BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
tataćusak

#22526 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by tataćusak »

luckylaka wrote:Jeli dosta drkanja bordo -plavih na racun selektora I reprezentacije I ima li moderacije da nas postedi ovi gluposti na relaciji Zeljo -Sa.Hebo vas I Mesha I Sajo ne zna se koji je veci levat u ovoj struci

Boli mene briga na ovoj temi i za bordo i za plava, mada sam inace bordo. Ali brate imas tabelu lige i imas spisak pa malo pogledaj koga je zvao. Malo proguglaj i ko je kosoricu familija, eto da kazemo da stevanovica i zove.
Trenerska ubleha jebo mu kosoric familiju
denny84

#22528 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by denny84 »

Evo izgleda da je i Bekic dobio poziv. Mislim da je bolje da je umjesto njega i Kosorica zvao Hajradinovica i Memisevica. Al ima nas previse sto mislimo, a niko nas nista ne pita. :D
luckylaka

#22529 Re: Premijer liga BiH

Post by luckylaka »

LSD wrote::lol: :lol:

kakav jed izvire iz kona :-) ....ovo vrijeđanje i psovanje majke selektoru je dno dna :facepalm:
Cudno, nisi tako pricao kada su se Safetu I djeca spominjala. Dupli arsini
MOSALJOZE

#22530 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by MOSALJOZE »

Image
Ara je zmaj :bih:
U ovakvoj konkurenciji,svaka čast.
Tyke

#22531 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tyke »

Mobile_Disco wrote:
Tyke wrote: Smaras ba momak, ako nemas sta konstruktivno citirati, molim te ubuduce zaobidji moje postove.

Upravo se i zajebajemo nas nekoliko ovdje i namjerno "provociramo" radi takvih pametnjakovica poput tebe koji i dalje zive u Safetvoj eri i zbog toga ne gledaju objektivno na Tinu Susica.

Zaboravi da sam ti odgovorio. ;)
Mal´ ne reko ko ti smara.. Objektivno gledam nisam slijepac kao neki.. I za kraj Mrs!
Vec si eto rekao, sad u sobu i cestitaj svojima na odgoju. ;)

Ontopic:
Sta si bolan objektivan, momak je ofanzivan vezni i kao takav najbolji strijelac kluba i + nabrao je asistencija. To je jedina objektivnost, cinjenicno provjerljiva. To sto vas nekoliko zivi u proslosti i usljed mrznje se hvatate rijeci bivseg selektora, to je do vas i vaseg "znanja", iliti "objektivnog" gledanja na stvari. Umjesto toga, ponovo idi i provjeri koju poziciju Tino igra u klubu, sta je ostvario ove sezone i u kakvoj je formi, na kojoj je poziciji igrao u nasoj reprezentaciji, i onda odgovori... ustvari, molim te ne odgovaraj mi vise nista, smaras me bespotrebnim notifikacijama i ubijas me neznanjem o ovoj sportskoj igri.

Ima da Tino razvali na ovom Azijskom kupu. :D :bih:
Point.

#22532 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

Ja ne znam brate pratis li ti samo Tina ili reprezentaciju. Samo o njemu pricas, bujrum i na ostale teme koje se ticu ostalih igraca.
Korisničkoime

#22533 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Korisničkoime »

Point. wrote:Halo sarajevski ljepotani, zasto trolate ovu temu? Jebe nam se i za Sarajevo i za Zelju, bar sto se reprezentacije tice. Po meni, nikog i ne treba zvati iz ove lige bar dok divove i ove plave karaju razni Kukesi i oni djetici. Ohladite malo, ovo psovanje Mesi je karinaski i seljacki.
:thumbup:
Prica sto je zvao vasu krampu od igraca sto nije zvao nasu krampu od igraca. Ovo sranje dobijes kad se selektoru stavlja pod moranje sa zove nekog iz ove nase lige i on je sam kriv sto uopste na toj pristaje.
Tyke

#22534 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tyke »

Point. wrote:Ja ne znam brate pratis li ti samo Tina ili reprezentaciju. Samo o njemu pricas, bujrum i na ostale teme koje se ticu ostalih igraca.
Mene pitas? Ma ne pricam brate samo o njemu, vec kad se pljuje neosnovano onda stanem u njegovu odbranu i to pravdam golovima i asistencijama ove sezone. Kao sto bih na isti nacin pravdao Viscu, Pjanica i jos neke koji igraju u odlicnoj formi i ne mozes ih pljuvati i reci da ne zasluzuju poziv, a momci igraju odlicno u svojim klubovima.
Evo i Ognjen Vranjes ima finih i kvalitetnih utakmica ove sezone pa smo i na mjestu desnog beka mirniji, njegova zamjena moze biti onaj mali Mateo (cini mi se?), dolazi sve na svoje i nadam se jednoj novoj reprezentaciji u bliskoj buducnosti, ozbiljnijoj i organizovanijoj, bez previse kalkulacija, ko igra dobro neka igra i za repku.

Hajrovica je eto zvao za ovaj kup, ne znam je li ga zvao i protiv Spanije, jer nema nikakve osnove da dobije poziv protiv Spanaca, covjek ne postoji na fudbalskoj mapi trenutno i imamo par odlicnih momaka iz nase lige koji zasluzuju poziv ispred Hajrovica, npr.
jeza u ledja

#22535 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Bambino Blu wrote:
jeza u ledja wrote:
Ricken wrote:Statistički smo najuspješniji tim proljeća.
Razocaracu te - ali to nije tacno. :D

Ni to niste uspjeli postici sa onakvom ekipom. Znaci ni Kup, ni Evropa, nista.

Ah da, dobili ste nas u derbiju. :oops:
A vi niste ni jedno ni drugo a Boga mi ni trece :lol: :lol:
Mi nismo dovodili reprezentativce na zimu.

Nego sad gledam ovaj spisak Bazdarevica:
Piric 21
Karacic 19
Al Bekic 26
Kosoric 29
Memisevic 22
Kozulj 22
Duljevic 22
Stevanovic 25

Koja glupost zvati igraca od 25/26 a kamo li 29 godina?!
Sto se poziva Almir Bekic koji kurac? Pa prije bih pozvao drugog Bekica, Kovacevica ili Rustemovica nego njega.
Kosoric od 29 godina se poziva. Cemu to? Ne postoji valjan razlog osim da se proda vani. Reprezentacija od njega nece imati nista.
Stevanovic je vec star za nase lige, ali ok, on ima poseban status.
Ostali ok, s tim sto je mogao zvati i jos neke, prije svega Ordagica.
Logovan

#22536 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

jeza u ledja wrote: Koja glupost zvati igraca od 25/26 a kamo li 29 godina?!
Sto se poziva Almir Bekic koji kurac? Pa prije bih pozvao drugog Bekica, Kovacevica ili Rustemovica nego njega.
Kosoric od 29 godina se poziva. Cemu to? Ne postoji valjan razlog osim da se proda vani. Reprezentacija od njega nece imati nista.
Ma sami Bog zna koji je klinac Baždareviću pa poziva pojedince koji su nakucali po 26 i više godina.
lars1921

#22537 Re: Premijer liga BiH

Post by lars1921 »

Taj amer od rođenja navija za sarajevo, veliki fan,čak i majicu kupio
jeza u ledja

#22538 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

lars1921 wrote:Taj amer od rođenja navija za sarajevo, veliki fan,čak i majicu kupio
:cekam:
Korisničkoime

#22539 Re: Premijer liga BiH

Post by Korisničkoime »

Logovan wrote:
Ma sami Bog zna koji je klinac Baždareviću pa poziva pojedince koji su nakucali po 26 i više godina.
Isti klinac koji je bio i Susicu, pozivi igraca iz PL su sadaka nesposobnim klubovima koji npr.ne mogu ostvariti plasman u Evropu ili i kad ostvare skinu gace znjkf klubovima za koje su samo okorjeli kladionicari culi. Gurao je i Safet jednog Sesara i Svraku kao i onog golmana iz BL koji je imao skoro 34 godine. Vazda bila glupost i tada i sada mada kada se Turcima utrpa skart svog kluba onda je sve po taman ali kad je drugi u pitanju onda koji mu je klinac. Po meni nije trebao zvati nikoga sto Stevanovic ima poseban status, zbog cega lik je bio talenat ali realno gdje god je otisao nije se dokazao. Dulja daj molim vas momak ima slauf kao i ja i ucinak u nagoroj ligi Evrope koji nimalo nije impresivan. Nego guraj da ga se proda. Cuj koji je klinac, zna se koji.
jeza u ledja

#22540 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

@ Korisnicki pises besmislice

Kozulj (22), Karacic (19), Memisevic (22), Piric (21), Duljevic (22), sadaka? To su najbolji mladi igraci lige, uz jos par imena. Abd pred njima blistava buducnost, a ne da cekamo da se prodaju u kakav Sheriff, pa onda u kakvu Perestrojku, pa onda mozda u neki jaci ruski klub da bi ih tek onda pozvali.
Svaki od ovih igraca moze direkt u jaci klub u Austriji, Belgiji, Grckoj, Turskoj, kao sto su mogli i Bajic, Hadziahmetovic, Grahovac. Visca morao 3 godine cumurati u drugoj ligi da bi sad postao najbolje krilo Turske.
Daj im priliku da steknu ime i da se dokazu u mnogo jacem klubu/ligi, a ne da moramo 3 godine cekat da uopste dodju u tu situaciju.
Logovan

#22541 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Korisničkoime wrote: Isti klinac koji je bio i Susicu, pozivi igraca iz PL su sadaka nesposobnim klubovima koji npr.ne mogu ostvariti plasman u Evropu ili i kad ostvare skinu gace znjkf klubovima za koje su samo okorjeli kladionicari culi. Gurao je i Safet jednog Sesara i Svraku kao i onog golmana iz BL koji je imao skoro 34 godine. Vazda bila glupost i tada i sada mada kada se Turcima utrpa skart svog kluba onda je sve po taman ali kad je drugi u pitanju onda koji mu je klinac. Po meni nije trebao zvati nikoga sto Stevanovic ima poseban status, zbog cega lik je bio talenat ali realno gdje god je otisao nije se dokazao. Dulja daj molim vas momak ima slauf kao i ja i ucinak u nagoroj ligi Evrope koji nimalo nije impresivan. Nego guraj da ga se proda. Cuj koji je klinac, zna se koji.
Sušić ne nebitan sad, nema potrebe da se spominje. Griješio je, išao je sebi u kontru, došao novi selektor, a i on pomalo iste greške pravi. Pričajmo o njemu, nećemo se vazda vraćati na staro.

Ovo boldirano, meni nešto ili šta, ne razumijem šta si htio reći? :?

Stevanovića zvao da mu pomogne da se skine sa aparata na kojima je već 3-4 godine. Duljevića pozvao jer je novi, pa vjerovatno misli da mu treba dati koju šansu. Ako bude taraba, neka zna da može ostati bez poziva.
Šibicar

#22542 Re: Premijer liga BiH

Post by Šibicar »

Korisničkoime wrote:
Logovan wrote:
Isti klinac koji je bio i Susicu, pozivi igraca iz PL su sadaka nesposobnim klubovima koji npr.ne mogu ostvariti plasman u Evropu ili i kad ostvare skinu gace znjkf klubovima za koje su samo okorjeli kladionicari culi. Gurao je i Safet jednog Sesara i Svraku kao i onog golmana iz BL koji je imao skoro 34 godine. Vazda bila glupost i tada i sada mada kada se Turcima utrpa skart svog kluba onda je sve po taman ali kad je drugi u pitanju onda koji mu je klinac. Po meni nije trebao zvati nikoga sto Stevanovic ima poseban status, zbog cega lik je bio talenat ali realno gdje god je otisao nije se dokazao. Dulja daj molim vas momak ima slauf kao i ja i ucinak u nagoroj ligi Evrope koji nimalo nije impresivan. Nego guraj da ga se proda. Cuj koji je klinac, zna se koji.
Realno,samo ljudi kao ti koji ne navijaju za naše klubove mogu dati neutralan i objektivan komentar na pozive ovim našim igračima,nama je jebiga drago kad nekog pozove i većina nas gleda subjektivno na to,i istina je da nas većina misli da to igračima diže cijenu i da ih možemo lakše prodati,ali koliko god mislio da si upravu,u jednoj stvari griješiš,mora se na svakom selektorovom spisku naći barem 2 igrača iz naše lige,kako i po kojim kreterijima ne znam ali jednostavno mora,jer ja ne znam ni za jednu evropsku reprezentaciju da nema par igrača iz domaće lige.
Korisničkoime

#22543 Re: Premijer liga BiH

Post by Korisničkoime »

jeza u ledja wrote:@ Korisnicki pises besmislice

Kozulj (22), Karacic (19), Memisevic (22), Piric (21), Duljevic (22), sadaka? To su najbolji mladi igraci lige, uz jos par imena. Abd pred njima blistava buducnost, a ne da cekamo da se prodaju u kakav Sheriff, pa onda u kakvu Perestrojku, pa onda mozda u neki jaci ruski klub da bi ih tek onda pozvali.
Svaki od ovih igraca moze direkt u jaci klub u Austriji, Belgiji, Grckoj, Turskoj, kao sto su mogli i Bajic, Hadziahmetovic, Grahovac. Visca morao 3 godine cumurati u drugoj ligi da bi sad postao najbolje krilo Turske.
Daj im priliku da steknu ime i da se dokazu u mnogo jacem klubu/ligi, a ne da moramo 3 godine cekat da uopste dodju u tu situaciju.
Kad je Visca zaigrao prvi put za A selekciju kad je Grahovac, ko je bio pozivan iz PL dok su oni jos u istoj igrali eto Grahovac je donedavno igrao u PL ali jel dobijao poziv nije jer se morao prodati Sesar i Svraka.
Znam tvoj stav po pitanju pozivanja igraca iz PL i opcenito svrhe reprezentacije ali to je pogresno nema dugorocne koristi ni za klubove ni za PL ni za reprezentaciju. Klubovi moraju vise ulagati u omladinske pogone, FKS je haman pa krenuo pravim putem ali rezultati ne mogu se odmah vidjeti, treneri, skauti, prehrana, skolovanje kijamet toga se jos mora uciniti da bi se moglo opravdano reci reprezentacija bi mogla i trebala pomoci pri prodaji igraca iz PL-a. Klubovi nikada nece doci sami od sebe pameti jer i dalje u nas opcenito u drustvu pa tako i u fudbalu i u PL vlada sadaka mentalitet.
Zapamti te koje si nabrojao vidit cemo gdje ce biti za 5 godina volio bi da budu makar kao Visca ali ....
SSemir

#22544 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by SSemir »

naslov zbog kojeg ce mnogima ovdje cirevi da prorade, a neke ce morati da spoje na aparate:

http://www.index.hr/sport/clanak/najbol ... 94688.aspx
ultima_palabra

#22545 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ultima_palabra »

SSemir wrote:naslov zbog kojeg ce mnogima ovdje cirevi da prorade, a neke ce morati da spoje na aparate:

http://www.index.hr/sport/clanak/najbol ... 94688.aspx
Svaka mu cast, tek druga sezona u Interu, a vec najbolji igrac.
SSemir

#22546 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by SSemir »

evo jednog. aparat ili cir?
ultima_palabra

#22547 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ultima_palabra »

SSemir wrote:evo jednog. aparat ili cir?
Pridji malo blize da ti pokazem ;-)
SSemir

#22548 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by SSemir »

kucni odgoj?
Korisničkoime

#22549 Re: Premijer liga BiH

Post by Korisničkoime »

Logovan wrote:
Korisničkoime wrote: Isti klinac koji je bio i Susicu, pozivi igraca iz PL su sadaka nesposobnim klubovima koji npr.ne mogu ostvariti plasman u Evropu ili i kad ostvare skinu gace znjkf klubovima za koje su samo okorjeli kladionicari culi. Gurao je i Safet jednog Sesara i Svraku kao i onog golmana iz BL koji je imao skoro 34 godine. Vazda bila glupost i tada i sada mada kada se Turcima utrpa skart svog kluba onda je sve po taman ali kad je drugi u pitanju onda koji mu je klinac. Po meni nije trebao zvati nikoga sto Stevanovic ima poseban status, zbog cega lik je bio talenat ali realno gdje god je otisao nije se dokazao. Dulja daj molim vas momak ima slauf kao i ja i ucinak u nagoroj ligi Evrope koji nimalo nije impresivan. Nego guraj da ga se proda. Cuj koji je klinac, zna se koji.
Sušić ne nebitan sad, nema potrebe da se spominje. Griješio je, išao je sebi u kontru, došao novi selektor, a i on pomalo iste greške pravi. Pričajmo o njemu, nećemo se vazda vraćati na staro.

Ovo boldirano, meni nešto ili šta, ne razumijem šta si htio reći? :?

Stevanovića zvao da mu pomogne da se skine sa aparata na kojima je već 3-4 godine. Duljevića pozvao jer je novi, pa vjerovatno misli da mu treba dati koju šansu. Ako bude taraba, neka zna da može ostati bez poziva.
Bitan je Susic i sada jer Mesa nastavlja pricu koju je furao i Susic i selektori prije Susica po pitanju pozivanja igraca iz PL-a, po tom pitanju Mesa ne da pomalo pravi iste greake nego pravi 100% iste kao i Susic.
Boldirano vazi i za bordo i za plave kad se Sesar i Svaraka tusilo Turcima nikome nije smetao golman Borca od preko 30 godina. Niko se nije plaho pitao koji je klinac Susicu kao sto se ti pitas koji je klinac Mesi. Da je pozvao kojeg igraca vise iz bordo tabora vjerovatno se nebi pitao ali bi se nasao neki iz plavog.
Na zalost mislim da Stevanovicu vise nema povratka sa aparata, volio bi da nisam u pravu ali tesko.
Za Dulju bi bilo bolje da mu je u 4 oka rekao skini slauf tamo gdje te moram i trebam prodati sam tvoj talenat nece biti dovoljan za uspjeh, igras u najlosijoj ligi Evrope i imas prosjecnu statistiku trzni se ako hoces da opravdas svoj status najtalentovanijeg igraca lige. Od toga bi imali svi koristi i FKS i Dulja i reprezentacija.
ultima_palabra

#22550 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ultima_palabra »

SSemir wrote:kucni odgoj?
Nije, nego nesto drugo.
Post Reply