BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tyke

#22726 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tyke »

ultima_palabra wrote:
Tyke wrote:Susic ponovo postigao gol, u pripremnoj utakmici, valjda.

Smrdi mi ovo oko njega i reprezentacije, vec 2. put zaredom zbog "povrede" nije dolazio na okupljanje, da bi odmah nakon reprezentativnih obaveza igrao za klub. Mozda je u dogovoru sa Mesom izbjegao posljednja okupljanja da bi se posvetio klubu i nekom boljem transferu, a i psihicki se odmorio od reprezentativnog pritiska nase javnosti i navijaca. Bas se nadam slicnom scenariju.
:lol:
Nazalost brate to i nije smijesno. Na njega je pritisak otkako je dosao u reprezentaciju, zbog amidze mu.
Point.

#22727 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

Zivim za dan kada ce Tyke napisati komentar o bh reprezentativcu a da nije Tino Susic. :)
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#22728 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Slo Burner »

Nisam siguran da Kodro ima nase drzavljanstvo
Dr. Kuca

#22729 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Dr. Kuca »

cyprus wrote:
Ajatolah_ wrote:Snimak gola na 0:20:

Šta ja znam, moj je utisak više da je golove dao u najboljim mogućim momentima, nego što je pokazao sad neki kvalitet... Ne treba zaboraviti da je ove sezone bio uglavnom na klupi i zabio tek 3 gola.
Rekao bih, da nije ovog sjajnog učinka u play-offu, da se u Osasuni vjerovatno ne bi planirali previše oslanjati na njegove usluge u Primeri. Ovako je itekako skrenuo pažnju na sebe, priliku će dobiti, pa vidjet ćemo.

Poziv u reprezentaciju bi bio pametna stvar, pomogla bi mu da se u klubu još ozbiljnije računa na njega. No opet kažem, po učinku iz protekle sezone, ne vjerujem da je trenutno kvalitetniji od ovih naših rezervnih napadača, ali s druge strane s iskustvom iz Primere bi imao šansu da bude bolji od svih njih, tako da ga se svakako isplati malo pogurati. :)
Ja se nadam (mada sumnjam) da smo dovoljno sazreli da prestanemo očekivati tako od nekih novih imena da donesu neke preokrete i revoluciju u igru naše reprezentacije... Tako mislim da ne treba očekivati ni od Kodre da će odjednom postat novi Džeko iz najboljih dana i slično... Međutim, ulazak u Primeru (i to kakav) je sigurno referenca koja se ne smije ignorisati i Meša na momka mora obratiti pažnju...

Doduše, i ja se malo začudih.. Znam da ni prošle, a ni ove sezone nije baš briljirao, pa rekoh otkud sad da eksplodira na samom kraju... Mislim svaka mu čast, ovo zaista može značiti probijanje leda i početak jedne velike uzlazne putanje u karijeri... Bumo vidjeli...

Sto se ispali. fali nam ovih brzih igraca.
ultima_palabra

#22730 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ultima_palabra »

Kako proleti tribina dole kad proslavljaju :lol: Osasuna ima dobru atmosferu, nikome tamo nije lako do bodova.
Logovan

#22731 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

Miličević stekao pravo nastupa.

Hajde da vidimo valja li čemu. :skoljka:
Tyke

#22732 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tyke »

Point. wrote:Zivim za dan kada ce Tyke napisati komentar o bh reprezentativcu a da nije Tino Susic. :)
Hahaha, e jesi bezobrazan. :D

Zar fakat toliko o njemu pisem. Nije da ga i ja nesto specijalno gotivim kao igraca, ali nas je reprezentativac i igra relativno dobro svom klubu pa zato ga i branim.

Elem, eto Mesa najavi i Kodru za naredno okupljanje, iako svi znamo da nece imati ni vremena ni prostora za pokazati sta zna i moze, ali je motiv vise i za samog Kodru da se i dalje pokusava razvijati u kvalitetnog igraca. Thumb up.
Point.

#22733 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

Vala brate pises. :-D

Hajde na temu o Dzeki tamo je uvijek veselo, a imas i komentara da se uhvatis za sljepocnicu. :mrgreen: :bih:
stranac2

#22734 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by stranac2 »

Impresioniran sam sa onim sto vidim na ovima sturim snimcima Kodre juniora. Momak ima brzi korak nego babo mu birvaktile lijeva noga desna noga.
Al eto i da ga nikako ne vidim znam da je na oca mu po mentalitetu sigurno sto je skoro pa dovoljno da se pojavi u nasoj repci kada vidim kakvih neprofesionalaca se vrzma tu .
stari_rastafari

#22735 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by stari_rastafari »

Logovan wrote:Miličević stekao pravo nastupa.
:thumbup: Odlicna stvar. Ono sto sam ga gledo, momak igra odlicno. Brz, precizna dodavanja, dobar sut, dribling. Tacno igrac koji nam fali iza Dzeke. Imo je i solidnu zadnju sezonu u Gentu...
luckylaka

#22736 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Prva pripremna utakmica Herthe: Ibišević za 24 minute dao pet golova :thumbup: :bih: To velemajstore
Logovan

#22737 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

Šunjić prešao u kazahstanski Kairat.
Pismonosa

#22738 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Pismonosa »

...
Last edited by Pismonosa on 29/01/2021 10:28, edited 1 time in total.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#22739 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by malakh »

nakon odlaska pjace i roga, očekujem hodžića i gojaka kao glavnu kariku dinama u sljedećoj sezoni.
MOSALJOZE

#22740 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by MOSALJOZE »

Pa Armin je najbolji strijelac Dinama u prošloj sezoni,u onakvoj konkurenciji :thumbup:
Gojak će sigurno dobiti priliku,pogotovo u "manjim" utakmicama.
Muhamed Đakmić

#22741 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Muhamed Đakmić »

MOSALJOZE wrote:Pa Armin je najbolji strijelac Dinama u prošloj sezoni,u onakvoj konkurenciji :thumbup:
Tuga je što ne odosmo na Euro, prodao bi se i to dobro i Hodžić. Tačno mu je falilo samo ovo prvenstvo, jer oni nisu odskakali od njega kvalitetom. Samo ima i do mangupluka, pitanje je da li Meša uopće ozbiljno računa na njeg i u narednom ciklusu kvalifikacija. Svaka čast Ibiševiću i Đuriću, ali Hodžić na vrhuncu karijere treba biti duplo bolji igrač od njih skupa, tako da ja ne bih imao dileme ko bi trebao igrati uz Džeku u narednim kvalifikacijama.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#22742 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by malakh »

MOSALJOZE wrote:Pa Armin je najbolji strijelac Dinama u prošloj sezoni,u onakvoj konkurenciji :thumbup:
ja očekujem gojaka kao standardnog, jer je u prošloj sezoni dobijao priliku da se pokaže i dokaže, a po svojoj kvaliteti odskače u mlađim selekcijama.

a armin će tek ove sezone da pokara. što se tog momka tiče, optimističan sam i previše.

tandem ara - kodro, nešto na fazon džeko - ibišević :lol:
Point.

#22743 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

I tako Sunjic zamjeni Njemacku i Stuttgart za Kazahstan. Boze sacuvaj.
cyprus

#22744 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

Point. wrote:I tako Sunjic zamjeni Njemacku i Stuttgart za Kazahstan. Boze sacuvaj.
Boli njega dupe - zarađivat će milion i po eura godišnje... Ne znam koliko je zaradio u Stuttgartu...
Point.

#22745 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

cyprus wrote:
Point. wrote:I tako Sunjic zamjeni Njemacku i Stuttgart za Kazahstan. Boze sacuvaj.
Boli njega dupe - zarađivat će milion i po eura godišnje... Ne znam koliko je zaradio u Stuttgartu...
Zamjeniti grad Stuttgart za Kazahstan...sta ja znam. Nije ni u Njemackoj igrao za sicu bas.
cyprus

#22746 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

Point. wrote:
cyprus wrote:
Zamjeniti grad Stuttgart za Kazahstan...sta ja znam. Nije ni u Njemackoj igrao za sicu bas.
Pa eto, obzirom da je Stuttgart ispo u Cvajtu, po meni ovo nije ni tako loš potez... Nije to baš kao Vranješov odlazak iz Primere...
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#22747 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Slo Burner »

Đe Vranješ skončao?
Point.

#22748 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

Slo Burner wrote:Đe Vranješ skončao?
Ne zna ni on gdje je skoncao. Azerbejdzan ili Kazahstan, taj pravac valjda.
I onda ljudi tjeraju Spahica iz repke, govore kako imamo Sunjica, Vranjesa blabla.
cyprus wrote:
Point. wrote:
Pa eto, obzirom da je Stuttgart ispo u Cvajtu, po meni ovo nije ni tako loš potez... Nije to baš kao Vranješov odlazak iz Primere...
Misljenja sam da je cvajta jaca od prve lige Kazahstana.
cyprus

#22749 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

Vjerovatno jest jača, ali ja mislim da razlika nije tako velika, i iz godine u godinu je sve manja... Ulažu Kahastanci enormno... Ima se, može se :oops:

Vranješ je isto u Kazahstanu, u Astani... I realno je da bi mogao igrati Ligu prvaka najesen... A i Kairat vjerovatno puca na grupnu fazu EL...
cyprus

#22750 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

Nego...

Image

:zzzz:

Ne znam, ja ne bih volio da ostane u cvajti...
Post Reply