Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#22601 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
jok ...da je kakav otvorio bi matični ured u NS i tamo zaposlio ženu...to je ono što narod traži
- USAblues
#22602 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Point. wrote:Nekad pomislim da bi Papetu ugovorom trebalo zabraniti da se obraca medijima. Neide mi u glavu da on moze izjaviti da mu je logicno da Seferovic izabere Svicarsku npr ili onaj Hajrovic. Sto je logicno? Sto se mali rodio mozda u centru Ciriha? Ipak su to bosanska djeca pa taman da su se sest puta rodila na sred ebenih Alpa. A Pape, taj vrli govornik, ni jednom izjavom nije dao do znanja da ga zaboli tuki za tom djecom, da je imalo mrdno guzicom da da toj djeci do znanja da se racuna na njih.
Vrhunac svega je kad ga je neko upitao je li gledo Kolasinca u Salkeu a ovaj mrtvo hladno nisam, bio sam kuci i gledo El Clasico. Pa zasto ti primas platu, da sjedis u konforu toplog doma u Parizu i uz meso na koso i koju pivu gledas Messija jebo te i Messi i Ronaldo.
Po meni, Pape je trebo odmah poruciti poziv svim potencionalnim reprezentativcima i ubaciti ih makar na minut da ih kapiramo, da im ne damo da mogu birati poslije, a onda vemenom ih zvati ukoliko zadovolje. Tako svi rade, al jok, Pape dobre duse, njemu je logicno da jedan Seferovic Haris igra za Svicu. Vrijeme je da i mi postanemo malo bezobrazni, dosta je merhametli politike, djeca odlaze vozovi prolaze.
- cekpi
#22603 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
poz ekipi na ovom pdfu. citam vas cesto. i mlogo se ispricavam sto ko padobranac uskacem u diskusiju, elem:
- Nas Pape je miran i odmjeren covjek koji je doveden da radi na rezultatima reprezentacije i to mu za sada odlicno ide od ruke. Imamo rezultate, normalnu atmosferu u i oko repke, i ocito uziva podrsku tima, na celu sa kapitenom koga nije bas lako ukrotit.
- Nas Pape se ne libi biti iskren sto je momenat koji fali masi ljudi u ovom sportu, a i uopste u zivotu van fudbala. Slazem se sa njegovom izjavom za Kolasinca, jer koliko ja razumijem, decko nije jos dupe mako da stekne nase drzavljanstvo, a nije i jedini. Moraju se oni potruditi malo vise.
- Nas Pape s pravom misli da je Halilovic Hrvat, kao sto djecko i jeste. I BTW, osim Maminja i par purgera, ko to jos tvrdi da je mali neka velika klasa!?
- Nas Pape gradi imidz reprezentacije koju treba zasluzit i koja vise nije odskocna daska za milionske ugovore.
- Nas Pape je po meni sve ono dobro sto Bosanac ima u sebi + sto je najvaznije ima rezultate iza sebe i kao igrac i sada kao trener
Ono sto treba jeste podrska svih nas - do konacnog putovanja u Juznu Ameriku yearfromnow

- Nas Pape je miran i odmjeren covjek koji je doveden da radi na rezultatima reprezentacije i to mu za sada odlicno ide od ruke. Imamo rezultate, normalnu atmosferu u i oko repke, i ocito uziva podrsku tima, na celu sa kapitenom koga nije bas lako ukrotit.
- Nas Pape se ne libi biti iskren sto je momenat koji fali masi ljudi u ovom sportu, a i uopste u zivotu van fudbala. Slazem se sa njegovom izjavom za Kolasinca, jer koliko ja razumijem, decko nije jos dupe mako da stekne nase drzavljanstvo, a nije i jedini. Moraju se oni potruditi malo vise.
- Nas Pape s pravom misli da je Halilovic Hrvat, kao sto djecko i jeste. I BTW, osim Maminja i par purgera, ko to jos tvrdi da je mali neka velika klasa!?
- Nas Pape gradi imidz reprezentacije koju treba zasluzit i koja vise nije odskocna daska za milionske ugovore.
- Nas Pape je po meni sve ono dobro sto Bosanac ima u sebi + sto je najvaznije ima rezultate iza sebe i kao igrac i sada kao trener
Ono sto treba jeste podrska svih nas - do konacnog putovanja u Juznu Ameriku yearfromnow
- DonVito
#22604 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
cekpi wrote:poz ekipi na ovom pdfu. citam vas cesto. i mlogo se ispricavam sto ko padobranac uskacem u diskusiju, elem:
![]()
-
miki.ba
#22605 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pape ne gleda više kasete, sad gleda na internetu.
Coek napreduje u svakom pogledu
http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-pj ... ngu/105935
- USAblues
#22606 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
"novinari" su najvece zloo danasnjeg drustva!!!!!Po ko zna koji put pokazuju/dokazuju njihov idiotizam....miki.ba wrote:Pape ne gleda više kasete, sad gleda na internetu.Coek napreduje u svakom pogledu
![]()
Citam ovaj clanak koji kaze ..."Tu je 11 igrača, ostali će se priključivati kako budu završavali obaveze u klubovima. Pjanić i Džeko su također stigli, ali danas nisu tu. Vjerovatno će se sutra priključiti ekipi," rekao je Sušić ...
Pa gledam video i Safet govori ".....Dzeko i Pjanic nisu obavezni da budu tu...." Ogromna razlika imedu dvije izjave.... sramite se "novinari"......
Last edited by USAblues on 27/05/2013 21:59, edited 1 time in total.
- BHF_Manijak
#22607 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Treba co'eka pitati gdje nadje kompletne utakmice za download, da i mi mozemo skidati. A sve Pape ovo Pape ono, a co'ek downloduje utakmice k'o covjek!

- htcxone
#22608 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zasto bi mu zabranio? Jel zato što je realan? Nama je jako teško prihvatiti realnost pa nas boli kada nam neko kaže da smo propala država i letargičan narod koji živi u svojim zamišljenim životima (tako od 1. svjetskog rata) i govore "nama je dobro, mi smo najbolji" a reallnost... ma koga to zanima...USAblues wrote:Point. wrote:Nekad pomislim da bi Papetu ugovorom trebalo zabraniti da se obraca medijima. Neide mi u glavu da on moze izjaviti da mu je logicno da Seferovic izabere Svicarsku npr ili onaj Hajrovic. Sto je logicno? Sto se mali rodio mozda u centru Ciriha? Ipak su to bosanska djeca pa taman da su se sest puta rodila na sred ebenih Alpa. A Pape, taj vrli govornik, ni jednom izjavom nije dao do znanja da ga zaboli tuki za tom djecom, da je imalo mrdno guzicom da da toj djeci do znanja da se racuna na njih.
Vrhunac svega je kad ga je neko upitao je li gledo Kolasinca u Salkeu a ovaj mrtvo hladno nisam, bio sam kuci i gledo El Clasico. Pa zasto ti primas platu, da sjedis u konforu toplog doma u Parizu i uz meso na koso i koju pivu gledas Messija jebo te i Messi i Ronaldo.
Po meni, Pape je trebo odmah poruciti poziv svim potencionalnim reprezentativcima i ubaciti ih makar na minut da ih kapiramo, da im ne damo da mogu birati poslije, a onda vemenom ih zvati ukoliko zadovolje. Tako svi rade, al jok, Pape dobre duse, njemu je logicno da jedan Seferovic Haris igra za Svicu. Vrijeme je da i mi postanemo malo bezobrazni, dosta je merhametli politike, djeca odlaze vozovi prolaze.![]()
jes da je receno tisucu puta
, al point. ima point u ovom post
Krenemo od toga da Safet od početka igra na tu kartu da za reprezentaciju igraju kao prvo oni koji VOLE svoju zemlju i nju smatraju SVOJOM domovinom, a kao drugo, da za reprezentaciju igraju oni najbolji (samo kad se sjetim prošlih vremena i "sjajnih" igrača koji su bili cirkus ali po nalogu menadžera nosili dres reprezentacije). Taj isti Safet na Vašu žalost nije Ćiro pa da najavljuje "hebe mi se koga ćemo izvući u baražu, idemo na svjetsko" pa mu ce klanja cijeli stadion...za šta? Za dva poraza od španije i jedan bod sa turskom.. sreća smjene geeneracije u Belgiji, i ppobjeda protiv malih repki gdje je turska kiksala, i sreća Salihoviććeve ljevice...
Safet je napravio nešto izvanredno... pored igre koja je unaprijeđena za svjetlosnu godinu ispred Ćirine, jer sada igramo presing koji je jako teško igrati jer treba jako mnogo uigravanja, igramo sjajnu pas igru, ukomponovao je dva genijalca sa loptom, Misketa i Pjanića u prvih 11 što izgleda zastrašujuće za protivnike koji ne znajukoga da čuvaju, do toga da nam je odbbrana (nikad nisam mislio da ću ovo napisati) granitna! Pored standardnog Spahe, pape dovodi Mujdžu na desnog beka (da ga onaj krmak francuski nije ozljedio nikad nam francuzi nebi dali gol!), zatim isforsira mladog Ogija od kojeg pravi standardnog reprezentativca, a tu je i ubacio kao standardnog Zukanovića.
Treba li reći da smo (') među najefikasnijim reprezentacijama kvalifikacija? Treba li reći da smo najvažniju utakmicu pregazili Grčku?
E taj Safet svojim "GLUPIM" izjavama radi ono što prije niko nije radio i što smatram greškom svih trenera--- EUFORIJA--- euforija i podcjenjivanje su dva recepta za gubljenje utakmica, da ne pričam o prijašnjoj NE disciplini igrača, što je Safet također doveo na zavidan nivo. Još treba reći da je uspio naše novinare nekoliko puta "spustiti" na zemlju i pokazati im da imaju poštovanja prema igračima i njemu i da ne postavljaju GLUPA pitanja (seemir štilić?šta je pjanić doručkovao?jel istina da je ona pričala kao je onaj pricao o onome?).
Rođeni pobjdnik i igrač/trener koji zna pobjeđivati, zna smiriti igrače, zna uraditi pravu stvar uvijek.
Žao mi je samo što ga ne cijenimo dovoljno i što ne vidimo pomake koje činimo, al polako nikadmi nismo naučili a da prvo nismo po glavi dobili.
I ja dijelim Safetovo mišljenje i u potpunosti se slažem, ako želiš igrati za ovu zemlju POKAŽI to, izvadi pasoš i dobit ćeš poziv, ljudi su za ovu zemlju bez da su dobili nesto za uzvrat živote dali, a sada bi mi trebali da molimo neke Haliloviće,Hajroviće, Seferoviće? Da jesan Safet Sušić kao najveći igrač BiH, Francuske , PSG-a ide na noge nekom neafirmisanom balavcu i moli ga da igra? Da jedan Osim ide i urgira kod nekih Seferovića koji su u Seriji B? Žalosno koliko ne držimo do sebe i dopuštamo da budemo rezervna država. Ja odajem počast safetu na ovome, jer kao što vidite idemo mi u Brazil i bez Kolašinaca, Seferovića, Halilovića (neka mu se otac stidi onog ljiljana što je na srcu nosio),idemo mi u Brazil i bez pomoći sudija i Platinija... A tada će se zapitati isti ti igrači šta su trebali ili šta treba da urade... Kao što Safet reče, Kolašinac je mogao odigrati do sad 5 utakmica za nas... izvolii, eto ti dokaza da se računa na tebe...ili je ipak važnije U21 okupljanje i evropsko prvenstvo u Izraelu... Vidiš Pjaniću, Barbarezu, Misketu itd nije ništa važnije bilo od našeg grba, a ti momci danas poštuju Safeta što se vidi na terenu, jer na terenu rade baš ono što se od njih traži, a ako oni kao naši uzori, kao neko ko predstavlja našu državu na najvećem nivou,časni i sa obrazom, vjeruju Safetu i poštuju ga, ZAŠTO I MI NEBI TO URADILI?
- Infaze Studio
#22609 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Evo covjek napisa dobar post,sa 75% kojeg se slazem a onih 25% je moglo i bolje, ali opet, sve u svemu, srz svega toga oko Safeta je dobro opisana.

- Logovan
-
Ime postoji
#22611 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Svaka mu cast,napisao ga je majstorski._terminaš_ wrote:htcxone@![]()
![]()
- and
#22612 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Svaka cast papetu na cjelokupnom radu.na terenu je postigao rezultate i podigao rejting reprezentacije i ne treba dozvoliti nekome ko prvenstveno gleda svoje interese da nas srozava.potpuno je on upravu za ove nazovi bosance koji se sjete da su bosanci kada im propadnu ostale kombinacije.taj halilovic eto otac mu igrao za bih i da je on neki bosanac jedina zelja bi mu bila zaigrati za bih.on je na prvi poziv hrvata u17 poletio.susic kao i ovi iz hrvatskog saveza znaju da nasa reprezentacija ima dobru perspektivu i da ce mnogi igraci htjeti igrati za nas.hrvati su kao 4 reprezentacija svijeta pozvali dijete koje nije standardno u svom klubu samo da bi ga rezervisali.pape je tu ispao gospodin .
Sve veliki bosanci,a niko pasosa nema i polete na svaki poziv drugih drzava.
Sve veliki bosanci,a niko pasosa nema i polete na svaki poziv drugih drzava.
- Infaze Studio
#22613 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jeste...dobro ti to receand wrote:hrvati su kao 4 reprezentacija svijeta pozvali dijete koje nije standardno u svom klubu samo da bi ga rezervisali.pape je tu ispao gospodin .
- cekpi
#22614 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
htxcone - geoparde. Svaka cast. Udri u srz. Nema druge..
Safetu puna podrska

Safetu puna podrska
- leki hz
#22615 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
htcxone wrote:Zasto bi mu zabranio? Jel zato što je realan? Nama je jako teško prihvatiti realnost pa nas boli kada nam neko kaže da smo propala država i letargičan narod koji živi u svojim zamišljenim životima (tako od 1. svjetskog rata) i govore "nama je dobro, mi smo najbolji" a reallnost... ma koga to zanima...USAblues wrote:Point. wrote:Nekad pomislim da bi Papetu ugovorom trebalo zabraniti da se obraca medijima. Neide mi u glavu da on moze izjaviti da mu je logicno da Seferovic izabere Svicarsku npr ili onaj Hajrovic. Sto je logicno? Sto se mali rodio mozda u centru Ciriha? Ipak su to bosanska djeca pa taman da su se sest puta rodila na sred ebenih Alpa. A Pape, taj vrli govornik, ni jednom izjavom nije dao do znanja da ga zaboli tuki za tom djecom, da je imalo mrdno guzicom da da toj djeci do znanja da se racuna na njih.
Po meni, Pape je trebo odmah poruciti poziv svim potencionalnim reprezentativcima i ubaciti ih makar na minut da ih kapiramo, da im ne damo da mogu birati poslije, a onda vemenom ih zvati ukoliko zadovolje. Tako svi rade, al jok, Pape dobre duse, njemu je logicno da jedan Seferovic Haris igra za Svicu. Vrijeme je da i mi postanemo malo bezobrazni, dosta je merhametli politike, djeca odlaze vozovi prolaze.![]()
Krenemo od toga da Safet od početka igra na tu kartu da za reprezentaciju igraju kao prvo oni koji VOLE svoju zemlju i nju smatraju SVOJOM domovinom, a kao drugo, da za reprezentaciju igraju oni najbolji (samo kad se sjetim prošlih vremena i "sjajnih" igrača koji su bili cirkus ali po nalogu menadžera nosili dres reprezentacije). Taj isti Safet na Vašu žalost nije Ćiro pa da najavljuje "hebe mi se koga ćemo izvući u baražu, idemo na svjetsko" pa mu ce klanja cijeli stadion...za šta? Za dva poraza od španije i jedan bod sa turskom.. sreća smjene geeneracije u Belgiji, i ppobjeda protiv malih repki gdje je turska kiksala, i sreća Salihoviććeve ljevice...
Safet je napravio nešto izvanredno... pored igre koja je unaprijeđena za svjetlosnu godinu ispred Ćirine, jer sada igramo presing koji je jako teško igrati jer treba jako mnogo uigravanja, igramo sjajnu pas igru, ukomponovao je dva genijalca sa loptom, Misketa i Pjanića u prvih 11 što izgleda zastrašujuće za protivnike koji ne znajukoga da čuvaju, do toga da nam je odbbrana (nikad nisam mislio da ću ovo napisati) granitna! Pored standardnog Spahe, pape dovodi Mujdžu na desnog beka (da ga onaj krmak francuski nije ozljedio nikad nam francuzi nebi dali gol!), zatim isforsira mladog Ogija od kojeg pravi standardnog reprezentativca, a tu je i ubacio kao standardnog Zukanovića.
Treba li reći da smo (') među najefikasnijim reprezentacijama kvalifikacija? Treba li reći da smo najvažniju utakmicu pregazili Grčku?
E taj Safet svojim "GLUPIM" izjavama radi ono što prije niko nije radio i što smatram greškom svih trenera--- EUFORIJA--- euforija i podcjenjivanje su dva recepta za gubljenje utakmica, da ne pričam o prijašnjoj NE disciplini igrača, što je Safet također doveo na zavidan nivo. Još treba reći da je uspio naše novinare nekoliko puta "spustiti" na zemlju i pokazati im da imaju poštovanja prema igračima i njemu i da ne postavljaju GLUPA pitanja (seemir štilić?šta je pjanić doručkovao?jel istina da je ona pričala kao je onaj pricao o onome?).
Rođeni pobjdnik i igrač/trener koji zna pobjeđivati, zna smiriti igrače, zna uraditi pravu stvar uvijek.
Žao mi je samo što ga ne cijenimo dovoljno i što ne vidimo pomake koje činimo, al polako nikadmi nismo naučili a da prvo nismo po glavi dobili.
I ja dijelim Safetovo mišljenje i u potpunosti se slažem, ako želiš igrati za ovu zemlju POKAŽI to, izvadi pasoš i dobit ćeš poziv, ljudi su za ovu zemlju bez da su dobili nesto za uzvrat živote dali, a sada bi mi trebali da molimo neke Haliloviće,Hajroviće, Seferoviće? Da jesan Safet Sušić kao najveći igrač BiH, Francuske , PSG-a ide na noge nekom neafirmisanom balavcu i moli ga da igra? Da jedan Osim ide i urgira kod nekih Seferovića koji su u Seriji B? Žalosno koliko ne držimo do sebe i dopuštamo da budemo rezervna država. Ja odajem počast safetu na ovome, jer kao što vidite idemo mi u Brazil i bez Kolašinaca, Seferovića, Halilovića (neka mu se otac stidi onog ljiljana što je na srcu nosio),idemo mi u Brazil i bez pomoći sudija i Platinija... A tada će se zapitati isti ti igrači šta su trebali ili šta treba da urade... Kao što Safet reče, Kolašinac je mogao odigrati do sad 5 utakmica za nas... izvolii, eto ti dokaza da se računa na tebe...ili je ipak važnije U21 okupljanje i evropsko prvenstvo u Izraelu... Vidiš Pjaniću, Barbarezu, Misketu itd nije ništa važnije bilo od našeg grba, a ti momci danas poštuju Safeta što se vidi na terenu, jer na terenu rade baš ono što se od njih traži, a ako oni kao naši uzori, kao neko ko predstavlja našu državu na najvećem nivou,časni i sa obrazom, vjeruju Safetu i poštuju ga, ZAŠTO I MI NEBI TO URADILI?
- Dr. Kuca
#22616 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nije se izborio za mjestno na klupi u Stuttgartu i prešao je u drugu ligu, mora da nije neki talenat.miki.ba wrote:
Momak je najbolji štoper cvajte, u timu koji je izborio ulazak u 1. Bundesligu. Ja ne znam kakve to reference još treba? Pogotovu kada se vidi kakva nam je ''gužva'' na stoperskim pozicijama kada su u pitanju kvalitetni igrači.
A moguce je i da ja griješim, al vecinom se talenti prepoznaju, pogotovo u Njemackoj.[/quote]
Hahahaha jesi smjesan. Ostali stoperi igraju u vrhunskim svjetskim klubovima.
- Dr. Kuca
#22617 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dzeko i Pjanic nisu obavezni da DANAS budu tu.... Jesi zlocinaca. Ocigledno da je Pjanic igro u nedelju kao i DZeko, al hajd.USAblues wrote:"novinari" su najvece zloo danasnjeg drustva!!!!!Po ko zna koji put pokazuju/dokazuju njihov idiotizam....miki.ba wrote:Pape ne gleda više kasete, sad gleda na internetu.Coek napreduje u svakom pogledu
![]()
Citam ovaj clanak koji kaze ..."Tu je 11 igrača, ostali će se priključivati kako budu završavali obaveze u klubovima. Pjanić i Džeko su također stigli, ali danas nisu tu. Vjerovatno će se sutra priključiti ekipi," rekao je Sušić ...
Pa gledam video i Safet govori ".....Dzeko i Pjanic nisu obavezni da budu tu...." Ogromna razlika imedu dvije izjave.... sramite se "novinari"......
-
miki.ba
#22618 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ostavio sam mogucnost da griješim, na kraju sam i priznao da griješim.Dr. Kuca wrote:
Hahahaha jesi smjesan. Ostali stoperi igraju u vrhunskim svjetskim klubovima.
Ima li on papire?
Cudi me da ga Pape ne zove, znaci ipak nije do mene.
-
Emilija Kovačev
#22619 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Još jednom:leki hz wrote:htcxone wrote: Zasto bi mu zabranio? Jel zato što je realan? Nama je jako teško prihvatiti realnost pa nas boli kada nam neko kaže da smo propala država i letargičan narod koji živi u svojim zamišljenim životima (tako od 1. svjetskog rata) i govore "nama je dobro, mi smo najbolji" a reallnost... ma koga to zanima...
I ja dijelim Safetovo mišljenje i u potpunosti se slažem, ako želiš igrati za ovu zemlju POKAŽI to, izvadi pasoš i dobit ćeš poziv, ljudi su za ovu zemlju bez da su dobili nesto za uzvrat živote dali, a sada bi mi trebali da molimo neke Haliloviće,Hajroviće, Seferoviće? Da jesan Safet Sušić kao najveći igrač BiH, Francuske , PSG-a ide na noge nekom neafirmisanom balavcu i moli ga da igra? Da jedan Osim ide i urgira kod nekih Seferovića koji su u Seriji B? Žalosno koliko ne držimo do sebe i dopuštamo da budemo rezervna država. Ja odajem počast safetu na ovome, jer kao što vidite idemo mi u Brazil i bez Kolašinaca, Seferovića, Halilovića (neka mu se otac stidi onog ljiljana što je na srcu nosio),idemo mi u Brazil i bez pomoći sudija i Platinija... A tada će se zapitati isti ti igrači šta su trebali ili šta treba da urade... Kao što Safet reče, Kolašinac je mogao odigrati do sad 5 utakmica za nas... izvolii, eto ti dokaza da se računa na tebe...ili je ipak važnije U21 okupljanje i evropsko prvenstvo u Izraelu... Vidiš Pjaniću, Barbarezu, Misketu itd nije ništa važnije bilo od našeg grba, a ti momci danas poštuju Safeta što se vidi na terenu, jer na terenu rade baš ono što se od njih traži, a ako oni kao naši uzori, kao neko ko predstavlja našu državu na najvećem nivou,časni i sa obrazom, vjeruju Safetu i poštuju ga, ZAŠTO I MI NEBI TO URADILI?objasnio
- tendzera
-
LSD
#22621 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
htcxone wrote:Zasto bi mu zabranio? Jel zato što je realan? Nama je jako teško prihvatiti realnost pa nas boli kada nam neko kaže da smo propala država i letargičan narod koji živi u svojim zamišljenim životima (tako od 1. svjetskog rata) i govore "nama je dobro, mi smo najbolji" a reallnost... ma koga to zanima...USAblues wrote:Point. wrote:Nekad pomislim da bi Papetu ugovorom trebalo zabraniti da se obraca medijima. Neide mi u glavu da on moze izjaviti da mu je logicno da Seferovic izabere Svicarsku npr ili onaj Hajrovic. Sto je logicno? Sto se mali rodio mozda u centru Ciriha? Ipak su to bosanska djeca pa taman da su se sest puta rodila na sred ebenih Alpa. A Pape, taj vrli govornik, ni jednom izjavom nije dao do znanja da ga zaboli tuki za tom djecom, da je imalo mrdno guzicom da da toj djeci do znanja da se racuna na njih.
-
IlijaLadin
#22622 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
e, a kad neko kaže da mu treba zabraniti javne istupe... ma neka kaže svima koji bi da se nećkaju tačno ono što jeste. šta se ima kome podilaziti.
momak, hoćeš? bujrum, nećeš - ma alahimanet, neka ti je sa srećom! ima i onih koji jedva čekaju da zaigraju u našem timu, pa ako su možda i slabiji nadoknadit će to srčanošću.
sreća pa pape uživa podršku najvećih, najboljih i najstručnijih ljudi u svijetu fudbala i sreća pa je papetu najbitniji njegov tim i cilj.
momak, hoćeš? bujrum, nećeš - ma alahimanet, neka ti je sa srećom! ima i onih koji jedva čekaju da zaigraju u našem timu, pa ako su možda i slabiji nadoknadit će to srčanošću.
sreća pa pape uživa podršku najvećih, najboljih i najstručnijih ljudi u svijetu fudbala i sreća pa je papetu najbitniji njegov tim i cilj.
- splend
#22623 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
niste upravu, sad ce cvrcak i kompanija doci da nama a i papetu otvore oci i ukazu na ocigledne propuste, kako zbog ne pozivanja pojednih igraca a isto tako i totalna fulanja u taktici koju pape forsira
izvolite
izvolite
-
sto je skupo
#22624 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mi ne da treba da molimo dobre igrace da igraju za reprezentaciju nego to MORAMO da radimo.Imamo srece da nam je sadasnja generacija skoro citava fudbalski formirana izvan nase zemlje a to ce se u buducnosti desavati sve manje i manje,a poznavajuci kako se kod nas radi "profesionalno" veoma brzo cemo ostati bez kvalitetnih igraca a onda ce biti kasno.Pape ima punu podrsku jer odlicno radi posao za koji je zaduzen,ali moraju postojati ljudi koji ce se na sve nacine(pa ako treba i da mole)brinuti da nam talenti ne zavrsavaju u drugim reprezentacijama,jer mi nazalost nismo ni Njemacka ni Spanija,i nama je svaki talenat veoma bitan pogotovo sto iz veoma male baze crpimo talente.
- DonVito
#22625 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jesi se reg. da na forumu napises kako moramo da molimo igrace i da mi nismo Spanija ili Njemacka itd
Ko ima imalo ljubavi, zelje obuce BH dres, uostalom BIH tj. rep. BIH nije nogometni klub...
Pametnom dosta.
Ko ima imalo ljubavi, zelje obuce BH dres, uostalom BIH tj. rep. BIH nije nogometni klub...
Pametnom dosta.