Haman pa identicni telefoni,samo drugi naziv.
Nisu losi nijedan u srednjem rangu ali nisu ni po cemu ni dobri,ono da se nesto istice.
Meni je ljepsi 13 lite pa bi mi to mozda prevagnulo.
Moderator: Benq
Haman pa identicni telefoni,samo drugi naziv.
E on je osjetno bolji u vise segmenata...ima bolji chipset i ima OIS na kameri.Ima odlican ekran sa podrskom za dolby vision.
Zbog izbora kvalitetnih slušalica.
Svaki Redmi note PRO ima bolje kamere od non PRO verzije.
Ali zato uz telefon na poklon daju silikonsku masku.citroen xm wrote: ↑24/01/2024 08:47 Pa već se prodaje kod nas. Ima ga par radnji već 7-10 dana. Između ostalog počela je prodaja i u Mi store-u, samo što Mi store kod nas nema veze sa Mi store prodavnicama u regionu. Oni imaju pre order cijene sa finim popustom, naši ne daju nikakav.
Naravno.
telefon valja ali mu ne valja cijena, ne uzimaj još kod ovih naših idiota željnih masne zarade, kad taj isti telefon u oficijelnom mi store-u košta 100 KM manje.banjaluka078 wrote: ↑24/01/2024 19:34 Valja li ovaj?
https://iqmobile.ba/shop/pametni-telefo ... 5g-12-512/
Na Redmi note 10 pro mi izgorio ekran, pa je valjda vrijeme za novi telefon. Kažu da može zamjena display za nekih 120 KM, ali nemam pojma koliko je to pametna/trajna opcija.
Razmišljala i o Samsung A54 (manje RAM, nešto veća cijena) i Motorola Edge 40 (nema ga u radnjama po BL, samo OLX mi je opcija, a zbog garancije bih radije nešto iz prodavnice).
fora je da im je jeftiniji uvoz (čitaj šverc komerc).citroen xm wrote: ↑25/01/2024 10:22 Koja je fora sa Indijskim verzijama Xiaomi telefona? Vidim par radnji na OLX-u ih prodaje i to naglase, konkretno mislim na Note 13 seriju. Iznenadio sam se da je među njima i Pro Comp radnja koja važi za ozbiljnog trgovca sa regularnom garancijom.