Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
I onda se nadju oni sto ih brane
Pa kaze nemaju gdje ljudi parkirati, pun parking. Slazem se sve.
Ali ja sam znao ostavljati auto pa pjesaciti do kuce jer ga nisam na trotoar htio ostaviti, a mogao sam.
JavierBosnia wrote:I onda se nadju oni sto ih brane
Ali ja sam znao ostavljati auto pa pjesaciti do kuce jer ga nisam na trotoar htio ostaviti, a mogao sam.
JavierBosnia wrote:I onda se nadju oni sto ih brane
Ovo sve danas gospoda hoce pred ulaz
Nisam jednom po sat vremena kružio maltom da parkiram jer nisam htio da ostavim auto ovako
Pa nije uopste skupo parkiranje.... 2 KM danas , niko blizu mene da udara vratima ( malo ono papanski na liniju sam povukao da ostane malo mjesta pored) ali nije bila guzva pa niko nije zakerao... kroz Veliku aleju lijepo raja vozi role, bicikla , setaju ruku pod ruku.... ljepota... kafica sa jaranima sa foruma neprocjenjivo...
...
Sa parkingom ti je kao sa burekom, ne placa onaj koji ima nego ko je navikao!
Ima jedan ovdje na forumu koji tvrdi da nikad ne placa jer je placanje parkinga glupost i otimanje para. On kao uvijek nadje besplatno parking mjesto (citaj: zabije ga u mahali nekome nepropisno pod prozor), a istovremeno kmeci kad se na parking ispred njegovw zgrade parkiraju glupace koje rade u blizini!
Travnički Noćni Šetač wrote:Pa nije uopste skupo parkiranje.... 2 KM danas , niko blizu mene da udara vratima ( malo ono papanski na liniju sam povukao da ostane malo mjesta pored) ali nije bila guzva pa niko nije zakerao... kroz Veliku aleju lijepo raja vozi role, bicikla , setaju ruku pod ruku.... ljepota... kafica sa jaranima sa foruma neprocjenjivo...
...
vauvau wrote:
Možda ljudi voze automobil s automatskim mjenjačem?
a ne moze se ubacit u P ?
A zar nije jednostavnije držati nogu na kočnici, što je na kraju krajeva i obavezno na semaforu. Ne, nego treba povući parkirnu, da neko ne bi dobio ne daj bože problem s okicama osjetljivim. Sve neki mamini sinovi, teško im držati nogu na kočnici.
Sve to treba poslati na služenje vojnog roka 24 mjeseca da malo očeliči, da mu ne smeta svaki klinac.
bitanga_sa_otesa wrote:aaaaaa zato im treba ciganska godina dok krenu na semaforu,dok spusti mobitel,pa spusti rucnu,ubaci u brzinu...dok pusti kvacilo,pritisne gas...
Pa pusti saobraćaj ispred sebe da može snimati i na youtube staviti. Sve papak do papka. Danas neki metuzalem ispred mene na Ilidži ko po jajima vozi, valjda da mu se hrđavi ford ne raspadne. Normalnim ljudima samo živce vadi.