ... win-win.
Nomo

#2284 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Nomo »

Pojmanemam0 wrote:Pa dobro ljudi,sto ne budete otvoreni.Mislim,ko fol napadate Bakira,kao on ne valja,a onda predjete na cijelu Sda.Znaci nije Bakir problem,vec cijela najznacajnija bosnjacka stranka,jel tako?
Pa evo,da se Bosnjaci odreknu Sda sta bi bio sljedece cega bi se trebali odreci?Vjere,sebe,Bosne?
I da sve bude islo po vasem planu..odreknemo se Bakira,pa Sda,pa Islama,pa sebe,pa Bosne dugo ce brate trajati ti procesi,nece se to stici provesti tokom trajanja vasih zivota,necete dozivjeti taj osjecaj zadovoljstva da unistite Bosnu i Bosnjake.
Mozda vam je brze i lakse da nas pobijete,ha???
Jednom probali vasi nalogodavci i oni sto su vas indoktrinirali bratstvom i jedinstvom,pa nije islo.Sad presli na druge metode,mada se ni ovog prethodnog metoda,oni preko Drine,nisu zauvijek odrekli,samo nemaju sad kapacitet za takvo sto.
Komunisti propagiraju kako ispastaju zbog Sda i Bosnjaka i traze da mi se odreknemo svega i da ponovo ispastamo zbog njih,jer to je znak tolerancije,pravednosti,morala i cega sve ne.
S kim nam to nudite bratstvo i jedinstvo,kad Srbi i Hrvati nece da cuju za to??
Kad imamo u vidu stavove ova dva naroda po tom pitanju,logicki nam se namece de se radi o obmani i da nam se nudi posrbljavanje ili da budemo "hrvatsko cvijece".
Mi se trebamo odreci svega,a od srba se ne trazi da se odreknu Milosevica,Mladica,Karadzica,pravoslavlja,srbovanja,cetnistva i sl.Kao ni od hrvata da se odreknu Tudjmana,Bobana,ustastva,erceg-bosne.
Njihovi svecenici idu i ljube ruku osudjeniku za ratni zlocin.
Ma koga zajebavate :lol: :lol: :lol:
Hajte malo u Bijeljinu,Zvornik,Bilecu,Prijedor pa nam javite kakvi su vam rezultati promocije bratstva i jedinstva.

evo vidis kada SDA ovac izgubi kompas i pokaze svoje pravo lice . on priznaje da ne zeli zajednicku , cjelovitu , gradjansku BiH u svojim istorijskim i medjunarodno priznatim granicama . DAlje on nesvjesno priznaje da je SDA stranka isto sto i sa druge strane cetnikovanje , srbovanje , milosevic kardjic boban tudjman . Jer svi skupa traze podjelu odnosno unistenje BiH . Evo napisano . A sto se tice herceg bosne upravo na ovom forumu se raja zajebaje sa onim kockoglavonjma i protivi se ideji bilo kakve ervceg bosne i treceg entiteta . Ako iko podrzava hrvtsku teritorijalnu jedinicu to je SDA . Neki dan Sacir Filandra kaze da nije fer da se Hrvatima ,,namece ,, clan predsjednistva . Znaci identicno kaze ono sto kaze i Covic .
Novak20

#2285 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Novak20 »

HM 2011 wrote: Zato glasati za SDA u jedinstvu je snaga - jer SDA nudi odgovornost za razliku od drugih stranki koje nude samo napade na SDA uprkos obnasanju funkcije vlasti.....
Gdje ta odgovornost koju nudi SDA?

Nemoguće bi bilo nabrojati krivične prijave koje su podnešene protiv funkcionera SDA iz izvršne vlasti. Ni jedan nije osuđen ni za saobraćajni prekršaj a kamo li za šta drugo u ovih 20 godina.
SDA je zakonima sistematski legalizovala pljačku naroda a kad im zakon ne odgovara jednostavno ga ignoriše. Sve i jedan SDA funkcioner kojeg ja lično znam, bez izuzetka, je za naše prilike prebogat čovjek. Ako je to moguće od plate halal im bilo svima.
VjecitiStudent

#2286 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by VjecitiStudent »

VjecitiStudent wrote:
@mba wrote:

Image

Naravno da su svi MADE IN BOSNA I HERCEGOVINA, jer sadržaj ovakvih paketa se ne kupuje, već donira.

Čarobna formula: Od mene donacija tebi danas, od tebe tender meni sutra ... win-win.
Još da dodam, umjesto da je sva ova hrana i piće na vrijeme otišla za poplavljena područja, sve je to čekalo izbore.
Nomo

#2287 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Nomo »

pojmanemamO je napisao
S kim nam to nudite bratsvo i jedinstvo kada Srbi i Hrvati nece da cuju za to

https://www.youtube.com/watch?v=pZdrCZENWtU
Maystor

#2288 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Maystor »

HM 2011 wrote:
Nomo wrote:urota iz komsiluka :lol: zavjera beograda i zagreba protiv pametne , postene , hrabre , visprene , mudre , odvazne ....stranke koja je satrala cetnike i usase i svoju vojsku postrojila na drinu savu volgu dunav i nil :lol: :lol: :lol: pa bolan ne bio , bog te u sumu okrenuo tako bezobraznog SDA stranka jeste produkt zg i bg kao takva lopovska i nesposbna gldadna kruha i hurmasice i kozne fotelje , bogom data da joj bacis oglodjanu kost od bosne i hercegovine od sarajeva do kozije cuprije . Vladavina SDA je interes komsija i susjeda a nestanak SDA je interes BiH i bosanskohercgovackkog naroda . Ili ako ti je draze procitati SDA je mrtvacki samduk u koji treba da legne Bosna i Bosanjci . Eto sta je SDA . Sejtan , kuga , tornado . To je lice SDA . Lopovloluk . mafija . gansteri . banda . olos = SDA .

Daleko od toga da medju bosnjacima nema pogani - ima kukolja kao i u svakom zitu....

ali ove dusmanske konstrukcije samo govore o tebi samome...

I zbog ovakvih SAMO SDA....
Misliš, LSD?
Maystor

#2289 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Maystor »

@mba wrote:malo je nepristojno porediti covjeka sa ratnim zlocincima kao sto su mladic i karadzic samo zato sto je simpatizer ili clan stranke SDA!!

kao i teroristički u Egiptu :wink:

selami te predsjednik

Image
HM 2011

#2290 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by HM 2011 »

Nomo wrote:
Pojmanemam0 wrote:Pa dobro ljudi,sto ne budete otvoreni.Mislim,ko fol napadate Bakira,kao on ne valja,a onda predjete na cijelu Sda.Znaci nije Bakir problem,vec cijela najznacajnija bosnjacka stranka,jel tako?
Pa evo,da se Bosnjaci odreknu Sda sta bi bio sljedece cega bi se trebali odreci?Vjere,sebe,Bosne?
I da sve bude islo po vasem planu..odreknemo se Bakira,pa Sda,pa Islama,pa sebe,pa Bosne dugo ce brate trajati ti procesi,nece se to stici provesti tokom trajanja vasih zivota,necete dozivjeti taj osjecaj zadovoljstva da unistite Bosnu i Bosnjake.
Mozda vam je brze i lakse da nas pobijete,ha???
Jednom probali vasi nalogodavci i oni sto su vas indoktrinirali bratstvom i jedinstvom,pa nije islo.Sad presli na druge metode,mada se ni ovog prethodnog metoda,oni preko Drine,nisu zauvijek odrekli,samo nemaju sad kapacitet za takvo sto.
Komunisti propagiraju kako ispastaju zbog Sda i Bosnjaka i traze da mi se odreknemo svega i da ponovo ispastamo zbog njih,jer to je znak tolerancije,pravednosti,morala i cega sve ne.
S kim nam to nudite bratstvo i jedinstvo,kad Srbi i Hrvati nece da cuju za to??
Kad imamo u vidu stavove ova dva naroda po tom pitanju,logicki nam se namece de se radi o obmani i da nam se nudi posrbljavanje ili da budemo "hrvatsko cvijece".
Mi se trebamo odreci svega,a od srba se ne trazi da se odreknu Milosevica,Mladica,Karadzica,pravoslavlja,srbovanja,cetnistva i sl.Kao ni od hrvata da se odreknu Tudjmana,Bobana,ustastva,erceg-bosne.
Njihovi svecenici idu i ljube ruku osudjeniku za ratni zlocin.
Ma koga zajebavate :lol: :lol: :lol:
Hajte malo u Bijeljinu,Zvornik,Bilecu,Prijedor pa nam javite kakvi su vam rezultati promocije bratstva i jedinstva.

evo vidis kada SDA ovac izgubi kompas i pokaze svoje pravo lice . on priznaje da ne zeli zajednicku , cjelovitu , gradjansku BiH u svojim istorijskim i medjunarodno priznatim granicama . DAlje on nesvjesno priznaje da je SDA stranka isto sto i sa druge strane cetnikovanje , srbovanje , milosevic kardjic boban tudjman . Jer svi skupa traze podjelu odnosno unistenje BiH . Evo napisano . A sto se tice herceg bosne upravo na ovom forumu se raja zajebaje sa onim kockoglavonjma i protivi se ideji bilo kakve ervceg bosne i treceg entiteta . Ako iko podrzava hrvtsku teritorijalnu jedinicu to je SDA . Neki dan Sacir Filandra kaze da nije fer da se Hrvatima ,,namece ,, clan predsjednistva . Znaci identicno kaze ono sto kaze i Covic .
Inace su svi protiv postojanja podjele BIH samo treba to objasniti srpskoj i hrvatskoj strani......

a do objasnjenja tih problema - za koje cemo rezultate precizne znati poslje popisa stanovnistva - do tada, jos jedan od razloga za SDA - samo SDA u jedinstvu je snaga.....
HM 2011

#2291 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by HM 2011 »

Novak20 wrote:
HM 2011 wrote: Zato glasati za SDA u jedinstvu je snaga - jer SDA nudi odgovornost za razliku od drugih stranki koje nude samo napade na SDA uprkos obnasanju funkcije vlasti.....
Gdje ta odgovornost koju nudi SDA?

Nemoguće bi bilo nabrojati krivične prijave koje su podnešene protiv funkcionera SDA iz izvršne vlasti. Ni jedan nije osuđen ni za saobraćajni prekršaj a kamo li za šta drugo u ovih 20 godina.
SDA je zakonima sistematski legalizovala pljačku naroda a kad im zakon ne odgovara jednostavno ga ignoriše. Sve i jedan SDA funkcioner kojeg ja lično znam, bez izuzetka, je za naše prilike prebogat čovjek. Ako je to moguće od plate halal im bilo svima.

sve i jedan koji je odgovoran za probleme nije vise clan pa je presao u drugu stranku...

a posto ti lobiras za te druge stranke - toliko o tvojoj percepciji....

prebogati ljudi BIH - koji au to...
smasma

#2292 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by smasma »

HM 2011 wrote: vidis ovdje je situacija drugacija ovdje ako ne glasa za SDA a glasa za druge glasao je za svog katila.....

Zato glasati za SDA u jedinstvu je snaga - jer SDA nudi odgovornost za razliku od drugih stranki koje nude samo napade na SDA uprkos obnasanju funkcije vlasti.....
uredu je, skontali smo: pola familije ti je na budžetu.
snaga je u
Image
a ne u jedinstvu. i oni to znaju, samo nam prodaju ublehe.
Better Man

#2293 BAKIRE ODLAZI

Post by Better Man »

SDA je najveća kuga i rak rana BiH drustva, koju zajedno sa Izetbegovićem treba poslati na smetljište istorije, a kadrove na doživitnu robiju.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Paranoid

#2294 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Paranoid »

Better Man wrote:SDA je najveća kuga i rak rana BiH drustva, koju zajedno sa Izetbegovićem treba poslati na smetljište istorije, a kadrove na doživitnu robiju.

Daj šta novije...to je ubudjalo i niko ne kupuje više.
swanfilter

#2295 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by swanfilter »

Zbog SDA imamo status europskih Kurda. Imamo teritorij, al nikakve vlasti/drzave .... A, bice jos gore ...
Paranoid

#2296 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Paranoid »

swanfilter wrote:Zbog SDA imamo status europskih Kurda. Imamo teritorij, al nikakve vlasti/drzave .... A, bice jos gore ...
...imaš bolan sve i imao bi i više da ti nije politike susjeda i komšija..
HM 2011

#2297 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by HM 2011 »

swanfilter wrote:Zbog SDA imamo status europskih Kurda. Imamo teritorij, al nikakve vlasti/drzave .... A, bice jos gore ...

zbog SDA ili od 1900 - ih.... ?

zao mi naroda koji ako nasjedne na ublehe koje mu prodaju ce izgubiti i ovo malo sto ima.....

kad im cunamijevci i promjenasi sjednu na ledja bice im daj zeleno da dodjemo sebi...
Better Man

#2298 BAKIRE ODLAZI

Post by Better Man »

Paranoid wrote:
Better Man wrote:SDA je najveća kuga i rak rana BiH drustva, koju zajedno sa Izetbegovićem treba poslati na smetljište istorije, a kadrove na doživitnu robiju.

Daj šta novije...to je ubudjalo i niko ne kupuje više.
SDA može braniti samo neko ko se dobro okoristio od njih. Oni jesu najveće zlo. Malo bi mi bilo hiljadu stranica da navedem sve njihove kriminalne radnje i postavljanje nesposobnih i korumpiranih ljudi...Evo samo 3 imena. Suad Zeljkovic, Nedžad Branković, Mustafa Mujezinović. Da ne nabrajam dalje. Treba li da navodim silne firme koje su opljačkali i uništili itd.

swanfilter

#2299 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by swanfilter »

HM 2011 wrote:

zbog SDA ili od 1900 - ih.... ?

zao mi naroda koji ako nasjedne na ublehe koje mu prodaju ce izgubiti i ovo malo sto ima.....

kad im cunamijevci i promjenasi sjednu na ledja bice im daj zeleno da dodjemo sebi...
Alija, de facto SDA, je potpisao Bosnjacki Kurdistan u Parizu ...
swanfilter

#2300 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by swanfilter »

Paranoid wrote:
...imaš bolan sve i imao bi i više da ti nije politike susjeda i komšija..
Mislis na zastavu, monetu, registracije, ... ? Sve nastalo dok su Ameri imali volje. Kada se prebacilo na staru kuravu EU i stranke ... Bezdan ...
Post Reply