FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
marshall_bug

#22551 Re: FC Barcelona

Post by marshall_bug »

kory_galaktikos wrote: provjeri jos jednom..mah sa vama se neda pricat..uzivajte u svom svijetu pozz
Dijete drago jesil dobar? Provjeri ti jos jednom, dosao si ovdje nicim prozvan i prvi si poceo pisati gluposti.
I hajd zivota ti kupi kakav pravopis bosanskog/srpskog/hrvatskog jezika. Kako te nije sramota visis na forumu dan i noc a ne moze, ne ide, ne dam, ne zelim pises spojeno ko ce te uzimat za ozbiljno. Bar zagooglaj kako se pise ako vec nemas pravopis pri ruci.

From Tapatalk4 Beta
kory_galaktikos

#22552 Re: FC Barcelona

Post by kory_galaktikos »

marshall_bug wrote:
kory_galaktikos wrote: provjeri jos jednom..mah sa vama se neda pricat..uzivajte u svom svijetu pozz
Dijete drago jesil dobar? Provjeri ti jos jednom, dosao si ovdje nicim prozvan i prvi si poceo pisati gluposti.
I hajd zivota ti kupi kakav pravopis bosanskog/srpskog/hrvatskog jezika. Kako te nije sramota visis na forumu dan i noc a ne moze, ne ide, ne dam, ne zelim pises spojeno ko ce te uzimat za ozbiljno. Bar zagooglaj kako se pise ako vec nemas pravopis pri ruci.

From Tapatalk4 Beta
sa ogranicenom djecom mi se NEDA pricat,idi svrsavat na messi-a :kiss:
marshall_bug

#22553 Re: FC Barcelona

Post by marshall_bug »

kory_galaktikos wrote: sa ogranicenom djecom mi se NEDA pricat,idi svrsavat na messi-a :kiss:
Pravopis dijete drago (S umjesto SA, velika slova na pocetku recenice, glagole odvojiti od NE, imena velikim slovima).

From Tapatalk4 Beta
kory_galaktikos

#22554 Re: FC Barcelona

marshall_bug wrote:
kory_galaktikos wrote: sa ogranicenom djecom mi se NEDA pricat,idi svrsavat na messi-a :kiss:
Pravopis dijete drago (S umjesto SA, velika slova na pocetku recenice, glagole odvojiti od NE, imena velikim slovima).

From Tapatalk4 Beta
a dobro ako je tebe prije par dana nastavnica u skoli peglala oko pravopisa i sad si to naucio svaka cast,proso si razred aa?? cestitam aferim momcino,sad je u 8. malo teze trebat ces vise ucit,kani me se ba,ako ti smeta moj pravopis NEGLEDAJ sta ja pisem,kuliraj ja tebe vise NEDOZIVLJAVAM pozz uzivaj u raspustu
kory_galaktikos

#22555 Re: FC Barcelona

ja se izvinjavam ostalim clanovima foruma sto moraju citat ovo al jbg kad me djete napada moram reagovat...necu vise obecavam ignorisat cu ga pozz :thumbup:
marshall_bug

#22556 Re: FC Barcelona

Post by marshall_bug »

kory_galaktikos wrote: a dobro ako je tebe prije par dana nastavnica u skoli peglala oko pravopisa i sad si to naucio svaka cast,proso si razred aa?? cestitam aferim momcino,sad je u 8. malo teze trebat ces vise ucit,kani me se ba,ako ti smeta moj pravopis NEGLEDAJ sta ja pisem,kuliraj ja tebe vise NEDOZIVLJAVAM pozz uzivaj u raspustu
Na ignore dok ne naucis pisati.

From Tapatalk4 Beta
Dr. Kuca

#22557 Re: FC Barcelona

Post by Dr. Kuca »

Gdje ce Pjanic pored Alcatare, jedino ako su ludi da ga prodaju :cry:
marshall_bug

#22558 Re: FC Barcelona

Post by marshall_bug »

Dr. Kuca wrote:Gdje ce Pjanic pored Alcatare, jedino ako su ludi da ga prodaju :cry:
I Pjanic je mlad kao i Thiago i dovoljno je dobar igrac.

Mislim da je jedina razlika sto bi Pjanic pristao da bude zamjena Xavi-u dok Thiago ocito ne bi :)

From Tapatalk4 Beta
skenderija04

#22559 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Dr. Kuca wrote:Gdje ce Pjanic pored Alcatare, jedino ako su ludi da ga prodaju :cry:
Samo price i dizanje cijene igracima. Do 3.jula nece biti doveden niti jedan strani igrac u Ligu ( ni Barcelona ni Madrid niko...) Novi zakon je stupio na snagu ( porezi od 54 %) tako da ce klubovi gledatti da igrac bude manje od 183 dana prve godine i tako plate samo 27 posto.
Dr. Kuca

#22560 Re: FC Barcelona

Post by Dr. Kuca »

Pjanic je dobar igrac, al ovaj je momak marsovac :)
skenderija04

#22561 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Dr. Kuca wrote:Pjanic je dobar igrac, al ovaj je momak marsovac :)
Polako. Prvo treb prodati da bi neko dosao

Andreu Fontas novi igrac Celte.
LSD

#22562 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Taj "marsovac" ode vrlo brzo iz Barce...Pjanić nema gdje doci, osim na klupu (jer je i pomenuti "marsovac" grijao istu) tako da nema od toga ništa.
Da je kome uvaliti Afelaya, Dos Santosa itd
skenderija04

#22563 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

LSD wrote:
Taj "marsovac" ode vrlo brzo...Pjanić nema gdje doci, osim na klupu (jer je i pomenuti "marsovac" grijao istu) tako da nema od toga ništa.
LSD, jedno pitanje za tebe a i sve ostale. Da li bi pristali da Thiago ode i da se taj novac ulozi u dovodjenje Thiaga Silve?

Naravno ne mislim na cjelokupni iznos transfera vec cinjenica da Thiago Alcantara nije bio planiran za prodaju.
LSD

#22564 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

skenderija04 wrote:
LSD wrote:
Taj "marsovac" ode vrlo brzo...Pjanić nema gdje doci, osim na klupu (jer je i pomenuti "marsovac" grijao istu) tako da nema od toga ništa.
LSD, jedno pitanje za tebe a i sve ostale. Da li bi pristali da Thiago ode i da se taj novac ulozi u dovodjenje Thiaga Silve?

Naravno ne mislim na cjelokupni iznos transfera vec cinjenica da Thiago Alcantara nije bio planiran za prodaju.
Thiaga Silve NE....sve krasno, odlican igrac, ali 29 kuka nije perspektiva kluba ;-) ...samo Barca u citavom svijetu navaljuje na Silvu ko mutava i tako mu nabija cijenu :lol: ....PSG garant trlja ruke i govori "vidi levatina katalonskih, mogli ga dovesti dok je bio u Milanu prije nas , a sad cemo ih po ušima udarati"....Tito baš pretjeruje sa Silvom i dizanjem cijene istom :shock: što mu to treba :? ....gdje si bio josipe broze, dok se mogao dovesti iz Milana još :? neka se mane naknadne pameti sad kad je i stariji i sa 29 godina skuplji barem 15 miliona (ugovor sa PSG mu je do 2017).
Barca ispada amaterski klub sa transferima....mislim, to je vec odavno dokazano, a sad samo potvrđuju na najgori moguci nacin.
Ne bi oni ni Thiaga prodavali (barem ne za ovu cijenu) nego su zayebali do jaja i sad ga moraju puštati za klauzulu.

A slažem se da treba te pare od njega uložiti u nepostojecu odbranu, posebno stopere.
skenderija04

#22565 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Koliko bi kostao T.Silva? 40-45? Veci problem je plata koja bi povaljala skalu koja je uspostavljena. Bartri su ponudili novi ugovor i ostaje.Montoya ostaje jer zna da ove ili sljedece godine dolazi njegovo vrijeme. Ko ce biti cetvrti stoper? Ili sve pare u odbranu ili pustiti Bartru da pokaze sta moze? Bice ljeto vise nego zeznuto :D

Ja uvijek krecem od prodaje

Bojan, Afellay, Dos Santos,Villa, Thiago sve skupa 40 miliona. To je lova za dobrog stopera ili 8 za Mathieu a i ostatak za napadaca. Ljeto ce biti dugo i ne mogu se iskljuciti i veca iznenadjenja (Tello,Cesc , Alexis, Mascherano/Song). Ako se to desi mogla bi leci i tri igraca.
HB_BHF

#22566 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

LSD wrote: Thiaga Silve NE....sve krasno, odlican igrac, ali 29 kuka nije perspektiva kluba ;-) ...samo Barca u citavom svijetu navaljuje na Silvu ko mutava i tako mu nabija cijenu :lol: ....PSG garant trlja ruke i govori "vidi levatina katalonskih, mogli ga dovesti dok je bio u Milanu prije nas , a sad cemo ih po ušima udarati"....Tito baš pretjeruje sa Silvom i dizanjem cijene istom :shock: što mu to treba :? ....gdje si bio josipe broze, dok se mogao dovesti iz Milana još :? neka se mane naknadne pameti sad kad je i stariji i sa 29 godina skuplji barem 15 miliona (ugovor sa PSG mu je do 2017).
Barca ispada amaterski klub sa transferima....mislim, to je vec odavno dokazano, a sad samo potvrđuju na najgori moguci nacin.
Ne bi oni ni Thiaga prodavali (barem ne za ovu cijenu) nego su zayebali do jaja i sad ga moraju puštati za klauzulu.

A slažem se da treba te pare od njega uložiti u nepostojecu odbranu, posebno stopere.
Nemoj me razočarati molim te :D. Pa T.Silva je trenutno najbolji štoper na svijetu i kamo sreće da Barca ima mogućnosti da ga kupi. Potreban je igrač koji će odmah moći igrati sa Piqueom, a ne neka improvizacija sa nekakvim juniorima i "Marquinhosima". To što ima 29 godina nije nikakav problem jer inače su najbolji štoperi u periodu 29 - 33 god. To je samo još dodatni plus zbog iskustva. Također, plus je i njegova fizička snaga, kao i tehnika.. Ali to sam sve rekao u drugoj rečenici kad sam rekao da je najbolji štoper na svijetu :D.
Druga stvar je da Barca ima 2 - 3 standardna štopera, pa haj da se isproba sa nekim talentom od 18 - 20 godina. Ako hoće da budu i dalje najbolji, T.Silva je pravo rješenje :wink:
LSD

#22567 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

HB_BHF wrote:
LSD wrote: Thiaga Silve NE....sve krasno, odlican igrac, ali 29 kuka nije perspektiva kluba ;-) ...samo Barca u citavom svijetu navaljuje na Silvu ko mutava i tako mu nabija cijenu :lol: ....PSG garant trlja ruke i govori "vidi levatina katalonskih, mogli ga dovesti dok je bio u Milanu prije nas , a sad cemo ih po ušima udarati"....Tito baš pretjeruje sa Silvom i dizanjem cijene istom :shock: što mu to treba :? ....gdje si bio josipe broze, dok se mogao dovesti iz Milana još :? neka se mane naknadne pameti sad kad je i stariji i sa 29 godina skuplji barem 15 miliona (ugovor sa PSG mu je do 2017).

Nemoj me razočarati molim te :D. Pa T.Silva je trenutno najbolji štoper na svijetu i kamo sreće da Barca ima mogućnosti da ga kupi. Potreban je igrač koji će odmah moći igrati sa Piqueom, a ne neka improvizacija sa nekakvim juniorima i "Marquinhosima". To što ima 29 godina nije nikakav problem jer inače su najbolji štoperi u periodu 29 - 33 god. To je samo još dodatni plus zbog iskustva. Također, plus je i njegova fizička snaga, kao i tehnika.. Ali to sam sve rekao u drugoj rečenici kad sam rekao da je najbolji štoper na svijetu :D.
Druga stvar je da Barca ima 2 - 3 standardna štopera, pa haj da se isproba sa nekim talentom od 18 - 20 godina. Ako hoće da budu i dalje najbolji, T.Silva je pravo rješenje :wink:
Što se onda nije dovodio iz Milana dok je bio mlađi i jeftiniji :? ....sad mu je ugovor sa PSG do 2017

ma mislim, nemojte sad te naknadne pameti....jer ispade sad da je u PSGu postao najbolji stoper svijeta...jest al u q :wink:
dinty2

#22568 Re: FC Barcelona

Post by dinty2 »

i ovaj LSD zna lupat samo tako. :D ,,silvu su htjeli kupiti i prosle sezone ali on je dao obecanje leonardu da ce doci u psg i tako i bi. on je vec godinama jedan od najboljih stopera, u parizu je samo potvrdio klasu. boljeg stopera se ne moze naci trenutno. jeste preskup ali uz prodaje pojedinaca se moze dovesti. kakva samo barsa zeli ga pola svijeta,,,
Last edited by dinty2 on 20/06/2013 17:48, edited 1 time in total.
p206

#22569 Re: FC Barcelona

Post by p206 »

Mire u Barcu, Thiago na Panonska jezera
skenderija04

#22570 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

p206 wrote:Mire u Barcu, Thiago na Panonska jezera
A vidim :D
Ovo sto bruji o navodnom interesu za 11 miliona i citiraju Mundo Deportivo, je poluistina
MD se poziva na Teleradio Stereo. Isti likovi koji kazu i za Handanovica...
E sad, Tito hoce kratku ekipu 22-24 igraca i hoce rezultat. Miralem bi bio odlicno rjesenje ali kako ne mogu staviti interes Barcelone ispred reprezentacije bolje nakon mundijala. Neka igra Mire ove godine a za Barcu cemo lako :D
LSD

#22571 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

i ovaj @dinty2 ima problema sa razmišljanjem i logickim povezivanjem :D :-)

cuj hteli ga :lol: :lol: pazi samo izjave :-) ....pa htio sam i ja u životu vilu sa bazenom i teniskim terenom :-)

A nisu ga hjetli, što ne najcrnje...da su ga htjeli doveli bi ga, a ne onog Songa placali 20 miliona u istom prelaznom roku kad je i PSG platio Silvu 40...i sad ga dvije godine kasnije (kad vec ima 29) bi ga treba dovesti za 45 miliona :lol: ma bravo :thumbup:
ultima_palabra

#22572 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Problem i Barce i Madrida kod transfera je to što odaberu jedno ime i drže se njega ko pijani plota... onda španski mediji još naprave sapunicu oko toga, a klub koji prodaje se smije cijelo vrijeme i podiže cijenu.
LSD

#22573 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

ultima_palabra wrote:Problem i Barce i Madrida kod transfera je to što odaberu jedno ime i drže se njega ko pijani plota... onda španski mediji još naprave sapunicu oko toga, a klub koji prodaje se smije cijelo vrijeme i podiže cijenu.
:thumbup: :thumbup:

da se citiram od maloprije :mrgreen:

"samo Barca u citavom svijetu navaljuje na Silvu ko mutava i tako mu nabija cijenu :lol: ....PSG garant trlja ruke i govori "vidi levatina katalonskih, mogli ga dovesti dok je bio u Milanu prije nas , a sad cemo ih po ušima udarati"....Tito baš pretjeruje sa Silvom i dizanjem cijene istom :shock: što mu to treba :? "
HB_BHF

#22574 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

LSD wrote:
ultima_palabra wrote:Problem i Barce i Madrida kod transfera je to što odaberu jedno ime i drže se njega ko pijani plota... onda španski mediji još naprave sapunicu oko toga, a klub koji prodaje se smije cijelo vrijeme i podiže cijenu.
:thumbup: :thumbup:

da se citiram od maloprije :mrgreen:

"samo Barca u citavom svijetu navaljuje na Silvu ko mutava i tako mu nabija cijenu :lol: ....PSG garant trlja ruke i govori "vidi levatina katalonskih, mogli ga dovesti dok je bio u Milanu prije nas , a sad cemo ih po ušima udarati"....Tito baš pretjeruje sa Silvom i dizanjem cijene istom :shock: što mu to treba :? "
Možda zbog ovoga?

Reci mi molim te, ko bi to bio bolje rješenje od njega? (Naravno, ako postoji mogućnost transfera).
LSD

#22575 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

HB_BHF....evo uzet cemo da je Silva ubjedljivo najbolji stoper svijeta i šire u galaksiji, da nema boljeg...OK

sad logicno pitanje: Što se onda nije dovodio još iz Milana, kad je bio i mlađi i jeftiniji :? normala pitanje....jer sad je naknadna pamet i dodatno iskeširanje za dvije godine starijeg igraca.

Pazi ti Dintyevog objašnjenja_ kaže obecao Leonardu da ce ici u PSG :lol: :lol: hahahha....znaci, obecanja Leonardu su glavna i presudna stvar kod transfera u 21 stoljecu :-) hajd dobro

Pa eto covjek obecao da ce u PSG i šta sad mi ovdje fanzatiramo o Silvi i stavljamo njegove klipove :? cemu prica uopšte o njemu :shock: ....covjek obecao fuckin' Leonardu i ispunio svoje obecanje :lol:
Treba sad tražiti druge opcije....nije Silva jedini stoper na svijetu ;-) bez obzira što je nekima najbolji u galaksiji
Post Reply