BiH, kvalifikacije za EP 2013

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
gulanfer_

#2276 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by gulanfer_ »

amoninan wrote:Momak se mogao ozbiljno povrijediti. Rumun ga je šupački izbacio... Svakako nije zaslužio ismijavanje.
Ma pusti to, znaju to ovi sto su kosarke se naigrali kako je naici na kuk igraca pri skoku iako te i ne dotakne... Znaju to oni, dobri, pametni i uspjesni sportisti u donosenju lopte glavnom mahalasu da ih naguzi iako nisu izgubili ni picigena...
Uz to najveci jebaci na ljubav&seks, ekonomisti i nada ove drzave u nabijanju postova na forumu... Dajmo SINANA da mu se smijemo... TA CE SINAN, ja mu kroz usi probacivo!
BHF_Manijak

#2277 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by BHF_Manijak »

Najjace otpjevana Jedna si jedina posljednjih 10-tak godina bila je protiv Madjara u barazu u rukometu, to je strasno bilo! Bukvalno cijela dvorana ori. Ima pogledati snimak na youtubeu!
It_is_a_Leclerc wrote:I košarkaši i odbojkaši me rasplakaše večeras nakon možda dvije godine.

A nije me sramota priznati.

Jebote život, ljudi bez nogu donose zlato ovoj zemlji. Pa ako to nije nešto inspirativno i nešto što treba štampati u čitankama, jebo me pas.

Jarane a ti si prvi zakuko "nemaju sanse, daj ba jebo ovo daj kosarku, ispusti ce ga" itd fakat nidje veze!

Uostalom, kad ste toliko (ovdje mislim i na sve one koju su kukali, dakle da ne bude da samo tebe izdvajam!) zeljni egzibicije i kosarke, sto niste put pod noga pa do Skenderije i gledali ko ljudi utakmicu??? Garantujem da je vas pola od ovih sto su kukali bilo u mogucnosti da dodje! :wink:

Skako sam kao da je fudbal u pitanju na svaki poen nasih momaka, iako fakat ne pratim taj sport ama bas nikako, ali ponese covjeka kad vidi kako se ti ljudi ko lavovi bore, bravo BiH!!! :thumbup: :bih:
matematicar_teski

#2278 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by matematicar_teski »

nedim buza je igracina
just principe

#2279 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by just principe »

Kad valjamo i nesto vrijedimo svi prate, kad ne valjamo niko :-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2280 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Velkoski »

just principe wrote:Kad valjamo i nesto vrijedimo svi prate, kad ne valjamo niko :-)
Bošnjački mentalitet :D
BHF_Manijak

#2281 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by BHF_Manijak »

Protiv Holandije milja i nesto, a sad bi svi gledali! Eh evo vam ga na! :mrgreen: :mrgreen:
Tkd

#2282 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Tkd »

Dominacije noćas hvala Bogu. :bih:
It_is_a_Leclerc

#2283 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by It_is_a_Leclerc »

Image

I to ga je Zack pitao za sliku. :lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2284 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Chmoljo »

gulanfer_ wrote:
amoninan wrote:Momak se mogao ozbiljno povrijediti. Rumun ga je šupački izbacio... Svakako nije zaslužio ismijavanje.
Ma pusti to, znaju to ovi sto su kosarke se naigrali kako je naici na kuk igraca pri skoku iako te i ne dotakne... Znaju to oni, dobri, pametni i uspjesni sportisti u donosenju lopte glavnom mahalasu da ih naguzi iako nisu izgubili ni picigena...
Uz to najveci jebaci na ljubav&seks, ekonomisti i nada ove drzave u nabijanju postova na forumu... Dajmo SINANA da mu se smijemo... TA CE SINAN, ja mu kroz usi probacivo!
šta ste navadili na moralne lekcije večeras, ba? nema daunov sindrom pa da ga treba sažaljevati, dobio je manju posjekotinu i to je to.

pao k'o sekvoja, i jesam se smijao.

staža pod obručima imam sigurno više nego vas dvojica zajedno. i to onima na parketu, ne na betonu.
Jokericious

#2285 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Jokericious »

leet wrote:
just principe wrote:Kad valjamo i nesto vrijedimo svi prate, kad ne valjamo niko :-)
A eto u drugim zemljama je drugacije. :oops:
Tkd

#2286 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Tkd »

Nedžad pjeva svaki put himnu ili mi se to svaki put učini :D
Tkd

#2287 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Tkd »

CollegeGunner wrote:
leet wrote:
A eto u drugim zemljama je drugacije. :oops:

Germany, uvijek full house ;-)
BHF_Manijak

#2288 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by BHF_Manijak »

Nemojte zajebavat i ja sam se ismijo i to pravo! Ne zato sto se lik polomio, ne zelim nikome povredu nedo Bog, ali brate lik od 222 da ono pokusava, a ne moze skocit kako treba, pa gdje se necu smijat ka se strolja na parket! I on se na kraju sam smijao na klupi! :mrgreen: :mrgreen: Zapocetak Nedzad nek pocne ove obicne skokove ganjati, pa kasnije nek pravi egzibicije... :mrgreen:
Tkd

#2289 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Tkd »

Dajte nam tu snimku !

Nedžad je čista energija. Volim BiH nenormalno ;-) :bih:
velikibrnjo

#2290 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by velikibrnjo »

BHF_Manijak wrote:Nemojte zajebavat i ja sam se ismijo i to pravo! Ne zato sto se lik polomio, ne zelim nikome povredu nedo Bog, ali brate lik od 222 da ono pokusava, a ne moze skocit kako treba, pa gdje se necu smijat ka se strolja na parket! I on se na kraju sam smijao na klupi! :mrgreen: :mrgreen: Zapocetak Nedzad nek pocne ove obicne skokove ganjati, pa kasnije nek pravi egzibicije... :mrgreen:

Ne moze skociti kako treba :-) :-) :-)
Ti o kosarci znas isto haman ko i Rumuni
I gdje ces se smijati
ja u skenderiji ne vidjeh nikog da se smijao jer nije bilo smjesno zalijepit se glavom za parket
Ti porucujes da frajer od 2 metra i kusur koji uzgred profesionalno igra kosraku i nas je reprezentativac TREBA NEKE OBICNE SKOKOVE GANJAT tj uciti se beli 'skakanju' pod kosem

:-)
Logovan

#2291 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Logovan »

Onaj pad ni sekunde nije bio smiješan. :wink: Puknuo glavom od onaj parket, a nekima smiješno. :-)
It_is_a_Leclerc

#2292 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Dobit ćete snimke kad BHT pusti (i ako pusti) snimak utakmice, za što sam ih i lično, i personalno zamolio. (ne bi bilo loše da još ko proba zvati ili nešto slati).

Kažu ljudi da je bilo nenormalno puno finih akcija i poteza (Sinanović imao tricu) i svašta nešto, i bilo bi šteta da to ne vidimo.

Dobra je vijest da se košarka vratila u našu zemlju i da je javnost opet zainteresovana za taj sport. Loša je vijest da tim povodom svi osjećaju potrebu da komentarišu košarku i njene segmente, a to obično loše završi.

:)
BHF_Manijak

#2293 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by BHF_Manijak »

velikibrnjo wrote:
I gdje ces se smijati
ja u skenderiji ne vidjeh nikog da se smijao jer nije bilo smjesno zalijepit se glavom za parket
Ti porucujes da frajer od 2 metra i kusur koji uzgred profesionalno igra kosraku i nas je reprezentativac TREBA NEKE OBICNE SKOKOVE GANJAT tj uciti se beli 'skakanju' pod kosem

Ja mozda i ne znam o kosarci, ali nisam corav, to je sigurno! Pogledaj broj njegovih skokova, sto ofanzivnih sto defanzivnih pa onda pricaj. Mozes i od Kikanovica, nebitno sad. Lik 222 visok a ko sa njim nije skako, jedino ga nije uspio nadskociti. "Obicno skakanje" upravo to podrazumijeva, nek se hvata skoka pod kosem bolje mu je.

Uostalom sta se vise ima o Nedzadu pricati, sve je receno, kad u Realu tim ljudi od njega ne napravi kosarkasa, nece niko... :wink:
velikibrnjo

#2294 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by velikibrnjo »

BHF_Manijak wrote:
velikibrnjo wrote:
I gdje ces se smijati

Ja mozda i ne znam o kosarci, ali nisam corav, to je sigurno! Pogledaj broj njegovih skokova, sto ofanzivnih sto defanzivnih pa onda pricaj. Mozes i od Kikanovica, nebitno sad. Lik 222 visok a ko sa njim nije skako, jedino ga nije uspio nadskociti. "Obicno skakanje" upravo to podrazumijeva, nek se hvata skoka pod kosem bolje mu je.

Uostalom sta se vise ima o Nedzadu pricati, sve je receno, kad u Realu tim ljudi od njega ne napravi kosarkasa, nece niko... :wink:
Dovoljno receno!
Mozda je pametnije da kometarises susiceve balerine

Kako su samo smjesni bili pored kosarkasa :lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2295 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Chmoljo »

BHF_Manijak

#2296 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by BHF_Manijak »

Jako strucna i zahtjevna elaboracija problema s tvoje strane :mrgreen: :oops: ! Ne znam je li ti rod ili ne, ali pomiri se s tim da je frajer letva obicna. Sto prije shvatis bice ti lakse vjeruj mi! Cuj Sinanovic i pokusaji egzibicije, a frajer nema ni 3 skoka po utakmici! :lol: :lol: :lol:
velikibrnjo

#2297 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by velikibrnjo »

BHF_Manijak wrote:Jako strucna i zahtjevna elaboracija problema s tvoje strane :mrgreen: :oops: ! Ne znam je li ti rod ili ne, ali pomiri se s tim da je frajer letva obicna. Sto prije shvatis bice ti lakse vjeruj mi! Cuj Sinanovic i pokusaji egzibicije, a frajer nema ni 3 skoka po utakmici! :lol: :lol: :lol:
Jarane iskompleksiran si totalno
cuj rod :lol:
Ne razumijes se ocito u kosarku i taman da je letva ko si ti da ga nazivas letvom
forumas sa 343453465 postova koji sigurno nema pojma u odnosu na letvu kako ga ti nazivas

ja nisam pricao o egizibicijama, nego o tome da ti ama bas veze s vezom nemas kad kazes da lik koji igra kosarku profesionalno treba uciti skakati
i koje egzibicije majke ti, sta je tebi egzibicija, da napravis dvokorak i zakucas
ludara burazeru :lol:

ps
i od svega ismijavanje nekoga ko se onako strovalio nosom o pod
nista tu nije smjesno
BHF_Manijak

#2298 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by BHF_Manijak »

Ne razumijem ocjenjivanje mene kao forumasa covjece, ja sam apsolutno nebitan u ovom svemu, kontas?! :mrgreen: Druga stvar, nauci se sta znaci rijec "kompleks", dobro je neko upratio da na forumu jel neko nesto komentarise negativno odmah je komleksas! :lol: Kakve veze ima kompleks s tim sto kazem da je Sinanovic covjek koji je karina centar?
Opet ti ponavljam mani se mene, pricamo o Sinanovicu, reprezentativcu BiH dake u okviru teme ostani. Jasno je ko dan da su nam centri trenutno najslabiji dio tima, samo se ti sad naso pametovati da to nije tako kako bi mene ponizio i nesto mi dokazao, pa onda spominjes "ko si ti da covjeka nazivas letvom" i slicne stvari i jos meni govoris da nemam pojma, a ovaj o kome pricamo se profesionalno bavi tim! Pa valjda on i treba imati pojma, a ne ja! :lol: :roll: Jarane egotrip furaj negdje drugo i nekom drugom, meni ne.

I da, ono sto je on pokusao izvesti daleko je od obicnog dvokoraka, pogledaj jos jednom odakle je on pokusao zakucati, a niti je Wright niti Teletovic da vi to izveo, na kraju se samo poprilicno obrukao!

I sta ima lose u tome sto sam reko da treba "uciti" skakati? Cinjenica je da lik skoro pa da i nema skokova po utakmici ustvari ima ali lopte u 90% slucajeva zavrse kod protivnika, a nesto kad ti ne ide onda to usavrsavas, da nije tako ljudi ne bi ni trenirali. Koji lik jebote! :roll: Znaci ako se profesionalno bavi kosarkom, tu je kraj price, svako usavrsavanje prestaje je li?
Mr. Brightside

#2299 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Mr. Brightside »

ma ne, zaslužio je aplauz za pokušaj zakucavanja :-)
It_is_a_Leclerc

#2300 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Lako za to.

A to što, ako nam BHT to ne prikaže nekako, neću vidjeti njegovu drugu tricu u ovom stoljeću ?! To nije problem ?! Jel ?!

Cccc.... :x :lol:
Locked