Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mlađi reprezentativci Kolašinac, Hajrović, Bičakčić i Fejzić su umjesto spavanja poslije ručka izabrali da se druže i razgovaraju o obavezama koje ih očekuju ovdje, ali i na Svjetskom prvenstvu.
Svi su Zmajevi u St. Louis stigli umorni od dugog puta i odmah su se zaputili u svoje sobe kako bi odspavali.
Svi, osim Seada Kolašinca, koji se uputio u teretanu!
Očito je da su raspoloženi i da ih putovanje nije previše iscrpilo. Kolašinac je već jutros bio u fitnes centru hotela Ritz i kako kaže sa zadovoljstvom individualno odradio neke vježbe te dodaje: „Naspavao sam se i sad jedva čekam da treniram.“
Mlađi reprezentativci Kolašinac, Hajrović, Bičakčić i Fejzić su umjesto spavanja poslije ručka izabrali da se druže i razgovaraju o obavezama koje ih očekuju ovdje, ali i na Svjetskom prvenstvu.
Svi su Zmajevi u St. Louis stigli umorni od dugog puta i odmah su se zaputili u svoje sobe kako bi odspavali.
Očito je da su raspoloženi i da ih putovanje nije previše iscrpilo. Kolašinac je već jutros bio u fitnes centru hotela Ritz i kako kaže sa zadovoljstvom individualno odradio neke vježbe te dodaje: „Naspavao sam se i sad jedva čekam da treniram.“
Svidja mi se neopisivo sto ima mentalitet i radnu etiku Svabe i seznibilnost/srce Bosanca i Hercegovca. Bez zezancije, bio mi je uvijek drag ali sve mi postaje drazi
todd_smith wrote:Svidja mi se neopisivo sto ima mentalitet i radnu etiku Svabe i seznibilnost/srce Bosanca i Hercegovca. Bez zezancije, bio mi je uvijek drag ali sve mi postaje drazi
SEO beton
Hahaha, koji car jebote. Ako se iko od nasih bude pokaz'o na Svjeckom, to ce bit' on.
Gledam po netu i na forumima i stranicama momciluka nasega zovu BH TENK. Em sto uzasno zvuci, em sto mu nadimak nije BH Tenk nego Rusilac. Pa kad ce to skontati.