Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hrasno38 wrote:
Koje razmisljane sunce ti jebem Pa bolan nebio ti su ljudi platili jednu stolicu 1000 KM i kad bude neko kod vas placao jednu stolicu 1000KM sto je misaona imenica za bordo boje onda tako pricaj. 1090 je 8% a MUP-u je Zeljo dao jos jedno 15% pa sta treba da imate na kraju isti broj navijaca ko domacin.
kakve ti samo gluposti valjas evo kod mene imaju dvije karte istoka, imas kod Hamde (SDA) u Hadzicima 6 karti koje mogu koristiti građani i td.
o kakvim ti misaonim imenicama pricas? idi covjece molo se osvjezi vodom, izađi prošetaj uzmi zraka.
To je van pameti ali nejse sljedeci put ne treba uopste karte davati Sarajevu nego ih fino treba prodavati Zeljo. Odakle nekome pravo da govori u ime svih navijaca jer ih ja znam 10 koji ce ici na derbi i koje boli kurac sta kaze uprava i djeca sa navijacke tribine.
Kako je ovo moguće? To što Horde zla ne idu organizovano ne znači da drugi trebaju ispaštati. Ima onih koji misle svojom glavom, a ne glavom nekog vođe koji je odlučio da neće ići na derbi. Ovo je nepoštovanje prema svojim navijačima. Garant je neko mislio otići na utakmicu, da rahat gleda derbi.
hrasno38 wrote:
To je van pameti ali nejse sljedeci put ne treba uopste karte davati Sarajevu nego ih fino treba prodavati Zeljo. Odakle nekome pravo da govori u ime svih navijaca jer ih ja znam 10 koji ce ici na derbi i koje boli kurac sta kaze uprava i djeca sa navijacke tribine.
Gdje ce tih 10 majmuna karte kupiti. Nadam se da ih ni igraci nece pozdraviti, cak im je i klub ledja okrenuo.
hrasno38 wrote:
Koje razmisljane sunce ti jebem Pa bolan nebio ti su ljudi platili jednu stolicu 1000 KM i kad bude neko kod vas placao jednu stolicu 1000KM sto je misaona imenica za bordo boje onda tako pricaj. 1090 je 8% a MUP-u je Zeljo dao jos jedno 15% pa sta treba da imate na kraju isti broj navijaca ko domacin.
kakve ti samo gluposti valjas evo kod mene imaju dvije karte istoka, imas kod Hamde (SDA) u Hadzicima 6 karti koje mogu koristiti građani i td.
o kakvim ti misaonim imenicama pricas? idi covjece molo se osvjezi vodom, izađi prošetaj uzmi zraka.
djesi pametni nisam te propozno....samo ni ti sam ne znas sta si htio reci. imas prodatih skoro 700 karata, Caruga koliko sam cuo dvije i vjerujem da ima jos bruka navijaca sa ovog foruma koji su izvalili 1000 KM za tu kartu kao sto i imas firmi koje su kupile vise komada pa onda pred svaku utakmicu daju svojim radnicima ili nebitno sefovima. I sta treba da za derbi vama ustupe ta mjesta...hahaha.....hoce kad i vi ustupite ono prkno od svecane loze gostujcim navijacima..... Idi umij se pocelo je opasno da vas baca
Kako je ovo moguće? To što Horde zla ne idu organizovano ne znači da drugi trebaju ispaštati. Ima onih koji misle svojom glavom, a ne glavom nekog vođe koji je odlučio da neće ići na derbi. Ovo je nepoštovanje prema svojim navijačima. Garant je neko mislio otići na utakmicu, da rahat gleda derbi.
Budi siguran da ne postoji niti jedan navijac FKS koji misli drugacije
daj uozbilji se, ti si bar fer bio.
klub je pregovarao, dao minimum ispod kojeg ne zeli ici vasi nisu pristali i klub ne zeli ucestovati u tome.
A hoće li vratiti karte pitari danas? Da onda može se znati da neće doći niko na tribinu?
Pa da se angažuje manje policije, uštede se pare, ukine se zabrana ranijeg dolaska na istok? Ispregovara se sa policijom da se ukine tampon zona na istoku ako niko neće doći...
Budi siguran da ne postoji niti jedan navijac FKS koji misli drugacije
To sa sigurnošću ne možemo reći. Da možete kupiti ulaznice za druge tribine bez pokazivanja članske, u redu. Ovako mi to nije u redu, isto ću reći ako bude na Koševu. Vaš izbor, meni ne smeta. Samo kažem.
hrasno38 wrote:
Gdje ce tih 10 majmuna karte kupiti. Nadam se da ih ni igraci nece pozdraviti, cak im je i klub ledja okrenuo.
heheheheh ko je majmun u cijeloj prici je za diskusije....al ovo su ljudi koji navijaju za Sarajevo kada ti nisi bio ni u tecnom obliku i koje boli kurac za maloumnicima koji se kao nazivaju nekim "vodjama"! I takvih ja znam 10 a vjeruj mi da ce biti pun kurac takvih navijaca i neka ih oni i trebaju da gledaju derbi jer oni nikada u zivotu nisu iscupali ni jednu jedinu stolicu nigdje.
Ahha, misle vasom glavom.
Eto vam derbi pa se sirite. Da se pitam ne bi ni uprava isla jer sta imaju tamo raditi ako ne idu navijaci. Pizda ko' izda.
Realno, NK/FK Z vec godinama ucjenjuje nase navijace i vrijeme je bilo da se kaze dosta. Evo nisam ja balavac sa tribine, realan sam ali ovo s Grbavice je odavno preslo svaku mjeru.
vryzas wrote:
Ja svoju godisnju za sjever dao jaranu koji navija za FKS. Kupovace ljudi za svoju raju.
Problem je sto sa tim kartama ne mogu ici tamo gdje je njihov dio. Sjedit ce medju nama. Meni ne smeta.
Karte za navijace Sarajeva su razlicite boje.
Ovaj moj haver ce biti sa svojim burazom i njegovom ekipom koja navija za FKŽ. Hoce covjek da pogleda derbi, sve normala.
Znam jos par ljudi koji ce ici sa svojom rajom.
Bilo je tako i ranije...bilo i bice bez obzira na "huligane", prepucavanja uprava, bojkot i ostala sranja.
vicious wrote: Kakvo je to poređenje, kakvi omjeri kad na Koševu na jug dođu svi oni koji su na Grbavici inače i na jugu i na sjeveru. Onda dodaj i istok Koševa tu.
Nije tacno da oni koji su na Grbavici na sjeveru dolaze na Kosevu na jug. Vecina raje sa sjevera na Grbavici se prebaci na zapad na Kosevu kad je derbi.
Aha. A ko su onda ti ljudi koji haman napune jug na Koševu, a na Grbavici ih nema? Koliko znam jug na Grbavici ima kapacitet oko 3000?
To sa sigurnošću ne možemo reći. Da možete kupiti ulaznice za druge tribine bez pokazivanja članske, u redu. Ovako mi to nije u redu, isto ću reći ako bude na Koševu. Vaš izbor, meni ne smeta. Samo kažem.
Ama bolan guse se ljudi, nema have kontas...nece vise niko glavu u torbu da meće zbog necije oholosti i komplexa
hrasno38 wrote:
djesi pametni nisam te propozno....samo ni ti sam ne znas sta si htio reci. imas prodatih skoro 700 karata, Caruga koliko sam cuo dvije i vjerujem da ima jos bruka navijaca sa ovog foruma koji su izvalili 1000 KM za tu kartu kao sto i imas firmi koje su kupile vise komada pa onda pred svaku utakmicu daju svojim radnicima ili nebitno sefovima. I sta treba da za derbi vama ustupe ta mjesta...hahaha.....hoce kad i vi ustupite ono prkno od svecane loze gostujcim navijacima..... Idi umij se pocelo je opasno da vas baca
opet samo palamiudis, eto ti znas pa se kaciz za Carugu. odmakni malo od monitora idi ba uzmi malo zraka ubise te komplksi. otidji u sda dace i tebi kartu pa se mozes kofrcit.