Vidim da su neki ovdje razocarani, ali ljudi, mi smo gostovali protiv Argentine, bez ijednog krila kao i bez desnog beka! Da li ste ikada bili na letu koji traje 14+ sati? Promijenili nekoliko vremenskih zona? Pa to poremeti bioritam covjeka, ne mozes spavat par dana kako treba!
Dva nasa najbolja pojedinca na utakmici su Begovic i Kolasinac bili! Mislim da vise necemo gledat Salihovica na poziciji lijevog beka! Visca je također ginuo na terenu, i on dobija i vise nego prolaznu ocjenu kod mene.
Napadaci nam se nisu snasli, lopte su se nekako previse odbijale od njih. Misimovic uz Vrsajevica mozda i najgori pojedinac na terenu (da je Bogdom Hajrovic od pocetka igrao). Uglavnom, bez defanzivnog veznog ne mozemo igrat na SP, to je definitivno (Rahimic bi se ovdje obrukao, prespor je). Pape, sta ti je falilo Besica zvat!?
Sredina je prespora, Miske i Medo jednostavno ne mogu skupa s Pjanicem! Svaki kontranapad je stopostotna pred nasim golom...
Sve u svemu, vidjeli smo gdje su nam slabe tacke, isprobali smo SEU, mission accomplished