SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- Don Zivconi
#2276 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Opasan sudar na mojmilu posjecene bandere nisam uspio slikati :-(
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
-
a.dis
-
l33t
-
hhaarree
-
fixer
#2280 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Gdje god citam o onom slucaju kod Vjecne, svugdje pise da je lik, poslije sto se spucao, obukao jaknu i otisao.
Sto je to bitno? Ono da bi bilo coolerski
Sto je to bitno? Ono da bi bilo coolerski
- insomnia78
#2281 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma nije to nego svi prepisuju istu vjest
s' moje sokocalo
s' moje sokocalo
- hopi
- Logovan
#2283 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Šta se ovo koji klinac dešava zadnjih dana?
Prvo ona tuča pored sebilja, pa onaj lik što se zapucao u vječnu vatru, pa bačena bomba na kuću onog doktora, pa onda ova tri sudara, pa onda možemo dodati i onu lavicu što je uginula...
Nek' mi neko razjasni kako je došlo do sudara na Mojmilu? Kako je onaj završio na travi?
Kako se dogodio drugi sudar na Ciglanama? 
Prvo ona tuča pored sebilja, pa onaj lik što se zapucao u vječnu vatru, pa bačena bomba na kuću onog doktora, pa onda ova tri sudara, pa onda možemo dodati i onu lavicu što je uginula...
Nek' mi neko razjasni kako je došlo do sudara na Mojmilu? Kako je onaj završio na travi?
- karanana
#2284 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
....a jos uvijek je i nejasno kako se onaj zabio u vatru i otkuda je dosao.
-
Mr Hiccup
#2285 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ljudi, navodno veceras se na kosevskom desio slucaj samozapaljivanja, zna li neko nesto o tome?
kako sam cuo rijec je o jednom starom hordasu, pa ako neko zna vise molio bih da napise, hvala.
kako sam cuo rijec je o jednom starom hordasu, pa ako neko zna vise molio bih da napise, hvala.
-
hhaarree
#2286 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Mr Hiccup wrote:ljudi, navodno veceras se na kosevskom desio slucaj samozapaljivanja, zna li neko nesto o tome?
- hopi
#2287 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ne znam jel to taj slučaj paljenja ali sam vidio s balkona malo prije 20h dva vatrogasna kola, policijska i dosta dima da se čitavo koševsko zamrdilo, na početku jukićeve odmah kada se krene niz nju spuštati ispod pekare je to bilo.
- Edin H.
- uglavnomja
#2289 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Gorio devastirani objekat
Požar na kući u Jukićevoj ulici
FOTO: Arhiva
U devastiranoj kući u sarajevskoj ulici Jukićeva, večeras oko 20.30 sati izbio je požar.
Tridesetdevetogodišnji A.Č., koji je navodno boravio u toj kući, nagutao se dima, te je prevezen na KCUS. Vatrogasci su požar ugasili za pet minuta.
havaz sve zna
FOTO: Arhiva
U devastiranoj kući u sarajevskoj ulici Jukićeva, večeras oko 20.30 sati izbio je požar.
Tridesetdevetogodišnji A.Č., koji je navodno boravio u toj kući, nagutao se dima, te je prevezen na KCUS. Vatrogasci su požar ugasili za pet minuta.
havaz sve zna
-
YaSSaL
#2290 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
RS6_BI_TURBO wrote:Prodamo babovinu u Bugojnu, dojdijemo u Sarajvo, napravimo bemzinsku, pa nondak hotel, pa kupimo sjema u fameliji djipove, pa smo nondak gradzani i elita, sto no kaje.
- Logovan
- Comrad
#2292 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pa kako nece bit nesreca kad je put katastrofa. Stvorila se ona udubljenja, uzas.
Jesu oni postavili ogranicenja i znakove upozorenja, ali bolan stavio na onom pravcu 40km/h?!? Ej...i to stoji bog zna kolko vec. Ajd voziti sedam dana, pa ajd i mjesec dana 40 na sat, nije problem. Ali je fazon sto ono stoji li stoji i bog zna kolko ce stajati.
Nije ovo ni prva ni zadnja nesreca na onom putu. Nesrece koje su se desile i prije su slicne. Pravac, samo auto i odjednom na krovu pored puta. I eto sad su postavili te znakove i kao rjesili stvar..
Jesu oni postavili ogranicenja i znakove upozorenja, ali bolan stavio na onom pravcu 40km/h?!? Ej...i to stoji bog zna kolko vec. Ajd voziti sedam dana, pa ajd i mjesec dana 40 na sat, nije problem. Ali je fazon sto ono stoji li stoji i bog zna kolko ce stajati.
Nije ovo ni prva ni zadnja nesreca na onom putu. Nesrece koje su se desile i prije su slicne. Pravac, samo auto i odjednom na krovu pored puta. I eto sad su postavili te znakove i kao rjesili stvar..
-
FreakyStyley
#2293 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kakve se sve bizarne nesrece desavaju u zadnje vrijeme. Kako se delegat 'ladno u vjecnu zabi. Sta god ovi konzumiraju, ja cu dvoje. 
- uglavnomja
#2294 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
posto se na ovoj temi cumuralo o svemu i svacemu, da i ja malo oftopicarim
jeste crna hhronika, saobracajka, ali u norveskoj.
lik, poljak sa renault espace-om je izazvao saobracajnu nesrecu, jedan covjek poginuo. ovaj je preticao kamion na autoputu i izgubio kontrolu i oba vozila su izletjela na trake iz suprotnog smjera i tad su ljudi naletjeli na njih.
i tu ne bi bilo nista spec, desava se svaki dan.
ali caka je sto je renault bio pun alkohola, preko tonu
uglavnom pive i 150 flasa votke. sve iz poljske dovuceno tim jadnim autom, koji je imao 500 kg tereta viska. i zato se desila nesreca, nesto je kvrc na renaultu i rezultat je tragican.
druga stvar vozacu nije nista, pobjegao je iz slupanog auta (ima na linku vise slika, ne mogu ih povaditi) sto je ravno cudu na sta renault lici. i to je pobjegao u carapama na - nekoliko stepeni u nedodjiji, mislim auto put ogradjen sa svih strana. naravno, uhvacen je i bice optuzen za obistvo i sve ostalo.
plus nema vazecu vozacku.
a cisto informativno, jedna konzerva pive u granapu je min 7 km, zestine 100 km, pa eto koliko je kostao taj teret
http://dt.no/nyheter/omkom-i-massekolli ... -1.7841649
jeste crna hhronika, saobracajka, ali u norveskoj.
lik, poljak sa renault espace-om je izazvao saobracajnu nesrecu, jedan covjek poginuo. ovaj je preticao kamion na autoputu i izgubio kontrolu i oba vozila su izletjela na trake iz suprotnog smjera i tad su ljudi naletjeli na njih.
i tu ne bi bilo nista spec, desava se svaki dan.
ali caka je sto je renault bio pun alkohola, preko tonu
druga stvar vozacu nije nista, pobjegao je iz slupanog auta (ima na linku vise slika, ne mogu ih povaditi) sto je ravno cudu na sta renault lici. i to je pobjegao u carapama na - nekoliko stepeni u nedodjiji, mislim auto put ogradjen sa svih strana. naravno, uhvacen je i bice optuzen za obistvo i sve ostalo.
plus nema vazecu vozacku.
a cisto informativno, jedna konzerva pive u granapu je min 7 km, zestine 100 km, pa eto koliko je kostao taj teret
http://dt.no/nyheter/omkom-i-massekolli ... -1.7841649
- piatc
-
hhaarree
- hamza_sa
#2297 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jos samo je i ovo falilo.
Pitam se moze li me vise ista iznenaditi?!?!?!
-
emko1234
#2298 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pa ovo je takva glupost da svako normalan moze vidjet more stvari u ovoj prici koje se ne poklapaju.
momak od 19 godina? pa ako uzmemo u obzir da smo mi nacija koja prilicno izraste, momak od 19 godina, dakle prosjecan bi trebao da ima barem 180cm. toliko sam ja bio visok sa 19 godina, i imao dobrih 75 kila.
dalje u po bijela dana? kako odvest nekoga (ne pise da je odveden na silu) il ga namamit da ga silujes? i to nekoga ko nije tj ne bi trebao da bude neko ko se ne moze branit?
i dalje, frajer slucaj prijavio sutradan? niko nista nije cuo, niko nista nije vidio? pa kakva su to silovanja, u po bijela dana i po naselja usred grada?
suplja prica, ovoj satro silovani je neki narkoman ko da gledam. zafalilo mu za zutog il je neka pedercina.
sve ostalo je nevjerovatno jer je prica puno nelogicnosti.
- Obskurni
#2299 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ti nisi normalan
-
hhaarree
#2300 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
emko1234 wrote:pa ovo je takva glupost da svako normalan moze vidjet more stvari u ovoj prici koje se ne poklapaju.
momak od 19 godina? pa ako uzmemo u obzir da smo mi nacija koja prilicno izraste, momak od 19 godina, dakle prosjecan bi trebao da ima barem 180cm. toliko sam ja bio visok sa 19 godina, i imao dobrih 75 kila.
dalje u po bijela dana? kako odvest nekoga (ne pise da je odveden na silu) il ga namamit da ga silujes? i to nekoga ko nije tj ne bi trebao da bude neko ko se ne moze branit?
i dalje, frajer slucaj prijavio sutradan? niko nista nije cuo, niko nista nije vidio? pa kakva su to silovanja, u po bijela dana i po naselja usred grada?
suplja prica, ovoj satro silovani je neki narkoman ko da gledam. zafalilo mu za zutog il je neka pedercina.
sve ostalo je nevjerovatno jer je prica puno nelogicnosti.
stvarno je ovaj forum dotako apsolutno dno