Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ahmed Ima Sat wrote:ni baje o modulima, tišina i na email, nit ko odgovara, a ni ovde nema novosti.
Malo su se izgleda zadeverali oko toga. Dosta je raje jako nezadovoljne idejom po kojoj za dodatne module moraju da placaju pakete posebno. Ima dosta HS raje koja vec imaju po 2-3 modula i koji ce se zestoko buniti ako im budu trazili povecanje cijene na osnovu toga.
Prica koja se vrti kako "usluga D3 Kuca nije moguca sa modulima zbog specificnog nacina spajanja" ne pije vode jer jedino po cemu je ta usluga specificna je sto ju je tesko "ukrasti" jer 2 receivera trebaju biti fizicki povezana UTP kablom, mada neko spomenu na temi i da ne moraju, da radi i bez toga.
vkmiro wrote:Telemach!
Internet radi a Skype ne radi??
šta se dešava?
Telemach!
Internet radi a vode nema ??
šta se dešava?
Jarane smijesno, ali u zadnje vrijeme kako vode nestane tako i Telemacha ... ali fakat. Jucer sam mislio da me jedan uposlenik uzeo na zub pa me pali i gasi kad i VIKSA
Necu da zovem ... svaki put nazovem i nikad niko ne dodje.
Nekad samo internet nestane, a nekad sve (Kood 120 na STB)...
Ja stalno avazim da Telemach mora povecati upload brzinu , pogotovo kad je opterecenje u nocnim satima pa onda upload bude jako spor i vecina raje ne moze download vodu pa imaju samo sumove i smetnje u cesmama
Benq wrote:Ja stalno avazim da Telemach mora povecati upload brzinu , pogotovo kad je opterecenje u nocnim satima pa onda upload bude jako spor i vecina raje ne moze download vodu pa imaju samo sumove i smetnje u cesmama
samo se ti zahebaji, ali mene neko ocigledno hebe .... evo sad ce 12 pa da brzo posaljem dok ne nestane
salu na stranu ... al fakat me zadnja tri dana zafrkavaju ... nadam se da su regulisali to ... sad cemo saznati ...
Ukoliko su problemi u radu naših servisa i dalje prisutni, molimo Vas da nam informaciju dostavite putem privatne poruke zajedno sa Vašim korisničkim podacima (broj ugovora/korisničko ime ili punu adresu i ime vlasnika ugovora i kontakt telefon).
Ukoliko su problemi u radu naših servisa i dalje prisutni, molimo Vas da nam informaciju dostavite putem privatne poruke zajedno sa Vašim korisničkim podacima (broj ugovora/korisničko ime ili punu adresu i ime vlasnika ugovora i kontakt telefon).
Srdačan pozdrav
aj ba telemah na zvanicnoj stranici postavite vise informacija o napretku u mostaru na istocnoj strani grada. kada ce te poceti uvoditi vase pakete . preuzeli ste velnet i na tom stalo nigdje nijedne informacije, a stranica velneta izgleda ugasena.
Veoma brzo se očekuje mogućnost korištenja usluga kompanije Telemach, za sve trenutne korisnike kompanije Velnet, zamolit ćemo Vas za samo malo strpljenja.
Na sljedećem linku pronaći ćete aktualne akcije za usluge kompanije Telemach :
Srdačan pozdrav
aj ba telemah na zvanicnoj stranici postavite vise informacija o napretku u mostaru na istocnoj strani grada. kada ce te poceti uvoditi vase pakete . preuzeli ste velnet i na tom stalo nigdje nijedne informacije, a stranica velneta izgleda ugasena.
Imaju dvije vjesti i sajt radi, samo nzm zasto ne moze da se otvori sa velnet mreze? Uglavnom od 01.10. krece Telemach ponuda.
Veoma smo zahvalni što se interesujete za našu ponudu usluga. Za sada nemamo preciznije informacije o tome kada će biti moguće pružanje naših usluga na navedenom području. Od trenutka kada na području Tuzle kompanija Telemach bude pružala usluge, svi potencijalni korisnici će prethodno biti obaviješteni putem sredstava javnog informisanja.
@Telemach
Da li je moguce od dobiti konkretne odgovore na postavljena pitanja? Jucer sam vam poslao PP u kojem sam vas po treci put pitao konkretna pitanja. Prva dva puta sam dobio sablonske recenice koje uopste nisu odgovori na pitanja koja sam postavio.
Mozda vi niste ovlasteni da kazete bilo sta vise, ali neko mora biti. Ovo je primjer nebrige za korisnike na nivou BH Telecom-a i njima slicnih kompanija.
Uredno evidentiramo sve zainteresirane za zamjenu/priključak CAM modul-a. O svim detaljima zamjene, odnosno ponude, korisnici će biti blagovremeno obaviješteni. Trenutno se ne radi priključenje CAM modul-a.
Ljubazno Vas molimo za malo strpljenja.
Imate mogućnost dostaviti nam Vaše korisničke podatke putem e-maila, na [email protected], ukoliko ste zainteresirani za priključenje CAM modul-a.
@Telemach
Pitanja nisu bila vezana iskljucivo za zamjenu nego i za naplacivanje iste i jos neke druge stvari koje sad necu da imenujem. Pitanja i kritike koje sam vam uputio na PP su bili dobronamjerni. Nisam ih postavljao kao takve ovdje javno u zelji da vam dam sansu da na iste adekvatno odgovorite.
Nazalost, vas odgovor je ponovo genericki i ponovo "uredno evidentirate" nezadovoljstvo korisnika i iste ignorisete.
@nekkem , problem je u tome sto su oni uveli module u ponudu , ali nisu bili svjesni (iako ne razumijem kako) da ce naici na negodovanje zbog dodatnog naplacivanja paketa za drugi modul , odnosno nisu razradili sistem za opciju "d3 kuca" , pa su isli na onu fintu "ako prodje dobro je" , ali posto to nije proslo kod korisnika , sad moraju napravit sistem kao sto je kod HS-a (ako isti ne preuzmu i samo prosire) , odnosno da gledas isti sadrzaj na koliko hoces televizora sa modulima bez doplacivanja za pakete kanala, mozda da bude nesto simbolicno kao za dva resivera 3,5KM mjesecno i to je to.
Benq wrote:@nekkem , problem je u tome sto su oni uveli module u ponudu , ali nisu bili svjesni (iako ne razumijem kako) da ce naici na negodovanje zbog dodatnog naplacivanja paketa za drugi modul , odnosno nisu razradili sistem za opciju "d3 kuca" , pa su isli na onu fintu "ako prodje dobro je" , ali posto to nije proslo kod korisnika , sad moraju napravit sistem kao sto je kod HS-a (ako isti ne preuzmu i samo prosire) , odnosno da gledas isti sadrzaj na koliko hoces televizora sa modulima bez doplacivanja za pakete kanala, mozda da bude nesto simbolicno kao za dva resivera 3,5KM mjesecno i to je to.
Sve je to jasno, ali pravdati to cinjenicom da "nije moguce imati uslugu D3 Kuca zbog specificnog nacina povezivanja prijemnika" je prica koja moze proci samo kod tehnicki polupismenih ljudi. Ono sto izgleda ne zele otvoreno da kazu je da je jedini logican razlog za to cinjenica da nisu u stanju sprijeciti ljude da zloupotrijebe postojanje vise CAM modula vezanih na isti paket. Ista je prica bila i sa receiverima do uvodjenja famozne "D3 Kuca" usluge, ali to je nesto sto ljude ne boli toliko jer ja prvi svakako ne zelim da imam vise komada polufunkcionalnih receivera u stanu i kamaru daljinskih sa kojima treba biti majstor da potrefis ugao prema receiver-u da bi radili na udaljenosti vecoj od metar.