Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
bosanska senzacija
#22701 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pape u ovim kvalifikacijama postavlja toliko visoke standarde da će se uskoro minimalne pobjede od 1 ili 2 gola razlike početi smatrati neuspjehom. 
- Baltazar_khan
#22702 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
svaka ti čast PAPE 
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#22703 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
zamisli još da hoda po evropi i gleda buduce igracebosanska senzacija wrote:Pape u ovim kvalifikacijama postavlja toliko visoke standarde da će se uskoro minimalne pobjede od 1 ili 2 gola razlike početi smatrati neuspjehom.
-
Kontra__
#22704 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Uhvatit ga sad na foru u po' kvalifikacija i produzit ugovor do 2016, bice kasnije kasno kad zohari navale sa svih strana! 
-
ketronsd1
#22705 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Hoces da ti se jos naguzi?Admir_1984 wrote:zamisli još da hoda po evropi i gleda buduce igracebosanska senzacija wrote:Pape u ovim kvalifikacijama postavlja toliko visoke standarde da će se uskoro minimalne pobjede od 1 ili 2 gola razlike početi smatrati neuspjehom.
- Obuca9
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#22707 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
tobe jarabbiObuca9 wrote:Bog.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#22708 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ne kontašketronsd1 wrote:Hoces da ti se jos naguzi?Admir_1984 wrote:zamisli još da hoda po evropi i gleda buduce igracebosanska senzacija wrote:Pape u ovim kvalifikacijama postavlja toliko visoke standarde da će se uskoro minimalne pobjede od 1 ili 2 gola razlike početi smatrati neuspjehom.
-
internazionale
#22709 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ma dobar je papeAdmir_1984 wrote:zamisli još da hoda po evropi i gleda buduce igracebosanska senzacija wrote:Pape u ovim kvalifikacijama postavlja toliko visoke standarde da će se uskoro minimalne pobjede od 1 ili 2 gola razlike početi smatrati neuspjehom.
samo još da snima utakmice na cd-ove a ne na kasete
i da zovne cocalića
pa daj nam španiju da se igramo
- noiserr
#22710 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Naruzi covjek Medunjanin-a a ovaj iz inata ko iz haubice pa u raslje. Pape legenda 
- Bosanski_hibrid
#22711 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
internazionale wrote:ma dobar je papeAdmir_1984 wrote:zamisli još da hoda po evropi i gleda buduce igracebosanska senzacija wrote:Pape u ovim kvalifikacijama postavlja toliko visoke standarde da će se uskoro minimalne pobjede od 1 ili 2 gola razlike početi smatrati neuspjehom.
i da zovne cocalića
Jeli to ti ozbiljno? I tebi su fakat cd-ovi alternativa VHS-u
-
internazionale
#22712 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
samo nadopunjujem admira 1984 sa papetovim manamaBosanski_hibrid wrote:internazionale wrote:ma dobar je papeAdmir_1984 wrote:
zamisli još da hoda po evropi i gleda buduce igrace
i da zovne cocalića
Jeli to ti ozbiljno? I tebi su fakat cd-ovi alternativa VHS-u![]()
i da dodam još koju:
papak ne zna odijelo obući pa na klupi sjedi u trenerci
ne zna da priča tj. da zabavlja novinare/balegare na pressicama
nikakav trener vodio samo male klubove
sjebo ex-yu reprezentaciju u španiji '82...
eto pa dodaj i ti koju
-
ketronsd1
#22713 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Naletio si mi prviAdmir_1984 wrote:
ne kontaš
- Mračajski proto
-
north
#22715 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Još malo Pape, još tri tekme za odraditi, pa da za sva vremena začepiš gubicu svim neznalicama i bezobraznicima i doneseš osmijeh na lice ovom napaćenom narodu..... Aferim za ovo večeras

- luckylaka
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
-
MrAmani96
#22718 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Odlicne rezultate i sve. Pape majstore. Samo mi nije jasno kako pape ostvari takve rezultate, a nije imao neku vrhunsku trenersku karijeru, prije sto je dosao u repku. Nije mi jasno kako moze tako lako ubiti ekipu kao na primjer latviju. Jel to do taktike, ili vec moral cijele ekipe, sto je razlog udlicni igara? Ja evo igram football manager i ne mogu dobiti blizu takve rezultate kao pape, sto sve samo sebi govori. odlican trener. Je li sve ovo radi moral ili taktike, je li neko moze odgovoriti na ovo pitanje
- luckylaka
#22719 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Vidis buraz PAPE je u ovoj reprezentaciji institucija,ljudina koja ce da vjeruje igracu po kojem ce ovdje pola,,strucnjaka,,da sere danima kao,,klocovima,,takvima PAPE ukaze povjerenje od prve minute i jednostavno igrac ga nece iznevjeriti.PAPE nije cirkusant koji obecava nego selektor koji radi polako,tiho ali sigurno.PAPE je jednostavno legenda i vjerujem da to sami igraci postuju do kraja jer inace ne bi PAPE izjavio,,Divota je raditi sa ovim igracima,,Jednostavno PAPE je autoritet koji je spojio iskustvo i mladost i i napravio za sada povoljan rezultat(na zalost neki koji se ovdje lazno predstavljaju kao BiH navijaci)PAPE ima cilj i ABD do godine u ovo doba pakovati kofere.MrAmani96 wrote:Odlicne rezultate i sve. Pape majstore. Samo mi nije jasno kako pape ostvari takve rezultate, a nije imao neku vrhunsku trenersku karijeru, prije sto je dosao u repku. Nije mi jasno kako moze tako lako ubiti ekipu kao na primjer latviju. Jel to do taktike, ili vec moral cijele ekipe, sto je razlog udlicni igara? Ja evo igram football manager i ne mogu dobiti blizu takve rezultate kao pape, sto sve samo sebi govori. odlican trener. Je li sve ovo radi moral ili taktike, je li neko moze odgovoriti na ovo pitanje
- MyTao
#22720 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Stvarno... i Mourinho je odlican trener a nekada je bio dijete... kako to??MrAmani96 wrote:Odlicne rezultate i sve. Pape majstore. Samo mi nije jasno kako pape ostvari takve rezultate, a nije imao neku vrhunsku trenersku karijeru, prije sto je dosao u repku. Nije mi jasno kako moze tako lako ubiti ekipu kao na primjer latviju. Jel to do taktike, ili vec moral cijele ekipe, sto je razlog udlicni igara? Ja evo igram football manager i ne mogu dobiti blizu takve rezultate kao pape, sto sve samo sebi govori. odlican trener. Je li sve ovo radi moral ili taktike, je li neko moze odgovoriti na ovo pitanje
- cekpi
#22721 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ljepo jutro danas svice. Ocekivana pobjeda - ad acta.
Idemo sada dalje do Slovaka i ne ocekujem probleme sa njima. Samo lagano i pametno. Nek je i ta tekma ponovo "presudna" i tako sve do kraja i konacnog cilja: da pravu "historijsku" tekmu igramo u Brazilu.
Laprdala ce i dalje laprdati, stim sto ih vise niko i ne ferma.
Pape objasnio !!
- Pape zna sta radi I raja mu vjeruje

Idemo sada dalje do Slovaka i ne ocekujem probleme sa njima. Samo lagano i pametno. Nek je i ta tekma ponovo "presudna" i tako sve do kraja i konacnog cilja: da pravu "historijsku" tekmu igramo u Brazilu.
Laprdala ce i dalje laprdati, stim sto ih vise niko i ne ferma.
Pape objasnio !!
- Muhamed Đakmić
#22722 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma nije Pape sigurno iz samog vrha svjetskih taktičara, ali i da jeste, to bi nas ubilo. Čovjek je vidio koji je kreativni potencijal ove ekipe, da imaš možda i najširu ponudu različitih profila playmakera u ekipi u cijeloj Evropi i svjestan je da to treba iskoristiti. Ne bih ja kakvog tersa i taktičara na klupu, unazadio bi nas sigurno. Nema se potrebe ovoj ekipi nametati pretjerana disciplina kada stvari ovako funkcionišu gotovo perfektno. To što fali ne može nadoknaditi niti jedan selektor.
A o motivaciji nema potrebe ni govoriti, mislim da je kohezija očigledna i laiku.
A o motivaciji nema potrebe ni govoriti, mislim da je kohezija očigledna i laiku.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#22723 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
đe su oni što Husejinovića hoće?
Pa nije Pape Štimac da služi ko Mamićev dealer za nabijanje cijena igračima, a repka izlog za bolju prodaju
Pape je je to!
Pa nije Pape Štimac da služi ko Mamićev dealer za nabijanje cijena igračima, a repka izlog za bolju prodaju
Pape je je to!
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#22724 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mujica bolan kako se izvuce neki dan, nista ne pricasJoseMujica wrote:đe su oni što Husejinovića hoće?
Pa nije Pape Štimac da služi ko Mamićev dealer za nabijanje cijena igračima, a repka izlog za bolju prodaju![]()
![]()
Pape je je to!
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok