BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
BlueBlood

#22501 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

Po cemu je duljevic najbolji u ligi? :lol: pokusavate ga prodati evo godina dana niko ga nece :lol: jel skocila cijena na 4mil? :lol:

Kosoric 29 god, ako te stari napravio sa 18 minimum onda ti imas 12g ? Stevanovic kad je trebao doci kod vas bio je najbolji, potpisa za nas odjednom "ublehas, propo..." jos vam ga zabiberi za derbi... razumijem ljutnju :mrgreen:
yasaq

#22502 Re: Premijer liga BiH

Post by yasaq »

batara wrote:
BlueBlood wrote:ja fkt ne kontam sto se ovaj duljevic poziva u repku lik ne zna iz penala dati gol
Mozda sto je najbolji igrac u ligi :wink:

Sta cemo sa kosoricem, godinu dana mladji od mog starog ;-) I onaj ublehas Stevanovic, propo ko kauc ;-)

Al tako nam je sve u drzavi, pored perspektivnih mladjih igraca bitno je zvati istrosene, jer zeljkan nema nista drugo u izlogu ;-)
Ma Kosorić je pozv'o jer nam treba taj profil igrača da zamjeni Spahića. Rukopipljiv al' voli da šamara i šaketa radnike oko terena !
SSemir

#22503 Re: Premijer liga BiH

Post by SSemir »

batara wrote:
BlueBlood wrote:ja fkt ne kontam sto se ovaj duljevic poziva u repku lik ne zna iz penala dati gol
:lol:
Melbourne_Australia

#22504 Re: Premijer liga BiH

Post by Melbourne_Australia »

batara wrote:

Sta cemo sa kosoricem, godinu dana mladji od mog starog ;-) I onaj ublehas Stevanovic, propo ko kauc ;-)

Al tako nam je sve u drzavi, pored perspektivnih mladjih igraca bitno je zvati istrosene, jer zeljkan nema nista drugo u izlogu ;-)

Sta kazes najb igrac u ligi?? ti vidim bas se razumijes u fudbal..Navedi mi po cemu je najb igrac?? Evo ja cu ti reci sta je kod njega fakat najbolje... Ima brz prvi korak i u stanju je da svakog igraca u nasoj ligi ostavi na startu..Ali nazalost tu se zavrsava njegova prica..Centarsut uzas, golove tesko daje, skoro nikako..Sut ne moze semafor pogoditi uglavnom..Decku je Bog dao taj trk ali nazalost ili nije htio ili nije imao trenere da rade sa njim da popravi ovo sto ne zna..ps..Neko ko je najbolji u ligi on dominira on se istice, Benko je najbolji spic i covjek to pokazuje na primjer..
Last edited by Melbourne_Australia on 18/05/2016 15:40, edited 1 time in total.
batara

#22505 Re: Premijer liga BiH

Post by batara »

Samo neka pacov od selektora na silu trpa zeljkanove igrace, daleko ce dogurati. Pravo napisa neko prije, kad vec zove igrace iz klubova sa sredine tebele, red je da zovne nekog iz Celika, Olimpica i sl..npr Muharemovic iz Olimpica :wink:

Kone skontajte se sta ce te, prvo ste za tog istog Duljevica "nudili 400hiljada eura" , sad lafo kurcu ne valja ;-)

Ponovicu vam jos jednom ako imate slab vid, momak je najbolji igrac u ligu i zivi bili pa vidjeli za koliko ce otici iz Sarajeva ;-)

Sigurno nece za sicu ko vas hadziahmetovic ;-)
BlueBlood

#22506 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

Melbourne_Australia wrote:
batara wrote:

Sta kazes najb igrac u ligi?? ti vidim bas se razumijes u fudbal..Navedi mi po cemu je najb igrac?? Evo ja cu ti reci sta je kod njega fakat najbolje... Ima brz prvi korak i u stanju je da svakog igraca u nasoj ligi ostavi na startu..Ali nazalost tu se zavrsava njegova prica..Centarsut uzas, golove tesko daje, skoro nikako..Sut ne moze semafor pogoditi uglavnom..Decku je Bog dao taj trk ali nazalost ili nije htio ili nije imao trenere da rade sa njim da popravi ovo sto ne zna..ps..Neko ko je najbolji u ligi on dominira on se istice, Benko je najbolji spic i covjek to pokazuje na primjer..
to je to :thumbup: samim tim nema kvalitet za reprezentacije al se forsira da se proda a niko ga nece...
tataćusak

#22507 Re: Premijer liga BiH

Post by tataćusak »

Bazdarevicu jebem ti kevu.
Ubleho jebo ti zeljo mater, sto ne zoves nekog iz slobode ili jos nekog iz zrinjskog, jebo ti kosoric i njegova familija iz saveza mater
batara

#22508 Re: Premijer liga BiH

Post by batara »

tataćusak wrote:Bazdarevicu jebem ti kevu.
Ubleho jebo ti zeljo mater, sto ne zoves nekog iz slobode ili jos nekog iz zrinjskog, jebo ti kosoric i njegova familija iz saveza mater
Selektor zvani kanalizacijski pacov, bitno je zvati iz osrednjih ekipa propalitete, a jebo druge ekipe :wink:
jeza u ledja

#22509 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

BlueBlood wrote:
Melbourne_Australia wrote:
to je to :thumbup: samim tim nema kvalitet za reprezentacije al se forsira da se proda a niko ga nece...
Jeste, ali zato Kosoric ima kvalitet za reprezentacije i nije pozvan u istu da se proda...sa 29 godina. :oops:

Usput, ko je/su najbolji igraci lige? (U23 naravno, jer samo takve i treba pozivati u reprezentaciju)

Nabrojite pet.
LSD

#22510 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

:lol: :lol:

kakav jed izvire iz kona :-) ....ovo vrijeđanje i psovanje majke selektoru je dno dna :facepalm:
maida95

#22511 Re: Premijer liga BiH

Post by maida95 »

tataćusak wrote:Bazdarevicu jebem ti kevu.
Zvao je kod nas Pirića i navodno Ordagića. :zoka:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#22512 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

BlueBlood wrote:Po cemu je duljevic najbolji u ligi? :lol: pokusavate ga prodati evo godina dana niko ga nece :lol: jel skocila cijena na 4mil? :lol:

Kosoric 29 god, ako te stari napravio sa 18 minimum onda ti imas 12g ? Stevanovic kad je trebao doci kod vas bio je najbolji, potpisa za nas odjednom "ublehas, propo..." jos vam ga zabiberi za derbi... razumijem ljutnju :mrgreen:
Hahahahaha najbolji igrac....toliko o relanosti Pitara...od danas vas definitvno tretiram ko casopis "Jez".....najbolji igrac za 26 utakmica 3 gola...a napadac...ahahhhahhahhha.....oni se definitvno gube ko abdest...Dino lopove...vracaju clanske....Duljevic najbolji igrac......pa bog ti jadan sta je onda Zeba ako je Duljevic najbolji igrac a Benku necu ni da spominjem!!!!
jeza u ledja

#22513 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Ima li gdje taj spisak, posto vidim razlicitim imenima se barata?

Karacic i Kozulj. :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Kosoric. :shock: :shock: :shock:

Stevanovic ok.
Fauja Singh

#22514 Re: Premijer liga BiH

Post by Fauja Singh »

BlueBlood wrote:Po cemu je duljevic najbolji u ligi? :lol: pokusavate ga prodati evo godina dana niko ga nece :lol: jel skocila cijena na 4mil? :lol:

Prozivas igraca za kojeg je tvoj klub zvanicno ponudio 800 000 KM, pa ko je ovdje lud.
jeza u ledja

#22515 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

hrasno38 wrote:

Hahahahaha najbolji igrac....toliko o relanosti Pitara...od danas vas definitvno tretiram ko casopis "Jez".....najbolji igrac za 26 utakmica 3 gola...a napadac...ahahhhahhahhha.....oni se definitvno gube ko abdest...Dino lopove...vracaju clanske....Duljevic najbolji igrac......pa bog ti jadan sta je onda Zeba ako je Duljevic najbolji igrac a Benku necu ni da spominjem!!!!
Nece Zebu zvati u reprezentaciju. On je svoje proso.

Ko su najbolji U23 igraci u ligi?
damirc_sa

#22516 Re: Premijer liga BiH

Post by damirc_sa »

batara wrote:Kone skontajte se sta hocete, pa onda mozemo o necemu pricati ;-)

Objektivni navijaci iz Novog Sarajeva :lol: Zeba37 godina i Duljevic 22 godine se porede :run:
Isti onaj zeba kojeg su nogirali :lol: Jos Benku spominju, lik ima 32 godine a jos igrao za hrvatsku reprezentaciju :wink:
Od svih vasih igraca, samo Memija je zasluzio poziv i to zbog godina ;-)
Eto nabrojte jos jednog igraca do 23g. ? Gdje vam nestade ta zlatna omladina, u koju ste se kleli do prije pola godine :lol:

Armin Hodzić-Dinamo Zagreb

Nermin Zolotić - Gent

Hadziahmetovi i Bajić- Konya turska

Treba li dalje da nabrajam gdje su "zavrsili" naši omladinci. Gdje i kada ste vi prodali nekog igraca a da je produkt vase omladinske skole. Nemojte mi samo reci za Cimirota da je jos "vase" dijete.

Navedite igrace koje ste "proizveli" kroz omladinski i prvi tim i na kraju ih prodali.
Logovan

#22517 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Osim čuvara mreže Gorana Karačića (Zrinjski), naš selektor je odlučio ukazati povjerenje još Zvonimiru Kožulju (Široki Brijeg), Kenanu Piriću (Sloboda), Aleksandru Kosoriću (Željezničar) i Miroslavu Stevanoviću (Željezničar) kojem je ovo ujedno i povratak u nacionalni tim.
Sve ok, samo ne znam šta ovdje radi Kosorić. Pored toliko mlađih igrača, on pozove ovog, ali eto hajde.
BlueBlood

#22518 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

-------------------------------------Edin Džeko-----------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------
Riad Bajić-----------------------Armin Hodžić---------------------Semir Štilić
-------------------------------------------------------------------------------------
------------------Amir Hadžiahmetović-------Nermin Zolotić-----------------
------------------------------------------------------------------------------------
Ervin Zukanović-----Aleksandar Kosorić-----Edin Cocalić----Kerim Memija
------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------Ibrahim Šehić----------------------------------

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
LSD

#22519 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

BlueBlood wrote:-------------------------------------Edin Džeko-----------------------------------
Riad Bajić-----------------------Armin Hodžić---------------------Semir Štilić
------------------Amir Hadžiahmetović-------Nermin Zolotić-----------------
Ervin Zukanović-----Aleksandar Kosorić-----Edin Cocalić----Kerim Memija
------------------------------------Ibrahim Šehić----------------------------------

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Nemoj to raditi...uništavaš komšije sa tim :mrgreen:
Point.

#22520 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

Halo sarajevski ljepotani, zasto trolate ovu temu? Jebe nam se i za Sarajevo i za Zelju, bar sto se reprezentacije tice. Po meni, nikog i ne treba zvati iz ove lige bar dok divove i ove plave karaju razni Kukesi i oni djetici. Ohladite malo, ovo psovanje Mesi je karinaski i seljacki.
Mobile_Disco

#22521 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mobile_Disco »

Point. wrote:
Tyke wrote:
Point. wrote:
Ne znam sta se ljutis, Pape je rekao sam da Tino igra na poziciji def veznog, kad smo onomad tanki bili na toj poziciji.
I sta sad? Na cunu se popela prica sta je neko rekao, sta je neko forsirao i sad hajmo kolektivno nekoga pljuvati, osporavati radi "nekog" sto je nekad nesto rekao.
Lahm je vezni igrac jer ga je Guardiola stavio na tu poziciju i nikad vise ne smije igrati desnog beka?

Tih primjera je trilion u svijetu fudbala, da razliciti treneri razlicito gledaju na nekog igraca i isprobavaju razlicite pozicije, cak i Safet je kasnije Susica koristio u ofanzivnijoj varijanti, gdje mu i jeste mjesto (mada on vise igra u sredini i izvlaci se na desno krilo, ali Boze moj) tako da smoriste brate vise sa tom pricom sta je neki bivsi selektor rekao. On je proslost, Mesa i Tino su sadasnjost, i volio bih da me ne citiraju vise sa tom kontra-konstatacijom (Tino je DMF) u cilju provociranja i pametovanja.
Fazon je da je Pape govorio da je Tino igrao def veznog u Hajduku i na taj nacin opravdao njegov nezasluzeni poziv za Brazil, sto uopste nije bila istina.
Tino je univerzalac to smo kasnije saznali :D
Mobile_Disco

#22522 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mobile_Disco »

Tyke wrote:
Mobile_Disco wrote:
Tyke wrote: Ma ne dizemo ga u nebesa, vec samo u inat hejterima malo cesce provucemo ovdje svaki njegov dobar potez. Da Bogdom su svi nasi igraci bolji od Tine, ja bih najsretniji bio, ali mi smo skroz kratki sa ofanzivnim veznim igracima, mada i Tino u Hajduku daleko vise golove postize, nego asistira. Sreca pa Pjana to fino radi u Romi, samo jos da te njegove asistencije prorade u repki i sa Besicem i Cimirotom sredina nam je rahat.
Tino je defanzivni vezni..
Smaras ba momak, ako nemas sta konstruktivno citirati, molim te ubuduce zaobidji moje postove.

Upravo se i zajebajemo nas nekoliko ovdje i namjerno "provociramo" radi takvih pametnjakovica poput tebe koji i dalje zive u Safetvoj eri i zbog toga ne gledaju objektivno na Tinu Susica.

Zaboravi da sam ti odgovorio. ;)
Mal´ ne reko ko ti smara.. Objektivno gledam nisam slijepac kao neki.. I za kraj Mrs!
Nadzorna_ploca

#22523 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Nadzorna_ploca »

Zašto ne zove Gojka Cimirota? Mehmede u čemu je problem, Meho reci mi.
missko

#22524 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by missko »

Bild pise Stouk i West Brom zainteresovani za Bicakcica
luckylaka

#22525 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Jeli dosta drkanja bordo -plavih na racun selektora I reprezentacije I ima li moderacije da nas postedi ovi gluposti na relaciji Zeljo -Sa.Hebo vas I Mesha I Sajo ne zna se koji je veci levat u ovoj struci
Post Reply