Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
azdralovic wrote:Ja neko jutro sjedam u auto i gledam nasuprot mene gospodja parkira (Gradacacka ulica, dovozi dijete u skolu). I kako je mjesto prilicno malo, a paralelno se parkira, udari 2-3 puta ovoga iza sebe.
I ja izadjem reko izvinite gospodjo udarili ste auto iza sebe nekoliko puta, govori ona pa sta nisam puno, jel mu sta bilo.
Reko danas sutra ce i moj auto biti tu iza pa cete mene udariti. Govori ona pa dobro hajde vidjet cu da ostavim podatke vlasniku. Na ovom fakat nije bilo neke stete, ali koliko mozes biti bezobrazan i neosjetljiv u tom svijetu gdje se sve oko tebe okrece.
BTW isti cosak su mi 3 puta ogrebali na autu, a po vratima imam bezbroj udaraca
Naravno da ne podrzavam niti odobravam, ali s druge strane lagano prislajanjanje na branik bez stete je uobicajena tehnika parkiranja u nekim napucenim gradovima tipa Pariz ili Rim. Na kraju krajeva primarna funnkcija branika ili karambolke je upravo to, druga je stvar sto je branik evoluirao iz dijela koji stiti i dio koji treba zastititi.
A za sta koriste kamere i parking senzori ?
Ja san cuo davozila ostavljaju u leru da se bubace u parizu
Previse su blizu, ali i normalnije je blize primaci se suvozavim vratima jer pravis sebi prostor da izadjes, a i taj drugi svakako vozac udje pa izvuce auto pa suvozac sjedne.
Zavisi kako gledaš na stvari. Možda je audi bio tu prvi parkiran, pa se parkirao golf i onda ovaj sa bmv-om ušao u sredinu i upravo sebi napravio prostor da izađe. A možda su oba njegova, a na bmv-u pokvarena suvozačeva vrata, pa ih štiti audijOm.
Šalim se. Baš je čudno. Ovo se moralo cicati
Dok god se ovi i ovakvi ne pocnu slati na psihijatrijska vjestacenja od po 3 mjeseca nema fajde....
Ne moze normalan insan zauzeti citav trotoar i "tjerati" pjesake na tramvajske sine. Ne moze i tacka!