Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tutku wrote:Sinoc je na faceu bio smijesan sa komentarom kako se ne bi trebali voditi postupci protiv politicara - jer je historija pokazala da su neefikasni i skupi. Ovo bi tesko proslo u bilo kojoj iole demokratskoj drzavi, no kod nas je ta vladavina prava odavno samo zabluda pa tako i predsjednim drzave moze na takav nacin nedvojbeno utjecati na tuzilastvo i to pod jako perfidnim izgovorom skupih istraga tj. Postupaka u cjelini. Jadni smo mi.
Ne laje kuca sela radi.
Zna on da ce, prije ili kasnije, i njegova (ne)djela neki tuzilac obradjivati.
tutku wrote:Sinoc je na faceu bio smijesan sa komentarom kako se ne bi trebali voditi postupci protiv politicara - jer je historija pokazala da su neefikasni i skupi. Ovo bi tesko proslo u bilo kojoj iole demokratskoj drzavi, no kod nas je ta vladavina prava odavno samo zabluda pa tako i predsjednim drzave moze na takav nacin nedvojbeno utjecati na tuzilastvo i to pod jako perfidnim izgovorom skupih istraga tj. Postupaka u cjelini. Jadni smo mi.
Ne laje kuca sela radi.
Jasno je meni zasto on laje, ali ono se ne smije dopustati. Pritisak na pravosudje ide sad vec prilicno preko bilo koje mjere
Ne laje kuca sela radi.
Jasno je meni zasto on laje, ali ono se ne smije dopustati. Pritisak na pravosudje ide sad vec prilicno preko bilo koje mjere
plasirana oblata je rezultat izvrtanja cinjenica - sve sto je Predsjednik rekao je bojim se da ovo nije potpuno isti slucaj kao i sa svim ostalim politicarima....
jako fin nastup - a najbitnije od svega je cilj - nas narod mora napredovati i mora se poboljsati kvalitet zivota.....
-LIBERO- wrote:Prc. Evo rece Bakir, da je fakticki koalicija sa SBB i Fahrom, stvar koja ce zaustaviti istrage od strane Campare. Jer kao, nije potrebno pokretati postupke, kad se zna da nece nista biti dokazano. A kako on to zna
Koalicija je dosta jasna. Zapravo razlozi priblizavanja ove dvojice.
Ma naravno
ali je tragikomicno
posebno zbog svih onih koji su se marisali za vrijeme kampanja...
dzukele
Ova Bakirova izjava o tužilaštvo je zaista sramotna i prvorazredni skandal.Samo govori koliko su furseta uzeli i koliko su osjećaja izgubili za sva dešavanja.
sarajevoxxxx wrote:Ova Bakirova izjava o tužilaštvo je zaista sramotna i prvorazredni skandal.Samo govori koliko su furseta uzeli i koliko su osjećaja izgubili za sva dešavanja.
izjava koja pocinje sa : bojim se da od tih postupaka nema nista - jer jos niti jedan nije optuzen ? potrose se sredstva poreskih obveznika vrijeme ugled i na kraju nista...
formiranje kampanje na vadjenju rijeci iz konteksta je samo dokaz koliko je duboko dno koje je opozicija dotakla.... jos jedna u nizu ubleha..
-LIBERO- wrote:Prc. Evo rece Bakir, da je fakticki koalicija sa SBB i Fahrom, stvar koja ce zaustaviti istrage od strane Campare. Jer kao, nije potrebno pokretati postupke, kad se zna da nece nista biti dokazano. A kako on to zna
Dakle teoretski kada bude padao Dodik , pasce u paketu I ova dvojica.
Vazno je samo da im brak do tada potraje.
Sloboda Dragana Covica mi govori da ova trojica (cetvorica) zapravo nikada nece pasti I da ce uveliko presisati neunistivog Milu Djukanovica.
SDP je imao sansu da pohapsi I zatvori krvopije.
Vaznije su im bile jebene fotelje.....
Sloboda Dragana Covica mi govori da ova trojica (cetvorica) zapravo nikada nece pasti I da ce uveliko presisati neunistivog Milu Djukanovica.
povezivanje SDA sa Dodikom je nista vise no jos jedna u nizu podvala Bosnjacima.....
Dodik kad padne nasljediti ce ga novi Dodik - a SDA do sada, u poredjenju sa svim predstavljenim alternativama ne moze pasti nego samo rasti a tokom tog rasta BiH moze samo napredovati...
tokom sljedece godine biti ce vidljivi povecani pokusaji podvala prema SDA a samim tim i prema Bosnjacima -
Keep calm and support SDA !
Samo SDA na svim nivoima - U jedinstvu je snaga.
Last edited by HM 2011 on 06/12/2015 21:17, edited 1 time in total.
povezivanje SDA sa Dodikom je nista vise no jojs jedna u nizu podvala Bosnjacima.....
Dodik kad padne nasljediti ce ga novi Dodik - a SDA do sada, u poredjenju sa svim predstavljenim alternativama ne moze pasti nego samo rasti a tokom tog rasta BiH moze samo napredovati...
sabina1 wrote:
povezivanje SDA sa Dodikom je nista vise no jojs jedna u nizu podvala Bosnjacima.....
Samo SDA na svim nivoima - U jedinstvu je snaga.
SDA = Bosnjaci
SDA je politicka partija u BiH koja je okupila i okuplja nevjerovatno velik broj najkvalitetnijih kadrova naseg naroda ali i ostalih....
Gledajuci kroz to SDA je snaga BiH - podrzi SDA na svim nivoima....
HM 2011 wrote:
SDA je politicka partija u BiH koja je okupila i okuplja nevjerovatno velik broj najkvalitetnijih kadrova naseg naroda ali i ostalih....
JThomas wrote:slična tvojim satiričnim samo što je on ozbiljan.
Ma kakvi ozbiljan, on je lazovcina sa dna SDA kace koja je placena da pise lazi i prosipa SDA propagandu.
ps - Fahrin avaz cijeli dan drzi, kao udarnu vijest, saopstenje SDA povodom SDP prozivke.........a ne tako davno po tri dan je stajala slika Bakirove matere uz naslov "Jednu vrecu za mog Bakira"
HM 2011 wrote:
antologijska recenica...
On je kod mene odavno izgubio rejting ozbiljnog sugovornika. Tako da ono, klasicni stranacki bot