Sistem je identican ovome

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Gume su dobrekloniran wrote:Ima u cijeni gumaOptimus09 wrote:Ima li neke goleme razlike izmedju r13 i r14 felgi na golf 3 ?![]()
Imam ti ja 13" 6 istih ako ti treba

Jel uspjelo odvajanje? Ako nije probaj ga lopatom odvojit'.Industrialyzer wrote:Imam kod, dobio sam i savjet da izvucem osigurac na par min i da vratim, ali sam mislio da ima neko "modernije" rjesenjehvala drugovi, odvoj'cemo ga od struje
NediM17 wrote:Jel uspjelo odvajanje? Ako nije probaj ga lopatom odvojit'.Industrialyzer wrote:Imam kod, dobio sam i savjet da izvucem osigurac na par min i da vratim, ali sam mislio da ima neko "modernije" rjesenjehvala drugovi, odvoj'cemo ga od struje
vjerovatno da jestekloniran wrote:
na ovom autu sto sam ga probao haman na vrhu odvaja
je li to znak da je vakat mijenjati set kvacilo i ostalo?
odustao sam jer je vrlo vjerovatno bio havarisanbitanga_sa_otesa wrote:vjerovatno da jestekloniran wrote:
na ovom autu sto sam ga probao haman na vrhu odvaja
je li to znak da je vakat mijenjati set kvacilo i ostalo?
pa zar nisi trebao dobiti nastavak ako se radila relokacija pinovakabal1337 wrote:Obicno na ovim fabrickim autima ( stock lamele) i kada je tvrdo vadi pare za novi set.
Edit:
Da opet pitam mozda sad cita neko ko ima ili zna.
Da li neko zna ( treba mi shema) kako napraviti adapter za obd 2 konektor.
Tacnije vozilo ima relokaciju pinova ( cobra) konektora. Kada spojim na dijagnostiku naravno veliko nista.
Vidim da ovo ima dosta majstora pa me zanima kako isti napraviti.
Moram li skloniti plastike iza konektora pa pratiti zice koje idu na koji pin pa na osnovu njega...
- jer dosta majsotra ima ovaj adapter...