Better Man wrote:HM 2011 wrote:Better Man wrote:Izbjegavaš odgovor i potvrđuješ da si ono što sam ti rekao. I s tobom zatucanim likom, koji brani i podržava mafiju iz SDA nemam šta više pričati i gubiti vrijeme.
Ne izbjegavam odgovor,
dio sam naroda o kojemu je rijec nista vise nista manje.....
I prema tvome mišljenju - komplet narod koji se izjasnio tako kako se izjasnio / bosnjak islam bosanski / sve go fasista ?
a sigurno ih je bilo i da su se izjasnili bosnjak ateista srpski jezik ili ostale kombinacije ali koliko shvatam stvari / jako je malo tih ljudi / tako da ne preostaje ništa drugo nego da kažem da jedva cekam rezulatate popisa....... Pa da vidim ko mi priča kakve priče o fašizmima i o kojim se tu brojevima radi ?
Uvjek Support za SDA - Pokaži odgovornost - traži odgovornost - u jedinstvu je snaga
Fašizam i rasizam je insistirati na tome da je Bošnjak jednako islam, odnosno da su bopnjaci samo oni koji su islamske vjeroispovjesti kad svi znamo da nije tako.
poenta je da sam ja bosnjak da mi je vjera islam i da mi jezik bosanski kao i ogroman broj drugih koji su se izjasnili na potpuno isti nacin....
u mom i masi drugih slucaja koincidiraju i islam i bosanski jezik i cinjenica da je lice u pitanju bosnjak..... sad to otvara jako veliki set drugih pitanja poput pitanja o preduidjima kriscanstva, pitanja o pravu bosnjaka na clanstvo u porodici Europskih naroda, pitanja o medjusobnim odnosima bosnjaka sa hrvatima i srbima ali i ostalim narodima.....
to je ono sto tvrdim -
ti tvrdis da ima i drugih - ja kazem super - broj bosnjaka je i veci nego sam mislilo - samo SDA na svim nivoima - u jedinstvu je snaga.... .
a ovo o fasizmu je interesantan pokusaj inputa koji mnogo toga govori o tebi....
bosnjani, bosnjaci, Bosanci i Hercegovci - svi smo mi Hercegovci i Bosanci
al bitno je biti Bosnjak - to je jedna cinjenica koja je neprikosnovena.....
Samo SDA na svim nivoima u jedinstvu je snaga.