FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
LSD

#22601 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Picajzla wrote:
LSD wrote:Pojedinci bi se trebali vratiti pisanju na drugim temam (kao npr. Farma, Dino Merlin, SDA i sl.) gdje im zasigurno bolje ide nego na ovoj temi...ocito ovo nisu teme za njih, slabo se razumiju u fudbal - a gurali bi kljun u štošta i davali komentare o drugima.
A ti inace imas ekskluzivno pravo da odredjujes ko se razumije a ko ne u fudbal :?
Pretpostavljam da sebe smatras u onog koji se razumije :?
Nisam ti se obracao zaista u tom postu.... niti te imenovao, kao što vidiš...ne znam što se sam pronalaziš u tom postu :? :-?
nije mi jasno :roll:
kisni indijanac

#22602 Re: FC Barcelona

Post by kisni indijanac »

@LSD, pa napisao si post ispod moga sigurno se nisi samom sebi obraćao...ja toliko blesav nisam, opet kažem svako dobro....
LSD

#22603 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

kisni indijanac wrote:@LSD, pa napisao si post ispod moga sigurno se nisi samom sebi obraćao...ja toliko blesav nisam, opet kažem svako dobro....
To je ispalo tako, koincidencija, dešava se jbg....a sami se nalazite u mom postu, šta vam ja mogu :roll: ...a nigdje vas nisam pomenuo, niti bilo koga :!: ... vidite i sami
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#22604 Re: FC Barcelona

Post by Picajzla »

LSD wrote:
Picajzla wrote:
LSD wrote:Pojedinci bi se trebali vratiti pisanju na drugim temam (kao npr. Farma, Dino Merlin, SDA i sl.) gdje im zasigurno bolje ide nego na ovoj temi...ocito ovo nisu teme za njih, slabo se razumiju u fudbal - a gurali bi kljun u štošta i davali komentare o drugima.
A ti inace imas ekskluzivno pravo da odredjujes ko se razumije a ko ne u fudbal :?
Pretpostavljam da sebe smatras u onog koji se razumije :?
Nisam ti se obracao zaista u tom postu.... niti te imenovao, kao što vidiš...ne znam što se sam pronalaziš u tom postu :? :-?
nije mi jasno :roll:
Prvo ako si primjetio nisam ni pisao na ovoj temi.
Nema potrebe da me licno prozoves u postu da ti odgovorim.
Nego, volim ove samoproklamovane strucnjake,poput tebe da citiram, jbg. fetis mi :roll:

KAO TI NEKOM DA ODREDJUJES GDJE I STA CE KO DA PISE, KAO TI SI MJERODAVAN DA PROCIJENJIS KO SE U STA RAZUMIJE :lol: :lol: :lol:
kisni indijanac

#22605 Re: FC Barcelona

LSD wrote:

Uglavnom , ovo je tema Barcelona i na njoj se prica o Barci, njenim igracima, transferima, iznose i razmjenjuju mišljenja i tome slicno...ako se kome ne sviđa šta se piše ovdje, slobodan je da produži na adekvatne teme koje ga zanimaju.
a što je problem ako se nekome ne sviđa, ne sve nego ponešto ? ako se ja ne slažem sa tvojim mišljenjem, ne mogu imati suprotno ? imam zabranu ?
LSD

#22606 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Picajzla brate, baš ti nick odgovara karakteru :-) :mrgreen: a i fetiš ti je boli glava 8-) ponašaš se ko kakva tetka koja nije primila metak mjesec dana :D :mrgreen: šala mala

Fakat ti se nisam licno obratio, niti te igdje citirao....vec naprotiv, ti mene iz cista mira prozivaš i citiraš :? :-? pih, ne kontam...cemu to :?: ...ali nebitno više
Picajzla

#22607 Re: FC Barcelona

Post by Picajzla »

LSD wrote:Picajzla brate, baš ti nick odgovara karakteru :-) :mrgreen: a i fetiš ti je boli glava 8-) ponašaš se ko kakva tetka koja nije primila metak mjesec dana :D :mrgreen: šala mala

Fakat ti se nisam licno obratio, niti te igdje citirao....vec naprotiv, ti mene iz cista mira prozivaš i citiraš :? :-? pih, ne kontam...cemu to :?: ...ali nebitno više
Ne prozivam te iz cista mira vec tvoj postu u kome sebi dajes za pravo da odredis ko se razumije a ko ne u fudbal. :)
LSD

#22608 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Picajzla wrote:
LSD wrote:Picajzla brate, baš ti nick odgovara karakteru :-) :mrgreen: a i fetiš ti je boli glava 8-) ponašaš se ko kakva tetka koja nije primila metak mjesec dana :D :mrgreen: šala mala

Ne prozivam te iz cista mira vec tvoj postu u kome sebi dajes za pravo da odredis ko se razumije a ko ne u fudbal. :)
Ali nikoga ja nisam odredio,jer bi onda morao imenovati te nickove....a to nisam uradio, kao što i sam vidiš...vec sam onako opcenito pisao.
To što se sami nalazite u postu, to je vec druga stvar i vaš problem :wink: ja vas nisam imenovao....uglavnom, cist sam od tih optužbi :-) i kategoricki ih odbacujem :lol: :-)
Picajzla

#22609 Re: FC Barcelona

Post by Picajzla »

LSD wrote:
Picajzla wrote:

Ali ikoga ja nisam odredio,jer bi onda morao imenovati te nickove....a to nisam uradio, kao što i sam vidiš...vec sam onako opcenito pisao.
To što se sami nalazite u postu, to je vec druga stvar i vaš problem :wink: ja vas nisam imenovao....uglavnom, cist sam od tih optužbi :-) i kategoricki ih odbacujem :lol: :-)
Pa to opcenito kad pises to se ne moze prozivati :?
Nego de mi reci to imas neki certifikat o poznavanju fudbala :? da ga i mi sto kazes da se pronadjosmo u postu dobijemo i onda da budemo rame uz rame sa tobom sto se tice poznavanja fudbala :-)
LSD

#22610 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

dobro je više....spamamo temu uveliko :mrgreen: banovat ce nas bezveze :oops:
Picajzla

#22611 Re: FC Barcelona

Post by Picajzla »

LSD wrote:dobro je više....spamamo temu uveliko :mrgreen: banovat ce nas bezveze :oops:
:thumbup:
kisni indijanac

#22612 Re: FC Barcelona

LSD wrote: Ali nikoga ja nisam odredio,jer bi onda morao imenovati te nickove....a to nisam uradio, kao što i sam vidiš...vec sam onako opcenito pisao.
ja za tebe uopšte ne tvrdim da se ne razumiješ u fudbal, naprotiv, ali ti si isključiv ne poštuješ tuđa mišljenja, ja barcu pratim malo duže, od igračkih dana johana krojfa...nebitno, nisi ti slučajno pisao post ispod moga, navodno ničim izazvan pokušavaš od nas praviti idiote, kao slučajno, kao koincidencija,ma daj ba.....
p206

#22613 Re: FC Barcelona

Post by p206 »

.
Last edited by p206 on 21/06/2013 02:15, edited 1 time in total.
LSD

#22614 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

kisni indijanac wrote:
LSD wrote: Ali nikoga ja nisam odredio,jer bi onda morao imenovati te nickove....a to nisam uradio, kao što i sam vidiš...vec sam onako opcenito pisao.
ja za tebe uopšte ne tvrdim da se ne razumiješ u fudbal, naprotiv, ali ti si isključiv ne poštuješ tuđa mišljenja, ja barcu pratim malo duže, od igračkih dana johana krojfa...nebitno, nisi ti slučajno pisao post ispod moga, navodno ničim izazvan pokušavaš od nas praviti idiote, kao slučajno, kao koincidencija,ma daj ba.....
Prvi bold - to nije tacno, to je tvoje neko proizvoljno mišljenje...naravno, imaš forumsko pravo na njega, ali nije tacno jbg
Drugi bold - to pogotovu nije tacno...nemoj me pogrešno shvatiti, ali ko si ti da ja sad po forumu tebe pokušavam praviti idiotom :? šta sebi umišljaš :? :shock: ja da sam htio da se tebi licno obratim - onda bi te i imenovao na pocetku posta ili te citirao, baš kao što sad radim ;-) to nije neki posao...bezveze prica.

Pratiš Barcu još od igrackih dana Krojfa :wink: :thumbup: fino je to vidjeti, samo nastavi....stay tuned
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#22615 Re: FC Barcelona

Post by JoseMujica »

mislim da ste vi za teme o Realu
suncica24

#22616 Re: FC Barcelona

Post by suncica24 »

Hoce l' ic'?
Il' nece?
:D
horion_bosona

#22617 Re: FC Barcelona

Post by horion_bosona »

jaganjac i suncica

izvini, morao sam kad vidjeh nick :mrgreen:
Kemal Malovčić

#22618 Re: FC Barcelona

Post by Kemal Malovčić »

horion_bosona wrote:jaganjac i suncica

izvini, morao sam kad vidjeh nick :mrgreen:
:mrgreen:
skenderija04

#22619 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Juce neformalni sasatanak Bartomeu,Zubizareta, Vilanova

-Thiago: Tito tvrdi da je imao otvoren razgovor sa Alcantarom Rekao mu je da racuna na njega, ali minute mu ne moze garantovati. Odluka u rukama igraca
-Deulofeu : Posudba
- Tello : Ostaje, poboljsanje ugovora
- Bartra : Klub mu nudi ugovor ali sumnjaju da ce Marc prihvatiti . Isti slucaj kao Thiago. Hoce da igra
- Valdes: Tu vec imamo vijesti. Iako je Victor najavio da ostaje niko u klubu ne stavlja ruku u vatru da ce tako biti. Razgovarali su sa menadzerom Reine u slucaju da Victor kaze da ide. Najvaznija stvar u ovom odjeljku je informacija da Barcelona ima zavrsen deal sa Ter Stegenom i ubrzo ce objaviti transfer. Ter Stegen ce sljedece godine igrati u Gladbachu kao posudjen igrac
- Villa sve olaksice oko odlaska
- Alexis ostaje na Titovo insistiranje

P.D.

Situacija Thiaga : Izasla je jedna zanimljiva informacija po kojoj je Manchester stupio u kontakt sa Barcelonom i nude 20 miliona za Thiaga. Jedini razlog tome je sto bi u slucaju transfera MU platio 20 i Barca bi dobila 20. U slucaju placanja otkupne klauzule MU bi platio 22 a Barca bi dobila 18 jer otkupna klauzula podlijeze porezu a transfer ne. Jedino sto Barcelona trazi je da Thiago javno kaze da zeli da ide u Manchester United.
Riddle

#22620 Re: FC Barcelona

Post by Riddle »

Tih 2 miliona je sica i za jedne i za druge. Ako je informacija tacna, prije bih rekao da je to vise simbolican cin Uniteda. Ovako bi Barceloni dali sansu da se nesto pita i mozda im omogucili priliku da prvi pregovaraju s Unitedom u slucaju da ovi ikad pozele prodati Thiaga. A vjerovatno je ovako i lakse nego uplitati neku trecu stranu.

Pranje ruku pred navijacima nece proci i zato im je ovo trazenje izjave bespotrebno. Proslo je sasvim dovoljno vremena da svi sagledaju i shvate situaciju i kristalno je jasno zasto momak zeli da ide.
LSD

#22621 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Riddle wrote:Tih 2 miliona je sica i za jedne i za druge. Ako je informacija tacna, prije bih rekao da je to vise simbolican cin Uniteda. Ovako bi Barceloni dali sansu da se nesto pita i mozda im omogucili priliku da prvi pregovaraju s Unitedom u slucaju da ovi ikad pozele prodati Thiaga. A vjerovatno je ovako i lakse nego uplitati neku trecu stranu.

Pranje ruku pred navijacima nece proci i zato im je ovo trazenje izjave bespotrebno. Proslo je sasvim dovoljno vremena da svi sagledaju i shvate situaciju i kristalno je jasno zasto momak zeli da ide.
Nije to nikakvo pranje ruku :wink: Barca hoce i traži od Thiaga da se javno i pred medijima izjasni, ono što kod nas kažu Ko čovjek :-) :mrgreen:
U njega je uloženo godine i godine rada, truda oko njega, treninga, treneri su ga forsirali, Barca ga je napravila igracem, prošao je sve njene kategorije :!: i sad ga United dovodi sebi taj gotov proizvod za male pare...pa naravno, da bi svako reagovao...i minimum kulture i dostojanstva je da dođe pre medija i javno sve to objasni.
Nek ne bježi ko p....a , koristeci sad glupost oko klauzule...ja razumijem United, lešinari skontali klauzulu i gluposti Barce i sad pritišću, obecavaju momku kule i gradove, vecu platu, status prvotimca i zvijezde, vrhunski tretman , ko da je Messi jbt kralj(mada je sve to šuplja, ali nebitno)...ukratko love u mutnom i žele što prije da ga dovedu jer znaju sa se 1.8. klauzula diže opet na 90 mil. i onda bi morali dobro istresti kesu za Thiaga....sve je jasno i laicima.
Ali poenta je da se Alcantara mora javno izjasniti pred medijima , da i poslednji navijac Barce zna zbog cega je otišao....jel to do para, jel mu to nešto smetalo u Barci koja ga je napravila igracem, jel ga ko tjera iz kluba i slicna pitanja...sve to mora fino objasniti prije polaska za englesku....mislim, to bilo korektno od njega nakog svih godina provedenih u Barci (a od malih nogu je tamo).
DonVito

#22622 Re: FC Barcelona

Post by DonVito »

Thiago ako je i malo pametan napustit ce Barsu, dosta su ga handrili.

Cesc 40 mill :roll:
p206

#22623 Re: FC Barcelona

Post by p206 »

handrili ga što su napravili igrača od njega i plaćaju mu skoro 2 miliona za to... da hoće mene neko tako handriti

uostalom ako ode, ko ga jebe... meni je za ove sve godine navijanja za Barcu žao samo brata Samuela jer je mogao igrati još 3 godine na onom nivou
kad je dao gol Manchesteru u finalu LP i zaplakao, da sam bio blizu nekome iz uprave ućero bi ga u beton
DonVito

#22624 Re: FC Barcelona

Post by DonVito »

Glavni krivac za odlazak Samuela je Pep Guardiola.
Riddle

#22625 Re: FC Barcelona

Post by Riddle »

LSD wrote:Nije to nikakvo pranje ruku :wink: Barca hoce i traži od Thiaga da se javno i pred medijima izjasni, ono što kod nas kažu Ko čovjek :-) :mrgreen:
U njega je uloženo godine i godine rada, truda oko njega, treninga, treneri su ga forsirali, Barca ga je napravila igracem, prošao je sve njene kategorije :!: i sad ga United dovodi sebi taj gotov proizvod za male pare...pa naravno, da bi svako reagovao...i minimum kulture i dostojanstva je da dođe pre medija i javno sve to objasni.
Nek ne bježi ko p....a , koristeci sad glupost oko klauzule...ja razumijem United, lešinari skontali klauzulu i gluposti Barce i sad pritišću, obecavaju momku kule i gradove, vecu platu, status prvotimca i zvijezde, vrhunski tretman , ko da je Messi jbt kralj(mada je sve to šuplja, ali nebitno)...ukratko love u mutnom i žele što prije da ga dovedu jer znaju sa se 1.8. klauzula diže opet na 90 mil. i onda bi morali dobro istresti kesu za Thiaga....sve je jasno i laicima.
Ali poenta je da se Alcantara mora javno izjasniti pred medijima , da i poslednji navijac Barce zna zbog cega je otišao....jel to do para, jel mu to nešto smetalo u Barci koja ga je napravila igracem, jel ga ko tjera iz kluba i slicna pitanja...sve to mora fino objasniti prije polaska za englesku....mislim, to bilo korektno od njega nakog svih godina provedenih u Barci (a od malih nogu je tamo).
Opet on o lesinarima. Da samo znas kako ovo ironicno zvuci. :lol:

I trazenje izjave jeste pokusaj pranja ruku. Ako si pratio situaciju, a jesi, onda ti ne bi trebalo biti tesko sabrati 2 i 2. Ne lovi United u mutnom. Oni jasno vide ribu i zabacuju. Vec je pojurila na blinker nekoliko puta. Ostaje samo jos da cvrsto zagrize. :lol:

Nije li Barcelona kupila Piquea za mizernu cifru, iako je bilo jasno da ce postati jako dobar stoper? Situacija je bila vrlo slicna. Kako da igra na mjestu Ferdinanda ili Vidica koji su u to vrijeme bili ubjedljivo najbolji stoperski par na svijetu? Pique prije odlaska nije morao nista objasnjavati, jer je bilo jasno zasto odlazi. Povratak u svoj grad, domovinu, tim ili sta vec je bila samo usputna olaksavajuca okolnost. On bi presao i u Milan naprimjer da su mu ponudili sigurno mjesto u timu.
Post Reply