Ne razumijem ocjenjivanje mene kao forumasa covjece, ja sam apsolutno nebitan u ovom svemu, kontas?!

Druga stvar, nauci se sta znaci rijec "kompleks", dobro je neko upratio da na forumu jel neko nesto komentarise negativno odmah je komleksas!

Kakve veze ima kompleks s tim sto kazem da je Sinanovic covjek koji je karina centar?
Opet ti ponavljam mani se mene, pricamo o Sinanovicu, reprezentativcu BiH dake u okviru teme ostani. Jasno je ko dan da su nam centri trenutno najslabiji dio tima, samo se ti sad naso pametovati da to nije tako kako bi mene ponizio i nesto mi dokazao, pa onda spominjes "ko si ti da covjeka nazivas letvom" i slicne stvari i jos meni govoris da nemam pojma, a ovaj o kome pricamo se profesionalno bavi tim! Pa valjda on i treba imati pojma, a ne ja!

Jarane egotrip furaj negdje drugo i nekom drugom, meni ne.
I da, ono sto je on pokusao izvesti daleko je od obicnog dvokoraka, pogledaj jos jednom odakle je on pokusao zakucati, a niti je Wright niti Teletovic da vi to izveo, na kraju se samo poprilicno obrukao!
I sta ima lose u tome sto sam reko da treba "uciti" skakati? Cinjenica je da lik skoro pa da i nema skokova po utakmici ustvari ima ali lopte u 90% slucajeva zavrse kod protivnika, a nesto kad ti ne ide onda to usavrsavas, da nije tako ljudi ne bi ni trenirali. Koji lik jebote!

Znaci ako se profesionalno bavi kosarkom, tu je kraj price, svako usavrsavanje prestaje je li?