Point. wrote:Ja ne znam brate pratis li ti samo Tina ili reprezentaciju. Samo o njemu pricas, bujrum i na ostale teme koje se ticu ostalih igraca.
Mene pitas? Ma ne pricam brate samo o njemu, vec kad se pljuje neosnovano onda stanem u njegovu odbranu i to pravdam golovima i asistencijama ove sezone. Kao sto bih na isti nacin pravdao Viscu, Pjanica i jos neke koji igraju u odlicnoj formi i ne mozes ih pljuvati i reci da ne zasluzuju poziv, a momci igraju odlicno u svojim klubovima.
Evo i Ognjen Vranjes ima finih i kvalitetnih utakmica ove sezone pa smo i na mjestu desnog beka mirniji, njegova zamjena moze biti onaj mali Mateo (cini mi se?), dolazi sve na svoje i nadam se jednoj novoj reprezentaciji u bliskoj buducnosti, ozbiljnijoj i organizovanijoj, bez previse kalkulacija, ko igra dobro neka igra i za repku.
Hajrovica je eto zvao za ovaj kup, ne znam je li ga zvao i protiv Spanije, jer nema nikakve osnove da dobije poziv protiv Spanaca, covjek ne postoji na fudbalskoj mapi trenutno i imamo par odlicnih momaka iz nase lige koji zasluzuju poziv ispred Hajrovica, npr.