Povreda Cou-a i Mane na ACON-u. Do tada prvi na tabeli i jebanje ostatka lige.MyTao wrote:Ma ovo je pad u formi... kao i svake godine. Eto kostalo ih je to ovog kupa, sto je steta... ali u Ligi i u LS su jos uvijek u igri, i top 4, i prolaz dalje iz grupe nebi trebali doci u pitanje... Sto i jeste neka mjera tima sad za sada.
Prosle godine ovo se isto desilo u Januaru.
Najvaznije je da sada malo dobiju na stabilnosti, neka tjesna pobjeda sada za vikend, i jos dvije tri takve tekme i ovi navijaci sto bi jedne sedmice menagera proglasili svetcem, a druge ga otjerali motkom bi se malo smirili.
Ovdje neki stvarno imaju nerealna ocekivanja... Liverpool nije favorit ni za jedan trofej, vec deset godina ne mogu da se postave kao neki top 4 tim, a o titulu da ne pricamo. Klopp je vratio tim tu, sada je cilj da ga tu i zadrzi... tek tada se moze pricati o titulama.
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- sve_ovo_ja
#22676 Re: Liverpool FC
- BHF_Manijak
#22677 Re: Liverpool FC
Ko je ba drk'o?! Ja od pocetka sezone, kad je pola foruma drkalo na prijateljske utakmice i Audi kup, govorim da je ova ekipa i dalje goli qrac i da nije konkurentne za ama bas nista. Prosle sezone se poklopilo sa jako losim Unitedom i slabim Arsenalom, pa su izborili LP, ove godine sigurno nece sa ovakvkom igrom i pored Uniteda, Chelsea, Citya i Tottenhama!MyTao wrote:Stvarno katastrofa... zadnji u ligi, zadnji u grupi u LS... Ispali iz najjaceg kupa sa najjacom postavom.
Klopp OUTTTT
Ko djeca jbt. Prije dvije sedmice kada su naguzili Arsenal svi ste drkali na Kloppa... Dvije sedmice kasnije i odjednom znate vise od njega![]()
I nema to veze s preterivanjem "Stvarno katastrofa... zadnji u ligi, zadnji u grupi u LS... Ispali iz najjaceg kupa sa najjacom postavom.", bitno je sto dvije godine pod Kloppom nikakva napretka ne vidis. Ne vidis da se pravi ekipa, ne vidis da se dovode pojacanja koja ce kroz xx period donijeti nesto. Smijesne prelazne rokove imaju, igra toplo-hladno evo dvije godine.
Upravo tako, naguze Arsenala, pa ih onda dobiju neke ojebine, dobiju Chelsea, pa onda 5 utakmica bez pobjede i tako u krug...
Al' eto, ti se i dalje zavaravaj da je ovo top i da su konkurentni na svim poljima.
-
Mustang1
#22678 Re: Liverpool FC
Ja sam vam rekao da je on u pogresno vrijeme tu. Nece covjek dovesti skupljeg igraca od 40 miliona i to je to 
- Muhamed Đakmić
#22679 Re: Liverpool FC
Sad ste počeli i blisku historiju prekrajatisve_ovo_ja wrote:Povreda Cou-a i Mane na ACON-u. Do tada prvi na tabeli i jebanje ostatka lige.MyTao wrote:Ma ovo je pad u formi... kao i svake godine. Eto kostalo ih je to ovog kupa, sto je steta... ali u Ligi i u LS su jos uvijek u igri, i top 4, i prolaz dalje iz grupe nebi trebali doci u pitanje... Sto i jeste neka mjera tima sad za sada.
Najvaznije je da sada malo dobiju na stabilnosti, neka tjesna pobjeda sada za vikend, i jos dvije tri takve tekme i ovi navijaci sto bi jedne sedmice menagera proglasili svetcem, a druge ga otjerali motkom bi se malo smirili.
Ovdje neki stvarno imaju nerealna ocekivanja... Liverpool nije favorit ni za jedan trofej, vec deset godina ne mogu da se postave kao neki top 4 tim, a o titulu da ne pricamo. Klopp je vratio tim tu, sada je cilj da ga tu i zadrzi... tek tada se moze pricati o titulama.
Liverpool je posljednji put bio na diobi prvog mjesta 30. oktobra prošle godine, u januaru je Chelsea već pobjegao na 6 ili više bodova i nije uopšte postojala nikakva borba za prvo mjesto.
- sve_ovo_ja
#22680 Re: Liverpool FC
Do m'neMuhamed Đakmić wrote:Sad ste počeli i blisku historiju prekrajatisve_ovo_ja wrote:Povreda Cou-a i Mane na ACON-u. Do tada prvi na tabeli i jebanje ostatka lige.MyTao wrote:Ma ovo je pad u formi... kao i svake godine. Eto kostalo ih je to ovog kupa, sto je steta... ali u Ligi i u LS su jos uvijek u igri, i top 4, i prolaz dalje iz grupe nebi trebali doci u pitanje... Sto i jeste neka mjera tima sad za sada.
Ovdje neki stvarno imaju nerealna ocekivanja... Liverpool nije favorit ni za jedan trofej, vec deset godina ne mogu da se postave kao neki top 4 tim, a o titulu da ne pricamo. Klopp je vratio tim tu, sada je cilj da ga tu i zadrzi... tek tada se moze pricati o titulama.![]()
Liverpool je posljednji put bio na diobi prvog mjesta 30. oktobra prošle godine, u januaru je Chelsea već pobjegao na 6 ili više bodova i nije uopšte postojala nikakva borba za prvo mjesto.
- MyTao
#22681 Re: Liverpool FC
E jbg sad... Jesi li ozbiljan kada kazes da nikakog napredka ne vidis od kako je Klopp tu?? Pa ovo je tek drugi put u zadnjih 7 ili 8 godina od kako Liverpool igra LP... Postoji ona freak sezona iz 13/14 koja se dogodila a da niko ne zna kako... Brandon je bio truba prije nje, I bio je posle nje...BHF_Manijak wrote:Ko je ba drk'o?! Ja od pocetka sezone, kad je pola foruma drkalo na prijateljske utakmice i Audi kup, govorim da je ova ekipa i dalje goli qrac i da nije konkurentne za ama bas nista. Prosle sezone se poklopilo sa jako losim Unitedom i slabim Arsenalom, pa su izborili LP, ove godine sigurno nece sa ovakvkom igrom i pored Uniteda, Chelsea, Citya i Tottenhama!MyTao wrote:Stvarno katastrofa... zadnji u ligi, zadnji u grupi u LS... Ispali iz najjaceg kupa sa najjacom postavom.
Klopp OUTTTT
Ko djeca jbt. Prije dvije sedmice kada su naguzili Arsenal svi ste drkali na Kloppa... Dvije sedmice kasnije i odjednom znate vise od njega![]()
I nema to veze s preterivanjem "Stvarno katastrofa... zadnji u ligi, zadnji u grupi u LS... Ispali iz najjaceg kupa sa najjacom postavom.", bitno je sto dvije godine pod Kloppom nikakva napretka ne vidis. Ne vidis da se pravi ekipa, ne vidis da se dovode pojacanja koja ce kroz xx period donijeti nesto. Smijesne prelazne rokove imaju, igra toplo-hladno evo dvije godine.
Upravo tako, naguze Arsenala, pa ih onda dobiju neke ojebine, dobiju Chelsea, pa onda 5 utakmica bez pobjede i tako u krug...
Al' eto, ti se i dalje zavaravaj da je ovo top i da su konkurentni na svim poljima.
Klopp je vratio tim ponovo u LP, samo to je veliki napredak u odnosi na ono gdje je Liverpool bio zadnju deceniju, plan je zadrzati klub tu... Ko god ima ocekivanja da ce ovaj Liverpool sada osvajati titule se vara I ocekivanja su nerealna. Drugo, Klopp je Liverpoolu donio neki identitet, imaju stil I igru, I sve se gradi oko toga... nije kao prije kada je Lambert mjenjao Suareza, pa Balotelli... nista se nije znalo. Klopp je do sada po prilicno pogodio sa transferima I dolaze igraci koji igraju njegovu igru.
Ovaj tim ima u sebi dovoljno da ponovo izbori top 4... To je neko realan domet ove ekipe... slijedece sezone kada dodje Keita, vjerovatno I van Dijk, onda jos neka pojacanja onda se moze ocekivati vise. Stvarno ne kontam pricu o nekakvoj krizi
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#22682 Re: Liverpool FC
Zanimljivo je to da Klopp ima losij rezultat od toliko osporavanog Rodgersa 
- Muhamed Đakmić
#22683 Re: Liverpool FC
Ma ja i dalje mislim, a imao sam ranije čak i raspravu o tome, da je Klopp u pet deka sa Rodgersom 
Odnosno da nijedan nisu loši treneri.
Garancija dobrih rezultata u Liverpoolu ne postoji, ma kojeg trenera da dovedeš na čelo kluba.
Finansijska pozicija je takva da se teško možeš nositi sa barem četiri druga kluba u ligi. Ali ne djeluje ovo dobro, ovaj ljetni prelazni rok je urađen loše, a Klopp je dosad realno mogao imati formiranu ekipu za borbu za titulu. Meni djeluje daleko od toga.
Odnosno da nijedan nisu loši treneri.
Garancija dobrih rezultata u Liverpoolu ne postoji, ma kojeg trenera da dovedeš na čelo kluba.
Finansijska pozicija je takva da se teško možeš nositi sa barem četiri druga kluba u ligi. Ali ne djeluje ovo dobro, ovaj ljetni prelazni rok je urađen loše, a Klopp je dosad realno mogao imati formiranu ekipu za borbu za titulu. Meni djeluje daleko od toga.
- zomri
#22684 Re: Liverpool FC
Rado bih uletio i branio Kloppa, ali mi nešto ne ide danas 
- MyTao
#22685 Re: Liverpool FC
Pa I nije... ali da se to uvidi potrebno je malo ukljuciti mozak i nesto sto se zove logika.un1ted wrote:Zanimljivo je to da Klopp ima losij rezultat od toliko osporavanog Rodgersa
Brandon je na pocetku svoje karijere u Liverpoolu odigrao dvije sezone, u jednoj je bio 8. a u drugoj za malo uzeo ligu... Zbog toga ima uspjesniji ucinak od Kloppa koji u jednoj sezoni ima top 4, a drugu punu jos nije ni imao u klubu.
Rodgers nije dobio otkaz za svoje prve dvije sezone, vec za dvije zadnje... ako za dvije godine Klopp bude imao losiji ucinak od Rodgersa onda se moze pricati o tome kako je ko uradio i ko je bio bolji za Liverpool.
Smijesno je i porediti Kloppa sa Rodgersom koji je morao otici u Skotsku i da bi uzeo neki titulu i to sa klubom koji je to radio i bez njega.
- AmiĐa_Idriz
#22686 Re: Liverpool FC
Nr bih da prekidam raspravu ali ipak bi samo da vam javim da Matip i Lovren nisu bili na današnjem treningu.
Ocekuju se Klavan i Gomez protiv Lestera, opet.

Ocekuju se Klavan i Gomez protiv Lestera, opet.
- AmiĐa_Idriz
#22687 Re: Liverpool FC

Ovo cisto da nas Toma ne pocne zajebavat hhehehe
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- AmiĐa_Idriz
#22689 Re: Liverpool FC
Hoce biti seksa kasnije kad nam opale Vardy i co kontru a dole Ragnar sam cuva prostor od 30m 
- zomri
#22690 Re: Liverpool FC
Je li se meni čini ili ova dvojica bojkotuju Kloppa?
- Charuga
- Globalni moderator
#22692 Re: Liverpool FC
Negdje pročitah, Arsenal nije izgubio otkad je otišao Chamberlain, a Liverpool nije dobio otkad su ga doveli ... 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#22693 Re: Liverpool FC
Edit: izvadi se, al svejedno onaj promašaj
- sve_ovo_ja
#22694 Re: Liverpool FC
Jebi jebi Mignolet konju kad imaš koga
- King_Kenny
#22700 Re: Liverpool FC
Okazaki mu držao lijevu ruku... Kod ovog gola kriv je Matip - napravio glup nepotreban faul