Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Charuga
Globalni moderator

#22551 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Charuga »

Hrvati i hrvatski igraci, Alen i svi ostali nisu za ove teme. Ostavite tu pricu i nastavite o selektoru Sušiću.
Frankyee

#22552 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Frankyee »

Cujem da Real munta Susica da preuzme komandu,,,,, ali zestoko se tresu Spanci jer nas strateg nije navikao da sprema taktiku bez kaseta , a tamo je to u deficitu...
Vertig0

#22553 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Vertig0 »

Jel ovo treba da bude smijesno ili? :?
north

#22554 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by north »

Provaljuje čovjek, mislio dam da su se u mišje rupe sakrili stručnjaci poslije Grčke, ali još vire i sikću, ne smijem ni da zamislim koliko će gljiva izniknuti u slučaju ne daj bože kiksa u Latviji, ali će Pape i igrači svima da začepe usta i natjera da se više ne pojavljuju na ovoj temi ili barem da budu pošteni i da se izvine i da stave sliku selektora na avatar ko što su neki obećali...
cindrlimindrli

#22555 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

Moze on provaljivati koliko hoce, Safet bi sa ovom ekipom Reala glat uzeo ligu sampiona.
jeza u ledja

#22556 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Frankyee wrote:Cujem da Real munta Susica da preuzme komandu,,,,, ali zestoko se tresu Spanci jer nas strateg nije navikao da sprema taktiku bez kaseta , a tamo je to u deficitu...
Trazio sam, ali nisam mogao naci odgovarajuci facepalm za ovo, mada je izbor veliki.
Prosto sam zapanjen. :o
Frankyee

#22557 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Frankyee »

Vertig0 wrote:Jel ovo treba da bude smijesno ili? :?
Ciste financije, mogu mu glat dodati jednu nulu na njegovu platu i jos imati ustedu u poredjebju sto sad daju.
jeza u ledja

#22558 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

ostao sam bez rijeci...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#22559 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

"Igrači koji žele da igraju za reprezentaciju, neka dođu u Sarajevu, ja ću ih vodati od ministra do ministra pa da završavamo papire. Mnogi igrači, da su htjeli, mogli su da igraju. Kolašinac je mogao igrati već pet utakmica u našem dresu. Sead Hajrović je pravi primjer".
:thumbup:
jasno i precizno....ko hoće hoće, ko neće nek ide u tri pm i ne loži nas i zahebava po novinama
Infaze Studio

#22560 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Infaze Studio »

JoseMujica wrote:
"Igrači koji žele da igraju za reprezentaciju, neka dođu u Sarajevu, ja ću ih vodati od ministra do ministra pa da završavamo papire. Mnogi igrači, da su htjeli, mogli su da igraju. Kolašinac je mogao igrati već pet utakmica u našem dresu. Sead Hajrović je pravi primjer".
:thumbup:
jasno i precizno....ko hoće hoće, ko neće nek ide u tri pm i ne loži nas i zahebava po novinama
JAsno, precizno i POTPUNO NEPOTREBNO, ali i to je sebi najveca fudbalska legenda ovih prostora dozvolila, sve za dobrobit ove repke. Mislim da su sa ovom Papetovom izjavom, usta seratorima, o nezalaganju da se pridobiju potencijalni reprezentativci iz inostranstva, zauvijek zacepljena.
JoseMujica

#22561 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

potrebno jeste i te kako jer neke anonimuse počnu novinari trpat u reprezentaciju a likovi NEMAJU NI DRŽAVLJANSTVO BIH što je osnovna stvar da uopće mogu konkurisati za reprezentativni dres Bosne i Hercegovine.

Vrijeme je da malo počnemo da cijenimo dres reprezentacije BiH i ko ga voli neka se prilagod i bori za njega, a neće se reprezentacija prilagođavati svakom papku kome treba brza i jeftina reklama. Dosta više!

"Dosta smo se mi više prilagođavali, neka se sad oni nama prilagođavaju" :lol:
Infaze Studio

#22562 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Infaze Studio »

Mislim da si me pogresno shvatio, ali u glavnom.... imam misljenje slicno tvome po pitanju potencijalnih igraca iz inostranstva.
cvrčak_na_hedonizmu

#22563 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

north wrote:Provaljuje čovjek, mislio dam da su se u mišje rupe sakrili stručnjaci poslije Grčke, ali još vire i sikću, ne smijem ni da zamislim koliko će gljiva izniknuti u slučaju ne daj bože kiksa u Latviji, ali će Pape i igrači svima da začepe usta i natjera da se više ne pojavljuju na ovoj temi ili barem da budu pošteni i da se izvine i da stave sliku selektora na avatar ko što su neki obećali...
S tim da se ovaj dio odnosi na mene, repliciraću. Moje zamjerke Sušiću i dalje stoje. Spor vezni red, nikakve alternative na poziciji zadnjeg veznog igrača, forsiranje Zahirovića, eksperimentisanje sa Vranješom u Atini ( gdje nismo imali nikakvu opciju ili rezervno rješenje na štoperu nakon povrede Pandže i odlaska Papca ), loše reakcije u toku same utakmice u nekoliko navrata ( Portugal revanš, Francuska na Koševu, Rumunija u gostima ) gdje nije ni pokušao da koriguje jasne fule koje je napravio, glupiranje sa Hasagićem i Mravcem ( što nas je na kraju i stajalo prolaza, da smo dobili Albaniju, prošli bi ), da sporije pali i da mu treba par godina da uvidi svoju greške i koriguje istu.

Spominjao se Zukanović, bila je priča, ta će on, levat iz Belgije. Ispade da je čovjek sasvim dobar štoper. Spominje se Cocalić, Sušić danas izjavljuje da ima viška igrača na štoperima :-) a očito veze nema da čovjek igra i poziciju zadnjeg veznog igrača ( u Makabiju iz Haife koji je rame uz rame sa Hapoelom i Makbijem iz TA ) dok poziva ljude koji igraju po Hajduku, Turskoj, Austriji u žnj klubovima. To su veliki kiksevi, realno. Sad je počeo da spominje Tinu Sušića :oops:

Također, postoji historija, sam govorio da je Grčka bezvezna reprezentacija i da smo mi igrački jači i bolji. Grupa je bila taman ono što nam je trebalo da prođemo. Sušića su vile pronosale u Atini, u Zenici smo ih razbili kao malo ko :D

Ne kritikujem jer sam sve napisao šta sam mislio, nije mi bilo mrsko, opet ponovio.

Čekam izvlačenje grupa, čekam protivnike i očekujem prolaz u knock out fazu takmičenja ako grupa bude realna ( a mogla bi da bude jer je SP "slabije takmičenje" od EP-a, ima prolaznih ekipa i grupa ). Ako dobijemo tešku grupu očekujem dobar otpor, bez da doživljavamo debakle. Imamo odličnu ekipu i nako trenera. Ima vremena za kritike, bez brige. Sad treba uživati u konačnom uspjehu, sumnjam da ovo možemo zajebati :-D

Do čitanja :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#22564 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Velkoski »

Ma taj mali Sven Sušić (moram da prim'jetim da je Sead velika papuča) se spominje zbog finala, inače njemu ili neko kroji ove pozive u repku il' nije dobar u glavi, srećom imamo dobrih prvih 11. :mrgreen:
popokatepetl_com

#22565 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by popokatepetl_com »

Pape doktorski objasnio novinarima neke stvari oko Halilovica a i Kolasinca. Eto mi smo trebali balavcu otici i moliti ga da igra a lik ni u kanti od Dinama nije standardan...
Edin H.

#22566 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

popokatepetl_com wrote:Pape doktorski objasnio novinarima neke stvari oko Halilovica a i Kolasinca. Eto mi smo trebali balavcu otici i moliti ga da igra a lik ni u kanti od Dinama nije standardan...
Tako je :oops:

Dole preplaceni igraci iz dijaspore, oslonimo se na igrace iz mocne Premijer lige BiH :lol:
jeza u ledja

#22567 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Edin H. wrote:
popokatepetl_com wrote:Pape doktorski objasnio novinarima neke stvari oko Halilovica a i Kolasinca. Eto mi smo trebali balavcu otici i moliti ga da igra a lik ni u kanti od Dinama nije standardan...

Dole preplaceni igraci iz dijaspore, oslonimo se na igrace iz mocne Premijer lige BiH :lol:
Kako si ti povezao Susicevu izjavu sa igracima iz nase lige nije bas najjasnije.
Edin H.

#22568 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

jeza u ledja wrote:
Edin H. wrote:

Kako si ti povezao Susicevu izjavu sa igracima iz nase lige nije bas najjasnije.
Vise se odnosilo na komentar da ne trebamo moliti/vrbovati igrace legalnim i nelegalnim :D nacinima, milom ili silom :oops: .
Mada Hajrovic, Seferovic i sada ovo bezobrazno i razmazeno deriste kojima kolektivno zelim da propadnu kao zeton, me ne dovode do zakljucka o sjajnoj buducnosti zasnovanoj na koordinairanom radu Susica i Saveza :oops:

Premda, svidja mi se ovaj dio (uhavizo i Pape da ovo ne vodi dobrome) gdje ce voditi Kolasinca "za usi" :-) kod tete na salter - "Izvinite Safete, ali upravo mi je pauza" :D
BHF_Manijak

#22569 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

Ne znam uopste zasto danas na pressici spomenuse Tina Susica, hajd da je fakat neki talenat, pa hajd, al' ovako...
JoseMujica

#22570 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

vjerovatno novinari ...hinje su to....da i SP osvoji gledali bi kako će hraknut na čoeka
BHF_Manijak

#22571 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

JoseMujica wrote:vjerovatno novinari ...hinje su to....da i SP osvoji gledali bi kako će hraknut na čoeka
Ne diraj novinare! 8-)
tendzera

#22573 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by tendzera »

Tako je Safo,nikog ne moli. 8-)
north

#22574 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by north »

Jedna od jačih papetovih izjava iako je daleko od nekog govornika, ali to i ne treba da bude dok se rezultati poklapaju, je današanja izjava vezana za potencijalne reprezetativce, a odnosi se na dio kada kaže da je na igračima da dođu da podnesu zahtjev za papire, a on će ako treba ići sa njim od ministra do ministra da to završava...naravno mislio je figurativno, ali sa tim je sve rekao i za Kolašinca i sve ostale potencijalne....neka dođu i u Sarajevu kažu ŽELIM, a onda ako neko od naših ma ko to bio zakaže treba mu se najebat familije...ovako sve dok oni iz inostranstva drkaju i samo na upite novinara kažu preko qrca da žele, a guzove ne pomaknu po tom pitanju, sve je to neozbiljno i nikakva nije greška niti selektora niti ikoga u savezu ako i ostanemo bez takvih igrača...
Last edited by north on 24/05/2013 23:51, edited 1 time in total.
JoseMujica

#22575 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

:thumbup: a i nismo više očajna ekipa da moramo nekoga moliti
Locked