Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ledeni_caj

#2276 Re: Utakmice.

Post by ledeni_caj »

Osmanagic bi trebao biti starter. Nije da je neka sila od igraca, daleko od toga, ali jedini je zna petljati kroz sredinu. Umjesto Suljica Travancic. Nadam se da Komazec moze meda.
Muhamed Đakmić

#2277 Re: Utakmice.

Post by Muhamed Đakmić »

Ja se nadam da ćemo mi igrati sa dva napadača na Hasetu. Mahir bi bio duplo bolji igrač da ne mora nosati po dvojicu na leđima, to se i jučer vidjelo. Zna lopte svakako, bolji je od Meluna za klasu.
ledeni_caj

#2278 Re: Utakmice.

Post by ledeni_caj »

2 napadaca su i moja najveca zelja, ali tesko da cemo taj film gledati. Reci im ti sta jesil' kapiten il' nisi. :D
Arteta

#2279 Re: Utakmice.

Post by Arteta »

Muhamed Đakmić wrote:Ja se nadam da ćemo mi igrati sa dva napadača na Hasetu. Mahir bi bio duplo bolji igrač da ne mora nosati po dvojicu na leđima, to se i jučer vidjelo. Zna lopte svakako, bolji je od Meluna za klasu.
Da je Mahir igrao od prve minute protiv Kukesia ja sam siguran da bi procepio i onu odbranu.
Frajer je imao tu nesrecu da udje u krivo vrijeme.
Muhamed Đakmić

#2280 Re: Utakmice.

Post by Muhamed Đakmić »

Melun je sidraš, sidraš mora primiti i zagraditi svaku, ili barem većinu lopti. Mahir to bolje radi od njeg, iako mu to nije prirodna pozicija.

Nego, šta je napisao na profilu, nije normalan :sad: Mislim na Melunatora.
Hedg

#2281 Re: Utakmice.

Post by Hedg »

Šta je napisao?
Arteta

#2282 Re: Utakmice.

Post by Arteta »

Muhamed Đakmić wrote:Melun je sidraš, sidraš mora primiti i zagraditi svaku, ili barem većinu lopti. Mahir to bolje radi od njeg, iako mu to nije prirodna pozicija.

Nego, šta je napisao na profilu, nije normalan :sad: Mislim na Melunatora.
Mislim da smo pretjerali svi sa Melunovicem.
Ja sam one noci potrosio najvise postova na njeg ali sad sve kako vrijeme prolazi covjeka mi sve vise i vise zao.
-danTe-

#2283 Re: Utakmice.

Post by -danTe- »

Hedg wrote:Šta je napisao?
Image
:mrgreen:
Arteta

#2284 Re: Utakmice.

Post by Arteta »

Stvarno pretjeruju neki.
Muhamed Đakmić

#2285 Re: Utakmice.

Post by Muhamed Đakmić »

ledeni_caj wrote:2 napadaca su i moja najveca zelja, ali tesko da cemo taj film gledati. Reci im ti sta jesil' kapiten il' nisi. :D
Ma ne znam, šuhva mi nešto da se miješam :oops: :oops:
Arteta

#2286 Re: Utakmice.

Post by Arteta »

Gledam i na Dzakmicevom profilu, admin izbacuje vijesti "Mrs iz Sarajeva".
Muhamed Đakmić

#2287 Re: Utakmice.

Post by Muhamed Đakmić »

Arteta wrote:Gledam i na Dzakmicevom profilu, admin izbacuje vijesti "Mrs iz Sarajeva".
To ne znam, ali znam da je ovo sto posto Melunovićev profil.
GandalfSivi

#2288 Re: Utakmice.

Post by GandalfSivi »

Žao je i meni pola miliona kema...
Arteta

#2289 Re: Utakmice.

Post by Arteta »

GandalfSivi wrote:Žao je i meni pola miliona kema...
Kao da je on jedini kriv?
Pitarrr82

#2290 Re: Utakmice.

Post by Pitarrr82 »

Muhamed Đakmić wrote:
Pitarrr82 wrote:Jos cemo od pricom od Suljica napraviti legendu a on ako nekim slucajem bude citao forum dici se u nebesa, iako je skoro pa tamo ionako :mrgreen:

Bori se on vise i trci vise nego prosle sezone ali po meni u ovom sportu nije dovoljno samo trcati kao muha bez glave a on to cesto radi, po tekmi izgubi sigurno 5, 6 pa i vise lopti a pocesto u momentima kad se moze stvoriti dobra prilika...

Todorovic :thumbup:
Meni je najgore što kod Suljića ne vidim napredak. Mora se brže oslobađati lopte i mora u situacijama kada je 20-25 metara od gola umjesto driblinga ili nekakvog futurističkog pasa pokušavati da šutira. Frajer je prije bio sebičan, neko mu je izbio te bubice iz glave, ali sad je još gore, upropasti 5-6 napada po utakmici svojom nesebičnošću. Imam osjećaj da ima naredbu da ne šuta.

Realno mislim da je to za njegovu jacinu udarca predaleko, tih 20-25m :mrgreen: ali da se mora brze oslobadjati lopte svakako stoji i jos uvijek pretjeruje s driblingom, precesto kazem kad vidim sansu da je proturi on upropasti...
Logovan

#2291 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Bandović je negdje dobro ogajsao. Tatko i Vule. :thumbup: Dupovac i Tadejević su bili solidni. Džakmić osim gola ništa, Karić osim asistencije ništa, Todor dobar, od Suljića nema ništa dok ne počne bolje razmišljati glavom, Huseinbašića izbaciti s noge na nogu iz svetinje. Ono je novi Čomor. :-) :D Lik veze nema. Osmanagiću fali utakmica, inače bi bolji bio, Radovac slab ali ne treba mu zamjeriti.
Sudiji se najebem majke. Sad idemo pobijediti Slaviju. :thumbup:
Muhamed Đakmić wrote:Samo da se malo šepurim 8-)
Čestitam ti za gol. Svaka čast. :D
Opetja033

#2292 Re: Utakmice.

Post by Opetja033 »

Elhamdulillah, elhamdulillah!

Sto @todd_smith rece, ne smijemo se zadovoljiti sa ovim. Tj ne smijemo se pomiriti sa nivoom igara koje su do sada pruzali i ovo smatrati nekim velikim napretkom. Solidna, OK utakmica. Pogotovo drugo poluvrijeme.

Dejo i Huseinbasic - bez komentara.
GandalfSivi

#2293 Re: Utakmice.

Post by GandalfSivi »

Arteta wrote:
Napisah vec negdje, nije on kriv sto ne zna. Kriv je onaj ko ga je doveo i onaj ko ga je stavio na teren. Ali kada dodje do penala koji milion posto odlucuje prolaz (jer ni mi a ni oni ne bi zabili do sabaha), onda ne treba da se kurci i da uzima loptu, kao on ce da puca...

Anyhow, zavrsena prica, vratio se kuci, odmah se nakvih cupija dohvatio, dobro mu je ba...
Arteta

#2294 Re: Utakmice.

Post by Arteta »

GandalfSivi wrote:
Arteta wrote:
Napisah vec negdje, nije on kriv sto ne zna. Kriv je onaj ko ga je doveo i onaj ko ga je stavio na teren. Ali kada dodje do penala koji milion posto odlucuje prolaz (jer ni mi a ni oni ne bi zabili do sabaha), onda ne treba da se kurci i da uzima loptu, kao on ce da puca...

Anyhow, zavrsena prica, vratio se kuci, odmah se nakvih cupija dohvatio, dobro mu je ba...
Tako je.
On jeste los bio, ali kriv je onaj sto ga je stavio.

Melun promasi penal i postade glavni krivac za ispadanje i otjerase ga iz kluba, a to sto je Dejan poklonio tri gola nikom nista. :-)
GandalfSivi

#2295 Re: Utakmice.

Post by GandalfSivi »

Jebiga, Dejo je zaradio nekog kredita, imao par dobrih tekmi, vadio nas protiv strumfova, tako da je neko generalno misljenje da mu treba stravu saliti i bit ce ok...

Normalno da je i on podbacio kao i mnogi drugi (milion puta nabrojani), ali ako se 180 minuta svede na jedan momenat, to je taj penal, izveden od strane lika koji je vise vic nego igrac... Opet kazem, nebitno, bilo, proslo, idemo dalje, mozda neko od ovih postojecih i pozitivno iznenadi...
Arteta

#2296 Re: Utakmice.

Post by Arteta »

GandalfSivi wrote:Jebiga, Dejo je zaradio nekog kredita, imao par dobrih tekmi, vadio nas protiv strumfova, tako da je neko generalno misljenje da mu treba stravu saliti i bit ce ok...

Normalno da je i on podbacio kao i mnogi drugi (milion puta nabrojani), ali ako se 180 minuta svede na jedan momenat, to je taj penal, izveden od strane lika koji je vise vic nego igrac... Opet kazem, nebitno, bilo, proslo, idemo dalje, mozda neko od ovih postojecih i pozitivno iznenadi...
Nije proslo.
Sjeti se prosle sezone.
Hadzic je protiv Zete bio kao i Melunovic protiv Kukesija, nigdje ga nije bilo i da je kojim slucajem on jos masio penal i njega bi otjerali.
jel to uredu?

Husref i uprava kluba su se ponijeli jako neprofesionalno.
Maharadza

#2297 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

Image

Tatko mašina!!! 8-)
johnny_blazze

#2298 Re: Utakmice.

Post by johnny_blazze »

jesmo li to vec poceli da placemo za melunatorom :D jbg kad se sve podvuce nije zasluzio ono, ali trenutak je bio takav, bolje sto je otisao jer sam siguran da bi se neke puno vece gluposti desile da je ostao ovak, ostat cemo mu u losem sjecanju ali ce on to da preboli za 15 dana se niko nece sjecati meluna kao sto se ne sjeca krpica a zaboravit ce on i nas cim(ako) ode u neki drugi klub
omega369

#2299 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

Arteta wrote:
GandalfSivi wrote:Jebiga, Dejo je zaradio nekog kredita, imao par dobrih tekmi, vadio nas protiv strumfova, tako da je neko generalno misljenje da mu treba stravu saliti i bit ce ok...

Nije proslo.
Sjeti se prosle sezone.
Hadzic je protiv Zete bio kao i Melunovic protiv Kukesija, nigdje ga nije bilo i da je kojim slucajem on jos masio penal i njega bi otjerali.
jel to uredu?

Husref i uprava kluba su se ponijeli jako neprofesionalno.
Slazem se sa tobom ali to je brate tema koju smo vec sazvakali. koliko je do njega toliko je i do husrefa jer mu je on dao da igra a nije morao i isto toliko do uprave sto nije ranije reagirala. nadam se da se ove stvari vise nece dogadjati i da nam igraci njegovih kvaliteta vise nece igrati u timu

i koliko god da igraci i strucni stab bude kaznjen to ce biti malo za sve ono sto su nam napravili
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2300 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

Dakle, slijedeca destinacija Lukavica... :D

- 2. KOLO FK Slavija - FK Sarajevo

Datum: Nedjelja, 4.8.2013.

Početak: 17h
Post Reply