BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- cyprus
- Artest
#22677 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ovaj car me je poslije svjetskog uvjeravao da ce Sajke napravit bolju trenersku karijeru od Vahe, bolji angazmani i tako to.Tyke wrote:Nemoj ga vise Kipre, i on je necije dijete, hhh. Nas orator, Artest, se pogubi ko Hadzira u zitu, na kraju o Bosnjacima i tim fazonima...![]()
KlinGtone, kad svako uskoci i pocne baratati informisanoscu, a momci mu sve crno na bijelo predocise.
I mene je iznenadio njegov odlazak, ponajvise jer je bio standardan i pozrtvovan na utakmicama. Upucuje me na Vranjesovu zelju da zaradi vise para. A ko jebe napredak igraca, nabijanje iskustva u ponajboljoj ligi Evrope, nit je star pa da ne moze napredovati i ustaliti se u jakoj ligi, a tako i vecu platu zaradjivati.
El Fatiha
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#22678 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Bilo je i Vahi El Fatiha od Mese....s drugim timom ga covjek
i to na njegovom terenu 
- Artest
#22679 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Vaha nam je strpo minimum milion dolara u kasu Saveza (Alzir, Japan). Bez obzira sto je mozda ispao supak jer nije htio prihvatit da vodi repstaciju svoje zemlje, mislim da ga negdje duboko grize savijest zbog svega toga i pokusava se iskupit ovakvim gestama. Mislim, mogao je i bez toga. Zbogom zohari i taj rad.
Vjerujem da je Begicu i co. vrlo omiljen lik.
- MOSALJOZE
#22680 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Nema taj čovjek čarobni štapić,kojim mahne,i sve bude potaman.Vaha ne zeli da vodi našu repku iz mnogo razloga,izmedju ostalogArtest wrote:Vaha nam je strpo minimum milion dolara u kasu Saveza (Alzir, Japan). Bez obzira sto je mozda ispao supak jer nije prihvatio da vodi repstaciju svoje zemlje, mislim da ga negdje duboko grize savijest zbog svega toga i pokusava se iskupit ovakvim gestama. Mislim, mogao je i bez toga. Zbogom zohari i taj rad.
-novac,taj čovjek hoće pare nećemo se lagat
-pomoćnici,nije on čovjek koji će klimnuti glavom kada mu savez zbog nacionalnog ključa kaže kako mora imati odredjenje pomoćnike
-autoritet,Vaha ne poznaje termin "zvijezda",atmosfera bi začas pukla ko tikva
- luckylaka
#22681 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ja stvarno nekad ne kontam neke ljude ovdje.Ubijes forumasa argumentima a on i dalje glavom kroz zid.Eno recimo moj jaran@Point mjesecima nas ubjedjuje kako je Medo karina a Medo ispade hit ove sezone,evo i ova ubjedjuje ljude da je Vranjes karina(onaj drugi jeste karina) i kad mu dokazes da nije on opte ono svoje jeste.Cak je na kraju sezone bolje ocijenjen igrac od ,,mega,giga zvijezde"Halilovica.Sad sto je otisao treba njega pitati,ili sto je Miske otisao u Kinu(jel i on karna)sto je Sejo otisao ...
-
Paul F.
#22682 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Slažem se. Mislim da je također vrlo bitno ocjeniti šta trener može napraviti. Nijednom nije u cilju da ga buše na tekmama.MOSALJOZE wrote: Nema taj čovjek čarobni štapić,kojim mahne,i sve bude potaman.Vaha ne zeli da vodi našu repku iz mnogo razloga,izmedju ostalog
-pomoćnici,nije on čovjek koji će klimnuti glavom kada mu savez zbog nacionalnog ključa kaže kako mora imati odredjenje pomoćnike
-autoritet,Vaha ne poznaje termin "zvijezda",atmosfera bi začas pukla ko tikva
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#22683 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
heheheheh sto mi je to poznato ovdje na forumu.....dzaba statistike, dzaba argumentiluckylaka wrote:Ja stvarno nekad ne kontam neke ljude ovdje.Ubijes forumasa argumentima a on i dalje glavom kroz zid.Eno recimo moj jaran@Point mjesecima nas ubjedjuje kako je Medo karina a Medo ispade hit ove sezone,evo i ova ubjedjuje ljude da je Vranjes karina(onaj drugi jeste karina) i kad mu dokazes da nije on opte ono svoje jeste.Cak je na kraju sezone bolje ocijenjen igrac od ,,mega,giga zvijezde"Halilovica.Sad sto je otisao treba njega pitati,ili sto je Miske otisao u Kinu(jel i on karna)sto je Sejo otisao ...
-
Tyke
#22684 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Poluistina. Jesam rekao da ce voditi daleko bolje klubove nakon SP-a u roku od 2 godine, vjerovatno renomiranije nego Vahine (sto i nije tesko), ali sam se ocito zeznuo i priznajem da sam tu pogrijesio. Ocekivao sam neki bolji angazman Susica na osnovu igranja SP, ali ocito on nije trener za jace klubove. Priznajem da sam tu pogrijesio.Artest wrote:Ovaj car me je poslije svjetskog uvjeravao da ce Sajke napravit bolju trenersku karijeru od Vahe, bolji angazmani i tako to.Tyke wrote:Nemoj ga vise Kipre, i on je necije dijete, hhh. Nas orator, Artest, se pogubi ko Hadzira u zitu, na kraju o Bosnjacima i tim fazonima...![]()
KlinGtone, kad svako uskoci i pocne baratati informisanoscu, a momci mu sve crno na bijelo predocise.
I mene je iznenadio njegov odlazak, ponajvise jer je bio standardan i pozrtvovan na utakmicama. Upucuje me na Vranjesovu zelju da zaradi vise para. A ko jebe napredak igraca, nabijanje iskustva u ponajboljoj ligi Evrope, nit je star pa da ne moze napredovati i ustaliti se u jakoj ligi, a tako i vecu platu zaradjivati.![]()
El Fatiha
Nego, jesil se odlucio za Vranjesa, jel' odigrao par ili nepar utakmica?
El-Bekare
- luckylaka
#22685 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ma mene podsjeca na onu kada je na tarabi pisali pic.a i tip uporan hoce da ga zavali.Stani malo prokontaj.U vremenu compa,googla i ostali gluposti dobro moras pregledati statistiku da nesto javno napisese.Evo ja mom drugu $Point nakon dva kola izraelske lige napisem kako se Medo odlicno snasao,kaze on ,,ma nije to nista"Ok.nekon 3-4 kola Medo jos bolji igra,asistira,daje golove kazem,Jes vidio@Point Medo se pravo razigrai kaze on,,ma to se malo potrefilo"Na kraju prvenstva Medo car,Kralj u klubu za sekundu im izmace titula,navijaci i strucno stab odusevljeni Medom,kazem @Jes vidio@Point covjek u zibotnoj formi",kaze on vidjeces sledece sezone bice truba.hrasno38 wrote:heheheheh sto mi je to poznato ovdje na forumu.....dzaba statistike, dzaba argumentiluckylaka wrote:Ja stvarno nekad ne kontam neke ljude ovdje.Ubijes forumasa argumentima a on i dalje glavom kroz zid.Eno recimo moj jaran@Point mjesecima nas ubjedjuje kako je Medo karina a Medo ispade hit ove sezone,evo i ova ubjedjuje ljude da je Vranjes karina(onaj drugi jeste karina) i kad mu dokazes da nije on opte ono svoje jeste.Cak je na kraju sezone bolje ocijenjen igrac od ,,mega,giga zvijezde"Halilovica.Sad sto je otisao treba njega pitati,ili sto je Miske otisao u Kinu(jel i on karna)sto je Sejo otisao ...![]()
![]()
![]()
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#22686 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
He stvar je u tome sto su uglavnom radi o nedovrsenim i nigdje iskazanim likovima koji kenjaju po svjetskim, evropskim, balkanskim i BH velicinama. Naravno argumnetovana kritika je sasvim OK ali npr. srati po Edinu zato sto je los u Romi u kontekstu reprezentacije u kojoj je skoro pa uvijek dobar nidje veze. Dizati u zvijezde Pjanica koji je fenomenalan u Romi a nigdje ga nema u reprezentaciji opet nidje veze. I tako redom.....ali svi oni su nasi momci koji brane na zelenom terenu obraz nase drzave mada ih mogao hladno da boli kurac i uvijek bi ama bas uvijek mogli naci izgovor jer uglavnom igraju iz patriotskih pobuda a ponajmanje iz nekih ekonomskih. Ja vjerujem da je 70% onoga sto su dobili igranjem u reprezentaciji se baziralo na prremijama koje su vezane za SP a sve ostalo kao i u vecini nasih selekcija je humanitarni rad.luckylaka wrote:Ma mene podsjeca na onu kada je na tarabi pisali pic.a i tip uporan hoce da ga zavali.Stani malo prokontaj.U vremenu compa,googla i ostali gluposti dobro moras pregledati statistiku da nesto javno napisese.Evo ja mom drugu $Point nakon dva kola izraelske lige napisem kako se Medo odlicno snasao,kaze on ,,ma nije to nista"Ok.nekon 3-4 kola Medo jos bolji igra,asistira,daje golove kazem,Jes vidio@Point Medo se pravo razigrai kaze on,,ma to se malo potrefilo"Na kraju prvenstva Medo car,Kralj u klubu za sekundu im izmace titula,navijaci i strucno stab odusevljeni Medom,kazem @Jes vidio@Point covjek u zibotnoj formi",kaze on vidjeces sledece sezone bice truba.hrasno38 wrote:heheheheh sto mi je to poznato ovdje na forumu.....dzaba statistike, dzaba argumentiluckylaka wrote:Ja stvarno nekad ne kontam neke ljude ovdje.Ubijes forumasa argumentima a on i dalje glavom kroz zid.Eno recimo moj jaran@Point mjesecima nas ubjedjuje kako je Medo karina a Medo ispade hit ove sezone,evo i ova ubjedjuje ljude da je Vranjes karina(onaj drugi jeste karina) i kad mu dokazes da nije on opte ono svoje jeste.Cak je na kraju sezone bolje ocijenjen igrac od ,,mega,giga zvijezde"Halilovica.Sad sto je otisao treba njega pitati,ili sto je Miske otisao u Kinu(jel i on karna)sto je Sejo otisao ...![]()
![]()
![]()
Tako nam se vrti oko Spahe,Vede,Ede,Ogija,Visce...samo se ceka los trenutak ili losa partija i odmah krece lavina.Od koga.Jel treba da navedemo forumase koji konstantno seru po igracima i reprezentaciji od Bihaca do Gorazda.Svaka im cast.Meni bi se ruka osusila kada bi svaki dan ponavljao isto Vedo krampa,Dzeko klo,Spaha kabadahija,Vranjes duduk,Tino levat,Sunja truba...P aimate izbora .Index i S.C, placu za takvim tzv.BiH navijacima.
Tako je ovakvih navijaca na Poskoku pun kurac a u Banja Luci na pasija preskakala. I oni jebu majku i Dzeki i Pjanicu i Vedi i zele im sve najgore u zivotu.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#22687 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
pa u čemu je problem što je neko govorio da je medunjanin karina, kada on i jeste bio karina. totalno van forme, sušio klupu na tribinama, van treninga, trom, spor i to je vidjelo i po njegovom zalaganju u kvalifikacijskim utakmicama. njegova i naša sreća je što on nije totalno zakržljo i što se uspio totalno preporoditi u makabiju i to se pokazalo na ovom kupu i u prijateljskoj utakmici sa španijom.luckylaka wrote:Ja stvarno nekad ne kontam neke ljude ovdje.Ubijes forumasa argumentima a on i dalje glavom kroz zid.Eno recimo moj jaran@Point mjesecima nas ubjedjuje kako je Medo karina a Medo ispade hit ove sezone,evo i ova ubjedjuje ljude da je Vranjes karina(onaj drugi jeste karina) i kad mu dokazes da nije on opte ono svoje jeste.Cak je na kraju sezone bolje ocijenjen igrac od ,,mega,giga zvijezde"Halilovica.Sad sto je otisao treba njega pitati,ili sto je Miske otisao u Kinu(jel i on karna)sto je Sejo otisao ...
- Artest
#22688 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Medunjanin je vise puta dokazao da se na njega moze racunat protiv ekipa iz treceg ili jos slabijeg sesira. Gotovo sam je rijesio Kipar. Ali, kad ti dodje Belgija, on je ponisten; on je manjak na terenu... U svemu je bitno njegovo velicanstvo kontekst.
Jerbo, u odgovarajucim tekmama, i vranjesevic i vrsaljevic su znali licit na igraca. I tako zavarat raju.
Srecice, Vranjes je karina od igraca. Fakat da je odigrao utakmica koliko vec jeste u Primeri, nece ga grijat u dalekom Kazahstanu, niti promijeniti cinjenicu iz prethodne, cini mi se vise puta ponovljene recenice.Nego, jesil se odlucio za Vranjesa, jel' odigrao par ili nepar utakmica?
- luckylaka
#22689 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Kada procitas sto pise u postu onda mozemo diskutovati ozbiljno a povrsnoe izvlaciti ono sto tebi pase ne ide nikaka.DAkle citiram,,Medo ispade hit ove sezone"malakh wrote:pa u čemu je problem što je neko govorio da je medunjanin karina, kada on i jeste bio karina. totalno van forme, sušio klupu na tribinama, van treninga, trom, spor i to je vidjelo i po njegovom zalaganju u kvalifikacijskim utakmicama. njegova i naša sreća je što on nije totalno zakržljo i što se uspio totalno preporoditi u makabiju i to se pokazalo na ovom kupu i u prijateljskoj utakmici sa španijom.luckylaka wrote:Ja stvarno nekad ne kontam neke ljude ovdje.Ubijes forumasa argumentima a on i dalje glavom kroz zid.Eno recimo moj jaran@Point mjesecima nas ubjedjuje kako je Medo karina a Medo ispade hit ove sezone,evo i ova ubjedjuje ljude da je Vranjes karina(onaj drugi jeste karina) i kad mu dokazes da nije on opte ono svoje jeste.Cak je na kraju sezone bolje ocijenjen igrac od ,,mega,giga zvijezde"Halilovica.Sad sto je otisao treba njega pitati,ili sto je Miske otisao u Kinu(jel i on karna)sto je Sejo otisao ...
- luckylaka
#22690 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Kad vidim kakve sve reprezentacije igraju na euro place mi se. Kako nas amateri sjebase... amaterski savez, amaterski selektori, amaterski pristup igraca 
- Logovan
#22691 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Hadžić napustio Eskihaesspirspor.
- luckylaka
#22692 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Gdje ce, ima mjesta u Zelji I SaLogovan wrote:Hadžić napustio Eskihaesspirspor.
- Logovan
#22693 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ne bih volio da dođe kod nas, taman bio zadnji igrač na svijetu.luckylaka wrote:Gdje ce, ima mjesta u Zelji I SaLogovan wrote:Hadžić napustio Eskihaesspirspor.
-
Crvena Tifoza
#22694 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Otkad je Medunjanin napistio Instagram, opet se razigrao. 
- USAblues
#22695 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Logovan wrote:Ne bih volio da dođe kod nas, taman bio zadnji igrač na svijetu.luckylaka wrote:Gdje ce, ima mjesta u Zelji I SaLogovan wrote:Hadžić napustio Eskihaesspirspor.
- Logovan
#22696 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ne vidim vala šta je toliko smiješno.
- ultima_palabra
#22697 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
EskisekspirsporLogovan wrote:Hadžić napustio Eskihaesspirspor.
- insaneinthebrain
#22698 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
to im je prvo pojacanje za ovu sezonu

- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#22699 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
luckylaka wrote:Ja stvarno nekad ne kontam neke ljude ovdje.Ubijes forumasa argumentima a on i dalje glavom kroz zid.Eno recimo moj jaran@Point mjesecima nas ubjedjuje kako je Medo karina a Medo ispade hit ove sezone,evo i ova ubjedjuje ljude da je Vranjes karina(onaj drugi jeste karina) i kad mu dokazes da nije on opte ono svoje jeste.Cak je na kraju sezone bolje ocijenjen igrac od ,,mega,giga zvijezde"Halilovica.Sad sto je otisao treba njega pitati,ili sto je Miske otisao u Kinu(jel i on karna)sto je Sejo otisao ...
Moj Lucky kad se sjetim sta si ti za Sajju govorio, jbg svi imamo svoje favorite i one koji to nisu
- luckylaka
#22700 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Podsjeti mi. Mozda da sam mu jebao sve Po spisku pa dobio haman mjesec dana bana ili da sam ga hvalio sto nas je odveo na svjetsko, doveo Besica. Hajrovića, Kolasinca ili kada se spustio na nivo amatera pa zajebao kvalifikacije.Slo Burner wrote:luckylaka wrote:Ja stvarno nekad ne kontam neke ljude ovdje.Ubijes forumasa argumentima a on i dalje glavom kroz zid.Eno recimo moj jaran@Point mjesecima nas ubjedjuje kako je Medo karina a Medo ispade hit ove sezone,evo i ova ubjedjuje ljude da je Vranjes karina(onaj drugi jeste karina) i kad mu dokazes da nije on opte ono svoje jeste.Cak je na kraju sezone bolje ocijenjen igrac od ,,mega,giga zvijezde"Halilovica.Sad sto je otisao treba njega pitati,ili sto je Miske otisao u Kinu(jel i on karna)sto je Sejo otisao ...
Moj Lucky kad se sjetim sta si ti za Sajju govorio, jbg svi imamo svoje favorite i one koji to nisu