e pogubih se...
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- drug_profi
#22651 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
e pogubih se...
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#22652 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
nema zakonske osnove da ih postavi...drug_profi wrote:U BBI ima znak zabrane.NediM17 wrote:Druze profi, vidim da cu morati biti konkretniji, podzemne garaze i LPG, ima li kakvih restrikcija oko toga? Ja nisam vidio ni u BBI, ni u Mepasu. Za SCC ne znam, ne parkiram tamo nikad. Znam za jos neke gdje ne stoji znak zabrane za LPG vozila.
Ali ja sam bosnjo i ne jebem to...
a mepas ima jednu od urednijih garaža u državi
meni je importane isto među boljima
SCC ko je skontao kako funkcioniše, snaći će se... ali meni samo ne ide u glavu kako kreneš na izlaz a nisi platio, gdje ima džabe garaža
hrđava zgrada je odron
a čekajte novi bingo, tu će biti ljepota
-
nebogori
#22653 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
kako nema zakonske osnove da postavi?mk ultra wrote:nema zakonske osnove da ih postavi...drug_profi wrote:U BBI ima znak zabrane.NediM17 wrote:Druze profi, vidim da cu morati biti konkretniji, podzemne garaze i LPG, ima li kakvih restrikcija oko toga? Ja nisam vidio ni u BBI, ni u Mepasu. Za SCC ne znam, ne parkiram tamo nikad. Znam za jos neke gdje ne stoji znak zabrane za LPG vozila.
Ali ja sam bosnjo i ne jebem to...
a mepas ima jednu od urednijih garaža u državi
meni je importane isto među boljima
SCC ko je skontao kako funkcioniše, snaći će se... ali meni samo ne ide u glavu kako kreneš na izlaz a nisi platio, gdje ima džabe garaža![]()
hrđava zgrada je odron
a čekajte novi bingo, tu će biti ljepota![]()
privatna garaza moze haman sta hoce zabraniti
- alibaba_i_30_godina
#22654 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Immportane ima jednu od najgorih garaža, ono usko nesto, parkiras normalno auto, kasnije dodjes I vidiš da se moraš provlaciti da udjes u njega jer se neko parkirao pored, isto u svojoj traci, ali džaba.
Alta ima dobar parking, isto tako BBI koji je širok, osvijetljen i ima prostora koliko hoćeš. SCC je meni takodjer ok, ali vidim zašto bi nekima mogao biti problem, pogotovo onima koji ne vladaju dobro kvacilom.
Alta ima dobar parking, isto tako BBI koji je širok, osvijetljen i ima prostora koliko hoćeš. SCC je meni takodjer ok, ali vidim zašto bi nekima mogao biti problem, pogotovo onima koji ne vladaju dobro kvacilom.
- mk ultra
#22655 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
To je javni objekat, bez obzira sto je privatninebogori wrote: kako nema zakonske osnove da postavi?
privatna garaza moze haman sta hoce zabraniti
-
nebogori
#22656 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
da javni al moze ograniciti u njemu sta da ulazi kao sto je konzumu ogranicio svinjetinu i sveukupno u citavom objektu
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#22657 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Cini mi se da po zakonima EU, u podzemnu garazu lpgijasi ne mogu, e sad kod nas,to je vec druga prica.
-
NediM17
#22658 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Čini, ne čini...
https://www.youtube.com/watch?v=3KUFIbk08RA
Kako u kojoj zemlji i kako u kojoj garaži.
https://www.youtube.com/watch?v=3KUFIbk08RA
Kako u kojoj zemlji i kako u kojoj garaži.
Last edited by NediM17 on 29/07/2019 19:38, edited 1 time in total.
- mk ultra
#22659 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nisam nasao misljenje uleme o LPG
-
NediM17
#22660 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zeleno gorivo, dakle halal.mk ultra wrote:Nisam nasao misljenje uleme o LPG
- mk ultra
#22661 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sa svim sigurnosnim mehanizmima na bocama za LPG opasnije je vozilo na benzin 5x, al haj... nigdje u zakonu nasem nema, a nema ni fetvaNediM17 wrote:Zeleno gorivo, dakle halal.mk ultra wrote:Nisam nasao misljenje uleme o LPG
- mk ultra
#22662 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Sve tri trake za parkiranje
- Travnički Noćni Šetač
#22663 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Bio sam u toj guzvi... tuzno je kako se traka za zaustavljanje popunila i zaglavila, pa kad se trebalo skloniti hitnoj pomoći koja je naišla sredinom izmedju dvije trake, ovi u lijevoj su mogli lijevo do ograde ali ovi u desnoj jedva malo desno radi kolone u zaustavnoj traci...
A druga kola hitne pomoći su zaglavila u zaustavnoj, i tek kad je policajac pješke došao uspio je raskloniti nekoliko auta i uvući hitnu u koridor po sredini...
...
Koja smo mi stoka na cesti to je nepojmljivo...
A druga kola hitne pomoći su zaglavila u zaustavnoj, i tek kad je policajac pješke došao uspio je raskloniti nekoliko auta i uvući hitnu u koridor po sredini...
...
- Optimist
#22664 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kad ce video?Travnički Noćni Šetač wrote:Bio sam u toj guzvi... tuzno je kako se traka za zaustavljanje popunila i zaglavila, pa kad se trebalo skloniti hitnoj pomoći koja je naišla sredinom izmedju dvije trake, ovi u lijevoj su mogli lijevo do ograde ali ovi u desnoj jedva malo desno radi kolone u zaustavnoj traci...
...
- Qler
#22665 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
To je i meni palo na pamet seljačine misle da su pokupile pamet svijeta kad idu za ustavnim i onda hitna ne može proći zbog tih debila... Stoka sitnog zuba..Travnički Noćni Šetač wrote:Bio sam u toj guzvi... tuzno je kako se traka za zaustavljanje popunila i zaglavila, pa kad se trebalo skloniti hitnoj pomoći koja je naišla sredinom izmedju dvije trake, ovi u lijevoj su mogli lijevo do ograde ali ovi u desnoj jedva malo desno radi kolone u zaustavnoj traci...
...
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#22666 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
pa to su ovi ''pametni'' sto zaobilaze i po gradu trakama za iskljucenje i slicno.
nego jesul ovi na zacelju upalili sva Ćetri?
nego jesul ovi na zacelju upalili sva Ćetri?
- hopi
#22667 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
gledaj stoke u zaustavnoj traci, pa da je meni vlast kako bi ih opalio po džepu.
a čuj pitanja, a ko god nailazi na kolonu na autputu i zautavlja se će upaliti sva 4 ako ima zdravog razuma, a ko nema može voziti i zaustavnom komotno.
a čuj pitanja, a ko god nailazi na kolonu na autputu i zautavlja se će upaliti sva 4 ako ima zdravog razuma, a ko nema može voziti i zaustavnom komotno.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#22668 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
meni rade sva 3 stop svjetla ,nemam potrebe da palim zmigavce 
- alibaba_i_30_godina
#22669 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja bih lagano sve opalio po džepu ove sto su išli zaustavnom trakom, zamislite da je neko bio teže povrijeđen, a hitna ne može da prodje. 
- Leopard_SA
#22670 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Onima koji su se zadesili u zaustavnoj traci jer ko njima moze zabraniti da voze tom trakom, ‘ta ce njima neko govoriti kuda smiju, a kuda ne smiju voziti oduzeti vozilo, naplatiti najvecu mogucu kaznu i zabraniti upravljanje motornim vozilom.
Ne daj Bože da je neko bio teze povrijedjen i da mu je svaki trenutak znacio, a hitna pomoc zbog gore navedenih ne moze proci
Fuj, fuj, fuj, fuj...
Ne daj Bože da je neko bio teze povrijedjen i da mu je svaki trenutak znacio, a hitna pomoc zbog gore navedenih ne moze proci
Fuj, fuj, fuj, fuj...
- Travnički Noćni Šetač
#22671 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
A ne znam sada... imao sam problem kod skidanja snimaka kad sam se vratio kuci moram sutra zatraziti pomoc imam nekih problema sa SD karticom... ili sa kamerom vidjecemo....Optimist wrote:
Kad ce video?
EDIT:
Ovako je otprilike to izgledalo....

- mk ultra
#22672 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ocigledno je da su svi pametni i da svima ovo odgovara jer niko ne reagujeLeopard_SA wrote:Onima koji su se zadesili u zaustavnoj traci jer ko njima moze zabraniti da voze tom trakom, ‘ta ce njima neko govoriti kuda smiju, a kuda ne smiju voziti oduzeti vozilo, naplatiti najvecu mogucu kaznu i zabraniti upravljanje motornim vozilom.
Fuj, fuj, fuj, fuj...
- Mea_parvitas
#22673 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jebem ti sunce gdje ja zivim, sa kakvom stokom i moronima.
- skafiskafsnjak
#22674 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
I kazu, s kim si takav si 
- escobar__
#22675 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Možda ne bi bili stoka kad bi se ovakvo ponašanje sankcionisalo, ovako dok se sve svodi na forumsku diskusiju mislim da papci mogu bit rahat i radit šta hoće kao i do sada.