Čekamo Docsis 3.1 pa da vidimo tu optiku na djelu
O programskoj šemi se nema šta ni raspravljati, pa HD kanal niti jedan u osnovnoj ponudi (ni u najskupljem paketu), pa nema dalje
Moderator: Benq
ja sam u Sarajevu, internet isto 21-25 mb/s a paket 40.otkrivenje wrote:I kod mene je SK katastrofa. Ledi svaki čas (područje Viteza). A ni brzina interneta nije nešto Bog zna što. Imam paket 60/4, a trenutno je 21/3.
U svakom slucaju su i bolji i KULTURNIJI od onih koji se jave na 1444 , lik zvace i puca balone dok razgovara na telefon. O ponudi oba operatera necu razgovarati jer bi to bilo smijesno , pucaju po usima sa cijenama a usluga nidje veze, ako cu platit 70KM onda hocu da znam za sta placam , hocu brz net , HD kanale , D3 GO da mogu gledat tv na racunaru / tabletu...sencobih wrote:A ovi u TM su neka fina raja?Benq wrote:Sto se mene licno tice uopste ne razmisljam o telekomu, kad dodje taj dan da se moram odlucit za neki od TM paketa , to cu i uradit , a da dam pare lihvarima u telekomu , ne pada mi na pamet.
Logično da žvače žvaku kada ima debelu štelu pa ga ni Novalić ne može smijeniti, dok ove iz TM supporta nakon svakog razgovora možeš "ocijeniti" od 1 do 5 (još te zamoli na kraju razgovora da ne spuštaš slušalicu i da ga ocijeniš), i od toga mu ovisi da li će mu odbiti od plate ili čak otkaz uručiti pa je jednostavno prisiljen da bude ljubazan i smiren, pa neka van posla bude seljačina najveća, ali dok razgovara sa korisnikom ima da se drži one "Kunde ist König"!Benq wrote:U svakom slucaju su i bolji i KULTURNIJI od onih koji se jave na 1444 , lik zvace i puca balone dok razgovara na telefon. O ponudi oba operatera necu razgovarati jer bi to bilo smijesno , pucaju po usima sa cijenama a usluga nidje veze, ako cu platit 70KM onda hocu da znam za sta placam , hocu brz net , HD kanale , D3 GO da mogu gledat tv na racunaru / tabletu...sencobih wrote:A ovi u TM su neka fina raja?Benq wrote:Sto se mene licno tice uopste ne razmisljam o telekomu, kad dodje taj dan da se moram odlucit za neki od TM paketa , to cu i uradit , a da dam pare lihvarima u telekomu , ne pada mi na pamet.
Tebi senco sve najbolje , ali sto se tice telekoma cista nula..
Kakanj isto ...... SK ledi i koči i na analognoj. A na digitali je negledljivo.titinho wrote:Ima li neko danas problema sa slikom koja pomalo ledi na svim hd kanalima, na ovim nasim bht i ftv ne ledi, al na SK3 ledi i na obicnom i na SK3HD
Jacina singala mi je 50% i cini mi se -6dB
Kao sto onaj Novalićev puca balone tako i ovi nedjeljom testiraju module.Maharadza wrote:Znači istina je da testiraju module, dok su problemi?!
I ranije je meni znalo lediti, pogotovu kada gledam Špance navečer, mada ovo je nešto ozbiljno čim ledi na svim kanalima!sencobih wrote:Kao sto onaj Novalićev puca balone tako i ovi nedjeljom testiraju module.Maharadza wrote:Znači istina je da testiraju module, dok su problemi?!
Par puta nista novo,bar su prema meni bili korektni ako sam imao problema. Ne sumnjam da su i prema drugima isti arsini.tap3ah75 wrote:Je li ko ikada dobio umanjen račun od Telemaha?.
i mene to isto zanima , ali eto sve mislim vikend je , a mail je poslan u petak ppodnedowydyenya wrote:Postovani Telemach
Kada se mogu ocekivati konkretni odgovori za cam module nama koji smo se prijavili putem maila [email protected]. Za sada od primljenog info odgovora da ste zaprimili mail nista novo.
Hvala
Vjerovatno kada se spoje sa HS-om, da kada zazivi zajednicki sistem. To je moja predpostavka.typeOnegative wrote:i mene to isto zanima , ali eto sve mislim vikend je , a mail je poslan u petak ppodnedowydyenya wrote:Postovani Telemach
Kada se mogu ocekivati konkretni odgovori za cam module nama koji smo se prijavili putem maila [email protected]. Za sada od primljenog info odgovora da ste zaprimili mail nista novo.
Hvala
Mostar preko vikenda ista priča.titinho wrote:Ima li neko danas problema sa slikom koja pomalo ledi na svim hd kanalima, na ovim nasim bht i ftv ne ledi, al na SK3 ledi i na obicnom i na SK3HD
Jacina singala mi je 50% i cini mi se -6dB
Do Skype-a je, nije do Telemach-a.vkmiro wrote:Telemach!
Internet radi a Skype ne radi??
šta se dešava?
Telemach!vkmiro wrote:Telemach!
šta se dešava?
E, jesi humor od čovjekauncas wrote:Telemach!vkmiro wrote:Telemach!
šta se dešava?
Internet radi a vode nema ??
šta se dešava?