Valjda djeca s coDa prešli pa onda pizde što nema SP
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- avaks
#22501 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nisam igrao pa i ne znam ali što se Battlefielda tiče nikada nisu furali SP do ovih zadnjih par izdanja.
Igra je uvijek bila bazirana samo na MP i to su super radili (BF 1942, BF2, BFBC a pogotovo Vietnam, 3 i 4 su grafički dotjerali maksimalno i puno dobrih stvari ubacili ali je nekako igra izgubila dušu). Po meni trenutno nema kompletnije pucačine što se MP tiče (gledam u realnom vremenu) ali mi u zadnjih par nastavaka ne leži. Valjda sam se zasitio jbg.
- Raigor Stonehoof
- Maharadza
#22503 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
I ja tako nešto kontam, koji je samo hype bio pred izlazak 3-ice, pa kad je napokon izašla...ma do besvjesti se šutalo po čitave noći do zore...a imali su i trailer do jaja, onaj caspian border možda i najbolji ikada, nostalgy alert:avaks wrote:Nisam igrao pa i ne znam ali što se Battlefielda tiče nikada nisu furali SP do ovih zadnjih par izdanja.
Valjda djeca s coDa prešli pa onda pizde što nema SPIgra je uvijek bila bazirana samo na MP i to su super radili (BF 1942, BF2, BFBC a pogotovo Vietnam, 3 i 4 su grafički dotjerali maksimalno i puno dobrih stvari ubacili ali je nekako igra izgubila dušu). Po meni trenutno nema kompletnije pucačine što se MP tiče (gledam u realnom vremenu) ali mi u zadnjih par nastavaka ne leži. Valjda sam se zasitio jbg.
Barem jednom mjesečno ga odgledam čisto onako jer me podsjeća na ta vremena kada si BF isčekivao kao penzos isplatu peMzije!
A meni je BF1 samo po grafici superioran, a sve ostalo na strani 3 i 4, pogotovu vozila (mada logično, ipak je noviji setting i sve), gdje se izdvajaju TENKOVI i HELIKOPTERI - pogotovu onaj mali helić sam volio uzeti i ludovati po mapi!
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#22504 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kad smo kod trejlera, Skyrim je bio vrh...
Pregledao sam stotine puta na svom pc krsu. Kada sam se ponovio, odgadjao sam skoro godinu dok nisam zaigrao
Pregledao sam stotine puta na svom pc krsu. Kada sam se ponovio, odgadjao sam skoro godinu dok nisam zaigrao
- avaks
#22505 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ona mi kao i Red Orchestra puno više na simulaciju vuče, realizam, tako da nije jednostavno baš za široke narodne mase.Raigor Stonehoof wrote:ArmA?
BF je taman neki balans između arkade i simulacije uz dosta akcije, vozila, letjelice, mape nisu kao na Armi recimo od 23 kilometra kvadratna ili ove za CoD 5 na 5 gdje ručnu bombu baciš preko mape
Mjera što bi u mahali rekli
- House
#22506 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
pa ovo je epsko karanje Denuvo-aWRC.6.FIA.WORLD.RALLY.CHAMPIONSHIP-STEAMPUNKS
- SmokingMan
#22507 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma ja i dalje ovo šiljim,imam 4.ku,ali mi je 3.ca iznad svega,nadam se da će se bar još 2 godine vrtit na serverima.Maharadza wrote:I ja tako nešto kontam, koji je samo hype bio pred izlazak 3-ice, pa kad je napokon izašla...ma do besvjesti se šutalo po čitave noći do zore...a imali su i trailer do jaja, onaj caspian border možda i najbolji ikada, nostalgy alert:avaks wrote:Nisam igrao pa i ne znam ali što se Battlefielda tiče nikada nisu furali SP do ovih zadnjih par izdanja.
Valjda djeca s coDa prešli pa onda pizde što nema SPIgra je uvijek bila bazirana samo na MP i to su super radili (BF 1942, BF2, BFBC a pogotovo Vietnam, 3 i 4 su grafički dotjerali maksimalno i puno dobrih stvari ubacili ali je nekako igra izgubila dušu). Po meni trenutno nema kompletnije pucačine što se MP tiče (gledam u realnom vremenu) ali mi u zadnjih par nastavaka ne leži. Valjda sam se zasitio jbg.
Barem jednom mjesečno ga odgledam čisto onako jer me podsjeća na ta vremena kada si BF isčekivao kao penzos isplatu peMzije!
A meni je BF1 samo po grafici superioran, a sve ostalo na strani 3 i 4, pogotovu vozila (mada logično, ipak je noviji setting i sve), gdje se izdvajaju TENKOVI i HELIKOPTERI - pogotovu onaj mali helić sam volio uzeti i ludovati po mapi!
Znam da su 2 dana na Gamespot.u uživo prenošeni rush mečevi na Metrou,jbt,kakva je to euforija oko BF.a bila jbt,nezapamćena.
Volio bi da se neko javi pa da u ljetne večernje sate opalimo 1-2 sata rush (Sienne Crossing,Metro,Caspian),kako ko može čisto da se zabavimo.
- avaks
#22508 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nisam igrao ima 100g ali možemo vala koju baciti nekada
Mislim da sam te dodao na origin kada se BFBC2 peglao pa se izdogovorimo vala
Mislim da sam te dodao na origin kada se BFBC2 peglao pa se izdogovorimo vala
- aditon
#22509 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
bf1 je davno krekovan, ima 3 mjeseca skoro kako sam ga ja prekucaoavaks wrote:Krekovan BF1?!aditon wrote:meni se čini da se radi o piratskoj verziji igre što sugeriše da nije crack dobar, tj predložio bi da ponovo krekuje igru.![]()
Kako li ja nisam upućen u toJe li to taj novi ćelo uspio i EA da provali
- aditon
#22510 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
i meni je trojka bolja od četvorke a metro vjerovatno najbolja mapa mada kad me krene, svaka mi je mapa dobra 
- Averus
#22511 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Treba li vam neko ko ne zna pogodit' zgradu što se pucanja tiče, al' razbacuje Health-Packove k'o car?
(pitam za BF2, 3, BFBC2 jer samo njih imam)
- ferratilis
- Averus
#22513 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ne volim horor igre, pa ih ni ne igram...ferratilis wrote:http://www.youtube.com/watch?v=IBbNQ3xcYt0
Ali mi nikad neće biti jasno zašto se ne sjete da naprave igru sa ovako dobrom grafikom i mehanikom, a da nema čudovišta i sličnih gluposti, nego jednostavno - probudiš se u sred neke divljine i valja ti preživjeti. 90% ljudi nikad ne bi preživjelo noć u šumi u Bosni, a da ne pričam neku žestoku divljinu bez vode, vatre, struje itd.
To bi bio "horor" kakav bih ja volio igrati. "Snađi se simulator"
- aditon
#22514 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ma meni je ovaj agony odron žešći po ovom traileru
- ferratilis
#22515 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ne vjerujem da ce biti odlicna igra, ali ima odlicnu atmosferu, barem po trejleru. Nesto kao Stalker, mrzio sam gameplay u toj igri, ali je atmosfera cista desetka 
- Chmoljo
#22516 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ili jednostavno, probudiš se na AlipašinomAverus wrote:Ne volim horor igre, pa ih ni ne igram...ferratilis wrote:http://www.youtube.com/watch?v=IBbNQ3xcYt0
Ali mi nikad neće biti jasno zašto se ne sjete da naprave igru sa ovako dobrom grafikom i mehanikom, a da nema čudovišta i sličnih gluposti, nego jednostavno - probudiš se u sred neke divljine i valja ti preživjeti. 90% ljudi nikad ne bi preživjelo noć u šumi u Bosni, a da ne pričam neku žestoku divljinu bez vode, vatre, struje itd.
- Averus
#22517 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Chmoljo wrote:
ili jednostavno, probudiš se na Alipašinom
E toliko hrabar nisam
- Maharadza
#22518 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Odeš do Fahdove, pustiš bradu i BOOM, obezbjedio si egzistenciju, izi.Chmoljo wrote:ili jednostavno, probudiš se na AlipašinomAverus wrote:Ne volim horor igre, pa ih ni ne igram...ferratilis wrote:http://www.youtube.com/watch?v=IBbNQ3xcYt0
I šta to fali državi Alipašino? Sigurnije se ovdje osjećam u po noći nego na Baščaršiji u po dana.
Da ne bude totalni offtopic:
https://youtu.be/V3DsiGBwHIQ
Ovogodišnji E3 najgori.
- Chmoljo
#22519 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
trejler nove igre pokazuje da se igrač budi u betonskom okruženju, sa teškom atmosferom koju začinjavaju ljetne bašte pune očiju koje skeniraju svaki postupak, i broje sate odsutnosti iz stana da bi mogli neometano provaliti u isti.
igra je prepuna džampskerova kada muklim glasom i zakrivljenih usta pred vas iskoči alipašinac i upita: paša, imaš marku?
česti boss fightovi sa vodičima pit bullova i lokalnim dilerima marihuane, te bježanje ispred ćuniranih getača svim ljubiteljima klasičnih video igara i avanturističkih filmova daje smiksani šmek Metal Gear Solida i Raiders of the Lost Ark-a.
igra je prepuna džampskerova kada muklim glasom i zakrivljenih usta pred vas iskoči alipašinac i upita: paša, imaš marku?
česti boss fightovi sa vodičima pit bullova i lokalnim dilerima marihuane, te bježanje ispred ćuniranih getača svim ljubiteljima klasičnih video igara i avanturističkih filmova daje smiksani šmek Metal Gear Solida i Raiders of the Lost Ark-a.
- Averus
#22520 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Basically, GTA 1 remastered 
- avaks
#22521 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ti se uvijek traže hahaAverus wrote:Treba li vam neko ko ne zna pogodit' zgradu što se pucanja tiče, al' razbacuje Health-Packove k'o car?![]()
- Averus
- relativno84
#22523 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nemas mic veliki - u presudnim momentima borbe za goli zivotAverus wrote:Pa eto zovite
- Averus
#22524 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
'ta fali ja samo trčim i bacam 
- ferratilis
#22525 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ovu misiju nikad necu zaboravit, dok sam ziv 
i napucavanje na Carentanu
a tek Toujane ili El Alamein 
i napucavanje na Carentanu