BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Crvena Tifoza
#22701 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Kenan Kodro opet strijelac za Osasunu. 
-
Tyke
#22702 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Koja je Kodrina primarna pozicija, sta igra u Osasuni? Izgleda je tek nedavno uhvatio formu.
I sta bi za onog naseg veznog iz Amerike? On je trebao doci sad na Kirin kup i nije dosao?
I sta bi za onog naseg veznog iz Amerike? On je trebao doci sad na Kirin kup i nije dosao?
- luckylaka
#22703 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Keno na poziciji Dzeke,Djurica,Vede ,Hodzica(rijetko zaigra kao krilo)dakle konkurencija prevelika.Husidic nije dobio dozvolu kluba jer,,valjda"nasi klevati nisu ni znali da to ide sve svojim redom.Tako nesto je izjavo Badzo.Steta sto ne dobi sansu.Tyke wrote:Koja je Kodrina primarna pozicija, sta igra u Osasuni? Izgleda je tek nedavno uhvatio formu.
-
Crvena Tifoza
#22704 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Kako klub može zabraniti igraču da igra za nacionalni tim? Zar nije pravilo Fife da klubovi moraju pustiti igrača kad dobije poziv od matičnog nacionalnog saveza?
Što se tiče Kenana Kodre, ako nastavi pružati dobre igre dobro bi nam došao.
- luckylaka
#22705 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Cini mi se da to nije obaveza za igrace u prijateljskim utakmicama pogoto onim kojih nema u kalendaru uefe i Fife.Opet kazem nisam siguran ali znam da je Husidic imao veliku zelju da ide u Japan(haman(vecu od Ede,Emira,Mireta}ali je negdje zapelo.Ovako nestoCrvena Tifoza wrote:Kako klub može zabraniti igraču da igra za nacionalni tim? Zar nije pravilo Fife da klubovi moraju pustiti igrača kad dobije poziv od matičnog nacionalnog saveza?
Adis Hušidić odgodio debi za Zmajeve ADMINISTRATIVNE PREPREKE Adis Hušidić odgodio debi za Zmajeve 24. 05. 2016 - 18:4
Adis Hušidić u Španiji ipak neće debitovati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, potvrdio je maločas za Sport.ba njegov otac Zarif. Nogometni savez BiH prema navodno nije na vrijeme obavijestio Nogometni savez SAD-a o pozivu, pa u ovom klubu nisu odličili Hušidića pustiti na okupljanje.
Hoće li sapunica dobiti sretan epilog na kraju ostaje da se vidi. Kako god, kako stvari stoje ovaj veznjak će na svoj prvi nastup u državnom dresu sačekati. Prije nekoliko dana LA Galaxy zvanično je čestitiao Hušidiću poziv u nacionalni tim.
Last edited by luckylaka on 16/06/2016 15:21, edited 1 time in total.
-
Crvena Tifoza
#22706 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Zar utakmica sa Španijom nije bila u kalendaru Uefe?
- luckylaka
#22707 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Joj al me ispitivas ko da ja radim u savezu.Nazovi Alija na Hayat on sve zna(moze i pismo samo slika obaezno) i pitaj ga hocemo li u Rusiju da se ne nadamo dzaba.Crvena Tifoza wrote:Zar utakmica sa Španijom nije bila u kalendaru Uefe?
- luckylaka
#22708 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ali kako su Rusi pametno napravili termine za svjetsko.14.juna pocinje 15 jula finale ALI Ramazan pocinje 14 maja a zavsava 14,juna sto bi tebalo znaciti da bi mi trebali otprilike prvu utakmicu za Bajram.Kako mi za Bajramznamo i sami iznenaditi mislim da cemo pozvati sve navijacke grupe ruse,engleze,poljake,cehe i ostale na fight protiv nas i turaka.To ce biti Bajram,ima da gori
Gluho bilo.
- House
#22709 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
kenan kodro ubija

- luckylaka
#22710 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
FINALIZADO
1OsasunaOSASUNA
0-1 Kenan Kodro(48')EL CUADRO NAVARRO VENCE EN MONTILIVI Y VUELVE DOS AÑOS DESPUÉS A LA MÁXIMA CATEGORÍA¡¡¡Osasuna regresa a Primera!!!
Car,kralj,sah...Pokazi mishevima kako se zabija.Zovi Mesha Bog ti dragi dao ako imalo pameti imas
1OsasunaOSASUNA
0-1 Kenan Kodro(48')EL CUADRO NAVARRO VENCE EN MONTILIVI Y VUELVE DOS AÑOS DESPUÉS A LA MÁXIMA CATEGORÍA¡¡¡Osasuna regresa a Primera!!!
Car,kralj,sah...Pokazi mishevima kako se zabija.Zovi Mesha Bog ti dragi dao ako imalo pameti imas
- Logovan
#22711 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Opet Kodro... Bravo. 
- cyprus
#22712 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Kodro ovim definitivno postaje materijal za reprezentaciju... Ne sumnjam u Mešu...
- Ajatolah_
#22713 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Snimak gola na 0:22 (ofsajd?
):
Šta ja znam, moj je utisak više da je golove dao u najboljim mogućim momentima, nego što je pokazao sad neki kvalitet... Ne treba zaboraviti da je ove sezone bio uglavnom na klupi i zabio tek 3 gola.
Rekao bih, da nije ovog sjajnog učinka u play-offu, da se u Osasuni vjerovatno ne bi planirali previše oslanjati na njegove usluge u Primeri. Ovako je itekako skrenuo pažnju na sebe, priliku će dobiti, pa vidjet ćemo.
Poziv u reprezentaciju bi bio pametna stvar, pomogla bi mu da se u klubu još ozbiljnije računa na njega. No opet kažem, po učinku iz protekle sezone, ne vjerujem da je trenutno kvalitetniji od ovih naših rezervnih napadača, ali s druge strane s iskustvom iz Primere bi imao šansu da bude bolji od svih njih, tako da ga se svakako isplati malo pogurati.
Šta ja znam, moj je utisak više da je golove dao u najboljim mogućim momentima, nego što je pokazao sad neki kvalitet... Ne treba zaboraviti da je ove sezone bio uglavnom na klupi i zabio tek 3 gola.
Rekao bih, da nije ovog sjajnog učinka u play-offu, da se u Osasuni vjerovatno ne bi planirali previše oslanjati na njegove usluge u Primeri. Ovako je itekako skrenuo pažnju na sebe, priliku će dobiti, pa vidjet ćemo.
Poziv u reprezentaciju bi bio pametna stvar, pomogla bi mu da se u klubu još ozbiljnije računa na njega. No opet kažem, po učinku iz protekle sezone, ne vjerujem da je trenutno kvalitetniji od ovih naših rezervnih napadača, ali s druge strane s iskustvom iz Primere bi imao šansu da bude bolji od svih njih, tako da ga se svakako isplati malo pogurati.
- cyprus
#22714 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ja se nadam (mada sumnjam) da smo dovoljno sazreli da prestanemo očekivati tako od nekih novih imena da donesu neke preokrete i revoluciju u igru naše reprezentacije... Tako mislim da ne treba očekivati ni od Kodre da će odjednom postat novi Džeko iz najboljih dana i slično... Međutim, ulazak u Primeru (i to kakav) je sigurno referenca koja se ne smije ignorisati i Meša na momka mora obratiti pažnju...Ajatolah_ wrote:Snimak gola na 0:20:
Poziv u reprezentaciju bi bio pametna stvar, pomogla bi mu da se u klubu još ozbiljnije računa na njega. No opet kažem, po učinku iz protekle sezone, ne vjerujem da je trenutno kvalitetniji od ovih naših rezervnih napadača, ali s druge strane s iskustvom iz Primere bi imao šansu da bude bolji od svih njih, tako da ga se svakako isplati malo pogurati.![]()
Doduše, i ja se malo začudih.. Znam da ni prošle, a ni ove sezone nije baš briljirao, pa rekoh otkud sad da eksplodira na samom kraju... Mislim svaka mu čast, ovo zaista može značiti probijanje leda i početak jedne velike uzlazne putanje u karijeri... Bumo vidjeli...
- Bosanski_kralj
#22715 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Nek on nastavi zabijati, ne mora biti klasa Džeke, dovoljno da bude u rangu Ibiševića. 
- Ajatolah_
#22716 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Kakve god da napadače imamo, izvjesno je da će se kroz par sljedećih godina morati ustaliti nove face, htjeli mi to ili ne, i sad je već krajnje vrijeme da se pojavi neko ozbiljan. Za samo dvije godine - Ibišević puni 34, dakle pozne igračke godine, možda i penzija, a Džeko 32, i ko zna u kojoj će mu fazi tad biti karijera.
Jazuk što je Prevljak imao onakvu povredu, on je bio jedan od tih nekoliko potencijala za koje se mislilo da bi moglo nešto biti od njih. A ovoj trojici, Hodžiću, Bajiću, pa eto i Kodri, slijede strašno bitne sezone za karijeru poslije koje će biti puno jasniji njihovi dometi...
Jazuk što je Prevljak imao onakvu povredu, on je bio jedan od tih nekoliko potencijala za koje se mislilo da bi moglo nešto biti od njih. A ovoj trojici, Hodžiću, Bajiću, pa eto i Kodri, slijede strašno bitne sezone za karijeru poslije koje će biti puno jasniji njihovi dometi...
- luckylaka
#22717 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Interesantno je da su u ovoj 15/16 sezona Djuric i Kodro imali skoro isti ucinak s tim sto je Keno jedno vrijeme bio povrijedjen ali nikome nije palo ni na pamet da ga pozove u goste a kamo li na kakvu beznacajnu utakmicu.Pa imamo najgore skaute na svijetu koji ne vide igraca ispred nosa a ne da nadju jos kakavo pojacanje.Kako mi se sve vise gadi ova reprezentacija zbog razno razni misheva koji tek tako sa guza na guz uzivaju a ne znaju tri igraca reprezentacije.Sjete se pozvati igrace od 30-40 godina da pojacaju reprezentaciju a momaka od 20-25 na stotine.I onda kazu Dzeko i Spaha supci sto nece u Japan.Pametno.Ici nekome zaradjivati da se moze qrciti po Francuskoj,Americi,Svedskoj ...Ma mrsh bagro p...a vam materina.Sto kaze jedan da smo imalo normalna reprezentacija danas bi Francuzima bili primjer kako se navija za drzavnu reprezentaciju a ja ko mulac blejim u tv nit znam ko igra ni zasto se igra.Ufff svasta bi nalajo al bolje na vrijeme stati jer dosli bi na red i Safet i Mesha pa zato,,u suru mumine"

- MOSALJOZE
- USAblues
#22719 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pa neki dan ti velis Sta ce nam Kodro ...a sad ?............. I'm just sayingluckylaka wrote:Interesantno je da su u ovoj 15/16 sezona Djuric i Kodro imali skoro isti ucinak s tim sto je Keno jedno vrijeme bio povrijedjen ali nikome nije palo ni na pamet da ga pozove u goste a kamo li na kakvu beznacajnu utakmicu.Pa imamo najgore skaute na svijetu koji ne vide igraca ispred nosa a ne da nadju jos kakavo pojacanje.Kako mi se sve vise gadi ova reprezentacija zbog razno razni misheva koji tek tako sa guza na guz uzivaju a ne znaju tri igraca reprezentacije.Sjete se pozvati igrace od 30-40 godina da pojacaju reprezentaciju a momaka od 20-25 na stotine.I onda kazu Dzeko i Spaha supci sto nece u Japan.Pametno.Ici nekome zaradjivati da se moze qrciti po Francuskoj,Americi,Svedskoj ...Ma mrsh bagro p...a vam materina.Sto kaze jedan da smo imalo normalna reprezentacija danas bi Francuzima bili primjer kako se navija za drzavnu reprezentaciju a ja ko mulac blejim u tv nit znam ko igra ni zasto se igra.Ufff svasta bi nalajo al bolje na vrijeme stati jer dosli bi na red i Safet i Mesha pa zato,,u suru mumine"![]()
![]()
- luckylaka
#22720 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Nadji gdje sam to napisao da pojedem ovaj laptop.BujrumUSAblues wrote:Pa neki dan ti velis Sta ce nam Kodro ...a sad ?............. I'm just sayingluckylaka wrote:Interesantno je da su u ovoj 15/16 sezona Djuric i Kodro imali skoro isti ucinak s tim sto je Keno jedno vrijeme bio povrijedjen ali nikome nije palo ni na pamet da ga pozove u goste a kamo li na kakvu beznacajnu utakmicu.Pa imamo najgore skaute na svijetu koji ne vide igraca ispred nosa a ne da nadju jos kakavo pojacanje.Kako mi se sve vise gadi ova reprezentacija zbog razno razni misheva koji tek tako sa guza na guz uzivaju a ne znaju tri igraca reprezentacije.Sjete se pozvati igrace od 30-40 godina da pojacaju reprezentaciju a momaka od 20-25 na stotine.I onda kazu Dzeko i Spaha supci sto nece u Japan.Pametno.Ici nekome zaradjivati da se moze qrciti po Francuskoj,Americi,Svedskoj ...Ma mrsh bagro p...a vam materina.Sto kaze jedan da smo imalo normalna reprezentacija danas bi Francuzima bili primjer kako se navija za drzavnu reprezentaciju a ja ko mulac blejim u tv nit znam ko igra ni zasto se igra.Ufff svasta bi nalajo al bolje na vrijeme stati jer dosli bi na red i Safet i Mesha pa zato,,u suru mumine"![]()
![]()
-
Tyke
#22721 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Susic ponovo postigao gol, u pripremnoj utakmici, valjda.
Smrdi mi ovo oko njega i reprezentacije, vec 2. put zaredom zbog "povrede" nije dolazio na okupljanje, da bi odmah nakon reprezentativnih obaveza igrao za klub. Mozda je u dogovoru sa Mesom izbjegao posljednja okupljanja da bi se posvetio klubu i nekom boljem transferu, a i psihicki se odmorio od reprezentativnog pritiska nase javnosti i navijaca. Bas se nadam slicnom scenariju.
Smrdi mi ovo oko njega i reprezentacije, vec 2. put zaredom zbog "povrede" nije dolazio na okupljanje, da bi odmah nakon reprezentativnih obaveza igrao za klub. Mozda je u dogovoru sa Mesom izbjegao posljednja okupljanja da bi se posvetio klubu i nekom boljem transferu, a i psihicki se odmorio od reprezentativnog pritiska nase javnosti i navijaca. Bas se nadam slicnom scenariju.
- Point.
#22722 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Hoce li Susic ikada napustiti Hajduk?
- cyprus
#22723 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pa, nadajmo se da nećePoint. wrote:Hoce li Susic ikada napustiti Hajduk?
-
Paul F.
#22724 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ja da sam na njegovom mjestu, izbjegavo bih reprezentaciju. Koji će mu kurac u životu da mu nepismena stoka traži grešku.Tyke wrote:Susic ponovo postigao gol, u pripremnoj utakmici, valjda.
- ultima_palabra
#22725 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Tyke wrote:Susic ponovo postigao gol, u pripremnoj utakmici, valjda.